Beauty

Clinique all about shadow | Purple pumps & on safari

9 september 2013

clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-2
Sinds kort liggen de nieuwe All About Shadow oogschaduwdoosjes van Clinique in de schappen. Prachtige, zilverkleurige doosjes die gevuld zijn met mooie kleuren oogschaduw, een handig spiegeltje en een sponsapplicatortje. De kleur(en) van de oogschaduw kan je op de achterkant van het doosje terug zien waardoor je snel de juiste kleur uit je verzameling te pakken hebt en er zijn mono’s, duo’s en quad’s verkrijgbaar. Vandaag laat ik jullie de mono Purple Pumps en de quad On Safari zien inclusief swatches, reviews en een look.

clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-3 clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-4
Ik ben gek op paarstinten en deze opvallende paarstint van Purple Pumps sprak me dan ook direct aan. De matte oogschaduw is niet heel erg poederig in gebruik, deze lijkt ergens zelfs een beetje crèmig te zijn, en de pigmentatie is meer dan prima. De swatch hierboven is droog gemaakt op een droge hand zonder oogschaduwbasis eronder. Er zijn in totaal 14 single kleurtjes verkrijgbaar voor €20,50 per stuk (2,2g).

Deze All About Shadow oogschaduws van Clinique bevatten huidverzorgende ingrediënten waaronder mumumuruboter en vitamine E waardoor ze een unieke en zijdezachte structuur krijgen en de ooghuid verzorgen.

clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-5 clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-6 clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-7
Het On Safari quad palette heeft weer dezelfde mooie vormgeving en een leuk detail is dat het bakje waar elke afzonderlijke kleur in ligt, de kleur van de oogschaduw mee heeft gekregen. Ik vind het mooi dat er in elk palette duidelijk gekozen is voor een highlighter kleur, 2 kleuren voor op het bewegend ooglid en/of de crease en een eyeliner/outer-V kleur die donker(der) is. De combinatie van de kleurtjes vind ik erg mooi! Ook hier zie je weer droge swatches op een droge hand zonder oogschaduwbasis eronder. Zoals je ziet is ook de pigmentatie van dit palette prima en zit er een perfecte highlighterkleur in voor de lichte huidjes!

Er zijn 8 verschillende quads verkrijgbaar voor €38,00 per stuk (4,8g).

clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-8
Ik heb bij bovenstaande look gebruik gemaakt van de twee verschillende All About Shadow doosjes. Op de één of andere manier vond ik de combinatie van het groene met het paars erg mooi en verfrissend staan en krijgt de look iets jongs door het paarse accent onder het oog, maar is hij ook weer volwassen door de subtiele groentinten. Ik maakte het geheel af met een dunne eyeliner en zwarte mascara op de boven- en onderwimpers. Ook fijn: ondanks dat de oogschaduw ietwat crèmig lijkt aan te voelen blijven ze wel de hele dag op z’n plek zonder in de lijntjes te gaan kruipen.

clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-1 clinique-all-about-shadow-on-safari-purple-pumps-9
Er zitten verschillende formules oogschaduw in de doosjes van soft matte (wat een glad effect geeft zonder dat het er droog uitziet), soft shimmer (wat een natuurlijke glans geeft) en super shimmer (wat een glanzende finish geeft met een metallic finish). Het fijne aan deze oogschaduws is dat ze oogheelkundig getest zijn en zelfs veilig in gebruik zijn voor mensen met erg gevoelige ogen en/of de huid eromheen. Naast bovenstaande solo en quad doosjes zijn er ook 6 verschillende duo’s verkrijgbaar voor €26,50 per stuk.

De Clinique All About Shadow oogschaduwdoosjes zijn verkrijgbaar in de luxe parfumerieën en via Clinique.nl.

Spreken deze oogschaduws van Clinique jou aan? Heb jij ervaring met make-up van Clinique?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 september 2013 at 17:53

  Mooie doosjes zeg. Prachtige look.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 9 september 2013 at 20:58

  Ziet er goed uit!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 september 2013 at 20:06

  Wat een prachtige ooglook heb je ermee gemaakt! Groen en paars staat erg mooi bij elkaar :)

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 9 september 2013 at 15:50

  deze lijken me heel erg fijn, mooie look heb je ermee gemaakt :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 9 september 2013 at 11:46

  Poederoogschaduw van Clinique heb ik nog niet geprobeerd (vind de pigmentatie altijd maar zo zo) maar ik heb recent een Chubby Stick voor de ogen gekocht van Clinique, en die bevalt me wel!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 9 september 2013 at 10:49

  Ik begin steeds meer fan te worden van Clinique! Ook deze oogschaduws zijn erg mooi!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 9 september 2013 at 09:53

  Wat een prachtige oogschaduws en wat heb je er een geweldige look mee gemaakt!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 september 2013 at 09:47

  gorgeous look en ik moet dit ff kwijt: prachtige productfoto’s!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.