Eten & drinken Mama & Kind Persoonlijk Reizen & vrije tijd

Let’s get personal #23 | Zeeland, Blijdorp & verjaardag

31 augustus 2013

2007 juni noordwelle avond'tuurlijk 147
Vandaag is het weer tijd om jullie bij te praten over wat ik zo’n beetje gedaan heb de afgelopen weken op het gebied van mijn werk en privé. De nieuwste update omtrent onze aankomende baby heb je al eerder in dit artikel kunnen lezen. Ik heb er namelijk voor gekozen om deze updates gescheiden van elkaar te gaan plaatsen :) Twee weekjes geleden zijn Paul en ik er weer even een heerlijk weekendje weg geweest, deze keer naar Zeeland. Voor zover we ons konden herinneren waren we hier nog niet echt eerder geweest dus trokken we erop uit met de auto voor een gezellige roadtrip (ik vind samen reizen echt enorm leuk; muziekje aan, kletsen etc.).

landhuis-sere-1 landhuis-sere-2 landhuis-sere-3
We hebben de nacht doorgebracht in Landhuis Sere in Noordwelle, Zeeland. Dit is een luxe Bed & Breakfast dicht in de buurt van verschillende bekende plaatsen en natuurlijk het strand en het maakt zo de perfecte uitvalsplek om Zeeland verder te verkennen. Wat ons vooral opviel was het vakantiegevoel wat je krijgt zodra je Zeeland binnenrijdt; de zee, de bootjes, het groene landschap.. Ik droom er gelijk weer even bij weg.

Er zijn 5 verschillende kamers te vinden in deze B&B en wij hebben overnacht in de oranje kamer met een heerlijk uitzicht over de grote tuin en de bosrand, wat heel rustgevend werkte en direct voor onstspanning zorgde. Landhuis Sere ligt op een groot privé landgoed en heeft veel fijne faciliteiten zoals een privé zwembad met zonneterras, een panoramasauna, een buitenjacuzzi, bar, Wi-Fi, speeltoestellen voor kinderen, grote gezamenlijke keuken en zithoek en natuurlijk een eetgedeelte waar je ’s ochtends terecht kan voor een heerlijk uitgebreid ontbijtje en ’s avonds op afspraak een 3-gangen-diner kan nuttigen.

Op de kamer staat een minibar met een flesje wijn en is er een nespresso-apparaat en waterkoker te vinden voor koffie en thee, dit kan je allemaal kosteloos gebruiken. De rust, goede zorgen, led-tv met internet, de grote boxspring die heerlijk lag, de regendouche, het bad.. Het geheel gaf echt een luxe mini-vakantie gevoel!

Mocht je eens op zoek zijn naar een centraal gelegen Bed & Breakfast in Zeeland, dan kunnen wij dit landhuis zeker aanbevelen :)

lets-get-personal-23-1-1
Tijdens ons verblijf hebben we trouwens heerlijk gegeten bij Grand Café Helder in Renesse, waar je op de 1e verdieping het BBQ Restaurant hebt waar je lekker indoor kan barbecueën. Aangezien wij dit jaar nog geen enkele keer geBBQd hadden en de heerlijke geur ons buiten al tegemoet kwam, zijn we hier naar binnen gegaan. Je betaalt hier een vaste prijs waarna je onbeperkt kan genieten van verschillende soorten brood en tapenades, frietjes, salades en verschillende soorten vlees en vis. Zeker een aanrader als je hier eens in de buurt bent en ook een leuke tip voor als je met een grotere groep/familie bent.

Op de zondag was het weer tijd om richting huis te gaan, maar we wilden eigenlijk de binnenstad van Rotterdam nog even in om te gaan winkelen tot ons oog viel op het bordje voor dierentuin Blijdorp. Paul en ik zijn echt gek op dierentuinen en we hoefden niet eens lang na te denken of onze shop-plannen veranderden in een dagje dierentuin. We vonden het een mooie dierentuin, leuk zo midden in de stad, en ik kon het niet laten om eindelijk de o-zo-bekende Olli knuffel te kopen voor mijzelf de aankomende baby ♥

lets-get-personal-23-2
BSw_j6jCAAEKmPs

Ook had ik de afgelopen tijd weer redelijk wat events, ik hou er echt van om zo weer even bij te kunnen praten met PR bureau’s, nieuwe introducties mee te krijgen en natuurlijk ook om bij te kletsen met bloggers en journalisten. Zo had ik onder andere een fijn ontbijt met Dove waarbij ik een heerlijke haarbehandeling kreeg met de nieuwe Intense Repair producten (die voorbij kwamen in het artikel over mijn favoriete shampoos en conditioners), een 1-op-1 met Eucerin om bijgepraat te worden over het merk en een nieuwe introductie waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen, een ‘girls night’ met Bourjois waar ook een toffe fotoshoot plaatsvond (ik ben bijna onherkenbaar op de na-foto in ’80s stijl!), een afspraak met Inglot (doe jij al mee met de toffe winactie?) en een Beauty Day bij een PR bureau om weer helemaal bijgepraat te worden over de nieuwtjes uit hun portfolio. I love my job!

lets-get-personal-23-3
Ook met onze huisdieren gaat het helemaal goed. Het lijkt wel alsof ze echt in de gaten hebben dat er een grote verandering plaats gaat vinden. Ze zijn wat rustiger en knuffeliger en komen vaak echt letterlijk OP mij liggen om wat aandacht te geven. Heel erg lief! Sassy groeit goed, is lekker ondeugend maar ook ontiegelijk lief en het gaat ook erg leuk samen met de andere poes Bandit en onze twee hondjes Bo en Amy. Nu maar hopen dat het straks met de baby en de 4 diertjes ook helemaal goed komt, het zal toch even een flinke aanpassing en verandering in huis zijn over 4,5 maand..

Als laatste.. ik ben weer een jaartje ouder! Op 22 augustus was ik jarig en ben ik 29 geworden. Ik heb een fijne verjaardag gehad vol gezelligheid en ben lekker verwend. Wat een enorm gek (maar heerlijk) besef dat dit de laatste verjaardag in huis was zonder ons aankomende kindje. Komende donderdag hebben we de 20-weken echo en zijn we alweer op de helft van de zwangerschap. Hierover lezen jullie natuurlijk binnenkort meer in een nieuwe baby-update.

Ik kijk alweer uit naar een nieuwe maand vol leuke dingen op de planning; we gaan maar liefst 2 keer een weekendje weg, er komen leuke events/perspresentaties aan en vooral een boel gezellige momenten met familie. Ik heb er zin in!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 2 september 2013 at 22:41

  Wat een heeeerlijke foto’s :D supermooie b&b ook zeg!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 september 2013 at 06:57

  Wat heerlijk dat jullie zo’n fijn weekend hebben gehad, en dan ook nog even naar de dierentuin, mét Ollie een betere afsluiting is er bijna niet ;-). Leuk de foto’s van de events waar je bent geweest, de Bourjois foto is zo leuk. Bijzonder zoals jullie dieren voelen dat er iets speciaals is en zo vaak komen knuffelen.

 • Avatar van denise
  Reply denise 1 september 2013 at 16:50

  Toevallig ook nog naar zierikzee geweest? Daar woon ik al mijn hele leven :) geweldig mooi stadje

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2013 at 08:20

   Niet naartoe geweest, maar we gaan zeker nog eens terug naar Zeeland om meer plaatsjes aan te doen :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 1 september 2013 at 14:44

  Wat ziet die Bed & Breakfast er ontzettend luxe en gezellig uit! Fijn zeg! En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! =)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 31 augustus 2013 at 15:11

  Heel leuk om te lezen! En nog gefeliciteerd :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 31 augustus 2013 at 12:27

  Wat een leuk verslag!

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 31 augustus 2013 at 11:05

  Wat een leuke fotoooo’s! Die van jou in 80’s stijl vind ik echt héél gaaf, ik ben benieuwd naar de rest van de foto’s!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 augustus 2013 at 10:25

  altijd grappig om te lezen hoe andere mensen zeeland zien, ik woon er al heel m’n leven XD

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 31 augustus 2013 at 10:09

  Wat een leuk verslag!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 31 augustus 2013 at 07:33

  Heerlijk hoor, ff weg! Dat met dierentuinen hebben mijn vriend en ik ook! Alleen vonden wij Blijdorp tegenvallen helaas..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 augustus 2013 at 05:58

  Prachtige foto’s!
  Zeeland is en blijft gezellig in de summer omdat er veel verschillende toeristen zijn uit diverse landen!
  Fijn dat jullie a.s. dond. weer een echo gaan laten maken….
  Wat gaat de tijd toch snel.
  Als je naar Blijdorp gaat moet je zeker de beroemde knuffel hebben.
  Leuk voor de baby. Heb je nog last van zwanschapskwaaltjes of niet?
  Schattige huisdieren…. het zijn net kinderen.
  Ze zullen zeker merken dat er iets in jullie gezin gaat veranderen en dat er een baby op komst is.
  Leuke persev..
  Fijn dat jullie de komende maand weer even er tussen uit gaan.

  Fijn weekend!

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 september 2013 at 08:23

   Ik heb gelukkig weinig last van zwangerschapskwaaltjes, die paar dingetjes die ik ‘heb’ horen er gewoon bij dus ik probeer lekker zoveel mogelijk te genieten van het zwanger zijn :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 31 augustus 2013 at 00:50

  Wat ziet dat landhuis er mooi uit zeg! Ben één x in Zeeland geweest maar toen was ik heel klein. Het lijkt me er heerlijk!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 31 augustus 2013 at 00:39

  Leuke update weer! Ik wist niet dat je dit fulltime deed :)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 31 augustus 2013 at 00:35

  Leuk om te lezen :) En nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.