Fashion

Plussize outfit | The printed trousers

18 juli 2013

outfit printbroek 4 - Plussize outfit | The printed trousers
Waar ik eerder altijd het idee had dat een broek met een printje niet flatteus zou staan bij een grotere maat, bleek ik het toch mis te hebben. Ik vond printbroeken altijd al wel leuk om te zien, maar had er dus om deze reden nog geen aangeschaft of gepast. Maar nu ik er eentje toe heb gevoegd aan mijn kledingkast ben ik er toch heel erg blij mee en toen ’s avonds de zon nog lekker scheen kon ik het niet laten om er even met Paul op uit te trekken voor een wandelingetje en een fotosessie zodat ik de broek na de Instagram/Twitterfoto nu ook in een complete outfit kan laten zien.

outfit printbroek 3 - Plussize outfit | The printed trousersoutfit printbroek 1 - Plussize outfit | The printed trousersoutfit printbroek 5 - Plussize outfit | The printed trousers
De zwart/witte printbroek die ik aan heb komt uit de Miss Etam Plus Collectie en is verkrijgbaar t/m maat 54. Het is een skinny model tot aan de enkel (ik ben 172cm) en er zit 3% elastan in. Doordat de broek ietsjes lager in de taille zit dan ik gewend ben en iets smaller lijkt te vallen dan de andere broeken van Miss Etam die ik heb zit ik alleen met één probleem: ik ga deze niet lang meer aan kunnen doen voordat het echt niet meer comfortabel zit in verband met de zwangerschap. Nu met 13 weken heb ik er nog niet veel last van, maar dat zal niet lang meer duren denk ik :) Ach, dan heb ik voor volgend jaar lente/zomer in ieder geval nog een leuke broek in de kast hangen!

De koraalkleurige top komt ook bij Miss Etam vandaan en naast dat ik de kleur echt prachtig vind, is het model ook nog eens leuk en net even anders dan anders. Aan de hals zit een klein geplooid stukje en over de voorkant zit een dubbelaagse overslag in een transparantere stof. Zo valt deze niet-tekenend over mijn ronde vormen en oogt hij lekker luchtig, maar toch ook weer netjes. Love it!

outfit printbroek 2 - Plussize outfit | The printed trousers
Het horloge wat ik om heb is van Poseidon en helaas kreeg ik de prachtige schittering van de Swarovski kristallen weer niet mooi op de foto. In het artikel waarin ik meer vertel over dit horloge èn een kortingscode deel kan je deze schittering net wat beter zien nog. De sleehaksandaaltjes die ik aanheb zijn van Panama Jack via Sarenza. Je kan ze in dit artikel nog wat beter zien qua details, echt heerlijke schoentjes voor de zomer! De blazer is van Bon’A Parte en heeft een langer voorpand en driekwart mouwtjes, ik kocht hem een tijdje geleden via de sale en ben er heel erg blij mee omdat hij bij veel verschillende outfits en gelegenheden past.

Op zoek naar leuke plussize kledingwebshops? Bekijk dan zeker dit handige overzicht met webwinkels :)

Wat vind jij van een broek met een print? Draag je dit zelf ook wel eens?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTube, Facebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van nathalie
  Reply nathalie 27 juli 2013 at 10:54

  harstikke leuk. Ik durf geen print broek aan. Moet maar er gaan proberen, kijken of het mij staat. – via Facebook

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 27 juli 2013 at 10:54

  Wat een prachtige outfit, staat je goed!! En je lipstick past zo mooi bij je top – via Facebook

 • Avatar van Corina
  Reply Corina 27 juli 2013 at 10:53

  wow staat je prachtig!! top is ook erg mooi (loooove de kleur!) – via Facebook

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 21 juli 2013 at 23:19

  Ik vind deze outfit jouw echt heel goed staan.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2013 at 09:51

   Dankjewel, leuk om te horen! :D

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 21 juli 2013 at 23:17

  Echt heel leuk.. en toevallig een paar weken terug, ook deze broek gekocht en ook gecombineerd met fel oranje shirt! ;)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 20 juli 2013 at 16:17

  Oh enige outfit Dees! <3 Het ziet er ook zo heerlijk comfy uit – precies wat je nu nodig hebt! Perfecte combi het koraal met zwart-wit! Een witte blazer lijkt me trouwens ook errrg leuk in combinatie met de broek!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 19 juli 2013 at 20:20

  Wow wat een mooie combi! Ik vind die top ook erg mooi zeg, ga maar eens kijken van de week :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 19 juli 2013 at 12:11

  Staat je prachtig Dees! Wel jammer dat Miss Etam dit weer als skinny bestempeld terwijl dit totaal niet het geval is..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juli 2013 at 12:38

   Thanks Suzanne! ^^ Voor een skinny is hij bij de onderbenen te wijd inderdaad..

 • Avatar van Alette
  Reply Alette 19 juli 2013 at 12:02

  Na onze meeting woensdag toch maar weer eens een kijkje genomen op je site! :D En wat een mooie outfit heb je er van gemaakt, helemaal top! Zoals ik al zei lijkt het me extra moeilijk om met een grotere maat een leuke outfit te scoren, maar bij deze: het is je gelukt :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 juli 2013 at 00:19

  Wow wat een leuke outfit! Goed gecombineerd.
  Koraal staat je echt goed en de combinatie met deze broek is gewoon toppie!!!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 18 juli 2013 at 23:24

  LIKE!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 18 juli 2013 at 20:49

  Whaa, wat een toffe broek zeg! Mooi ook zo met gecombineerd qua kleur. Staat je goed :)

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 18 juli 2013 at 18:45

  Leuke outfit. De printed broek staat je goed; prima keus gemaakt dat je hem hebt toegevoegd aan je kledingkast :D Mooi horloge heb je ook om.
  Love,

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 juli 2013 at 18:17

  Wat staat deze fashion je prachtig!
  Meid, je straalt en deze koraalrood past perfect bij jou! Schitterende foto’s!

  Geniet van een mooie lange zomeravond…..

  Xoxo

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 18 juli 2013 at 16:32

  Ik heb ook al heel lang dat idee in mijn hoofd dat zulke broeken mij niet staan vanwege mijn grote maat, maar ik vind het zo leuk bij je staan..echt gaaf! Misschien dat ik mijn broek ook maar eens aan ga (durf) doen..:)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
kleurthema juli 2013 16 - Kleurthema juli | Happy yellow!
Kleurthema juli | Happy yellow!

Ik weet niet precies hoe het komt, al denk ik dat de zonnige dagen die we achter de rug hebben...

Sluiten