Fashion

Plussize shop | Junarose

18 augustus 2013

Junarose_lookbook_Page_05
Afgelopen woensdag was het dan zover, de Junarose webwinkel werd geopend. Junarose is een Deens modelabel wat valt onder Bestseller en is te zien als het plussize-zusje van merken als Only en Vero Moda. Dat dit merk eraan zat te komen wist ik al lange tijd, maar nu de webwinkel dan eindelijk geopend is wil ik dit merk graag met jullie delen. Ik vind het helemaal geweldig dat er een nieuw merk op de Nederlandse markt is wat geschikt is voor de grotere maten. De kleding is gericht op de jonge, zelfbewuste vrouw met rondingen die zich hier niet voor schaamt.

Junarose_lookbook_Page_08 Junarose_lookbook_Page_12 Junarose_lookbook_Page_09 Junarose_lookbook_Page_14 Junarose_lookbook_Page_17
De kleding is heel erg in de stijl van de andere merken van Bestseller, alleen wel een stukje duurder. Maar mij hoor je niet klagen, ik vind het eigenlijk erg mooie prijzen. Helemaal als je deze vergelijkt met andere ‘jonge’ plussize labels die er zijn. De stijl is vooral heel erg vrouwelijk te noemen en er is voor iedereen wel wat; van mooie basics qua broeken, vestjes en shirts tot aan sexy jurkjes en items die echt in het oog springen. Vooral de lederen en suède items voor de herfst/winter vind ik erg mooi! Alles is verkrijgbaar van maat 42 t/m 54 en naar verwachting zal er 8 keer per jaar een nieuwe collectie uit gaan komen.

“Junarose is gebaseerd op het feit dat vrouwelijke rondingen benadrukt moet worden, niet weggestopt. Het designteam heeft de collectie vanuit het figuur ontworpen. Draperende stoffen en speciale technieken omarmen het vrouwelijke figuur. Het silhouet is feminine en de materialen, prints en decoraties zijn met zorg uitgezocht. Het merk geeft vrouwen met een maat meer de keuze in trendy, stijlgevoelige en gevormde kleding om hun fashion persoonlijkheid te benadrukken.”

junarose-1 junarose-2 junarose-3

Je kan de kleding van Junarose bestellen via Junarose.nl waar je kan betalen via creditcard, iDeal of PayPal, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Het handige aan deze Junarose webwinkel via Bestseller is dat je tegelijkertijd kan shoppen bij merken als Pieces en Vero Moda (erg leuk voor accessoires, sieraden en tassen als je een maat(je) meer hebt!) en alles in één keer afrekent en afgeleverd krijgt.

Tip! Mocht je een bepaald item niet meer via de officiële Junarose webwinkel kunnen vinden, dan zijn er ook verschillende andere webwinkels die (een deel van) het assortiment verkopen zoals Wehkamp, Zalando en ASOS.

Nu is het nog hopen op enkele fysieke Junarose winkels in Nederland, of ingerichte hoeken in bestaande Vero Moda, Only of Pieces winkels zodat je de kleding direct kan zien, voelen en passen! Op zoek naar meer leuke adresjes om te shoppen met een maatje meer? Bekijk dit grote maten mode webwinkel overzicht :)

Wat vind jij van dit nieuwe plussize label in Nederland? Spreekt de stijl van de kleding jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mira
  Reply Mira 20 augustus 2013 at 14:30

  Echt hele toffe kleding. Ik ben zelf geen plussize maar merk bij vriendinnen die wel een groter maatje hebben dat het soms echt lastig is om leuke kleding te vinden. Super webshop!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 augustus 2013 at 01:30

  Wat een mooi kleding en wat heerlijk dat het een maatje meer is. Deze zet ik bij mijn favorieten, bedankt dat je dit laat zien, echt fijn.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 18 augustus 2013 at 13:53

  Ziet er mooi uit!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 18 augustus 2013 at 12:30

  Wauw prachtige kleding, ik ga binnenkort zeker een bestelling plaatsen!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 18 augustus 2013 at 11:14

  Wat een leuke kleding!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 18 augustus 2013 at 10:35

  Wauw! Gaaf zeg! Erg mooie stijlen, hier word ik al curvy lady erg blij van!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 18 augustus 2013 at 09:50

  Genius, genius, genius! Ik ben ook ‘wat groter’ sinds mijn 19e en ik merk gewoon dat er minder te kiezen valt als vroeger. Ik ben nu al helemaal fan van deze webshop! Geweldige tip!

 • Avatar van charile
  Reply charile 18 augustus 2013 at 09:42

  ziet er goed uit :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 augustus 2013 at 07:02

  Wat een prachtige fashion en accesoires! ;-)

  Fijne dag….

  Xoxo

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 18 augustus 2013 at 00:30

  Yay! Leuk! Leuke kleding ook, zeg! Ik vind de prijzen ook prima moet ik zeggen.
  De collectie lijkt alleen wat magertjes (no pun intended :P), of ik zie dingen over het hoofd op m’n mobiel! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 augustus 2013 at 08:40

   Ik hoop zelf inderdaad ook dat de collectie een stukje uitgebreider zal gaan worden, wellicht dat ze eerst kijken hoe het in de markt valt met een kleinere collectie? *hoopt*

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.