Beauty

Make-up in the mix! | Fierce brows & pink lips

28 juli 2013

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-1
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Make-up in the mix! In deze rubriek mix ik verschillende merken en producten met elkaar in één artikel met informatie, foto’s, swatches, reviews èn een look. Vandaag combineer ik (nieuwe) producten van MAC, The Body Shop, Bourjois, LOOkX en Sans Soucis en ik maakte hiermee een look waarbij de focus vooral ligt op de wenkbrauwen en de lippen. Waar ik normaal van de zachte en neutrale looks ben, is dit weer eens heel wat anders en ik vind dit ook zeker wat hebben. Kijk mee!

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-2
MAC fluidline brow gelcrème deep dark brunette 3g, €18,00
Ik ga nooit de deur uit zonder mijn wenkbrauwen te hebben bijgewerkt en ik vind het leuk om hierin van producten te wisselen om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. Ik pak het vaakst een wenkbrauwpoeder of een passende matte oogschaduw, maar vandaag gebruikte ik de fluidline brow gelcreme van MAC in de kleur deep dark brunette. In het potje en op de foto’s onderaan dit artikel lijkt de kleur ietwat te warm/oranje voor me, maar dat valt in het echt niet op en lijkt het wel degelijk de juiste kleur.

Mijn wenkbrauwen komen door dit product een heel stuk sprekender uit dan ik normaal gewend ben, maar voor bepaalde looks heeft dit wel iets. Zo krijgt mijn gezicht nog meer expressie, leuk om zo eens mee te spelen! Je hebt hiervan maar een heel klein beetje nodig per keer, het werkt prettig uit en blijft de hele dag op z’n plek. Fijn product!

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-3
Bourjois cream blush 01 nude velvet 2,5g, €10,99
Van deze cream blush van Bourjois heb ik meerdere kleurtjes liggen, maar deze lichte nude velvet perzikkleur pak ik zelf het vaakst omdat deze het mooist bij mijn lichte huidskleur past. Het brengt heel gemakkelijk aan met de vingers (al kan je ook gerust een kwastje gebruiken) en lijkt een soort poederige finish op de huid te hebben. Je hebt maar een klein beetje nodig en zou het zelfs op je lippen kunnen gebruiken. Na het aanbrengen poeder ik een cream blush wel nog even af zodat deze langer blijft zitten.

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-4
The Body Shop colour crush lipstick 201 Red Hot Raspberry €12,00
Ook van deze nieuwe lipsticks van The Body Shop heb ik verschillende kleurtjes liggen, maar deze Red Hot Raspberry vind ik hiervan het mooist. Wat een heerlijke opvallende kleur voor de zomer. Love it! Deze Colour Crush lipsticks vervangen de Colourglides, zijn vanaf morgen verkrijgbaar en er zijn maar liefst 24 kleurtjes om uit te kiezen. De pigmentatie is erg goed, de kleuren zijn heel diep, de lipsticks voelen comfortabel op de lippen en ze blijven nog best een flink tijdje mooi op de lippen zitten. Ik ga hiervan zeker nog eens kijken naar een wat neutraler kleurtje voor elke dag, dit is één van de fijnste lipsticks die ik ooit heb geprobeerd ♥

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-5
LOOkX exclusive eyeliner 13 grijs €17,35
Om de ogen een klein beetje meer te laten spreken heb ik een exclusive eyeliner oogpotlood gebruikt van LOOkX, een potloodje wat ik er regelmatig bij pak. Deze grijze kleur staat net wat minder hard dan zwart en ze werken gewoonweg heel erg prettig. Ze voelen zacht en creamy aan maar blijven toch goed zitten zonder te gaan ‘stempelen’ in de arcadeboog en hebben een goede pigmentatie.

Tip: LOOkX heeft trouwens sinds kort de website/webwinkel compleet vernieuwd en dit is zeker een kijkje waard –> LOOkX.nl. Je kan hier meer lezen over make-up, skincare en lifestyle, inspiratievideo’s en how-to’s bekijken en meedoen met een supertoffe winactie waarbij je kans kan maken op een goodiebag t.w.v. minimaal €200,00!

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-6
Sans Soucis magic volume all day long mascara €13,50
Deze mascara komt uit de zomercollectie van Sans Soucis en zorgt voor vollere, langere en intens zwarte wimpers. Het borsteltje is zoals de meeste ouderwetse mascaraborsteltjes waren, zonder die plastic haartjes, en is eigenlijk nog altijd mijn favoriete soort borsteltje. De mascara brengt prettig aan zonder klontjes, er komt niet teveel mascara op het borsteltje waardoor je een natuurlijk resultaat krijgt wat je mooi op kunt bouwen. Verwacht geen wonderen, maar het is zeker een fijne mascara :)

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-7
Hierboven zie je van links naar rechts de swatches van de MAC fluidline brow gelcreme in deep dark brunette, de Bourjois cream blush in nude velvet, de The Body Shop colour crush lipstick in red hot raspberry en het LOOkX exclusive eyeliner oogpotlood in de grijze kleur. Zo kan je goed de kleur en de pigmentatie van deze producten zien zonder iets van een basis eronder.

make-up-bourjois-mac-sans-soucis-the-body-shop-lookx-8
Als ik zo naar de gehele look kijk dan kom ik voor mijzelf tot het besluit dat ik toch echt wat vaker een opvallende kleur lipstick moet gaan dragen, ik vind het erg leuk en fris staan!

Welke van bovenstaande (nieuwe) producten spreekt jou aan om eens uit te gaan proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juli 2013 at 00:38

  Wat staat felle lipstick toch leuk bij, echt vaker doen. Vind deze hele look erg leuk.
  Heb je wel eens een felle ooglook gemaakt/ gedragen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 juli 2013 at 09:30

   Hi Linda, ik draag zeker wel eens een felle ooglook, maar vind het op de één of andere manier toch niet helemaal bij mij passen. Een felle kleur op de lippen wat meer gelukkig :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 juli 2013 at 21:15

  Prachtige lipstick! Qua wenkbrauwen bijwerken….tja, ik doe het zelf niet. Ik heb niet erg opvallende wenkbrauwen en ben bang dat ik de verkeerde kleur bijwerk, of het niet mooi of te dik/zwaar doe….

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 28 juli 2013 at 15:52

  Mooie producten!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 28 juli 2013 at 14:10

  Wat een prachtige full face foto’s, je straalt helemaal! De producten staat je ook erg mooi :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 28 juli 2013 at 14:06

  Oh em gee, wat een mooie producten :-) Je totaallook is ook heel mooi. Je wenkbrauwen zien er goed uit.

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 28 juli 2013 at 13:22

  Mooie producten! De lipstick staat je echt prachtig, inderdaad heel fris!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 28 juli 2013 at 13:08

  Vooral die laatste foto is erg leuk, haha! Mooie look, zeker vaker dragen!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 28 juli 2013 at 12:57

  Leuk artikel zeg! Je kan die roze lippen goed hebben, vind de onderste twee foto’s zo leuk. Lekker gek ;)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 28 juli 2013 at 11:46

  Ziet er goed uit! De lipstick is echt gorgeous.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 28 juli 2013 at 10:37

  Die lippenstift is heel mooi!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 28 juli 2013 at 10:31

  Prachtige producten en een hele mooie look! De lipstick staat je inderdaad echt super, je kan het goed hebben!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 28 juli 2013 at 10:17

  Oh, die lipstick is prachtig!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 juli 2013 at 02:37

  Omg love je full face foto’s! ♡♥ gorgeous!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 28 juli 2013 at 00:53

  Je lippen staat mooi zo! Wenkbrauwen moet ik aan wennen maar daar doe ik bij mezelf helemaal niets aan ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.