Huis & interieur

Cadeautip! | Oscar & Babette geurkaars Blossom Dew

10 september 2013

oscar-babette-blossom-dew-1
Ik heb in het verleden al vaker over Oscar & Babette geschreven, een Nederlands lifestyle merk die het merk vernoemde naar hun twee ruwharige teckels. In het assortiment zijn eco-chic producten te vinden zoals biologische hondenzepen, lavendel teckels, biologische theemelanges, aromatherapie interieursprays en biologische (aromatherapie) ecosojawas geurkaarsen. Vandaag wil ik graag de heerlijke Blossom Dew geurkaars aan jullie laten zien. Wat is het jammer dat er geen geurcomputers bestaan!! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

oscar-babette-blossom-dew-2 oscar-babette-blossom-dew-3
“Een poederachtige bloesemexplosie betovert de lucht met het fruitige van kersen-, frambozen- en appelbloesems in de topnoot. In het hart geurnoten van frisse dauwdruppels op magnoliablad en oranjebloesem. De basis is dromerig en sensueel dankzij witte musk en een fluwelig akkoord van amber.”

De kaars wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en is gegoten in een glazen pot met label. De kaars bestaat uit onversneden zuivere parfumoliën en 100% biologische ecosoja-was wat geen schadelijke stoffen afgeeft tijdens het branden, veel minder roetvorming geeft en 100% biologisch afbreekbaar is. De geur van deze kaars is echt heerlijk, echt mijn soort geurtje! Ik merk dat ik sinds de zwangerschap sowieso een voorkeur heb gekregen voor zachtere geuren en deze past daar heerlijk bij. Ergens heeft deze zachte bloemige geur ook wat versgewassen-was-geur in zich en dat vind ik één van de lekkerste geuren voor in huis. De kaars laat een subtiele geur achter in huis, maar toch aanwezig genoeg om op te vallen en om veel complimentjes over te krijgen op een verjaardag of met visite bijvoorbeeld. Love it!

Deze Blossom Dew geurkaars heeft maar liefst 50 branduren, kost €19,95 en is verkrijgbaar via OscarenBabette.nl.

Spreekt de geur van deze Blossom Dew geurkaars jou aan? Wat is jouw favoriete geur voor in huis?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 september 2013 at 22:46

  Geurkaarsen vind ik zo lekker en deze klinkt wel erg lekker. Het liefst heb ik geuren die licht en bloemig zoals bijv… pas gewassen was, zomerbloemen maar in de herfst en rond kerst vind ik warme geuren ook heel erg lekker.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 september 2013 at 18:01

  De omschrijving klinkt echt geweldi’g; ‘een bloemexplosie betovert de lucht..’ Als ik dat alleen al lees, wil ik hem al hebben.. mmm. Heerlijk, kaarsen in huis. Zeker nu het weer wat snel donker begint te worden.

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 11 september 2013 at 11:17

  Ze hebben zulke mooie producten!

  XO

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 10 september 2013 at 22:34

  wat een verleidelijke site zeg! Daar had ik maar beter niet kunnen kijken haha, leuk artikel heb je geschreven

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 10 september 2013 at 20:22

  Alleen de verpakking is al zo leuk! Ik vind de kaarsen van Oscar & Babette altijd zo lekker. Mijn favoriete geur is toch wel de Homemade apple pie!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2013 at 08:25

   Oh, die geur is inderdaad ook heerlijk voor de herfst/winter ♥

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 10 september 2013 at 17:56

  Lijkt me een lekkere geur en dan ook nog eens een mooie ‘verpakking :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 10 september 2013 at 17:24

  Ziet er mooi uit! Zeker leuk als een cadeau :)

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 10 september 2013 at 17:22

  die zien er fantastisch uit, Ik hou van kaarsen in de herfst en de winter :)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 10 september 2013 at 16:54

  Lijken mij heerlijk!

 • Avatar van byChristiana
  Reply byChristiana 10 september 2013 at 15:45

  De geur spreekt me zeker aan, ik vind de verpakking van Oscar & Babette altijd zo prachtig! Die zijn alleen al mooi om gewoon neer te zetten in je huis;-) Ik hou zelf altijd wel van zoete geuren in huis, zalig!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 10 september 2013 at 15:23

  Klinkt erg fijn, al denk ik toch dat ik bij mijn geliefde Yankee Candle blijf!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 10 september 2013 at 15:13

  Die zien er leuk uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 september 2013 at 14:43

  die ziet er leuk uit :D ik hou wel van kaarsen!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 10 september 2013 at 14:27

  Wauw, de kaars ziet er mooi uit. De geur lijkt me ook erg lekker! x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.