Beauty

Mijn top 5 | Beautyproducten van augustus 2013

1 september 2013

favorieten-augustus-2013-6
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, parfum, huid- en haarverzorging en ik heb het mijzelf lastiger gemaakt door maar 5 producten uit te mogen kiezen. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-augustus-2013-4
Voor mijn verjaardag heb ik van Paul onder andere enkele producten van The Body Shop gekregen, waarvan deze Vitamin C microdermabrasion scrub er één is. Ik heb deze al eens eerder in een kleine verpakking gehad en was hier toen helemaal gek op, maar door andere producten een beetje vergeten. Mijn onrustig kingebied irriteerde me enorm en ook de droge plekjes met velletjes rondom de mond, neus en op het midden van mijn voorhoofd komen terug. Mehhh! Ik moest direct aan dit product denken en na slechts enkele keren gebruik merk ik al duidelijk verschil.

Het is een scrub met korreltjes, maar deze korreltjes zijn echt enorm fijn van structuur en halen zo alle velletjes weg en reinigt de huid intens. Naast vitamine C zit er ook amandelolie, shea boter en camu camu fruit extract in wat ervoor zorgt dat de huid niet uitdroogt. Een verpakking van 75ml kost €19,00.

favorieten-augustus-2013-5
In het artikel over mijn favoriete shampoos en conditioners kwamen deze producten al voorbij en het is ook echt mijn favoriete haarverzorgingslijn geworden. Het was nog even kiezen met de Dove Intense Repair producten, maar toch winnen deze het er net van. De L’Occitane repairing shampoo, conditioner, masker en olie zijn echt heerlijk in gebruik. Niet alleen ruikt het goddelijk lekker, ook krijg ik er heerlijk zacht en mooier haar van. Er zit o.a. etherische olie van geranium, lavendel, ylang-ylang, zoete sinaasappel en engelwortel in en is speciaal bedoeld voor droog en beschadigd haar.

Shampoo 300ml, €16,00
Conditioner 250ml, €16,00
Masker 200ml, €25,00
Olie 100ml, €20,00.

favorieten-augustus-2013-3
Tsjah, een heerlijk product voor tijdens de zwangerschap kan natuurlijk niet ontbreken! De producten van Clarins uit het artikel vol beautytips voor tijdens de zwangerschap zijn ook stuk voor stuk heerlijk in gebruik, maar toch heeft Zwitsal iets met mij.. Ik ben gewoon gek op de geur en daarom pak ik deze Zwitsal Mama Buik Balsem er toch net wat vaker bij om mijn buik lekker mee in te smeren. Ik voel me tijdens het insmeren en het opsnuiven van de geur dan in één keer al heel erg mama ♥

Het product heeft de heerlijke bekende Zwitsal-geur bevat o.a. karité boter en 1 keertje per dag insmeren is voldoende om de buikhuid lekker soepel en zacht te houden. Een tube van 200ml is verkrijgbaar voor €7,49.

favorieten-augustus-2013-1
Dit prachtige INGLOT palette kan natuurlijk niet ontbreken in deze top 5 van favoriete beautyproducten van de afgelopen maand. Ik heb het palette nog geen week in huis, maar gebruik hem nu al elke dag. Een bevestiging dat de gekozen kleurtjes echt perfect zijn voor mij ^^ In dit artikel vertel ik meer over het palette, welke kleuren het precies zijn en laat ik swatches zien. En.. vergeet niet mee te doen met de winactie waarbij je een INGLOT workshop + shoptegoed met een totale waarde van €120,00 kan winnen!

favorieten-augustus-2013-2
Als laatste laat ik nog een verjaardagscadeautje zien, de White Musk perfume oil van The Body Shop. Ik ben al jaren helemaal gek op deze geur en de parfumolie stond al een tijdje op mijn wensenlijstje om eens te halen, maar ik kreeg hem nu voor mijn verjaardag. Parfumolie is de meest geconcentreerde vorm van een geur en blijft hierdoor ook echt heel erg lang op de huid ruiken. Je brengt hem aan met het staafje wat in de dop vast zit op je polsen, hals en andere warme plekjes en de geur blijft met gemak tot ’s avonds laat te ruiken. Naast muskus ruik je hier o.a. lelie, ylang ylang, roos, jasmijn, iris, amber, patchouli en vetiver in. Een heerlijke, vrouwelijke en comfortabele geur die heel clean en sophisticated draagt. Love it! Een flesje met 30ml kost €22,50.

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand augustus?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Vanessa
    Reply Vanessa 4 september 2013 at 15:58

    Leuke producten! Die White Musk is heerlijk…

  • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 3 september 2013 at 12:33

    Vind je Inglot palette echt zo mooi!

  • Avatar van Stacey
    Reply Stacey 3 september 2013 at 00:08

    die inglot palette is ook prachtig! leuke favorieten

  • Avatar van beautybyts
    Reply beautybyts 2 september 2013 at 13:26

    De Vitamin C microdermabrasion scrub wil ik ook heel graag proberen en je Inglot palette is gorgeous!

  • Avatar van Nicolette van der Wulp
    Reply Nicolette van der Wulp 2 september 2013 at 12:32

    Het inglot palette is echt fantastisch. Uiteraard heb ik met de WIN actie meegedaan, vind het nog steeds moeilijk om de juiste kleur ogenschaduw bij mijn grijze ogen te kiezen (vooral om te zorgen dat ik geen clown wordt). De workshop zou me dan ook eindelijk eens kunnen laten zien wat mooi staat bij mij.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 2 september 2013 at 06:49

    Wat een heerlijke producten, de gewone Zwitsal lijn gebruik ik iedere dag, 1 van de weinige producten waar ik geen last van krijg. Je Inglot palet is echt super, wat een geweldige kleuren en de Musk perfume oil van TBS staat boven aan mijn lijstje wat ik altijd heb liggen voor een verjaardag….

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 1 september 2013 at 19:56

    Lijken me fijne producten!

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 1 september 2013 at 14:37

    Ik ben zelf ook zo ontzettend nieuwsgierig naar de Zwitsel mama lijn. Kan niet wachten tot ik zwanger ben, haha!

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 1 september 2013 at 12:39

    De Vitamin C microdermabrasion scrub lijkt me heel fijn! En je Inglot palette is zo mooi. :)

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 1 september 2013 at 12:26

    Lijken me stuk voor stuk heerlijke producten! En je Inglot palette is echt prachtig!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 1 september 2013 at 12:17

    Dat Inglot palet is echt fantastisch mooi! Het is niet moeilijk om te zien waarom dit een favoriet van je is :-)

  • Avatar van liset
    Reply liset 1 september 2013 at 11:38

    Die parfumolie is geweldig inderdaad! Heerlijk spul. Ik ben nu ook heel benieuwd naar die scrub, aangezien ik ook zo’n last heb van die irritante velletjes. Bah! En met de herfst in het vooruitzicht zal dat niet beter worden.. En inglot, wow! Mooie kleuren! Good job!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 1 september 2013 at 11:32

    pretty inglot palette ;D

  • Avatar van Nem
    Reply Nem 1 september 2013 at 10:30

    Die parfumolie lijkt me ook wel wat :) leuke producten weer! Krijg je al een buikje?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 2 september 2013 at 08:21

      Er begint zeker al een buikje te komen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.