Beauty

Love it! | Vaseline Spray & Go body moisturiser

24 juli 2013

vaseline-spray-go-body-moisturiser-1
Vorige week was ik op een prachtige locatie aanwezig bij de perspresentatie van een nieuwe innovatie van Vaseline. Ik was enorm nieuwsgierig en kon niet wachten tot de presentatie zou gaan beginnen, maar net daarvoor had ik het nieuwtje al gespot: bodylotion in sprayvorm. Ik was direct heel erg enthousiast, alleen was ik ook wat angstig voor eventueel drijfgas en alcohol: iets wat beide erg vaak in sprayproducten zit. Maar maak je geen zorgen: niks van dat alles in deze Vaseline Spray & Go body moisturisers. Yay! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatch, filmpje en review.

vaseline-spray-go-body-moisturiser-2
Vaseline Spray & Go Aloë Fresh
“Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele hydratatieboost.” Deze variant heeft een heel erg frisse geur en trekt het snelst in van alle drie de soorten, echt perfect voor de heel erg warme dagen of de niet-zo-droge huidjes.

vaseline-spray-go-body-moisturiser-3
Vaseline Spray & Go Essential Moisture
“Deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking.” Deze variant heeft een meer voedende werking op mijn huid dan de aloë vera variant maar trekt alsnog heel vlotjes in. De geur is heel zacht en doet me ergens wat denken aan baby-producten. Geschikt voor de normale tot licht-droge huidtypes.

vaseline-spray-go-body-moisturiser-4
Vaseline Spray & Go Cocoa Radiant
“Een droge huid knapt snel op met dank aan cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: één van de meest waardevolle antioxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.” Dit is de meest voedende variant van alle drie de spraylotions en deze heeft bij mij dan ook heel ietsjes langer nodig om in te trekken. Maar alsnog gaat dit heel erg vlot en zonder plaklaagje achter te laten. Deze ruikt naar cacao en is echt geschikt voor de droge huidtypes, ik denk dat ik hier zo richting de herfst en winter helemaal verliefd op zal worden :)

vaseline-spray-go-body-moisturiser-5
Vaseline ontwikkelde de ‘stratys 3 Multi layer moisture technologie’ die ervoor zorgt dat verschillende lagen van het bovenste deel van de opperhuid wordt gehydrateerd. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huidconditie verbeteren zonder dat er plakkerige bestanddelen op de huid achterblijven. Er zit geen alcohol en/of drijfgas in het product, de sprayflacons zijn ook op-de-kop te gebruiken, de lotions trekken snel in en laten geen plakkerig/vettig laagje achter op je huid en kleding. Je kan je na het insprayen en uitsmeren dus direct aankleden of lekker je bed induiken.

Vaseline Spray & Go body moisturisers zijn verkrijgbaar voor €6,89 per stuk (190ml).

Ik vind het enorm leuk dat er ook nog eens echt iets vernieuwends uit wordt gebracht op beautygebied, want vaak zijn het toch ‘vernieuwde’ varianten van iets wat al bestaat en dan vooral qua betere verpakking en/of ingrediënten, maar dit is een compleet nieuw iets: leuk! Ik heb zo na het douchen in hooguit 2 minuten mijn complete lijf ingesprayd en uitgesmeerd, heb dan een gehydrateerde en lekker ruikende huid en kan me direct aankleden. Love it! Wel een persoonlijke tip: spray vanaf maximaal 10cm afstand je huid in, anders kunnen er restjes op je vloer terecht komen en deze glad maken waardoor je misschien uit kan glijden..

Wat vind jij van deze nieuwe bodylotions in sprayvorm? Welke variant spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 juli 2013 at 21:04

  Oeh, ik ben echt super benieuwd naar deze sprays! De cacao lijkt me erg lekker! En de andere 2 wil ik ook wel eens besnuffelen ;)

 • Avatar van vief
  Reply vief 27 juli 2013 at 10:52

  ben benieuwd. Heerlijk merk! – via Facebook

 • Avatar van Sunita
  Reply Sunita 27 juli 2013 at 10:51

  Oh lekker. Lijkt me erg fijn in gebruik. – via Facebook

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 26 juli 2013 at 20:09

  Hier ben ik echt benieuwd naar!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 25 juli 2013 at 11:00

  ik ga vandaag beginnen met testen =)

 • Avatar van Vivianne
  Reply Vivianne 24 juli 2013 at 22:56

  De Aloe. Die vind ik als gel en bodylotion ook zo fijn, vooral zomers en ook mijn favo after sun

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 juli 2013 at 22:45

  Wat een geniaal product, ik zag ze toevallig vandaag nog staan en zocht een review en kwam zo op jouw site terecht. Werkt het product eigenlijk als een soort bodylotion of meer als een body butter qua voeding?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2013 at 08:57

   Ik vind het meer overkomen met een bodylotion, maar de cacao-variant gaat wel richting de voeding van een bodybutter :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 juli 2013 at 20:33

  Ik ben zoo benieuwd naar deze! Ze lijken me echt heel fijn!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 24 juli 2013 at 14:47

  Klinkt inderdaad goed! Ik zou het wel eens willen proberen.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 24 juli 2013 at 14:37

  Fijne review! Ik ben dan het meeste benieuwd naar de Cocoa Radiant variant. Mijn droge huid kan dat beetje extra toch wel gebruiken denk ik. Ik wil ze zelf ook wel eens een keertje testen :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 24 juli 2013 at 13:39

  Ze lijken mij heel fijn!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 24 juli 2013 at 12:57

  Lijkt mij heel fijn dit!

 • Avatar van Lovethatmakeup
  Reply Lovethatmakeup 24 juli 2013 at 12:06

  Heb net het pakketje binnen gekregen met de sprays. Net even getest en is echt fijn! Zeker handig met deze warme, plakkerige dagen

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 24 juli 2013 at 10:43

  Dit spreekt mij zeker aan! Heb een droge huid dus dan wordt het de laatste. Ik wacht op een goede aanbieding!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 24 juli 2013 at 10:13

  Ik heb die groene even geprobeerd op het werk en die vond ik heel fijn. Ruikt ook lekker fris!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 juli 2013 at 09:07

  die met aloe vera lijkt me super fijn :D

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 24 juli 2013 at 08:48

  Klinkt super!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 24 juli 2013 at 08:38

  Lijkt me echt heeerlijk! Ik ga voor de cacao versie denk ik!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juli 2013 at 06:39

  Dat ziet er goed uit!
  Leuke post!

  Fijne dag!

  Xoxo

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 24 juli 2013 at 05:52

  Ik ben verliefd op dit product. Wat een uitvinding. Kom net onder de douche vandaag en de Aloë Vera gebruikt. Heerlijk.
  Wil je het uitproberen, deze week met 30% korting bij de Kruidvat. Want daar liep ik er gisteren tegenaan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 juli 2013 at 08:57

   Thanks voor het delen van je tip!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 juli 2013 at 01:51

  Wat lijken me deze geweldig, ik denk dat ik de Aloë Vera het lekkerste zal vind, maar als ik naar mijn, toch wel, droge huid kijk, dan denk ik dat gele en bruine spray beste zullen zijn, maar ik ga ze gewoon alle drie proberen, vind het systeem ideaal.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 24 juli 2013 at 00:43

  Jaa die wil ik! De aloë Vera in gel vorm is ook heel fijn

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.