Beauty

Glossybox augustus 2013 | Sun kissed

21 augustus 2013

glossybox-augustus-2013-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze augustus-editie zit: lees dan zeker verder! De augustus-editie is genaamd ‘Sun Kissed’ en bevat allemaal producten om fris mee voor de dag te komen deze zomer. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

glossybox-augustus-2013-2
“Een zinderende hitte, opgewarmd zeewater, witte stranden en zwoele zomeravonden, we love summer! Echter, onze stunning make-up looks hebben zo nu en dan behoorlijk te lijden onder het stijgende kwik. Vet of beschadigd haar, een verbrande huid en een warm en plakkerig gevoel; je wilt het gewoon niet. Leuk hoor, zo’n zomermaand, maar dit mag nooit en te nimmer ten koste gaan van jouw voorkomen. Daarom komt Glossybox deze maand to the rescue!

Met deze suercomplete sunkissed-box, bestaande uit de fijnste producten, kom jij ongeacht de temperatuur, altijd fris en verzorgd voor de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ultiem verleidelijke oogopslag en een fixerende en verkoelende facial spray? Ook herbergt de augustus-editie van Glossybox een heuse smile-kit, waarmee we inspelen op de trend van het moment, namelijk een frisse en bovenal stralend witte lach. Dus: hoe warm het tijdens deze naderende Indian Summer ook wordt, met de Glossybox van augustus ben je op alles voorbereid. Voel je fris en geniet van de zon!”

glossybox-augustus-2013-3 glossybox-augustus-2013-4
Blistex lip massage is een fullsize lipbalm met een frisse en minty smaak die je aanbrengt door middel van de schuine applicator. Deze applicator heeft ribbeltjes en voelt zacht en rubberig aan waardoor je lippen tijdens het insmeren gelijk een massage krijgen. Daarnaast zit er ook nog eens een SPF15 in en dat is in de zomer altijd mooi meegenomen. Ik vind deze erg fijn en ga hem zeker bewaren voor de herfst/winter als mijn  lippen een product als deze meer nodig hebben dan nu in de zomer.

glossybox-augustus-2013-8
De smile-kit die bestaat uit een mini Prodent white now tandpasta en een mini Zendium mondwater is altijd handig voor een weekendje weg of op vakantie. Deze tandpasta hebben we zelf ook al meerdere keren in een fullsize in huis gehad en we weten dus dat dit een fijne tandpasta is die een lekker fris mondgevoel achterlaat. Mondwater gebruik ik graag na het tandenpoetsen om dat frisse gevoel nog wat langer vast te houden en het komt langs plekjes waar je tandenborstel en tandpasta toch net niet bij kunnen komen. Fijne combi!

glossybox-augustus-2013-5
RevitaLash staat vooral bekend om het wimperverlengende serum, maar in deze Glossybox zit nu een transparante mini-mascara die je voor je wimpers en je wenkbrauwen kan gebruiken om deze te verzorgen en in model te houden. Voor mijn wimpers gebruik ik deze zelf niet, maar ik vind het wel fijn om zo’n product te gebruiken nadat ik mijn wenkbrauwen heb bijgewerkt zodat het resultaat er minder mat uitziet en ze de hele dag mooi in model blijven.

glossybox-augustus-2013-6 glossybox-augustus-2013-7
Met dit make-up merk heb ik alleen nog kennis gemaakt via de beautyboxen en in de Glossybox van deze maand zit een fullsize ModelCo oogschaduwduo in de kleur Bronzed Goddess. De koele goudkleur links heeft een glanzende finish en is mooi te gebruiken in de binnenste ooghoekjes, onder je wenkbrauw als highlighter of over je bewegende ooglid voor een frisse look. De bruine kleur rechts heeft een satijnglans en is mooi te combineren met de andere kleur in de arcadeboog en/of langs de wimperrand. Een mooi basic palette wat bij veel mensen mooi zal staan.

glossybox-augustus-2013-9
Als laatste zit er in deze Glossybox een fullsize anatomicals facial spritz ‘spray misty for me’ die mooi aansluit bij het artikel wat maandag online stond met als skincare tip, dubbel hydrateren. In deze spray zit o.a. glycerine wat de huid helpt om vocht vast te houden, betaglucan wat de huidhydratatie bevordert en de aanmaak van collageen stimuleert, aloë vera extract wat verzachtend, kalmerend en voedend werkt en een mix van rozen, lavendel en hamamelis extracten wat kalmerend, verzachtend en hydraterend werkt. Enig nadeel: er zit ook mint-extract in, iets wat soms wat kan irriteren op de huid. De spray ruikt lekker ‘zen’ maar vernevelt helaas minder fijn waardoor er echt spettertjes in je gezicht komen.. Vanwege de mint trouwens wel goed de ogen gesloten houden tijdens het sprayen anders kan je met traanoogjes en uitgelopen make-up achterblijven. Voor op het lichaam voelt deze trouwens ook lekker verkoelend aan en vind ik hem vanwege de minder fijne nevel fijner om te gebruiken :)

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 13 september 2013 at 11:48

  Dit is de eerste box die ik heb ontvangen. Hoog waren de verwachtingen en ook de verpakking vond ik erg mooi. Groot was de teleurstelling echter nadat ik de box geopend had. Had verwacht samples van luxe procucten aan te treffen en ik schaar een blistex, een mini verpakking mondwater en tandpasta nou niet bepaald onder het segment luxe. De gezichtsspray met onaangename geur die nou niet bepaald in een nevel op je gezicht terecht komen en de conditioning gel daar heb ik ook niets mee. Het enige artikel dat aan de verwachtingen voldeed was de oogsschaduw. Heb het abonnement meteen opgezegd en verwacht nog een box over de maand september. Ben benieuwd wat de inhoud hiervan me gaat brengen…….

 • Avatar van Tirza
  Reply Tirza 21 augustus 2013 at 22:30

  Mwah! Ik vind het idee van de boxen heel leuk, maar in de praktijk krijg je toch weer dingen die je niet zelf zou kopen

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 augustus 2013 at 18:40

  Ik vind de box een beetje tegenvallen!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 21 augustus 2013 at 18:09

  Best wel een leuke inhoud, lekker gevarieerd.

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 21 augustus 2013 at 12:24

  Mooie oogschaduw!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 21 augustus 2013 at 10:07

  De Anatomicals Facial Spritz lijkt me erg fijn! De rest vind ik een beetje tegenvallen. Elke keer denk ik ja aankomende maand ga ik er toch eens een bestellen! En dan zie ik een unboxing en ben ik blij dat ik het toch niet heb gedaan haha.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 augustus 2013 at 10:00

  Leuke producten deze maand!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 21 augustus 2013 at 09:47

  Heel erg mooi, ik vind het wel echt een leuke box!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 augustus 2013 at 08:13

  ik weet niet wat het is maar ik vind elke box weer zo tegenvallen >.< heb nooit meer echt het idee dat er iets in zit wat meer waard is dan wat je er voor betaald :( het palette vind ik in deze box eigenlijk het enige leuke XD van mij zouden ze er meer make-up goodies in mogen doen!

  • Avatar van Mayke
   Reply Mayke 21 augustus 2013 at 16:21

   Helemaal mee eens! Toch ben ik bang om een leuke box mis te lopen dus ik blijf ze bestellen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 augustus 2013 at 06:21

  Ik zou graag van je een look willen zien met de make-up van de pallette!

  Fijne dag

  Xoxo

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 21 augustus 2013 at 02:29

  Wat een handige én fijne producten zitten er in deze box! Het ziet er wederom leuk uit en ben benieuwd naar het palette!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 augustus 2013 at 02:06

  Ik heb geen Glossybox maar vind deze een mooie inhoud hebben, de oogschaduw is mooi. Het zijn echt bruikbare producten

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.