Fashion

Plussize outfit | The printed trousers

18 juli 2013

outfit-printbroek-4
Waar ik eerder altijd het idee had dat een broek met een printje niet flatteus zou staan bij een grotere maat, bleek ik het toch mis te hebben. Ik vond printbroeken altijd al wel leuk om te zien, maar had er dus om deze reden nog geen aangeschaft of gepast. Maar nu ik er eentje toe heb gevoegd aan mijn kledingkast ben ik er toch heel erg blij mee en toen ’s avonds de zon nog lekker scheen kon ik het niet laten om er even met Paul op uit te trekken voor een wandelingetje en een fotosessie zodat ik de broek na de Instagram/Twitterfoto nu ook in een complete outfit kan laten zien.

outfit-printbroek-3 outfit-printbroek-1 outfit-printbroek-5
De zwart/witte printbroek die ik aan heb komt uit de Miss Etam Plus Collectie en is verkrijgbaar t/m maat 54. Het is een skinny model tot aan de enkel (ik ben 172cm) en er zit 3% elastan in. Doordat de broek ietsjes lager in de taille zit dan ik gewend ben en iets smaller lijkt te vallen dan de andere broeken van Miss Etam die ik heb zit ik alleen met één probleem: ik ga deze niet lang meer aan kunnen doen voordat het echt niet meer comfortabel zit in verband met de zwangerschap. Nu met 13 weken heb ik er nog niet veel last van, maar dat zal niet lang meer duren denk ik :) Ach, dan heb ik voor volgend jaar lente/zomer in ieder geval nog een leuke broek in de kast hangen!

De koraalkleurige top komt ook bij Miss Etam vandaan en naast dat ik de kleur echt prachtig vind, is het model ook nog eens leuk en net even anders dan anders. Aan de hals zit een klein geplooid stukje en over de voorkant zit een dubbelaagse overslag in een transparantere stof. Zo valt deze niet-tekenend over mijn ronde vormen en oogt hij lekker luchtig, maar toch ook weer netjes. Love it!

outfit-printbroek-2
Het horloge wat ik om heb is van Poseidon en helaas kreeg ik de prachtige schittering van de Swarovski kristallen weer niet mooi op de foto. In het artikel waarin ik meer vertel over dit horloge èn een kortingscode deel kan je deze schittering net wat beter zien nog. De sleehaksandaaltjes die ik aanheb zijn van Panama Jack via Sarenza. Je kan ze in dit artikel nog wat beter zien qua details, echt heerlijke schoentjes voor de zomer! De blazer is van Bon’A Parte en heeft een langer voorpand en driekwart mouwtjes, ik kocht hem een tijdje geleden via de sale en ben er heel erg blij mee omdat hij bij veel verschillende outfits en gelegenheden past.

Op zoek naar leuke plussize kledingwebshops? Bekijk dan zeker dit handige overzicht met webwinkels :)

Wat vind jij van een broek met een print? Draag je dit zelf ook wel eens?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 27 juli 2013 at 10:54

  harstikke leuk. Ik durf geen print broek aan. Moet maar er gaan proberen, kijken of het mij staat. – via Facebook

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 27 juli 2013 at 10:54

  Wat een prachtige outfit, staat je goed!! En je lipstick past zo mooi bij je top – via Facebook

 • Avatar van Corina
  Reply Corina 27 juli 2013 at 10:53

  wow staat je prachtig!! top is ook erg mooi (loooove de kleur!) – via Facebook

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 juli 2013 at 23:19

  Ik vind deze outfit jouw echt heel goed staan.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2013 at 09:51

   Dankjewel, leuk om te horen! :D

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 21 juli 2013 at 23:17

  Echt heel leuk.. en toevallig een paar weken terug, ook deze broek gekocht en ook gecombineerd met fel oranje shirt! ;)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 20 juli 2013 at 16:17

  Oh enige outfit Dees! <3 Het ziet er ook zo heerlijk comfy uit – precies wat je nu nodig hebt! Perfecte combi het koraal met zwart-wit! Een witte blazer lijkt me trouwens ook errrg leuk in combinatie met de broek!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 19 juli 2013 at 20:20

  Wow wat een mooie combi! Ik vind die top ook erg mooi zeg, ga maar eens kijken van de week :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 19 juli 2013 at 12:11

  Staat je prachtig Dees! Wel jammer dat Miss Etam dit weer als skinny bestempeld terwijl dit totaal niet het geval is..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juli 2013 at 12:38

   Thanks Suzanne! ^^ Voor een skinny is hij bij de onderbenen te wijd inderdaad..

 • Avatar van Alette
  Reply Alette 19 juli 2013 at 12:02

  Na onze meeting woensdag toch maar weer eens een kijkje genomen op je site! :D En wat een mooie outfit heb je er van gemaakt, helemaal top! Zoals ik al zei lijkt het me extra moeilijk om met een grotere maat een leuke outfit te scoren, maar bij deze: het is je gelukt :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juli 2013 at 12:38

   Thanks! Leuk om te horen :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juli 2013 at 00:19

  Wow wat een leuke outfit! Goed gecombineerd.
  Koraal staat je echt goed en de combinatie met deze broek is gewoon toppie!!!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 18 juli 2013 at 23:24

  LIKE!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 18 juli 2013 at 20:49

  Whaa, wat een toffe broek zeg! Mooi ook zo met gecombineerd qua kleur. Staat je goed :)

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 18 juli 2013 at 18:45

  Leuke outfit. De printed broek staat je goed; prima keus gemaakt dat je hem hebt toegevoegd aan je kledingkast :D Mooi horloge heb je ook om.
  Love,

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 juli 2013 at 18:17

  Wat staat deze fashion je prachtig!
  Meid, je straalt en deze koraalrood past perfect bij jou! Schitterende foto’s!

  Geniet van een mooie lange zomeravond…..

  Xoxo

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 18 juli 2013 at 16:32

  Ik heb ook al heel lang dat idee in mijn hoofd dat zulke broeken mij niet staan vanwege mijn grote maat, maar ik vind het zo leuk bij je staan..echt gaaf! Misschien dat ik mijn broek ook maar eens aan ga (durf) doen..:)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 18 juli 2013 at 15:25

  Mooie outfit! De combinatie van oranje met zwart en wit is echt leuk.

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 18 juli 2013 at 13:33

  Ja leuk! Ik hou van printjes op broeken maar ik ben altijd te bang dat ik te dikke billen en benen heb, maar ik vind de broek je super goed staan dus misschien dat ik eens over mijn eigen drempelvrees heen moet stappen. De top is ook mooi btw!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 13:38

   Thanks lady! Ik denk dat jij het heel goed kan hebben ook, je hebt een prachtfiguur dame! ^^

   • Avatar van yasmin
    Reply yasmin 18 juli 2013 at 13:55

    aawh dank je <3

 • Avatar van Berdiene
  Reply Berdiene 18 juli 2013 at 12:01

  Staat je heel erg leuk, die geprinte broek! En erg mooi gecombineerd met die prachtige kleur van je top.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 18 juli 2013 at 11:20

  Leuke outfit, je horloge is onwijs mooi!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 18 juli 2013 at 11:05

  Het staat je echt mooi! De kleur van het shirt ook, trouwens :)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 18 juli 2013 at 11:00

  Ja die staan er wel op! http://sewchic.blogspot.nl/2008/08/tutorial-how-to-convert-jeans-into.html

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 18 juli 2013 at 10:50

  Weer een geslaagde outfit! Zelf sta ik helaas niet met printjesbroeken…

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 18 juli 2013 at 10:45

  Staat je goed!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 18 juli 2013 at 10:40

  Leuke outfit, dat koraal staat je mooi en die broek is gaaf!

 • Avatar van Rieneke
  Reply Rieneke 18 juli 2013 at 10:05

  Wat een mooie outfit, staat je heel erg goed! Ik hou ook erg van broeken met prints, heb zelf o.a. twee zwart-wit/crème modellen waarvan één zebra en één meer luipaard-achtig. Nu ik jouw foto’s zie krijg ik meteen zin om ze te gaan dragen!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 18 juli 2013 at 09:53

  Mooie foto’s, leuke outfit, happy Desirée :-)
  Die broek vind ik ook wel heel erg leuk, misschien toch maar eens passen.
  We hebben echt dezelfde kledingsmaak, de top heb ik ook! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 10:31

   Haha! Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang niet alles van Miss Etam leuk vind, maar ze hebben zeker wel ècht leuke dingen en ik shop er vaak :)

 • Avatar van Kayleigh
  Reply Kayleigh 18 juli 2013 at 09:51

  Gave broek! Ik hou van broeken met printjes :-D

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 18 juli 2013 at 09:34

  O, ik hou van die broeken! Tipje: bij Asos hebben ze ze ook van de maternity lijn met flink wat elastiek! Heb gisteren mijn eerste binnen gekregen en dat zijn de beste zwangerschapsbroeken. Ever, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 09:39

   Thanks voor het delen van je tip! Wel jammer dat die broeken niet tot de plussizes gaan :(

 • Avatar van Deborah
  Reply Deborah 18 juli 2013 at 08:43

  Ja ik ben ook fan geworden van de printbroeken!

  Ik twijfelde eerst ook heel erg, (wegens te dik en ook nog eens te oud – tja hoe streng kan een mens voor zichzelf zijn….)
  maar probeerde het toch omdat het me zo lekker leek zitten.
  En toen stond het ook nog leuk!
  Bovendien goedgekeurd door dochter van 13 ;) wat wil je nog meer!?

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 18 juli 2013 at 05:11

  Wat een ontzettend gave broek. Het staat je echt geweldig. Ik ben net als jij ook altijd bang dat een broek met een printje erop er niet uitziet, maar het tegendeel is bewezen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 18 juli 2013 at 01:04

  Wat een super leuke broek. Vind het hele setje wat je aan hebt erg leuk, het staat je heel goed. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 09:39

   Dankjewel voor je compliment Linda, superleuk om te horen! :)

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 18 juli 2013 at 00:43

  Mag ik trouwens weten waar die foto is gemaakt? Volgens mij herken ik de plek ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 09:40

   De foto is gemaakt in Arnhem, langs de Rijn bij de Pleybrug :)

   • Avatar van Nem
    Reply Nem 21 juli 2013 at 01:39

    Wat grappig, ik ga in september verhuizen en vlakbij jou wonen!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 18 juli 2013 at 00:43

  Prachtige outfit! :D

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 18 juli 2013 at 00:41

  Staat je leuk! Ik kocht er 1 bij action, hij lijkt op de zwarte versie daarvan. Blog staat op mijn site. Action heeft hem in XL wat overeenkomt met 44-46! Vriendin heeft die maat en draagt hem ook, dus tevens een plussize tip want dat is meestal niet in budget te koop.

  Hoop voor je dat je hem lang kan dragen en anders laat je er door een handig iemand een zwangerschapsband inmaken…bovenrand eraf knippen en elastan/tricot band maken en erop naaien!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2013 at 09:41

   Dat is nog eens een handige tip! Even kijken of ik daar online een hulp-how-to voor kan vinden :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 juli 2013 at 00:28

  Koraal staat je mooi :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.