Media

Tip! | Download de gratis reclamefolder app

16 augustus 2013

ipad_iphone_android_windowsphone
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het elke week weer een leuk moment als de folders binnenkomen om de nieuwste producten te bekijken en geen leuke of handige aanbiedingen mis te lopen. Maar naast de papieren reclamefolders is er nu ook een handige app op de markt. Met de reclamefolder app ben je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en mis je geen acties meer.

Het handige is dat je in de app je eigen folderprofiel kan samenstellen en zo in één handig overzicht enkel de folders te zien krijgt van winkels die jouw voorkeur hebben. Je kan zo instellen of je de reclamefolders van landelijke ketens wil ontvangen, maar er is ook genoeg keuze uit folders van lokale winkels. De folders worden in de app vervolgens handig ondergebracht in verschillende categorieën.

reclamefolder-app

Een leuk nieuw product of een mooie aanbieding gevonden die je zeker niet wil vergeten, markeer de folder dan als favoriet of knip de afbeeldingen/aanbiedingen uit met de tool en prik de betreffende producten en aanbiedingen op het prikbord. Zo heb je alles wat je niet wil vergeten in één overzicht staan.

De reclamefolder app is gratis te downloaden voor de iPhone, iPad, iPod touch, Android telefoon en tablet en Windows Phone. Je ontvangt elke week een seintje als alle nieuwe reclamefolders online staan. Handig!

Klik hier voor meer informatie over de reclamefolder app en het downloaden ervan.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 19 augustus 2013 at 22:34

  Deze app gebruik ik nu ongeveer een jaar en vind het ideaal. Ik vind het heerlijk om in folders te bladeren maar vind het ook echt zonde van het papier. Om mijn steentje bij te dragen aan het milieu heb ik een ja/nee sticker op de deur geplakt. De huis aan huiskrant wil ik nog wel ontvangen namelijk :D.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 18 augustus 2013 at 18:28

  Ik ben echt ouderwets, maar ik hou nog van papieren boeken en reclamefolders. Ik zit al hele dagen naar beeldschermen te turen en dat vind ik dat papier wel een welkome afwisseling. Minder goed voor het milieu helaas..

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 17 augustus 2013 at 09:07

  Deze app vind ik zo handig! Ik gebruik het sinds ik samenwoon met mijn vriend ( al twee hele maanden haha) en het is een ideale applicatie. Zo handig! Geen papierenfolders die veel ruimte innemen, just my ipad and me ;) Ik mis nog de jumbo en de lidl folder, maar dan neem ik gewoon nog de moeite om even op hun website te kijken. Heerlijk om daarnaast ook te kunnen bladeren in alle andere folders door middel van deze app!

 • Avatar van Tirza
  Reply Tirza 16 augustus 2013 at 22:27

  Wat een leuke app! Ik kende deze nog helemaal niet, lijkt me superhandig.

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 16 augustus 2013 at 18:12

  Fijne app, deze heb ik ook al :)

 • Avatar van Llucinxo
  Reply Llucinxo 16 augustus 2013 at 17:44

  Wel erg handig, ik mik de meeste folders wel direct weg. Dus zo’n app zou wel helpen om een beetje te filteren in wat ik wel wil lezen/ontvangen. xxx

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 16 augustus 2013 at 17:32

  Handig!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 16 augustus 2013 at 15:28

  Jaa heerlijke app, als ik niks te doen heb kan ik lekker folders kijken zonder al die bergen oud papier elke maand :) Trouwens ik heb de Action folder er wel bij staan met deze app!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 16 augustus 2013 at 14:07

  Die heb ik, maar ik vind folders.nl app makkelijker navigeren. En nog iets: reclamefolder heeft de Action folder niet. En dat is toch wel een essentiële om te hebben ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 augustus 2013 at 16:08

   Reclamefolder heeft onder het kopje Warenhuis de Action folder staan :)

   • Avatar van Nem
    Reply Nem 17 augustus 2013 at 00:05

    Oh echt? Ik update wel even, kon hem echt niet vinden van de week :( sorry dan!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.