Beauty

Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes

30 september 2013

001
Niet veel mensen kunnen zeggen dat er een product in de winkels verkrijgbaar is met een door hem of haar bedachte geur. Vorig jaar hield Dove de ‘creëer je eigen douchecrème’ wedstrijd waarna meer dan 4700 geurcreaties werden ingestuurd. Nadat een vakjury een selectie maakte op originaliteit en motivatie kon er door het publiek worden gestemd op de 5 overgebleven geurcomposities. Uiteindelijk is de variant Pistache & Meiklokjes de winnaar geworden en deze is vanaf nu verkrijgbaar. Kijk mee voor meer informatie, mijn ervaring en foto’s.

003
“Ik heb altijd al een product willen maken met een zelf samengestelde ingrediëntencombinatie. Over deze combinatie heb ik niet lang hoeven nadenken. Pistache doet mij erg denken aan mijn jeugd. Ik ben opgegroeid aan zee en met mijn vader deed ik altijd een wedstrijdje, wie het eerst omhoog was gerend in de duinen kreeg een lekker pistache ijsje. Daarnaast ben ik dol op de kleur van pistache, ik lak er mijn nagels vaak mee! De geur van meiklokjes heb ik ook altijd lekker gevonden, het zit in mijn favoriete verzorgingsproducten. Ik vind het een comfortabele, warme en huiselijke geur. Over mijn eigen douchecrème ben ik erg te spreken. Het is precies zoals ik het bedoeld heb: vrouwelijk, elegant maar toch een tikje eigenwijs. Ik ben blij dat Dove mijn variant Pistache & Meiklokjes heeft uitgeroepen tot winnaar. De unieke formule van dit nieuwe product van Dove is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm. Heel bijzonder dat ‘mijn’ geur nu in een heleboel badkamers gebruikt zal worden. Ik zou zeggen: geniet ervan, dat doe ik ook!”

Wellicht herken je Wendy: na haar werk voor Lushious Beauty/Beautyscene is ze sinds dit jaar mede-oprichter van de website Passievrouwen.com en redacteur bij BeNe League Magazine.

002
Pistache is een rijke bron aan essentiële vetzuren  en antioxidanten en is gemengd met de zachtzoete geur van meiklokjes (lelietjes-van-dalen). Zoals in alle douchecrèmes van Dove zit er ook in deze variant het NutriumMoisture complex wat al tijdens het douchen zorgt voor een gevoede huid. Ik vind de geur persoonlijk echt heerlijk; vrouwelijk, zacht en bloemig maar toch ook zit er iets notigs warms in wat ik heel erg kan waarderen. In gebruik met een puff krijg je een heerlijk romig schuim waarmee je echt even een luxe verwenmomentje voor jezelf creëert. Love it!

De nieuwe Dove Purely Pampering douchecrème met Pistache & Meiklokjes is verkrijgbaar in 250ml (€3,55) en 500ml (€5,99).

Spreekt deze nieuwe geur van de Dove douchecrème jou aan? Als jij een geur zou mogen bedenken, welke zou dit dan zijn?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 5 oktober 2013 at 10:17

  Klinkt goed! Helaas in België niet te koop desondanks dat ik hem wel bij het Kruidvat al gespot heb :D (hoera dat Kruidvat Nederlands is ;-) ).

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 oktober 2013 at 10:24

   Ah, fijn dat je hem dan toch hebt kunnen bemachtigen! :D

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 3 oktober 2013 at 09:13

  Ik heb het geprobeerd maar ik had steeds het idee dat ik mezelf met griesmeepap aan het douchen was. Beetje te weeïg naar mijn smaak

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 oktober 2013 at 09:27

   Ik vind griesmeelpap heerlijk en eet het regelmatig, maar kan deze link niet echt leggen.. Grappig! :)

   • Avatar van Joke
    Reply Joke 3 oktober 2013 at 10:15

    Het zullen de nootjes wel zijn . pistache ipv amandelen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 oktober 2013 at 12:00

  Lijkt me echt een heerlijke geur :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 1 oktober 2013 at 10:38

  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de geur. Ik weet eigenlijk niet precies hoe Pistache en Meiklokjes ruiken.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 30 september 2013 at 22:03

  Lijkt me een heerlijke geur. Lekker zacht :)

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 30 september 2013 at 21:13

  Ik ben erg benieuwd naar de geur! Ik kan me er niet gelijk een geur bij voorstellen

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 30 september 2013 at 20:50

  Ik ben erg benieuwd naar de geur!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 september 2013 at 18:29

  Lijkt me een heerlijke douchegel!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 september 2013 at 12:07

  Wat een bijzondere geurencombinatie! Het maakt me in ieder geval nieuwsgierig genoeg om hem te willen proberen!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 30 september 2013 at 11:19

  Lijkt mij fijn!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 30 september 2013 at 10:54

  Ik ga er meteen even stiekem aan ruiken als ik ze in de winkel tegen kom, de geur lijkt mij heerlijk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 30 september 2013 at 10:18

  Deze lijkt mij echt goddelijk !
  Liefs, xxx

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 30 september 2013 at 09:58

  Klinkt heerlijk, ben nu wel heel benieuwd naar de geur :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 september 2013 at 09:51

  Dit lijkt me heerlijk…….
  Het klinkt goed.

  Xoxo

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 30 september 2013 at 07:11

  Lijkt me een erg fijne douchecrème!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 september 2013 at 00:35

  Die geur lijkt me heerlijk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.