Beauty

Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser

24 juli 2013

vaseline spray go body moisturiser 1 - Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser
Vorige week was ik op een prachtige locatie aanwezig bij de perspresentatie van een nieuwe innovatie van Vaseline. Ik was enorm nieuwsgierig en kon niet wachten tot de presentatie zou gaan beginnen, maar net daarvoor had ik het nieuwtje al gespot: bodylotion in sprayvorm. Ik was direct heel erg enthousiast, alleen was ik ook wat angstig voor eventueel drijfgas en alcohol: iets wat beide erg vaak in sprayproducten zit. Maar maak je geen zorgen: niks van dat alles in deze Vaseline Spray & Go body moisturisers. Yay! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatch, filmpje en review.

vaseline spray go body moisturiser 2 - Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser
Vaseline Spray & Go Aloë Fresh
“Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele hydratatieboost.” Deze variant heeft een heel erg frisse geur en trekt het snelst in van alle drie de soorten, echt perfect voor de heel erg warme dagen of de niet-zo-droge huidjes.

vaseline spray go body moisturiser 3 - Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser
Vaseline Spray & Go Essential Moisture
“Deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking.” Deze variant heeft een meer voedende werking op mijn huid dan de aloë vera variant maar trekt alsnog heel vlotjes in. De geur is heel zacht en doet me ergens wat denken aan baby-producten. Geschikt voor de normale tot licht-droge huidtypes.

vaseline spray go body moisturiser 4 - Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser
Vaseline Spray & Go Cocoa Radiant
“Een droge huid knapt snel op met dank aan cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: één van de meest waardevolle antioxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.” Dit is de meest voedende variant van alle drie de spraylotions en deze heeft bij mij dan ook heel ietsjes langer nodig om in te trekken. Maar alsnog gaat dit heel erg vlot en zonder plaklaagje achter te laten. Deze ruikt naar cacao en is echt geschikt voor de droge huidtypes, ik denk dat ik hier zo richting de herfst en winter helemaal verliefd op zal worden :)

vaseline spray go body moisturiser 5 - Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser
Vaseline ontwikkelde de ‘stratys 3 Multi layer moisture technologie’ die ervoor zorgt dat verschillende lagen van het bovenste deel van de opperhuid wordt gehydrateerd. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huidconditie verbeteren zonder dat er plakkerige bestanddelen op de huid achterblijven. Er zit geen alcohol en/of drijfgas in het product, de sprayflacons zijn ook op-de-kop te gebruiken, de lotions trekken snel in en laten geen plakkerig/vettig laagje achter op je huid en kleding. Je kan je na het insprayen en uitsmeren dus direct aankleden of lekker je bed induiken.

Vaseline Spray & Go body moisturisers zijn verkrijgbaar voor €6,89 per stuk (190ml).

Ik vind het enorm leuk dat er ook nog eens echt iets vernieuwends uit wordt gebracht op beautygebied, want vaak zijn het toch ‘vernieuwde’ varianten van iets wat al bestaat en dan vooral qua betere verpakking en/of ingrediënten, maar dit is een compleet nieuw iets: leuk! Ik heb zo na het douchen in hooguit 2 minuten mijn complete lijf ingesprayd en uitgesmeerd, heb dan een gehydrateerde en lekker ruikende huid en kan me direct aankleden. Love it! Wel een persoonlijke tip: spray vanaf maximaal 10cm afstand je huid in, anders kunnen er restjes op je vloer terecht komen en deze glad maken waardoor je misschien uit kan glijden..

Wat vind jij van deze nieuwe bodylotions in sprayvorm? Welke variant spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Roxanne
    Reply Roxanne 28 juli 2013 at 21:04

    Oeh, ik ben echt super benieuwd naar deze sprays! De cacao lijkt me erg lekker! En de andere 2 wil ik ook wel eens besnuffelen ;)

  • Avatar van vief
    Reply vief 27 juli 2013 at 10:52

    ben benieuwd. Heerlijk merk! – via Facebook

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
glossybox juli 2013 1 - Glossybox juli 2013 | Le grand bleu
Glossybox juli 2013 | Le grand bleu

Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit...

Sluiten