Media

Boektip! | De wraak van Prada

3 september 2013

lauren-weisberger-de-wraak-van-prada-1
De temperatuur gaat naar beneden, het wordt eerder donker, de wind komt meer en meer opzetten.. Oftewel, de herfst doet zijn intrede. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij is dit weer de tijd van het jaar om lekker te gaan cocoonen met kaarsjes aan, flinke mokken thee of warme chocolademelk, een fijn muziekje op de achtergrond en op de bank te kruipen met een lekker boek. Vandaag heb ik daarom weer een leuke boekentip voor jullie, lekker vers van de pers! Kijk mee voor meer informatie en mijn mening over De wraak van Prada van Lauren Weisberger.

lauren-weisberger-de-wraak-van-prada-2
“Acht jaar nadat ze ontslag nam bij Runway en zo ontsnapte aan de greep van Miranda Priestly, lijkt Andrea Sachs haar leven goed op de rails te hebben. Ze is opgeklommen tot redacteur bij The Plunge, de hotste bruidsglossy van het moment, en werkt zij aan zij met Emily, haar vroegere collega bij Runway en nieuwe BFF. Andrea is stapelverliefd op Max en ze droomt al over trouwen, maar de herinnering aan Miranda Priestly bezorgt haar nog steeds nachtmerries. Andrea weet niet dat al haar inspanningen om een nieuw leven op te bouwen haar recht in de armen drijven van de vrouw die ze uit alle macht probeert te ontvluchten…”

Toen ik hoorde dat er een vervolg ging komen op The devil wears Prada (De duivel draagt Prada), was ik hier enorm nieuwsgierig naar. Alweer even geleden ontving ik van de uitgeverij dit vervolg en ik ben er direct in begonnen met lezen. Even leuk – en voorspelbaar- als het eerste deel, maar toch ook weer heel erg anders. De wisselende plots, het kijkje in de keuken van een tijdschriftredactie, de goedgetimede en aanvullende flashbacks, de rivaliteit, herkenbare onderwerpen, het eenvoudig beelden kunnen vormen bij de tekst.. Het is zeker een chicklit om enkele leuke uurtjes mee door te brengen.

Ik ben heel erg benieuwd of hier ook een boekverfilming van zal gaan komen en of Anne Hathaway Meryl Streep dan weer de rollen van Andrea en Miranda op zich zullen nemen.. Ik hoop dan wel dat de verfilming weer nèt een stukje leuker dan het boek zal zijn, want de verfilming van The devil wears Prada vond ik heel erg leuk. I keep my fingers crossed!

De wraak van Prada van Lauren Weisberger heeft 368 pagina’s, is uitgegeven door uitgeverij Boekerij en is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €19,99. ISBN 9789022566534

Spreekt dit vervolg op The devil wears Prada jou aan? En.. welk boek lees jij op dit moment?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 september 2013 at 06:55

  Dit boek wil ik echt lezen, deel 1 heb ik ook en is zo leuk, dus ik ben erg benieuwd naar deze

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 3 september 2013 at 22:30

  Het lijkt mij echt een heerlijk boek, zo leuk! Ben erg benieuwd, maar absolute mustread voor deze herfst. Ik ga gauw langs de boekhandel :)

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 3 september 2013 at 20:29

  Ik heb dit boek ook klaarliggen om te gaan lezen! Ben er erg benieuwd naar!!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 september 2013 at 17:46

  Ik heb hem zelf liggen, ben er ontzettend benieuwd naar!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 3 september 2013 at 17:22

  Ik wil deze ook nog heel graag lezen!

 • Avatar van Janilee.
  Reply Janilee. 3 september 2013 at 15:40

  Het vorige deel heb ik ook gelezen, dus ik ben ook wel heel benieuwd naar dit boek! Misschien toch weer eens gebruik gaan maken van mijn lopende abonnement bij de bibliotheek, hihi! Deze wordt in de zomer maanden veel te weinig gebruikt!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 3 september 2013 at 14:48

  Leuk, die wil ik ook zeker lezen!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 september 2013 at 14:47

  Ik ben wel benieuwd naar dit boek maar heb er ook minder enthousiaste verhalen over gelezen..

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 september 2013 at 14:44

  Ik ken het eerste boek en wil deze ( het vervolg) graag lezen…….
  Ik ben aan het aftellen…. het is bijna donderdag…..

  Fijne dag….

  Xoxo

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 3 september 2013 at 14:40

  Het lijkt me een leuk boek, ik heb haar andere boeken ook! x

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 3 september 2013 at 14:09

  Niiiiice! Deel 1 vind ik al erg leuk, deel 2 ga ik ook zeker lezen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 september 2013 at 14:09

  oeh die wil ik nog wel eens lezen :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.