Beauty

New bodycare | Dermolin, Molton Brown & Neoderma

6 juli 2013

skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-1
Ik krijg voor de website regelmatig nieuwe producten binnen om uit te proberen voor een eventueel artikel hierover op Curvacious.nl. Lang niet alle producten kan ik ook daadwerkelijk gebruiken (omdat het bijvoorbeeld echt niet geschikt is voor mijn huidtype) en er zijn maar weinig producten die ik echt met flinke regelmaat blijf gebruiken. Zo af en toe zal er een artikel online komen met hierin enkele nieuwe verzorgingsproducten voor het lichaam welke ik heel prettig in gebruik vind en graag aan jullie wil laten zien. Let wel: deze producten zijn over het algemeen geschikt voor een drogere en gevoeligere huid, aangezien ik dit zelf ook heb. Vandaag komen er producten van Neoderma, Dermolin en Molton Brown voorbij. Kijk verder voor meer informatie, reviews en foto’s.

skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-4 skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-5
Neoderma refined skin texture body scrub 400ml, €38,00
Deze scrub bevat onder andere bamboe-extract, ananas extract, papaya extract, aloë vera en fucogel. Fucogel wordt gewonnen uit mais en soja en heeft een beschermende en hydraterende werking op de huid. Op de gebruiksaanwijzing staat dat je de scrub op een droge huid met ronddraaiende bewegingen moet inmasseren en erna kan afspoelen. Op deze manier is de scrub best ‘pittig’ en geef je jezelf een flinke scrubbeurt. Je kan hem ook op een vochtige huid gebruiken voor een zachtere werking. De scrubdeeltjes zelf zijn niet al te groot en dat vind ik zelf heel prettig. De geur van beide producten is lekker fris en zacht.

Neoderma refreshing, softening, revitalizing body lotion 400ml, €38,00
Deze bodylotion bevat onder andere avocado olie, olijfolie, tarwekiemolie, aloë vera en ook weer de fucogel. Het is opvallend hoe zuinig dit product werkt, met slechts een klein beetje product kan je al met gemak een heel stuk van je lichaam insmeren. Fijn! Ondanks dat het zo goed uitsmeert en snel intrekt, geeft het toch voldoende hydratatie aan mijn huid in de zomer (ik ben bang dat het in de winter niet voldoende zal voeden). Groot voordeel: de lotion laat geen vettig of plakkerig laagje achter waardoor je je bijna direct kan aankleden na het insmeren.

skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-2 skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-3
Molton Brown paradisiac pink pepperpod bath & shower gel (€300ml, €22,40) + body cream (200ml, €22,40)
De geur van deze producten is uniek te noemen, ik heb zo’n geurcombinatie namelijk nog nooit geroken. Aan de ene kant ruiken de producten wat bloemig en zacht, maar aan de andere kant zit er ook zeker een scherpe kant aan; dat zullen vast de roze peperkorrels zijn. De geur is zeker unisex te noemen, Paul (die normaal van zware en echt mannelijke geuren houdt) vindt deze producten namelijk ook heel lekker ruiken. De douchegel schuimt zeker in combinatie met een puff heel erg goed en de bodycream zorgt erna voor een fijne hydratatie van de huid. De bodycream trekt vlot in, smeert prettig uit en laat geen plakkerig laagje achter. Voor de zomer is deze body cream voldoende, maar voor de winter weet ik dat ik een meer voedend product nodig zal hebben.

De producten van Molton Brown zijn verkrijgbaar via Babassu.

skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-6 skincare-dermolin-molton-brown-neoderma-7
Dermolin douchefoam en douche olie voor de gevoelige huid (beide 200ml, €8,95)
Toen deze producten binnenkwamen was ik er direct heel erg nieuwsgierig naar: parfumvrije producten zonder conserveringsmiddelen, zeep en parabenen voor de gevoelige huid die al tijdens het douchen helpen om de huid te verzorgen. De douchefoam komt als een transparante gel uit de verpakking en verandert dan heel snel in een wit en stevig schuim. Als je dit product in combinatie met een puff gebruikt schuimt het echt heel erg goed. De doucheolie voelt lekker romig aan op de huid en wordt in combinatie met water wat milky en is ook goed te gebruiken als scheermiddel als je met een mesje scheert. Beide producten zorgen ervoor dat mijn huid na het afdrogen niet jeukerig aanvoelt, maar de olie is toch wel echt mijn favoriet. De producten hebben trouwens een heerlijke babyzachte vanillegeur, love it!

Welke producten spreken jou het meest aan? Wat is jouw favoriete doucheproduct en bodylotion op dit moment?

Enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 juli 2013 at 23:26

  De verpakkingen van de eerste twee producten vind ik mooi, maar vind ze behoorlijk prijzig. De producten van Dermolin trekken mij meer aan, omdat het parfum-vrije producten zijn .

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 6 juli 2013 at 20:49

  Ze zien er mooi uit, maar vind vooral de eerste echt heel prijzig!

 • Avatar van Berdiene
  Reply Berdiene 6 juli 2013 at 16:31

  Het past niet helemaal bij mijn huidtype (eigenlijk helemaal niet haha) maar het ziet er wel erg lekker uit! Mijn favoriete bodylotion is denk ik van The Body Shop. En dan met die heerlijke perzikgeur, hmm!

 • Avatar van beautybyts
  Reply beautybyts 6 juli 2013 at 16:09

  Leuk om te zien, de eerste 2 producten lijken me erg fijn!

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 6 juli 2013 at 14:32

  Mijn interesse is nu vooral gewekt voor de producten van neoderma, specifiek meer de bodyscrub… Klinkt enorm goed wat er allemaal inzit, ideaal voor mijn huidtype!

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 6 juli 2013 at 13:23

  Wat zien de flacons van neoderma er mooi uit.. instant luuuv

  XO

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 6 juli 2013 at 10:27

  Ziet er goed uit! De scrub en bodylotions lijken mij erg fijn :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 6 juli 2013 at 10:16

  Lijken me erg fijne producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 juli 2013 at 08:23

  die scrub klinkt wel erg fijn :D

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 6 juli 2013 at 07:56

  Ze zien er stuk voor stuk uit als heerlijke producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.