Beauty

The Body Shop | Honeymania

27 augustus 2013

the-body-shop-honeymania-1
Ik ben persoonlijk gek op honing en dan niet alleen in verzorgingsproducten, maar ook als ‘beautyfood’. Ik heb alweer bijna 2 jaar geleden een uitgebreid artikel geschreven over honing en wat dit voor je lichaam kan doen, misschien leuk om eens door te lezen? Toen ik een mooi pakket met producten van The Body Shop ontving met enkele producten van de nieuwe Honeymania lijn was ik dan ook direct enthousiast. Na het proberen van producten èn het opsnuiven van de heerlijke geur was ik verkocht. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

the-body-shop-honeymania-2
Honeymania zeep 100g, €3,50
Ik ben zelf geen fan van vaste stukken zeep, dus vanwege de heerlijke geur van de zeep heb ik deze alvast in de la met de babykleertjes gelegd. Je kan dit trouwens met alle stukken zeep doen die je lekker vind ruiken. Voor een sterker effect en een betere geurverspreiding kan je de zeep ook grof raspen en in organzazakjes tussen je beddengoed leggen, in je kledingkast hangen etc.

the-body-shop-honeymania-3

Honeymania eau de toilette 30ml, €14,00
Nu komen we aan bij de geur van de producten, die allemaal redelijk overeen komen. Bij honing denk je vaak direct aan een megazoete en ‘plakkerige’ geur, en ondanks dat de The Body Shop Honeymania producten ook zeker zoet ruiken hebben ze ook wat warmte wat me doet denken aan vanille en ruik je er ook zeker bloesems in. Het maakt zo een toch heel erg draagbare geur die voor mij persoonlijk goed past bij het eind van de zomer/begin van de herfst. De geur blijft bij mij zo’n 4 uurtjes op de huid ruiken, overdag nog een keertje bijsprayen is dus wel aan te raden als je de geur de hele dag om je heen wil ruiken :)

the-body-shop-honeymania-4

Honeymania lip balm 10ml, €5,50
Dit kleine potje lippenbalsem heeft dezelfde geur als de andere producten en een zoetige smaak. De balsem legt een mooi glanzend transparant laagje op je lippen en verzorgt deze met o.a. druivenpitolie, wonderolie, bijenwas, honing en vitamine E. Ik vind hem zelf heel erg fijn om te gebruiken omdat mijn lippen er lekker soepel van blijven, met als enige nadeel dat je altijd met je vinger het potje in moet. In stickvorm zou ik deze lipbalm nog prettiger vinden.

the-body-shop-honeymania-5 the-body-shop-honeymania-6
Honeymania bubble bath melt 300ml, €12,00
Deze grote pot met goudkleurige inhoud met weer diezelfde fijne geur is bedoeld om in bad te gebruiken en lekker veel bubbels mee te creëeren, maar aangezien ik geen bad heb gebruik ik deze in voetenbadjes of een beetje product in een puff om me er gewoon mee te kunnen douchen.

the-body-shop-honeymania-7 the-body-shop-honeymania-8
Honeymania body scrub 200ml, €15,00
Deze scrub heeft echt een heerlijke crèmige substantie en de scrubdeeltjes zijn fijn wat ik met mijn gevoeligere huid heel erg prettig vind. De scrub laat mijn huid heerlijk zacht aanvoelen en na het afspoelen lijkt deze ook al direct wat gehydrateerd; dit komt door ingrediënten als glycerine, bijenwas, honing en shea boter. Love it!

In de lijn is verder ook nog een Honeymania shower gel (250ml, €7,00) en een Honeymania body butter (200ml, €16,00) te vinden. Ik ben zelf hooked aan de geur en verzorgende kwaliteiten van deze lijn en wil de body butter dus ook zeker nog in huis halen, zeker nu de zomer tegen zijn eind loopt en de droge benen weer tevoorschijn zullen komen.. Weetje: in elke pot Honeymania body butter zit honing van de nectar van duizenden bloemen. Wow!

De Honeymania producten van The Body Shop zijn nu verkrijgbaar in de fysieke winkels en via de webwinkel.

Spreekt deze nieuwe lijn jou aan om eens te gaan proberen? Welk product spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 30 augustus 2013 at 15:44

  Heerlijk, ik ben dol op de geur van honing, die lip balm en de scrub wil ik zó graag hebben! En die zeep, ik vind hem zo mooi dat ik ‘m niet eens zou gebruiken haha!

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 29 augustus 2013 at 14:14

  Ik ruik het bijna door de laptop heen. Krijg er gewoon helemaal een fijn gevoel bij. Bedankt hoor, ik heb de honinglijn maar besteld via internet. Yum Yum!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 29 augustus 2013 at 13:56

  Het ziet er allemaal geweldig uit, ik ga zo snel mogelijk naar TBS om alles te ruiken. :D

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 28 augustus 2013 at 14:49

  Ik heb ze gisteren in Zwolle gezien en even eraan geroken. De scrub is mijn favoriet, nadat ik ze allemaal bekeken heb.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 augustus 2013 at 00:43

  Wat ziet dat er heerlijk uit, ben echt beniuewd hoe alles ruikt, ik ga zeker even ruiken en daar zal het wel niet bij blijven. Dit is ook leuk om cadeau te geven :-)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 27 augustus 2013 at 22:13

  Alleen al hoe alles eruit ziet..lijkt mij een geweldige lijn producten en ga er zeker wat van proberen!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 27 augustus 2013 at 22:11

  Klinkt heerlijk!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 27 augustus 2013 at 21:06

  Lijkt me echt een fantastische lijn!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 27 augustus 2013 at 19:35

  Die scrub lijkt me echt enorm fijn! Niet zo grof..

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 27 augustus 2013 at 17:05

  Klinkt heerlijk! Ik hou van de geur van honing :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 augustus 2013 at 15:25

  Ik ben heeeeeel benieuwd naar deze lijn! Bij mijn volgende bezoek aan The Body Shop neem ik er sowieso iets uit mee! Ik hou van producten met honing.

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 27 augustus 2013 at 12:06

  Ik ben zelf wel erg benieuwd naar de lip balm, de body scrub, body butter en de bubblebath melt. Producten met honing weten mij altijd wel te overtuigen :)

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 augustus 2013 at 11:35

  Deze lijn lijkt me echt heerlijk. Het is dat we nu met verhuisplannen zitten en dus ons geld even anders moeten besteden….hmmm wellicht als we gesetteld zijn, dat ik bij TBS ga kijken ♥

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 27 augustus 2013 at 11:32

  Lijken me heerlijke producten!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 27 augustus 2013 at 11:09

  Wat zien de producten er allemaal heerlijk uit!

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 27 augustus 2013 at 10:50

  Wauw wat heerlijk! Prachtige foto’s en het lijken mij hele fijne producten, het ziet er zo zoet en verzorgend uit!

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 27 augustus 2013 at 10:09

  Ik ben echt super benieuwd naar de geur! Ik lees alleen maar heel enthousiaste dingen erover!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 27 augustus 2013 at 09:53

  ik ben ook al helemaal verliefd op deze geurlijn!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 27 augustus 2013 at 09:05

  Ah heerlijk, die scrub. Ik ben fan van TBS scrubs!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 27 augustus 2013 at 08:14

  Klinkt super!

 • Avatar van sabine
  Reply sabine 27 augustus 2013 at 08:12

  Leuk om te lezen dat je t zo lekker vind ;) gisteren er druk met bezig geweest om al dit lekkers in de winkel te zetten!
  Echt mn nieuwe favo lijn <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 augustus 2013 at 07:49

  Hoe gaat het met je (julie)? Klinkt goed en ik ben dol op huidver.prod.met honing omdat het je huid lekker zacht houd!

  Geniet van een prachtige dag…..

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 augustus 2013 at 08:05

   Met mij gaat het prima en zover we weten met de kleine ook :) We hebben op 5 september weer een echo!

   • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 augustus 2013 at 08:12

    Fijn om te horen. Ik ben benieuwd ….. zo spannend ;-)
    Good luck!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 27 augustus 2013 at 07:10

  Deze producten lijken mij heerlijk!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 27 augustus 2013 at 06:58

  Wat een leuke collectie!

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 27 augustus 2013 at 04:58

  Die scrub lijkt me fijn:)

 • Avatar van me
  Reply me 27 augustus 2013 at 01:27

  Lijkt me heerlijk maar volgende maand maar, heb mijn portie Bodyshop voor deze maand weer gehad. en de portemonnee is niet eeuwig rekbaar hahahaha

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 augustus 2013 at 00:30

  Het lijkt me een heerlijke lijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.