Huis & interieur

Webshop tip | Zara home

28 augustus 2013

zara-home-11
Zara home. Het is voor mij nog niet heel erg lang geleden dat ik deze webwinkel heb ontdekt (shame on me!) maar ik blijf er steeds op terugkomen om rond te struinen en krijg er enorme koopdrang van. Ze hebben echt prachtige spullen voor in huis in echt veel verschillende categorieën, iets wat je wellicht helemaal niet verwacht als je even snel snel door de shop heen kijkt. Wist je dat ze bijvoorbeeld ook verschillende geurlijnen voor huis & lichaam hebben? Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel, het assortiment en een kleine wishlist..

zara-home-9 zara-home-8 zara-home-7 zara-home-6 zara-home-5 zara-home-4 zara-home-2
Het valt mij vooral heel erg op dat ze voor elke stijl qua interieur wel passende producten hebben, van heel licht, zen en romantisch tot heel donker, drukke prints en mysterieuze items. Nu ben ik zelf in huis meer van de lichtere kleuren en vind je bij ons vooral natuurkleuren aangevuld met paars- en blauwtinten terug, maar ik krijg wel steeds meer zin om het huis een beetje op te frissen qua accessoires.

Bij Zara home heb je voor elke kamer in huis wel iets: beddengoed, dekens, kussens, sierkussens, homewear, kleine meubels, handdoeken, accessoires, tafellinnen, serviesgoed, glazen, opbergdozen, gordijnen en zelfs cd’s om je huis een fijne sfeer mee te geven qua muziek. Alles ziet er mooi uit van print, stof en afwerking (voor zover je dat met de zoomfunctie op de website kan zien). Ik ben enorm benieuwd naar de echte kwaliteit en wil daarom binnenkort even langs één van de Zara home winkels in Nederland gaan om zelf te kunnen voelen en de spullen in het echt te bekijken.

zara-home-10 zara-home-12 zara-home-13
Ook als je op zoek bent naar mooie en originele spullen en accessoires om je baby- of kinderkamer aan te kleden, dan ben je bij Zara home aan het juiste adres. Naast beddengoed, decoratie, knuffels, dekens en behang kan je er ook leuke kleertjes, slofjes, schoentjes etc. om je kindje aan te trekken in de eerste maanden van zijn/haar leven. Voor de iets oudere baby’s en kinderen kan je dan weer in de gewone Zara goed slagen. Ook de stijl van de babykleertjes van Zara spreekt mij weer aan. Ik ben bang voor een nieuwe shopverslaving.. Gelukkig vind ik de prijzen van Zara zelf nog best goed te doen, zeker als je op tijd in de sale kijkt kan je er soms erg mooie items tegen een flinke korting weg halen. Ook in de home sectie hebben ze een sale, dus neem zeker eens een kijkje!

zara-home-3
Naast alle interieurdecoraties, accessoires etc. kan je bij Zara dus ook terecht voor verschillende geurlijnen om je huis èn lijf in te hullen. In deze geurlijnen vind je geurstokjes, kaarsen, zepen, wierookstokjes, handzeep, bodylotion en interieurspray. De verschillende geurlijnen zijn:

– Black Vanilla
– Dark Amber
– Green Herbs
– Ginger Lily
– Pure Gardenia
– White Jasmine.

Naast deze uitgebreide lijnen zijn er ook nog geurstokjes en geurkaarsen verkrijgbaar in neon-accentkleuren in de geuren sandelhout (blauw), tuberoos (groen) en rozen (roze). De prijzen van deze ‘bath & body line’ variëren van €3,95 tot €29,95.

zara-home-1
Wat ik graag even van dichterbij wil bekijken zijn de verschillende huisschoentjes/slofjes (ik loop thuis altijd op zulke schoentjes en mijn huidige zijn echt aan vervanging toe), de mooie fotolijstjes, kaarsen in bloemvormen, de cd’s en de mooie notitieboekjes en agenda’s. En de geur van de White Jasmine producten lijkt me ook heerlijk.. Ja, dat wordt binnenkort maar even langs de Zara home winkel gaan ♥

Edit: gisteren tussen 2 afspraken door in Amsterdam even langsgeweest om te snuffelen. Ziet er goed uit! Kon het niet laten om een prachtige babydeken mee te nemen. Het is dat ik niet verder de hele dag wilde rondlopen met zware tassen.. Ik heb me dus flink in moeten houden. Zo leuk en mooi allemaal!

Er zijn enkele Zara home winkels in Nederland (o.a. Rotterdam en Amsterdam), maar je kan ook online bestellen via zarahome.com. Je kan hier betalen via creditcard of PayPal, je hebt je bestelling binnen 10 dagen in huis en de verzendkosten bedragen maximaal €19,99 (in de winkel bezorgen is gratis, bij bestellingen die je thuis laat leveren tot €200,00 zijn de verzendkosten €19,99 en bij bestellingen die je thuis laat leveren boven de €200,00 betaal je geen verzendkosten).

Heb jij ervaring met producten van Zara home? Spreekt de stijl van deze interieuraccessoires jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 1 september 2013 at 19:44

  Aaah, die wereldbollen! Ik ben dol op wereldbollen, heb er zelf een zwart/zilveren :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 augustus 2013 at 07:07

  Wat een mooie sfeer foto’s en wat een geweldige spullen hebben ze, ga zeker op hun site kijken, ben erg nieuwsgierig nu ik deze geweldige foto’s zie.

 • Avatar van Mira
  Reply Mira 28 augustus 2013 at 20:21

  Goede tip, wat een prachtige spulletjes!

 • Avatar van Kim Kreté
  Reply Kim Kreté 28 augustus 2013 at 19:45

  Ohh ik had geen idee! Ik wist het natuurlijk wel, maar ja.. ook ik heb nooit de webshop bezocht. Maar ik wist niet dat ze zulke mooie spullen zouden hebben. Ik ga meteen even kijken.

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 28 augustus 2013 at 18:49

  Nog nooit iets van de Home-lijn gekocht, maar wat een mooie items..zeker nu ik een nieuwe studio heb! :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 28 augustus 2013 at 15:00

  Bij Zara denk ik altijd meteen aan kleren, en niet aan home decoratie. Maar ze hebben blijkbaar wel mooie dingen als ik dit zo zie.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 28 augustus 2013 at 11:45

  Ze verkopen echt prachtige items!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 augustus 2013 at 11:10

  Ze hebben echt prachtige items in hun collectie! Ik word er ook helemaal hebberig van:p

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 28 augustus 2013 at 10:37

  Ik wist niet eens dat Zara Home ook een webshop had, stom eigenlijk haha. Ik hoop heel snel een nieuw huis te hebben en dan ga ik lekker los qua inrichten dus ga zeker een kijkje nemen bij Zara Home! Zeker ook voor de interieurgeuren :) Thanks voor de tip!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 augustus 2013 at 09:24

  Ik ga eens een kijkje nemen op de site :3

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 28 augustus 2013 at 09:19

  Geurlijnen voor in huis wil ik altijd graag allemaal proberen. De sfeerfoto’s zijn ook altijd zo mooi. Om verliefd op te worden! En inspiratie voor mijn eigen huisje ooit <3

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 28 augustus 2013 at 07:42

  Oh ja ja JA! Ik heb Zara home op de een of andere manier ook pas sinds kort ontdekt en ik ben écht helemaal fan! Afgelopen zondag in Den Haag heb ik allemaal fijne koopjes gescoord in de Zara Home store. Ik shop ook altijd graag op H&M Home, maar Zara Home is weer nét even een tikkie chiquer, richt zich ook op een iets ouder publiek, lijkt het. Heerlijk; dit soort blogposts Desiree;-)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 28 augustus 2013 at 06:45

  Ziet er heel leuk uit!

 • Avatar van silja
  Reply silja 28 augustus 2013 at 00:15

  Oehhhhhh I like! ik ga zeker even rondsnuffelen. krijg er helemaal kriebels van om dingen te kopen!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 28 augustus 2013 at 00:05

  Best vaak al iets besteld, ze hebben echt een superleuke collectie. Zara Home komt ook zeker maandelijks terug in mijn interieur en inspiratiebron, dus ik heb zeker de site goed doorgespit daarvoor :)

  • Avatar van Nem
   Reply Nem 28 augustus 2013 at 00:05

   Sorry, interieurblogs en inspiratieblogs!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.