Beauty

GOSH Mysterious Mauve & Frosted Gold

30 augustus 2013

gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-1
GOSH komt voor de herfst en winter van 2013 met 6 nieuwe kleuren nagellak uit waarvan ik er vandaag 2 aan jullie wil laten zien. Alle kleuren passen mooi bij de koudere maanden van het jaar en er zitten ook enkele feestelijke kleurtjes tussen die perfect voor de feestdagen zijn. Ik vind de kleurtjes die ik vandaag aan jullie laat zien zelf echt heel erg mooi, draag ze sinds ik ze in huis heb regelmatig en wilde ze daarom graag met jullie delen. Kijk mee voor meer foto’s, swatches en reviews van deze nieuwe lakken.

gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-2 gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-3
GOSH nagellak 625 Mysterious Mauve is een special edition nagellakje met een creamy finish. De lak heeft een fijne substantie, dekt in 2 laagjes en droogt vlot. Ik vind de kwaliteit van GOSH nagellakken zelf erg prettig, zeker in combinatie met een base- en topcoat kan ik gemakkelijk meerdere dagen dezelfde lak dragen zonder dat er beschadigingen komen.

Ik vind een kleurtje zoals deze echt perfect zo’n kleur kan eigenlijk het hele jaar door. Bruintinten zijn normaal niet aan mij besteed, maar doordat er in deze mauve-kleur een beetje paars terug te vinden is past het goed bij de lichte en koele kleur van mijn huid. Deze kleur past bij veel verschillende gelegenheden, is niet te donker en matched makkelijk met verschillende outfits en stijlen.

gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-4 gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-5 gosh-mysterious-mauve-frosted-gold-6
Waar ik normaal gesproken echt geen fan ben van glitterlakken en andere speciale finishes (doe mij maar een mooie glanzende, creamy finish! ♥) werd ik op slag verliefd toen ik 02 Frosted Gold op mijn nagels aanbracht. Wat een prachtige combinatie van mini-glittertjes en mini-pailletten in goud! En het leukste is nog wel dat deze matte opdroogt en een frosted sand finish geeft. Heel bijzonder en het ziet er enorm feestelijk uit. In de nieuwe herfst en wintercollectie van GOSH is deze lak ook nog in het zilver en donkerpaars verkrijgbaar. Eén groot nadeel: het verwijderen van een lak als deze neemt wel wat tijd in beslag, even inwikkelen met een watje met nagellakremover en aluminiumfolie is aan te raden om het hierna gemakkelijker te kunnen verwijderen.

De lakken van GOSH komen in ronde flesjes met een inhoud van 8ml, hebben een rond kwastje en lakken prettig. De 6 nieuwe nail lacquers zijn verkrijgbaar voor €7,29 per stuk.

Wat vind jij van bovenstaande nieuwe lakken van GOSH? Welke finish van nagellak is jouw persoonlijke favoriet?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 8 september 2013 at 11:06

  Staat super! Ik heb ze ook in huis, vandaag ga ik ermee aan de slag.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 1 september 2013 at 22:48

  Wauw, die gouden lijkt me echt supermooi!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 1 september 2013 at 20:28

  De Gold vind ik erg leuk!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 augustus 2013 at 18:34

  Hele gave kleurtjes!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 30 augustus 2013 at 15:35

  Die gouden kleur vind ik prachtig, leuk ook voor de Kerst :) Leuk dat hij een liquid sand effect geeft ook!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 30 augustus 2013 at 13:57

  Die paarse is prachtig! Zou ook nog wel eens een lakje van Gosh willen hebben!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 augustus 2013 at 13:25

  Ik ben op geen van beide echt verzot. Dat mauve is echt niet mijn kleur, en het gouden lakje zou feller en meer goud mogen zijn.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 30 augustus 2013 at 13:06

  Oei ik heb een zwak voor Mauve! Ik denk ook dat een combi van beide kleuren mooi zal staan!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 augustus 2013 at 10:47

  love die gouden lak :D

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 30 augustus 2013 at 09:21

  Wat een mooie lakjes, allebei!! Mysterious mauve is mijn favoriet van de twee. Maar dat is voornamelijk vanwege het bijzondere kleurtje.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 augustus 2013 at 09:17

  De Frosted Gold is erg mooi! En bruin/paars tinten worden het helemaal deze herfst. Vooral bruin is tof, omdat deze zo’n gevarieerde kleurenreeks heeft: van zandkleur tot diep chocolade bruin.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 30 augustus 2013 at 09:17

  Oh wauw, Frosted Gold moet ik gewoon hebben!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 30 augustus 2013 at 08:39

  Wat een prachtige kleuren! Ik ben toch wel echt verliefd op Frosted Gold.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 augustus 2013 at 07:52

  Frosted Gold vind ik echt een hele mooi :) Die andere vind ik ‘gewoon’.

 • Avatar van Xan
  Reply Xan 30 augustus 2013 at 06:12

  Mooie lakjes. Ben al helemaal weg vn de Forest Gold. Super geweldig lakje.
  Love,

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 augustus 2013 at 06:10

  De gouden is erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 augustus 2013 at 05:31

  De kleuren zien er prachtig uit! Vooral de frosted gold.
  Ik ben dol op nagellak met glitters…..

  Happy Friday…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.