Beauty

Mijn skincare juli 2013

15 juli 2013

skincare-juli-2013-1
Vorige maand nam ik jullie mee in mijn compleet vernieuwde skincare routine en het lijkt me leuk om hier een maandelijks item van te maken waarin ik laat zien welke producten ik gebruik en hoe mijn huid eruitziet door middel van deze producten. Mocht je zelf een gevoeligere en drogere huid hebben met wat droogtelijntjes, af en toe kleine hormonale onzuiverheden en enkele pigmentvlekjes dan zit het artikel ook nog eens bomvol producttips. Kijk mee naar hoe mijn huidige verzorgingsroutine eruit ziet, mini-reviews en een naked full face foto om te vergelijken met de foto van vorige maand.

Wat opvalt in de routine die ik nu gebruik is dat er op dit moment geen producten van Murad meer in zitten uit de Essential-C lijn. Sommige producten heb ik opzij gezet om later weer te gaan gebruiken omdat ze wat dubbelop waren met andere producten en het Daily Renewal Complex ben ik gestopt met gebruiken omdat ik merkte dat ik hiervan oranje begon af te geven op kussens etc. Heel erg vreemd, maar mijn man gebruikte dit product ook en had hier ook last van. Na het stoppen met dit product hebben we beide geen last meer van deze oranje waas inclusief het afgeven ervan.

Om te reinigen gebruik ik nu de volgende producten:
beautea Refresh me cleansing milk in combinatie met Clarisonic (3x per week onder de douche)
– Babor HY-ÖL 2-stappen oliereiniger om een full face make-up schoon te maken
– La Roche-Posay physologische micellaire reiniger als lotion in de ochtend en avond.

De beautea cleansing milk is heel mild voor mijn huid en zorgt samen met de Clarisonic voor een zachte dieptereiniging, een superzachte huid en een mini-massage waarna andere producten beter worden opgenomen. De Babor HY-ÖL 2-fasenreiniger is een topmiddel wat ook al voorbij kwam in de favoriete producten van juni. Ik maak hiermee mijn gezicht (incl. zware waterproof oogmake-up) in zo’n 2 minuutjes compleet schoon terwijl het wel heel zacht is voor mijn huid en geen trekkerige huid achterlaat. De La Roche-Posay micellaire lotion haalt een simpele dagmake-up in een oogwenk weg, verfrist en is ook geschikt voor een gevoelige huid.

skincare-juli-2013-2
Om te verzorgen gebruik ik nu de volgende producten:
– hannah Opulence serum zo’n 3 keer per week na de Clarisonic
– La Roche-Posay Redermic R elke avond voor de nachtverzorging
– La Roche-Posay hydraphase intense ooggel ’s ochtends en ’s avonds
– La Roche-Posay hydreane extra riche als nachtverzorging
– La Roche-Posay hydrapahse UV intense legere als dagverzorging.

Het Hannah Opulence serum is een heerlijk olie-achtig serum wat mijn droge huid heerlijk vindt. Het werkt tegen hyperpigmentatie, werkt bindweefselverstevigend, beschermend, geeft een antioxidantenboost, voedt de huid, heeft een liftend effect en verfrist de teint. Je hebt maar een paar druppels nodig per keer en helemaal na de Clarisonic trekt deze heerlijk in en hou ik een superzachte huid over.

De La Roche-Posay Redermic R is een serum wat de huid gladder maakt, werkt tegen rimpeltjes, fijne lijntjes en pigmentvlekjes en zorgt voor een egalere huid. Ik ben nu bezig aan mijn 3e tube en dit is een onmisbaar product geworden in mijn routine. De La Roche-Posay hydraphase intense oogcrème voelt fris als een gel, irriteert de ogen niet en zorgt voor een frissere en minder slaperige blik. De La Roche-Posay hydraphase UV intense legere werkt heel prettig als een dagcrème mèt een SPF20. Trekt snel in maar laat mijn huid wel de hele dag door prettig aanvoelen. De La Roche-Posay hydreane extra riche is een volle crème die ik voor ’s nachts heel erg fijn vindt en goed werkt bij een droge huid. Ik zo word elke ochtend wakker met een zacht en comfortabel aanvoelende huid.

huid-juli-2013 huid-juni-juli-2013
Boven zie je mijn huid zonder iets van make-up zoals deze er nu uit ziet en in het tweeluik eronder zie je mijn huid halverwege juni en rechts ervan dus halverwege juli. Ik zie dat de droogtelijntjes naast mijn mondhoeken een stuk minder zichtbaar zijn en ook echt minder droog aanvoelen, het pigmentvlekje naast mijn oog lijkt minder oranje/bruin/intens en de onzuiverheden rond mijn kingebied zijn een stuk minder geworden en ook de littekentjes trekken sneller weg. Al met al toch een mooi resultaat in één maandje tijd!

Heb jij een huidtype gelijk als die van mij dan ben ik heel benieuwd welke producten jij gebruikt en echt niet meer zonder kan? Of heb je een ander huidtype maar wil je graag een goede tip delen? Ik zie je reactie graag tegemoet :)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 16 juli 2013 at 20:22

  La Roche-Posay heeft zeer goede producten! Daar ben ik ook erg tevreden van…

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 16 juli 2013 at 12:35

  Zeker een mooi resultaat! Ik heb ook altijd snel last van droogtelijntjes, we hebben hetzelfde huidtype =) Erg leuk dat je dit nu maandelijks gaat posten! Het serum van Hannah heb ik ook en ga ik snel testen. Erg benieuwd naar. Serum van Swiss Care vond ik al heel fijn in gebruik.

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 15 juli 2013 at 15:21

  Fijn dat het zo goed werkt! Ik vind La Roche Posay ook een fijn merk.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 15 juli 2013 at 14:36

  Veel La Roche Posay, dat zie ik graag :-D Voor gezichtsverzorging grijp ik ook vaak naar dat merk.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 15 juli 2013 at 13:53

  die reiniging van babor is zo fijn!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 juli 2013 at 11:09

  Mooie producten gebruik je.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 15 juli 2013 at 10:45

  Ziet er goed uit……..ik denk dat ik binnenkort La Roche-Posay hydraphase UV intense legere ga aanschaffen.

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 15 juli 2013 at 07:15

  Nu wil ik echt wel eens een product van La Roche-Posay uitproberen!

 • Avatar van Lindy
  Reply Lindy 15 juli 2013 at 02:13

  Ik wil toch ook een keer een clarisonic o.i.d. uit gaan proberen. Ik denk dat mijn huid er wel baat bij zal hebben!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.