Beauty

Glossybox september 2013 | The september issue

27 september 2013

glossybox-september-2013-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze september-editie zit: lees dan zeker verder! De september-editie is genaamd ‘The september issue’ en bevat allemaal producten om ons voor te bereiden op een nieuw (mode)seizoen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

glossybox-september-2013-2 glossybox-september-2013-3
“September en fashion, fashion en beauty, beauty en Glossybox; ja, het bruggetje is snel gemaakt. Ondanks dat we op zeer emotionele wijze afscheid hebben moeten nemen van het zomerzonnetje, kunnen we eigenlijk niet wachten om een nieuw seizoen te verwelkomen. Waarom? Door alle originele en creatieve uitspattingen die we zullen aanschouwen op de catwalks en tegen zullen komen in de rekken van de gemiddelde kledingwinkel. Niets leuker dan het shoppen van die ene lekkere dikke trui na een seizoen van slippers, topjes en bikini’s, toch?

Maar wat fashion ook zo leuk maakt, is de beauty eromheen. Volgens ons kan het één simpelweg niet zonder het andere en zodoende zijn wij nèt zo benieuwd naar de gewaarde make-uplooks die het nieuwe seizoen ons te bieden heeft.

Dat fashion en beauty hand in hand gaan, bewijst de ‘september issue’ van Glossybox maar al te goed. De beste huidverzorgingsproducten en de mooiste make-upproducten die je van Glossybox gewend bent zijn gewoon weer present, maar deze maand wel met een heel toepasselijk fashion-tintje. Nederlandse illustratrice Cil Laurens heeft voor Glossybox namelijk een uniek design ontworpen, waarmee deze september-issue een fashionstatement maakt met een hoofdletter F.”

glossybox-september-2013-4 glossybox-september-2013-5
Het Ahava skincare masker (sample, 15ml) bevat het Osmoter complex en natuurlijke bestanddelen. Deze variant is lekker crèmig, ruikt fris en voelt prettig aan op de huid en laat achteraf een lekker gehydrateerde huid achter.

glossybox-september-2013-6 glossybox-september-2013-7 glossybox-september-2013-8
Deze Yves Rocher blush (fullsize, t.w.v. €14,50) in de kleur 51 Rouge is wel heel erg opvallend voor mijn lichte huidje en zal ik eerder gebruiken als oogschaduw als ik eens wil experimenteren met een heftigere look. De pigmentatie is dus zeker meer dan prima, maar met mijn lichte huid vind ik het altijd juist prettig als ik een blush beter kan opbouwen dan in één keer een flinke kleurexplosie aan te brengen..

glossybox-september-2013-9
Le Parfum van Elie Saab vind ik al een hele tijd een erg lekkere geur. Je ruikt er onder andere sinaasappelbloesem, jasmijn en patchouli in terug en het maakt een classy en verleidelijke geur. In de Glossybox van deze maand kan je fijn kennismaken met deze geur met een bodylotion sample van 30ml en een eau de parfum sample van 1ml. Ondanks dat de geur niet heel erg zwaar is, blijft hij toch erg goed op mijn huid ruiken.

glossybox-september-2013-10 glossybox-september-2013-11
Het is altijd leuk om iets nieuws uit te proberen. Zo had ik persoonlijk namelijk nog niet eerder ervaring met een make-upremoverpen gemaakt, al kende ik het systeem al wel via via en ook als nagellakremover-vorm. Deze Océane make-up remover pen (fullsize, t.w.v. €4,00) haalt zoals je kan zien gemakkelijk in één veeg de goed gepigmenteerde blush weg. Ik kan me voorstellen dat dit bij bepaalde ooglooks wel handig is om een foutje te kunnen corrigeren, maar het is wel jammer dat je na één keer gebruik direct een vuil puntje hebt wat erna die kleur licht afgeeft. Gelukkig heb je wel weer navullinkjes erbij zodat je in totaal 8 puntjes vies kan maken ;)

glossybox-september-2013-12
Als laatste zit er ook nog een Emite lash curler (fullsize, t.w.v. €23,00) bij. Ik heb persoonlijk nog nooit eerder van dit Zweedse merk gehoord, maar de wimperkruller doet goed zijn werk. Ook handig dat je er gelijk 3 navullingen bij krijgt voor als het rubbertje uitgedroogd raakt.

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 5 oktober 2013 at 10:13

  Het zijn vooral merken waar ik bijna nog nooit van gehoord heb. Wat leuk is, dan ontdek je weer eens iets nieuws.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 oktober 2013 at 10:24

   Dat vind ik dus ook echt het leukste aan de beautyboxen, je leert nog eens andere merken kennen :D

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 september 2013 at 00:44

  De verpakking van de box vind ik dit keer geweldig, de inhoud is ook erg leuk maar echt WAUW? Nee dat dan weer niet :-)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 27 september 2013 at 21:03

  Nette box! De Océane make-up remover pen vind ik wel interessant. Alhoewel misschien een wattenstaafje net zo makkelijk werkt hihihi ;-p

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2013 at 09:04

   Dat laatste vind ik dus ook, maar hey: voor alles een oplossing in de winkels he :P

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 27 september 2013 at 17:54

  Heftige blush!!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 27 september 2013 at 16:03

  Leuke box!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 27 september 2013 at 14:06

  Ik vond de box ook erg leuk aangekleed. Dit keer ook een mooie inhoud.
  Liefs, xx

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 27 september 2013 at 12:48

  Ik ben aangenaam verrast door deze box. De producten zijn inderdaad allemaal erg bruikbaar en ook nog eens van mooie merken. Snap goed dat je er blij mee bent. Vooral die pen klinkt erg interessant.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 27 september 2013 at 12:08

  Zit een flinke waarde in zeg! Mooie producten allemaal.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 27 september 2013 at 11:28

  Leuke inhoud!

 • Avatar van beautybyts
  Reply beautybyts 27 september 2013 at 11:24

  Ik had dezelfde inhoud, vind het een leuke box. De wimperkruller werkt goed!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 september 2013 at 11:16

  ik vind het wel een mooie box dit keer :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 september 2013 at 10:57

  Die Yves Rocher blush is zo mooi van kleur! En ooh Elie Saab parfum, aaaaaltijd goed :-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 27 september 2013 at 10:46

  Leuke producten!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 27 september 2013 at 10:20

  Ja, ik vind het ook een erg leuke box deze keer!

 • Avatar van I scream beauty
  Reply I scream beauty 27 september 2013 at 10:16

  Erg mooie producten deze keer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.