Beauty

Nieuw! | Clinique DDML

6 augustus 2013

clinique-ddml+-1
Het meest verkochte product van Clinique, de originele Dramatically Different Moisturizing Lotion (ook wel bekend als DDML), gaat maar liefst elke 4,87 seconden ergens in de wereld over de toonbank. Ondanks dat dit dus een enorm populair product is, hebben ze toch besloten om de samenstelling van dit legendarische product aan te passen waardoor het zou moeten zorgen voor 50% meer hydratatie en 54% meer versterking van de huid. Klinkt goed! Kijk mee voor meer informatie over deze nieuwe DDML+ met foto’s, een leuke app-tip èn de winactie.

clinique-ddml+-3
De DDML+ had ruim 6 jaar en honderden tests nodig om precies de juiste vernieuwde samenstelling te krijgen en geeft de huid extra ondersteuning, versterkt de huidbarrière waardoor de huid zich sneller kan herstellen, ondersteunt de vochtretentie wat zorgt voor een verbeterde hydratatie en zorgt voor het behoud van een gezonde basis en een betere weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De ingrediënten die voor deze vernieuwing zorgen is een mengsel van uitgeperste zonnebloempitten, gerstextract, komkommerextract, hyaluronzuur, glycerine en ureum.

Ingrediënten: water, mineral oil, glycerin, petrolatum, stearic acid, glyceryl stearate, sesame oil, urea, lanolin alcohol, triethanolamine, barley extract, cucumber fruit extract, sunflower seedcake, propylene glycol dicaprate, sodium hyaluronate, butylene glycol, pentylene glycol, trisodium edta, phenoxyethanol, yellow 6 CI15985, yellow 5 CI19140, red 33 CI17200 ILN39477.

De crème is lichtgeel van kleur, heeft een dunnere substantie en slechts één pompje is voldoende om het gezicht en de hals mee in te smeren. Het product trekt snel in, heeft een redelijk neutrale geur en laat een zacht gevoel op de huid achter. Mijn droge huid voelt eigenlijk de hele dag door comfortabel en gehydrateert aan en dat is alvast een groot pluspunt. Clinique adviseert deze crème vooral bij mensen met Clinique huidtype 1 (zeer droog tot droog) en Clinique huidtype 2 (gecombineerd droog) waarbij mijn huid meer aansluit bij Clinique huidtype 1. Mijn eerste ervaring is positief en ik ben heel benieuwd wat de lotion op langere termijn met/voor mijn huid doet. Ik ga jullie hier zeker van op de hoogte houden!

clinique-ddml+-2
Je kan de clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ op zichzelf gebruiken, maar de lotion is ook goed aan te vullen met serums en andere verzorgingsproducten. Voor nu in de zomer gebruik ik hem overdag onder een product met SPF en ’s avonds na een serum en het voelt op dit moment zeker als voldoende voedend aan.

De nieuwe Clinique DDML+ is verkrijgbaar voor €26,40 (50ml zonder pompje of tube) en €50,80 (125ml met pompje).

Tip! Voor de lancering van deze vernieuwde lotion heeft Clinique een Facebook-app gelanceerd. Upload een leuke foto waarbij je je hebt laten inspireren door de kleur geel (wie weet haal je inspiratie uit het juli kleurthema Happy Yellow!), deel deze via Instagram of Twitter met #CliniqueYellow en wie weet wordt jouw foto wel op de Clinique facebookpagina geschowed. Meedoen kan t/m 31 augustus 2013.

Winactie
Van Clinique mag ik een flacon van de DDML+ verloten onder de lezers van Curvacious. Denk jij dat dit product echt bij jouw huidtype past laat dit dan achter in de comments onder dit artikel en je maakt direct kans. Meedoen met deze winactie kan t/m 15 augustus 2013, 23,59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jennifer
    Reply Jennifer 15 augustus 2013 at 23:54

    Ik zou heel graag de clinique DDML willen uitproberen , De crème is lichtgeel van kleur waardoor ik de rocasea/ roodheid in mijn gezicht gedeeltelijk kan camouflere en versterkt ook nog eens de huidbarrière.
    Klinkt perfect voor mijn gezicht !!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 15 augustus 2013 at 21:43

    Ook ik doe graag op de valreep mee. Weer een andere Marijke. Ik heb een droge huid maar ook een zeer gevoelige huid. Producten van Clinique kan ik gelukkig goed verdragen. Ik zou het super vinden als ik deze lotion van Clinique win!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 15 augustus 2013 at 21:31

    Op de valreep. Mag ik nog meedoen? :) Leuke winactie!

  • Avatar van Ling
    Reply Ling 13 augustus 2013 at 14:52

    Hopelijk mag ik het product testen. Lijkt me zalig.

  • Avatar van Jacques
    Reply Jacques 13 augustus 2013 at 12:22

    .. ben nu 72, in de loop van de tijd hebben vriendinnen, dochters en nu al kleindochter op mij ingepraat iets aan mijn huid te doen.. nooit gebeurd.. Nu lees ik een artikel van een happy mommy to be… en ben ik om.. Ik wil dat wel eens proberen..

  • Avatar van Greta
    Reply Greta 12 augustus 2013 at 13:49

    Wil ontdekken of dit een probaat middel is voor mijn wat oudere huid.

  • Avatar van Evelientje
    Reply Evelientje 12 augustus 2013 at 10:35

    Mijn droge huid kan dit zeker gebruiken! Leuke winactie!

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 12 augustus 2013 at 10:34

    Mijn huidtype is veranderd sinds ik bepaalde medicatie niet meer slik en ik ben het geschikte product voor mijn droge huid nog niet tegen gekomen, ik doe dus graag mee!

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 12 augustus 2013 at 10:04

    Mijn huid is erg droog en heeft daardoor goede voeding nodig om vochtpeil goed te houden, deze creme klinkt erg fijn en zou hem graag willen uitproberen

  • Avatar van barbara
    Reply barbara 11 augustus 2013 at 19:27

    ik denk inderdaad dat dit product heel erg geschikt voor mij zou zijn

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 11 augustus 2013 at 17:37

    Het lijkt me een heerlijk product. Ik kan wel zo’n verwennerij gebruiken. Ik doe daarom graag mee.

  • Avatar van mieke
    Reply mieke 10 augustus 2013 at 10:59

    hoi, ik gebruik al 20 jaar de DDML en aanvullende produkten van Clinique. heb nu nog een halve flacon staan, dus eerst die opgebruiken voor ik aan een nieuwe ben. Maar ben wel razend benieuwd, zou dus wel leuk zijn om deze te winnen. Kan ik eens afwisselen en het verschil merken tussen de oude en de nieuwe. Groetjes en een fijn weekend!!!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 9 augustus 2013 at 19:10

    Leuk! Ik doe mee (: volgesmij kan dit wel een holy grail product zijn voor mijn huid. Ben nog steeds op zoek naar de perfecte moisturizer, ik denk dat deze super is ^^

  • Avatar van Corry
    Reply Corry 9 augustus 2013 at 13:23

    Dit product lijkt mij heerlijk voedend voor mijn droogje huidje en dit product lijkt mij echt fantastisch om uit te mogen proberen!

  • Avatar van Wilma
    Reply Wilma 9 augustus 2013 at 11:50

    Mijn huid (Type 2) kan wel een flinke boost gebruiken. Wat versterking en hydratatie is nooit weg. Producten van Clinique zijn gewoonweg goed, dus ik verwacht dat deze Dramatically Different Moisturizing Lotion ook een top product zal zijn. Zou het graag zelf willen ondervinden.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 9 augustus 2013 at 11:19

    Ik heb zelf een vrij droge huid, waar ik zeker als het kouder word niet echt weet wat ik ermee aan moet. Ik zou daarom graag meedoen voor deze crème, die wel goed moet zijn aangezien hij zoveel wordt verkocht!

  • Avatar van Claudia V
    Reply Claudia V 9 augustus 2013 at 09:38

    Jaaaa, dit klinkt eindelijk als muziek in mijn oren. Mijn huid is zo ontzettend droog dat ik er vrij weinig op smeer, je ziet alleen maar meer velletjes meestal. De nummer 1 klinkt perfect!!

  • Avatar van Marsha
    Reply Marsha 8 augustus 2013 at 20:57

    Ik zou dit heel graag willen uittesten. Van de vorige versie kreeg ik allemaal puistjes van.

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 8 augustus 2013 at 17:00

    Ik heb zelf een hele droge huid , vooral bij mijn neus zijn veel velletjes , ik heb op veel blogs goede dingen gehoord over dit product dus ik ben reuze benieuwd ! , liefs michelle

  • Avatar van Yasmine
    Reply Yasmine 8 augustus 2013 at 09:48

    Dit lijkt me een heel fijn product, maar is redelijk prijzig. Daarom heb ik hem nog niet gekocht en momenteel gebruik ik een crème van Garnier, die ik wel goed vind. Niet teveel poespas :D.

    Deze crème past niet bij mijn huidtype, ik heb namelijk een meer vette huid (type 3). Toch zou ik willen meedoen, zodat ik hem cadeau kan doen aan mijn moeder. Zij heeft hier wel het juiste huidtype voor. Wie weet. ;)

    Xx.

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 7 augustus 2013 at 22:12

    Ik ding ook graag mee!

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 7 augustus 2013 at 21:59

    Ja! Voor mijn veel te droge huidje!

  • Avatar van chardina
    Reply chardina 7 augustus 2013 at 20:44

    Clinique is een lekker merk, helaas pindakaas wel ietsje duurder dan het gemiddelde merk in de drogisterijen, had een monster van deze creme, smeert lekker en trekt lekker goed in.. me huid voelde glad daarna!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 7 augustus 2013 at 20:44

    Ik heb echt een super gevoelige huid en mijn huid kan vaak niet tegen bepaalde stoffen, dit product is daarom ècht iets voor mij. Ik ga gelijk die app gebruiken!

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 7 augustus 2013 at 20:38

    Klinkt super! Na zolang testen en verbeteren moet dit wel een goed product zijn! Heel benieuwd!

  • Avatar van Wan
    Reply Wan 7 augustus 2013 at 20:20

    Ik probeer alles wat cremetjes betreft en ik ga door totdat ik de beste heb gevonden ! Didnt found it yet !

  • Avatar van Aletta
    Reply Aletta 7 augustus 2013 at 19:42

    lijkt me heerlijk!

  • Avatar van Larissa :)
    Reply Larissa :) 7 augustus 2013 at 18:55

    Ik denk inderdaad dat dit wel bij mijn huidje past :p Natuurlijk doe ik mee!

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 7 augustus 2013 at 17:56

    Dit product past perfect bij mijn Happy Face…ben gek op hydrateren..ik zeg: Vooral blijven smeren!

  • Avatar van marianne brouwer
    Reply marianne brouwer 7 augustus 2013 at 15:33

    clinique….i love it.ben al fervent gebruikster van de lotion 2 en de oogmakeup remover….dus laat me dit ook maar eens proberen..na de zomerzon kan mijn huidje wel wat vocht gebruiken

  • Avatar van Bodil
    Reply Bodil 7 augustus 2013 at 14:50

    Mijn dramatisch droge (en gevoelige) huid kan wel wat verzorging gebruiken… Tijd voor iets anders!

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 7 augustus 2013 at 14:41

    Mijn huid is droog maar vooral vochtarm.
    Deze creme van Clinique lijkt me heerlijk.
    Ook fijn dat hij dag & nacht te gebruiken is.

  • Avatar van van erum maria louisa
    Reply van erum maria louisa 7 augustus 2013 at 14:38

    ik zou het graag proberen ,ik ben al wat ouder

  • Avatar van Marquerita
    Reply Marquerita 7 augustus 2013 at 14:31

    Heel vroeger wel eens een proefje van gehad, maar nooit gekocht. Vond het toen wel prettig spul voor mijn droge, gevoelige huidje, maar ook wel een beetje buiten budget.
    Dus toffe winactie! Meestal heb ik geen geluk, maar wie weet dit keer wel!

  • Avatar van Suzanne Blom
    Reply Suzanne Blom 7 augustus 2013 at 14:18

    Ik zou deze creme goed kunnen gebruiken, want volgens mijn schoonheidsspecialiste heb ik een moeilijke huid en zou ik wel eens een dure creme kunnen gebruiken

  • Avatar van Bianca de Groot
    Reply Bianca de Groot 7 augustus 2013 at 14:04

    Het lijkt mij geweldig om ( hopelijk) de creme te kunnen uit proberen. Ik ben nog op zoek naar het juiste middel voor mijn droge huid. Mijn moeder heeft ook een erg droge huid dus micht het bevallen dan is het 2 vliegen in 1 klap ^_^

  • Avatar van linda voskuil
    Reply linda voskuil 7 augustus 2013 at 13:48

    het perfecte product voor mijn gevoelige huidje waarvoor ik alleen maar het aller beste wil….

  • Avatar van Edwin Jansen
    Reply Edwin Jansen 7 augustus 2013 at 12:25

    Ik heb dit zelf uiteraard niet nodig (HAHAHA) maar ik ga hier, als ik win, wel mijn lieve vrouw heel blij mee maken

  • Avatar van Marina
    Reply Marina 7 augustus 2013 at 11:41

    Jaa ben groot fan van Clinique! Deze creme ziet er goddelijk uit!

  • Avatar van Diana Otten
    Reply Diana Otten 7 augustus 2013 at 10:56

    Ik heb een gemengde huid de T-zone is vet maar mijn huid is ook vocht arm Ik ken het product niet maar ben eigenlijk wel heel benieuwd!

  • Avatar van Ineke Kuijsten
    Reply Ineke Kuijsten 7 augustus 2013 at 10:56

    ik ken het product nog niet maar zou het wel heel graag willen uitproberen. Ik heb een vrij droge huid, die wel wat voeding kan gebruiken

  • Avatar van anja
    Reply anja 7 augustus 2013 at 10:25

    dit lijkt me echt iets voor mij ik heb al alles geprobeerd maar niets hielp daarom graag zelfs

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 7 augustus 2013 at 10:12

    Hoort niemand mij dan roepen vanuit de woestijn? Mijn huid heeft zoooooo’n dorst! Ik hoop dat ik win!

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 7 augustus 2013 at 09:40

    Ik heb een droge huid en reageer op veel cremes allergisch.
    Proberen of dit wat is!

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 7 augustus 2013 at 09:37

    Een opkikkertje voor mijn dorstige huid!
    Huidtype 1 gewenst mocht mijn huid verwend gaan worden….

  • Avatar van Danique
    Reply Danique 7 augustus 2013 at 09:36

    Ik heb hem gisteren nog in mijn handen gehad om hem te kopen, maar past deze maand toch niet in het budget :-(
    Dus ik zou deze maar al te graag willen uitproberen, tot nu reageert mijn huid super op de producten van Clinique!

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 7 augustus 2013 at 09:35

    Ik heb een zeer droge huid en het is moeilijk om de juiste creme te vinden die ook echt verzorgend werkt.
    Ik ben net de 50 gepasseerd en dit ga je toch merken aan gezicht en hals. Ik zou graag deze DDML creme van Clinique uitproberen. En wie weet kan ik mijn huid hier een flinke oppepper geven, die ook blijvend is.

  • Avatar van Alinda
    Reply Alinda 7 augustus 2013 at 08:57

    Deze lotion past perfect bij mijn huid (huidtype 2)! Ik heb last van een droge huid en andere gezichtsverzorging die ik daarvoor gebruik maakt mijn huis of heel vettig, of het gaat snel weer trekken. Ik ben erg benieuwd en zou de lotion graag proberen! :)

  • Avatar van Maartje van den Bijgaart
    Reply Maartje van den Bijgaart 7 augustus 2013 at 08:50

    Oehlala, die wil ik wel heel graag winnen!

  • Avatar van Louisa
    Reply Louisa 7 augustus 2013 at 08:19

    Geweldige winactie, maak hier graag kans op!

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 7 augustus 2013 at 07:07

    Lijkt me heerlijk om mijn huid een oppepper te geven na mijn zwangerschap en na deze zonnige periode. ik heb al niet zo’n makkelijke huid, maar na mijn zwangerschap is hij minder stralend en meer onregelmatig.

  • Avatar van Nina
    Reply Nina 7 augustus 2013 at 05:25

    Ik zou het graag proberen! Ik ben 55 jaar en nog steeds last van een probleemhuid. Ik ben veel buiten, heb ook regelmatig een puistje. Ik ben dat zo zat! Misschien kan Clinique daar iets aan veranderen!

  • Avatar van Cassandra
    Reply Cassandra 7 augustus 2013 at 00:22

    Dat past vast goed bij mijn huid! Ik heb een gecombineerd droge huid en smeer me met dit weer een ongeluk maar het blijft droog. Misschien is dit wel dé oplossing..

  • Avatar van Josien Hillebrands
    Reply Josien Hillebrands 7 augustus 2013 at 00:07

    Nouuuuu dat denk ik zeker! Acne beheerste mijn leven lange tijd ,en ik wil mezelf nu graag even verwennen met deze heerlijke Clinique producten! Ja,ik smeer niet zomaar,maar ik vertrouw op Clinique!
    Zo,en nu ga ik heel hard duimen! :)

  • Avatar van Bente
    Reply Bente 6 augustus 2013 at 23:32

    Past zeker bij mijn huidtype! Ik heb een zeer droge huid, waar tot nu toe maar weinig tegenop kan boxen.

  • Avatar van Marlayne
    Reply Marlayne 6 augustus 2013 at 22:10

    Mijn huid is sowieso al droog, maar na al de zon is mijn huid nog droger geworden. Het lijkt mij een hele fijne creme en aangezien dat hij zo populair is denk ik dat hij wel werkt. Ik ben erg benieuwd!

  • Avatar van Heleen
    Reply Heleen 6 augustus 2013 at 20:27

    heb graag een creme die me extra voedt en extra uitstraling geeft; deze is zeer welkom dus!

  • Avatar van Angeline
    Reply Angeline 6 augustus 2013 at 19:56

    Weer een leuke actie van jullie tweetjes.
    Heel af en toe koop ik een product van Clinique maar meestal kies ik toch voor
    goedkopere varianten.Deze lotion lijkt me ook weer een zalig smeersel voor mijn huidtype 2.
    Ik zou het graag proberen.

  • Avatar van Maatje
    Reply Maatje 6 augustus 2013 at 19:39

    Leuke winactie!

    Het lijkt me echt geweldig om dit te winnen. Ik heb altijd problemen met goede gezichtverzorging. Ik heb ook huidtype 1. Als ik uit de douche kom moet ik me direct insmeren anders krijg ik wen erg trekkerige gezicht.

  • Avatar van Judith Donkers
    Reply Judith Donkers 6 augustus 2013 at 19:16

    Wat een lekkere en heerlijke prijs, mijn huid is erg gevoelig dus dit zou wel erg welkom zijn,
    dus nu maar duimen dat ik win.

  • Avatar van Michella Nanhekhan
    Reply Michella Nanhekhan 6 augustus 2013 at 19:16

    Lijkt mij een heerlijk product! Ik gebruik momenteel de CC Cream van L’Oréal omdat ik last heb van oneffenheden en een rode huid, maar ik zou de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion graag hieronder willen gebruiken als extra voeding voor mijn huid.

    Ik merk namelijk dat mijn huid droge plekken vertoont sinds ik de CC Cream van L’Oréal ben gaan gebruiken. Vooral mijn T-zone heeft hier aardig onder te lijden.

    Keep my fingers crossed en wie weet mag ik mijn huidje gaan verblijden met de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion!

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 6 augustus 2013 at 18:44

    Bij deze doe ik mee!

  • Avatar van Tirza
    Reply Tirza 6 augustus 2013 at 18:31

    Hihi als ik jou was zou ik hem lekker stiekem aan mezelf verloten. Ik zou hem ook wel willen hebben!

  • Avatar van Merel
    Reply Merel 6 augustus 2013 at 17:41

    Hi, ik zou heel graag willen winnen! Ik heb zo’n droge huid (helaas ook in de zomer) en niks helpt echt. Wie weet wordt dit mijn wondermiddeltje! Leuke actie dit. Groetjes Merel

  • Avatar van imfashionstoned
    Reply imfashionstoned 6 augustus 2013 at 16:09

    waauw klinkt goed!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 6 augustus 2013 at 16:08

    Over dit product heb ik al veel positieve dingen gelezen en ik zou het geweldig vinden om deze te mogen proberen. Mijn huid kan na deze zomer wel een goed product gebruiken wat goed voedend em hydraterend is, ik doe dan ook graag mee aan deze winactie.

  • Avatar van jorine
    Reply jorine 6 augustus 2013 at 15:42

    Ik ken de producten van Clinique nog niet, dus het lijkt mij heerlijk om dit product eens uit te proberen. ik kan ook alleen maar hydraterende producten gebruiken, want bij een paar dagen gebruik van andere cremes word mijn huid rood en vettig.

  • Avatar van Vivianne
    Reply Vivianne 6 augustus 2013 at 15:23

    Dit klinkt wel heel goed!
    Goed en snjel intrekken vind ik heel belangrijk, ik haat het opgesloten gevoel als iets niet goed intrekt.
    Dat het toch de hele dag een comfortafel en vooral gehydrateerd gevoel heeft is iets wat ik vaak mis bij dunne en/of heel goed intrekkende producten. Een combinatie waar ik eigenlijk al heel lang naar zoek!
    Ik val in clinique termen ook in huidtype 1, ben dan ook heel benieuwd wat het voor mijn huid zou kunnen doen.
    Dat er ook natuurlijke bestanddelen in zitten maakt het extra aantrekkelijk voor me. Al moest ik wel even gniffelen om de ‘sunflower seedcake’ (krijg ik toch heel andere associaties bij dan bij een creme ;-)
    Ik krijg de indruk dat het licht en makkelijk insmeert en zuinig is in gebruik, dat vind ik ook fijn.
    Ik houd er niet van als creme’s een sterke of opdringerige geur hebben, daarvoor kies ik mijn eigen parfum wel. De neutrale geur spreekt me dus ook erg aan.
    Kortom: JA ik zou heel graag winnen Desirée!

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 6 augustus 2013 at 14:40

    Hoi!
    Ik wil graag meedoen :-)
    In de loop der jaren is mijn huid droger geworden met als resultaat dat ik vaak last heb
    van droge plekjes en velletjes… deze lotion lijkt me een oplossing voor mijn probleem :-)

  • Avatar van paula
    Reply paula 6 augustus 2013 at 14:36

    Wauw, dit klinkt als een goed product! mijn huid is altijd erg droog (huidtype 1) en ik heb het perfecte product voor mijn huid nog niet gevonden. Sinds kort gebruik ik de philips visa pure, in combinatie met deze moisturizer zou mijn huid wel eens goed op kunnen knappen. Omdat mijn huid zo droog is draag ik nooit foundation omdat dat te zichtbaar is door alle velletjes, en omdat ik altijd rode wangen heb zou ik juist foundation willen dragen om mijn gezicht egalee te maken! liefs Paula

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 6 augustus 2013 at 14:18

    Deze lotion vind ik super fijn! Ik heb een vette/gemengde huid. De verzorgingsproducten die hiervoor geschikt zijn, drogen mijn huid uit. Deze lotion zorgt dat mijn huid in balans is. De lotion is het geld absoluut waard. Maar aangezien ik weer ga studeren, ben ik aan het bezuinigen. Daarom doe ik graag mee aan deze winactie! (:

  • Avatar van Esmeralda L
    Reply Esmeralda L 6 augustus 2013 at 13:18

    Oh wauw, deze zou ik gaar winnen.
    Ik heb een tester van de oud formule en die is net niet voedend genoeg. Ik heb zo veel positiefs gehoord over deze nieuwe formule dat ik deze echt super graag wil proberen.
    *fingers crossed*

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 6 augustus 2013 at 13:03

    Heel stom, maar ik ben erg benieuwd hoe het product nu ruikt. Het lijkt me een hele fijne substantie, gek genoeg had ik er nog nooit van gehoord.

  • Avatar van irene niec
    Reply irene niec 6 augustus 2013 at 12:08

    Nu ik wat ouder ben geworden, merk ik dat mijn huid steeds droger wordt en ik toch goede producten moet gaan gebruiken. Daarom zou ik graag kans maken op deze Clinique DDML.
    Groetjes Irene

  • Avatar van Charile
    Reply Charile 6 augustus 2013 at 11:39

    Deze lijkt me enorm fijn! Ik heb hem ooit eens gehad, maar de prijs hield me eigenlijk tegen om hem opnieuw te kopen :)

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 6 augustus 2013 at 11:11

    Hij lijkt mij erg fijn!

  • Avatar van Zoë
    Reply Zoë 6 augustus 2013 at 11:07

    Mijn huid is best droog van zichzelf, zo heb ik ook huidtype 2. Ik wil deze creme super graag uitproberen omdat bij mij bijna niks hielp. Ik heb van alles geprobeerd, verschillende merken cremes en olies, maar mijn huid bleef droog..

  • Avatar van Debby
    Reply Debby 6 augustus 2013 at 10:53

    Echte schoonheid zit van binnen…..maar soms mag je best wel eens een beetje hulp gebuiken toch? Al is het alleen maar voor het “verwen”-gevoel ;-)

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 6 augustus 2013 at 10:36

    Super, wat gaaf dat je een flacon DDM mag weggeven. Ik maak graag kans op deze flacon. Ik heb huidtype 2, gecombineerd droog.

  • Avatar van Willianne
    Reply Willianne 6 augustus 2013 at 10:17

    Leuke winactie! Ik denk dat de DDML bij mij past omdat mijn huid erg droog aanvoelt en ik ook altijd last heb van droge plekjes vooral rond mijn neus en op mijn wangen. Altijd heel vervelend want met make-up zie je dat altijd extra goed. Ik hoop dat ik de kans krijg om deze te kunnen testen en te zien hoe mijn huid erop reageert.

    Liefs,
    Willianne

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 6 augustus 2013 at 10:02

    Ik vind dit zulk prettig spul! Mijn huid is behoorlijk uit balans door anti-acne medicatie en de zomerhitte. Ik heb een mini tubetje hiervan meegekregen bij de parfumerie, en na een weekje smeren is mijn huid beter gehydrateerd, mooier, glanzender en is ook mijn acne sterk verminderd. Heerlijk! Ik kan dan ook niet wachten om de full-size aan te schaffen!

  • Avatar van Michelle Kaiser
    Reply Michelle Kaiser 6 augustus 2013 at 10:01

    Ik denk niet dat dit geschikt is voor mijn huid. Ik heb een gecombineerde maar toch wel erg vettige huid. Helaas.

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 6 augustus 2013 at 09:56

    Leuke winactie! Ik doe mee :) Mijn huid is droog/vochtarm, met vaker wat losse velletjes op mijn wangen/neus. Dus ik denk dat dit product wel bij mijn huid past :)

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 6 augustus 2013 at 09:55

    Ik ben benieuwd wat het voor mijn (Type 2) huid kan doen.
    Momenteel door het warme weer neig ik zelfs naar type 1.

    Ik doe graag mee met deze super gave winactie!

  • Avatar van Floor
    Reply Floor 6 augustus 2013 at 09:52

    Ik denk dat dit product echt bij mijn huidtype past!

  • Avatar van Rilana
    Reply Rilana 6 augustus 2013 at 09:45

    Hoi Desiree,
    Wat een leuke actie wederom!
    Ik zou dit produkt graag eens uit willen proberen op mijn meestal nogal blanke huid, die erg gevoelig is.
    Misschien dat ik dan iets minder de opmerking ga krijgen, goh ben je niet lekker je ziet zo witjes.
    In de zomer heeft mijn huid ook altijd veel last van pukkeltjes en oneffenheden, dus wat extra attentie kan het zeker gebruiken.

    heel veel zonnige groetjes vanuit zeeland.
    Rilana

  • Avatar van Tara
    Reply Tara 6 augustus 2013 at 09:26

    Dit lijkt me een heerlijk product! Met name in de winter is mijn huid zó droog dat het wel wat ondersteuning kan gebruiken.

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 6 augustus 2013 at 09:21

    In de winter gebruikte ik Maria Galland maar die is voor de zomer veel te rijk. Mijn huid is droog en ik heb nog geen echt fijne moisturizer voor de zomer kunnen vinden. Ik zou Clinique heel graag uit willen proberen dus ik doe graag mee.

  • Avatar van Linda Linnemans
    Reply Linda Linnemans 6 augustus 2013 at 09:07

    Weer een leuk geschreven Blog.
    Lijkt me zalig om uit te proberen! Maak graag kans.
    Gr. Linda

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 6 augustus 2013 at 08:37

    Ik reageer allergisch op veel huidverzorgingsproducten. Alleen de facewash van clinique (stap 1) kan ik verdragen. Zou heel graag nog eens wat hydraterend proberen, helaas zijn de producten van clinique nogal prijzig voor de gemiddelde student. Zou deze dan ook supergraag winnen :-)!

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 6 augustus 2013 at 08:20

    Lijkt me heerlijk om de Clinique DDML uit te proberen!

  • Avatar van Heidi Steven
    Reply Heidi Steven 6 augustus 2013 at 08:19

    Vroeger heb ik deze lotion lang gebruikt maar om de een of andere reden heb ik nooit meer een nieuw flacon gekocht. Ik was er wel heel tevreden over. Wie weet win ik er nu eentje en kan ik deze goede gewoonte weer oppakken :)

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 6 augustus 2013 at 07:40

    Wil deze crème wel eens proberen

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 6 augustus 2013 at 06:56

    Net als het 3 stappen plan van dit merk zou dit mijn droge huid een flinke boost geven doordat het hydrateerd en een betere weerstand geeft! Fijne voeding voor mijn huid! ;-) Handig met een pompje zodat edit niet snel opgaat!
    Ik heb huidtype 1 zeer droog

  • Avatar van Ans
    Reply Ans 6 augustus 2013 at 02:21

    Ik kon niet meer verder typen in het tekstvak. Dus bij deze als nog:

    Groetjes, Ans

  • Avatar van Ans
    Reply Ans 6 augustus 2013 at 02:20

    Hoi,

    Allereerst; wat een geweldige winactie zeg!
    Ik heb dit product nu al een paar keer voorbij zien komen en er alleen maar succes verhalen over gehoord. Bonvendien is de verpakking echt een lust voor het oog.
    Ik heb atijd moeite met het uitkiezen van een dagcreme/moisterizing. Dit komt omdat ik een hele droge T-zone heb maar mijn wangen zijn gewoon normaal. Ik denk dat ik in de clinique begrippen tussen huidtype 1 & 2 zit en daarom zou deze moisterizing lotion geweldig bij mijn huidtype moeten passen (volgens de beschrijving dan in ieder geval hihi)

  • Avatar van Nem
    Reply Nem 6 augustus 2013 at 01:22

    Heb er al veel over gelezen en gewone dagcremes werken niet zo voor mij. Heb geen grove oneffenheden dus alleen superhydratatie nodig :) lijkt me een perfect product!

  • Avatar van Sophie
    Reply Sophie 6 augustus 2013 at 01:03

    Hoi!
    Wat lijkt me dit een geweldig product om te winnen!
    Ik heb zelf huidtype 1 denk ik, droog en een beetje last van couperose. Vreemdgenoeg had ik nog nooit van dit product gehoord! Het zou dus leuk zijn om het voor de eerste keer te proberen dankzij je winactie :)
    Ik duim alvast, hopelijk helpt het dit keer en kan ik m’n huid eens verwennen!
    Liefs, Sophie

  • Avatar van andrea
    Reply andrea 6 augustus 2013 at 00:47

    Lijkt me heerlijk om die crème uit proberen. Na al die zon kan mijn huidje wel wat TLC gebruiken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.