Beauty

Beautybox augustus 2013 | Mind your body

3 september 2013

beautybox-augustus-2013-1
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze augustus-editie zit: lees dan zeker verder! Het thema van deze maand is ‘Mind Your Body’ en bevat producten die onmisbaar zijn om het zomergevoel vast te houden en het lichaam in goede shape te houden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mini-reviews.

beautybox-augustus-2013-2
“Het einde van de zomer nadert, de vakanties zijn voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Kortom: de nazomer doet zijn intreden! Natuurlijk willen we het zomergevoel en ons mooie kleurtje zo lang mogelijk behouden. Daarom is het thema voor deze editie: ‘Mind Your Body’. Zon, zee en strand doet veel goeds voor lichaam en geest, maar optimale verzorging blijft noodzakelijk. Om jouw huid en lichaam in goede shape te houden, heeft Beautybox weer de mooiste en fijnste producten bij elkaar geshopt. Verwen je lichaam, huid en niet geheel onbelangrijk: jezelf!”

beautybox-augustus-2013-3
Deze twee mini Rexona longlasting protection ultra dry deodorantsprays komen altijd van pas. Sowieso vind ik de spraydeo’s van Rexona één van de beste die er zijn dus deze mini’s zijn helemaal handig voor in de sport- en/of handtas zodat je onderweg ook altijd even jezelf kan opfrissen. In deze deodorant zit het MotionSense systeem dat geactiveerd wordt door te bewegen waardoor deze nog beter beschermt.

beautybox-augustus-2013-4
Een fullsize Vaseline spray & go bodylotion in de geur aloe fresh. Leuk! Ik vind deze spraylotions echt heel erg fijn in gebruik, zoals je al hebt kunnen lezen in het uitgebreide artikel over deze bodylotions. Deze aloe variant ruikt lekker fris en trekt snel in waardoor je vlot verder kan met je dagelijkse bezigheden :)

beautybox-augustus-2013-5 beautybox-augustus-2013-7
Dit merk zie je vaak terugkomen in de verschillende beautyboxen die er zijn en deze keer zit er een fullsize Golden Rose bronzer powder met SPF15 in. Het is een matte bronzer in een kleur die gelukkig niet al te donker en oranje is waardoor zelfs ik hem nog goed kan gebruiken. Eén nadeel: de poeder is niet erg vast waardoor je al snel een stofwolkje creëert als je er met je kwast overheen gaat..

beautybox-augustus-2013-8 beautybox-augustus-2013-9
In deze Beautybox zitten twee scrubs voor het lichaam, misschien iets teveel van het goede maar je kan zo wel eens wat anders uitproberen en dat vind ik altijd leuk om te doen. De eerste is een Grace Cole mayan spa scrub met een inhoud van 75ml. De geur is lekker fris, de scrubdeeltjes zijn sporadisch verdeeld over een gel-achtige basis en is hierdoor zachter voor de huid.

beautybox-augustus-2013-10 beautybox-augustus-2013-11
De tweede scrub die in de Beautybox zit is de Scrub & Rub aloë vera salt scrub. Een wat grovere scrub en hierdoor ook wat harder op de huid, voor het grovere werk zeg maar ;) Ook deze scrub ruikt lekker fris, maar ik ben zelf meer een liefhebber van de fijnere scrubs in een creamy basis omdat ik een drogere en gevoeligere huid heb. In deze scrub zit trouwens geen SLS en parabenen en er zitten verzorgende oliën en aloe vera in die een laagje achterlaten op de huid wat erg prettig is.

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 september 2013 at 22:07

  Wat een leuke inhoud!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 3 september 2013 at 16:16

  Leuke inhoud!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 september 2013 at 15:32

  Wat jammer dat er twee scrubs en 2 deo´s inzitten! De overige producten vind ik wel leuk.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 3 september 2013 at 14:26

  Wat een leuke inhoud! Ik heb nog geen abonnement op de beautybox. x

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 september 2013 at 14:07

  Leuke box weer deze maand! Wel een beetje jammer dat er twee scrubs in zitten.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 3 september 2013 at 11:47

  ah de spray&go vind ik zo fijn!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 september 2013 at 11:41

  Hele leuke box deze maand!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 3 september 2013 at 08:22

  1 van de betere boxen! :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 september 2013 at 00:44

  Best een aardige box!

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 3 september 2013 at 00:06

  hele leuke inhoud deze maand, vooral de Bronzer vind ik leuk

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.