Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van juli 2013

31 juli 2013

favorieten-juli-2013-4
Het is alweer de laatste dag van de maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, parfum, huid- en haarverzorging. Onder de linkjes in dit artikel wordt je doorgestuurd naar eventueel bijbehorende artikelen met meer informatie, foto’s, swatches en looks. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Make-up
– Deze prachtige Estée Lauder pure color blush in de kleur Pink Kiss met satijnglans is echt de perfecte elke-dag-blush voor mij. Sinds ik deze heb gebruik ik hem echt ontiegelijk vaak. Het fijne is ook dat deze zachtroze kleur bij heel erg veel verschillende looks past die ik draag. Love it!
– De Bourjois cream blush is voor de warmere dagen een nieuwe favoriet van me. Op deze dagen gebruik ik liever vloeibare producten die een mooie natuurlijke glow geven en waarvan je niet teveel product nodig hebt. Deze blush in een zachte perzikkleur staat lekker fris!
– De Khroma Beauty/Kardashian Beauty joystick is mijn favoriete elke-dag-lipstick geworden. Het is een perzikkleurige lipstick met een semimatte finish die ik erg mooi vind voor de zomer. En zo zie je gelijk dat ik een koele blush dus vaak combineer met een warme lipkleur. Puh! ;)
– Deze nieuwe The Body Shop colour crush lipstick in de felle fuchsiaroze kleur draag ik graag naar een feestje of als ik gewoon in een lekker vrolijke bui ben. Ik probeer qua lipkleur wat vaker uit mijn comfort zone te stappen en gelukkig vind ik het ook echt leuk staan. Hierbij is een simpele en neutrale, zachtere ooglook al voldoende zodat de aandacht echt volledig naar de lippen gaat.

favorieten-juli-2013-1
Lichaamsverzorging
Eucerin aquaporin active licht is een heel erg lichte bodylotion in een gel-vorm die supersnel intrekt zonder plakkerig laagje achter te laten maar hierbij een groot voordeel heeft dat hij toch heel erg goed hydrateert. Perfect dus voor de erg warme dagen die we gehad hebben en die er weer aan gaan komen.
– De Sally Hansen vitamin E nail & cuticle oil staat sinds ik hem heb op mijn nachtkastje en wordt trouw elke avond voor het slapen gaan op de nagelriemen ingemasseerd. Mijn nagelriemen zien er in korte tijd al een heel stuk beter uit en het lijkt ook wel alsof mijn nagels zelf steeds sterker worden (maar of dat hierdoor komt weet ik niet zeker, tijdens een zwangerschap zouden de nagels sowieso sterker worden..)
– Deze bodylotion in sprayvorm, de Vaseline spray & go body moisturiser, in de variant ‘essential moisture’ vind ik op dit moment heel erg prettig. Hierbij gaat eigenlijk hetzelfde op als de bodylotion van Eucerin: hij trekt snel in, laat geen plaklaagje achter en hydrateert goed. Maar deze heeft het voordeel dat het aanbrengen toch echt net wat sneller gaat. Top!
– Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst sokken en dichte schoenen aanhad; heerlijk! Maar als mijn voeten zoveel in het zicht zijn wil ik wel dat ze er verzorgd uitzien. Deze Clarins foot beauty treatment cream smeer ik elke avond op mijn voeten en het zorgt ervoor dat ze lekker zacht en toonbaar blijven.
– Met de enorm warme dagen lijk ik wel de hele dag door te plakken (ondanks de vele korte opfrisdouches) en dat vind ik echt een heel erg ‘vies’ gevoel. Mijn tip hervoor: talkpoeder! Deze Oriflame baby talc poeder ik na het douchen op mijn lijf waarbij ik vooral wat extra’s aanbreng bij de oksels, onder mijn borsten, in de knieholtes, tussen mijn bovenbenen, bij mijn liezen etc. Zo voel ik veel minder plakkerig aan en hou ik het frisse douchegevoel langer vast. Tipje voor anderen wellicht?

favorieten-juli-2013-2
Gezichtsverzorging
– Over de producten van Neutral voor het gezicht gaat zeker nog meer informatie voorbij komen op Curvacious, maar de vorige crème van La Roche-Posay die we voor de nacht gebruikten was op en we hebben deze Neutral face cream alvast in gebruik genomen ter vervanging. Wat een superfijne crème is dit zeg! Geen parfum, kleurstoffen en parabenen. Aanrader voor de gevoelige huidjes!
– Als het qua temperatuur zo warm is en qua luchtvochtigheid klam, dan pak ik liever heel luchtige producten voor mijn gezicht. Maar ik heb wel een drogere huid en heb dus zeker voldoende hydratatie nodig. Deze MAC moisture infusion sérum hydratant heb ik weer uit de kast gehaald en ben ik volop gaan gebruiken. Heerlijk! Het is dat er geen SPF in zit, anders was het met de echt warme dagen voldoende om als dagcrème te kunnen gebruiken.
– Ook weer zo’n heerlijk product wat in de categorie ‘luchtig’ valt is deze La Roche-Posay hydraphase intense eyes. De gel verkoelt direct, zorgt voor een frisse oogopslag en dat opgeblazen (vocht)wallen en droogtelijntjes wegtrekken.

favorieten-juli-2013-3
Parfum
– Ik ben deze maand helemaal verliefd geworden op de nieuwste Chloé parfum, Roses de Chloé. Een eau de toilette die verrassend lang blijft ruiken op mijn huid en een geur die heel zomers, romantisch en sophisticated draagt. Love it! ♥
– Na het douchen vind ik het lekker om een bodyspray te gebruiken om zo mijzelf van top tot teen in een subtiele geur te hullen. Deze Oriflame aimi mystic caress bodymist heeft een heerlijke geur van pioenrozen, karamelthee, gember en agarhout. Echt een aanrader, ook als je bijvoorbeeld liever geen parfum draagt omdat je meer van de subtielere geuren bent.

Wat waren jouw favoriete beautyproducten van de maand juli? Zie je mijn favorieten liever voorbij komen in een filmpje of zoals deze keer in een artikel met foto’s?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Serberry
  Reply Serberry 1 augustus 2013 at 15:03

  Ik ben benieuwd naar de bourjois creme blushes! Snel maar eens proberen :)

 • Avatar van martina
  Reply martina 1 augustus 2013 at 11:06

  mooi! ik zie een aantal overeenkomsten met mijn eigen nieuwe favorieten :)

 • Avatar van Mirjam Akmese de Wit
  Reply Mirjam Akmese de Wit 31 juli 2013 at 22:58

  Wat een heerlijke fotos <3

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 31 juli 2013 at 21:16

  Chloé parfums ruiken heerlijk!

 • Avatar van Vanessa
  Reply Vanessa 31 juli 2013 at 15:21

  Mooie favorieten heb je!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 31 juli 2013 at 14:50

  Heel mooie favorieten! Wat ziet dat Chloe parfum er mooi uit. Mijn favoriet van het moment is een product uit een toekomstige herfstcollectie waar ik jammer genoeg nog braafjes moet over zwijgen, damn damn damn :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2013 at 14:59

   Je maakt me heel nieuwsgierig ^^ Er gaan zeker mooie dingen aankomen voor de herfst/winter, heb zelf ook al wat liggen. Nog even geduld hihi!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 31 juli 2013 at 13:26

  Leuke favorieten! <3

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 31 juli 2013 at 13:22

  Mooie favorieten!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 31 juli 2013 at 12:52

  zitten mooie producten tussen!

 • Avatar van Antonia
  Reply Antonia 31 juli 2013 at 10:52

  Bij Douglas heb ik de nieuwe geur Roses de Chloé mogen ruiken. Hij was jammer genoeg nog niet in de winkel maar ik ben fan!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 juli 2013 at 09:05

  Oeh die estee lauder blush is pretteh! ♡

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 31 juli 2013 at 01:38

  Wat een mooie producten, leukom te zien, ik vind het op beide manieren leuk, afwisseling is het toverwoord ;-) net als jij gebruik ik regelmatig talkpoeder, ik heb die van Zwitsal. Daar kunnen we de komende warme dagen ook weer druk mee in de weer. ;-)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 31 juli 2013 at 00:42

  Mooie producten! En goede tip van dat talkpoeder, al zweet ik zelf niet. Ik vind een artikel leuker om te zien, ook makkelijk met links erbij.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.