Beauty

Make-up in the mix ! | Estée Lauder, Kiehl’s, Kardashian Beauty, Rimmel & MAC

8 juli 2013

make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-1
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Make-up in the mix! In deze rubriek mix ik verschillende merken en producten met elkaar in één artikel met informatie, foto’s, swatches, reviews èn een look. Vandaag combineer ik producten van Kiehl’s, Estée Lauder, Kardashian/Khroma Beauty, Rimmel en MAC en ik maakte hiermee een zachte look die geschikt is voor elke dag. Je kent me ondertussen wel een beetje: dit zijn precies de soort looks waar ik persoonlijk van hou. Kijk mee!

make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-7 make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-6 make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-5
De Kiehl’s BB Cream heb ik nu zo’n klein half jaartje in mijn bezit en ik gebruik hem regelmatig en bewaar hem eigenlijk voor de warme en flink zonnige dagen. Dit komt omdat er namelijk een SPF 50 (!) in zit, ik met zulke warme en zonnige dagen goed beschermd wil zijn en het dan ook minder erg vind als een product iets minder dekt. Want hiermee kom je gelijk op het nadeel van deze BB Cream: hij geeft een lichte tot medium dekking. Mocht je een egale huid van jezelf hebben of gewoon niet zoveel dekking nodig hebben/willen, dan is dit dè BB Cream voor jou. Maar als je van een medium tot volledige dekking houdt, dan zou ik toch een ander product gebruiken of bijvoorbeeld deze BB Cream combineren met een concealer of afpoederen met een dekkendere (minerale) poeder.

De Actively Correcting & Beautifying BB Cream van Kiehl’s heeft een semi matte finish, voelt licht en niet vet aan op de huid, hydrateert, houdt de hele dag, is vrij van parabenen en minerale oliën en bevat vitamine C. Deze BB Cream is verkrijgbaar bij de bekende Kiehl’s verkooppunten en in de webwinkel voor €29,00 (30ml). Ik heb zelf de lichtste kleur, fair, en die is ook echt licht genoeg voor mijn huid. Dat is dan weer een groot pluspunt!

De Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara heeft een microvezelformule wat je wimpers zou verlengen en een wauw-effect zou moeten geven. Er zit namelijk een wimpergroeicomplex in die je wimpers versterken en verzorgen en na langer gebruik zou moeten zorgen voor langere wimpers. Ik heb hier zelf helaas weinig van gemerkt.. Het is zeker een prima mascara die de wimpers goed zwart maakt tot aan de puntjes, maar van het verlengende effect merk ik niks anders dan met een andere mascara na enige tijd gebruik. Fijn dus voor seperatie, volume en een intens zwarte kleur, maar voor langere wimpers zou ik toch eerder een andere mascara kiezen. De mascara is verkrijgbaar voor €12,99.

make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-4 make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-3 make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-2 make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-9
Even geleden deed ik een oproepje op Twitter waarbij ik tips zocht voor een perzikkleurige, frisse lipstick met een semi matte finish. Ik kreeg toen bijna direct de tip voor de Khroma Beauty/Kardashian Beauty joystick lip lacquer in Sea Coral. Op de swatch op mijn hand oogt de lipstick rozer dan hij werkelijk is, op de full face foto hier onder zie je de echte kleur. Wat een fijn lipproduct! Hij brengt prettig en precies aan door de vorm, heeft een semi matte finish terwijl hij toch lekker romig aanvoelt op de lippen, blijft best een tijdje goed zitten en de kleur is helemaal perfect. Echt de kleur waar ik naar op zoek was. Love it! Deze joysticks kosten €13,95 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze extra dimension eyeshadow van MAC in de kleur Opalesse lijkt misschien niet zo heel bijzonder op het eerste gezicht en helaas liet de paarsige gloed zich op de foto minder goed vastleggen dan ik hoopte. Maar op de swatch midden op mijn hand komt deze gloed alsnog prachtig tot haar recht. Perfect voor de binnenste ooghoekjes en/of op het bewegende ooglid voor een bijzondere glans bij een koele ooglook. De oogschaduw werkt niet poederig, voelt op de een of andere manier bijna creamy aan en er zit maar liefst 2,2gr product in de verpakking. Deze oogschaduw is verkrijgbaar voor €21,00.

make-up-kiehls-estee-lauder-rimmel-kardashion-beauty-khroma-mac-11
Ik heb al vaker over de webwinkel Parfumswinkel geschreven, maar wist je dat ze naast parfums ook make-up verkopen van verschillende mooie merken zoals Estée Lauder? Van dit merk heb ik via deze webwinkel dan ook een prachtige blush: de Estée Lauder Pure Color Blush in de kleur Pink Kiss. Het is een prachtige kleur blush voor elke dag met een satijnglans: wel een glansje maar geen glitters dus. Er zit maar liefst 7gr product in de verpakking dus hier kan je een flinke tijd mee vooruit. De kleur is koel en zachtroze, de pigmentatie is meer dan prima en mooi op te bouwen en de verpakking is echt prachtig! Deze blushes van Estée Lauder zijn verkrijgbaar voor €28,80 bij Parfumswinkel, terwijl deze bij de parfumerie voor €36,00 verkocht worden.

Ik vind zelf vooral de lipkleur echt helemaal geweldig, het is volgens mij een kleur die veel verschillende types vrouw goed kunnen hebben en het staat lekker fris! Wat is jouw favoriete lipkleur van dit moment?

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 juli 2013 at 01:22

  Wat zie je er mooi uit. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 juli 2013 at 07:58

   Ahww, dankjewel Linda! *bloost*

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 9 juli 2013 at 11:48

  Oh die lipkleur is inderdaad heel mooi!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 8 juli 2013 at 14:52

  Mooie look heb je ermee gemaakt!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 8 juli 2013 at 14:32

  Erg mooie look! De blush staat heel natuurlijk en gezond :) Meer van dit graag! :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 juli 2013 at 14:27

  Mooie producten! Hoeveel product zit er in de lipstick? Misschien dat ik ‘m ook wel koop :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 juli 2013 at 14:33

   Op de website van Khroma/Kardashian Beauty staat dat er 1 gram in zit. Lijkt niet veel, maar als ik de stick omhoog draai is deze toch alsnog flink. Ben wel benieuwd hoe lang deze meegaat :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 8 juli 2013 at 12:55

  Mooie producten en de kleuren staan je goed. Wel grappig dat de swatch er uiteindelijk totaal anders uitziet van de oogschaduw dan in het doosje. Ik vind het een heerlijke kleur, ook de lippenstift. Mijn favoriere lipkleur verschilt van hoe mijn dag is en wat ik doe. Heb ik de huisvrouwdag dan is het niets of meer nude, heb ik de werkdag dan lekker roze/koraal :-D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 8 juli 2013 at 12:01

  Mooie producten!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 8 juli 2013 at 10:32

  De blush en oogschaduw vind ik erg mooi!!

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 8 juli 2013 at 10:10

  Prachtige look! Ik vind die joystick lip lacquer er echt heel mooi uitzien, heb er al een hoop positiefs over gelezen dus ben er ook erg benieuwd naar.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 juli 2013 at 10:04

  gorgeous look :D jammer dat de mascara niet echt veel extra lengte gaf >.<

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.