Beauty Reizen & vrije tijd

Aroamas solid perfume sticks + give-away

16 september 2013

my-aroamas-2
Door Erik van reiswebsite AroundtheGlobe.nl werd ik getipt op deze solid perfume sticks van Aroamas, omdat hij dacht dat dit wel iets leuks voor mijn website zou zijn. En dat is het zeker! Ik ben zelf een geurenmens in hart en nieren en kan erg enthousiast worden van het ‘ontdekken’ van nieuwe merken hierin. Aroamas zijn travel perfume sticks en zoals je aan de naam al kan aflezen is er hierbij slim nagedacht over het reizen met parfums. De glazen flesjes van de normale sprayflacons zijn lastig mee te nemen (mag qua formaat wellicht niet in de handbagage en in de koffer met het geschuif samen met andere producten kan een flesje zo kapot gaan) en deze sticks kan je eenvoudig meenemen in je handtas. Slim!

Aroamas is ontwikkeld door de Australische Brooke Schoenman, van de reiswebsite voor vrouwen HerPackingList.com, die als reisliefhebster zelf tegen het probleem van glazen flesjes aanliep tijdens haar reizen. Het was altijd al haar droom om een eigen travel friendly geurlijn op te zetten en met Aroamas is deze droom eerder dit jaar uitgekomen. De sticks worden handgemaakt in Sydney, Australië.

De parfumsticks bevatten een kleine 2gr aan vaste parfum en er zitten slechts 3 ingrediënten in: kokosolie, bijenwas en geurolie. De sticks zijn redelijk vast en je smeert ze dus niet in één keer gelijk op, maar kan er echt wel even mee vooruit. Ik was even bang dat ze wellicht snel zouden smelten met warmer weer, maar toen het een tijdje geleden enkele dagen zeer warm was hebben ze de handtas ritjes in het warme openbaar vervoer etc. gewoon overleefd zonder te smelten. Een groot voordeel van parfum in een vaste vorm is dat je zo enkel jezelf parfumeert op specifieke plekken, in plaats van dat je omgeving ‘mee kan genieten’ van je gespray als je parfum aanbrengt in openbare plekken en openbaar vervoer. Wel zo fijn!

De sticks zijn verkrijgbaar via de website van Aroamas, maar je kan ze ook bestellen via de Etsy shop en ze kosten omgerekend zo’n €5,75 per stuk.

my-aroamas-3
Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar waarvan ik de volgende heb uitgeprobeerd:

One Way Ticket
Je ruikt hier een zachte bloemenmix van orchidee en rozen in, aangevuld met mandarijn, amarant hout en bramen musk. Een heerlijke, zachte en vrouwelijke geur die heel clean draagt en geschikt is voor elke dag.

Bondi Beach
Je ruikt hier een mix van jasmijn, het strand, de zee en mandarijn in. Een verrassende combinatie die redelijk unisex is en je direct laat denken aan de warmte van de zomer. Het strand, de zon, de zilte zee, zonnebrandcrème.. Ja droom er maar even lekker bij weg ;)

Parisian
Je ruikt hier een verrassende mix van jasmijn, kiwi, rode lychee en musk in. Een zachte, warme, poederige en unieke geur die ook goed geschikt is voor een date.

De sticks blijven op mijn huid verrassend lang ruiken (zo’n uur of 4) en even bijwerken op de polsen, in je hals, achter je oren en in het kuiltje tussen de sleutelbeenderen is zo gebeurd om weer optimaal van de geur te kunnen genieten. Love it!

my-aroamas-4
Give-away
Wil jij kans maken op een setje met hierin 3 Aroamas travel perfume sticks in geuren naar eigen keuze?

– Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet en welke 3 geuren jou het meest aanspreken
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

Meedoen met deze winactie kan t/m 26 september 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Katja zomer
  Reply Katja zomer 26 september 2013 at 14:50

  Wat een superleuke actie weer! Had hier nog nooit van gehoord! Als jij enthousiast bent, moet het wel super zijn! Geuren die mij erg lekker lijken: lavanderia, Parisian en baby powder. Succes iedereen!

 • Avatar van Shani
  Reply Shani 26 september 2013 at 00:06

  Ik ben echt benieuwd om Solid perfume te proberen! Ik vind deze wel leuk om te proberen en ik denk dat ze ook wel lekker ruiken! Lavanderia Solid, Dream Travel Perfume, Parisian Solid

  Verder volg ik je op Bloglovin, Fb (Shani Smet voor beide) en Twitter (@SimplyShaniSmet)

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 24 september 2013 at 12:00

  Ik doe zeker weten mee!
  mij spreken journey solid, dream travel en bondi beach mij het meeste aan.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 23 september 2013 at 22:53

  Wat een mooie prijs, de geuren =

  Bondi Beach

  Parisian

  Dream Travel

  Heerlijke geuren.

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 23 september 2013 at 20:51

  Dream Travel, Bondi Beach, Baby Powder

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 23 september 2013 at 09:02

  Ten 1-ste wat een leuke winactie!
  Ten 2-de zijn dit mijn 3 favorieten;
  * Jouney Solid Perfume Stick
  * Parisian
  * Baby Powder
  Lekkere geuren in een fijn formaat….

 • Avatar van Anneleen
  Reply Anneleen 22 september 2013 at 23:32

  Hoi Desirée
  Dit vind ik echt een geweldige winactie. Het is fantastisch dat de ingrediënten natuurlijk zijn, en daarnaast lijkt het me ook enorm handig om parfum in stickvorm mee te dragen in je tas. Scheelt een hoop gewicht!
  De namen van de sticks zijn ook echt geweldig, daar droom je al helemaal bij weg!
  Als ik 3 sticks zou mogen kiezen, zou ik gaan voor
  – Almaty Apple: Naast de geweldige naam hou ik enorm van de geur van appeltjes, zowel in parfum als in geurkaarsen. Dit lijkt me dan ook ideaal!
  – One way ticket: Als ik je beschrijving hiervan lees lijkt het me een heel lekker geurtje, een beetje chiquer dan de rest. Moet ook eens kunnen :)
  – Bondi Beach: Ik vond het niet alleen geweldig om op Tv het reilen en zeilen van de strandwachten op Bondi Beach te volgen, daarnaast lijken de noten die in de stick zitten echt heerlijk, wie wil er nu niet stiekem in de winter dit opdoen en even wegdromen naar een warm strand?
  Succes iedereen!

  • Avatar van Anneleen
   Reply Anneleen 22 september 2013 at 23:32

   Ik volg je natuurlijk al op Fb, Twitter en Bloglovin’.

 • Avatar van Maartje van den Bijgaart
  Reply Maartje van den Bijgaart 22 september 2013 at 22:33

  Leuke actie, ik doe mee!
  Mij lijken de geuren Journey Solid, Dream Travel en Bondi Beach heerlijk.

 • Avatar van Jose
  Reply Jose 22 september 2013 at 21:41

  Hhhmmmm… dit lijkt me echt super lekker!! Mijn voorkeur gaat uit naar:
  Dream Travel, Baby Powder Solid Perfume en My Thai Solid perfume.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 22 september 2013 at 16:35

  Heel leuk lijkt me super handig, ik doe mee!
  Ik heb je gevolgd op Twitter, FB en Bloglovin. En ik heb je bericht geliked op FB en Bloglovin :).
  De lekkerste geuren lijken mij:
  1. Dream travel.
  2. Bondi Beach.
  3. Journey.

  Liefs, xxx

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 22 september 2013 at 16:00

  Wat handig voor in mijn tas :-) ik ga voor de Parisian!

 • Avatar van Janneke B.
  Reply Janneke B. 22 september 2013 at 15:43

  Wat een geweldige actie! Ik ga voor:

  – Almaty Apple
  – Baby powder
  – Parisian

 • Avatar van Ashley
  Reply Ashley 22 september 2013 at 15:37

  Ik doe mee !
  Lijkt me hele leuke parfum en dit lijken mij lekkere geuren :
  -limited edition
  -dream
  -lavenderia

 • Avatar van Els Donkers
  Reply Els Donkers 22 september 2013 at 14:57

  Praktisch en heerlijk geurend. De ideale combinatie.

  Mijn favorieten:
  Lavanderia Solid Perfume
  Dream Travel Perfume Stick
  Almaty Apple Solid Perfume Stick

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 22 september 2013 at 14:48

  Wat heerlijk allemaal, ik zou kiezen voor: My Thai, Bondi Beach en Lavanderia, die spreken mij het meest aan.
  Ik volg je al op Facebook en Bloglovin en wens je nog een hele fijne zondag.
  Groetjes Irene.

 • Avatar van Brit
  Reply Brit 22 september 2013 at 14:46

  DEZE:
  – one way ticket
  – lavenderia
  – mountain air

 • Avatar van Amerens
  Reply Amerens 22 september 2013 at 13:59

  Ik doe echt mee! Het liefst zou ik de geur Baby Powder Solid Perfume winnen. Ik ben gek op de geur van Switzal, heb zelfs de parfum ervan (Ja, schuldig, ook heel wat uitgelachen door vriendinnen, haha! Maar was het waard, haha) Ik verwacht dat deze ook zo lekker ruikt of misschien nog veel beter :) Als tweede zou ik super graag Bondi Beach Solid Perfume deze willen winnen. Ben zooo gek op het strand! & ik hou van het gevoel herinneringen op te halen naar al die mooie vakanties als ik foto’s kijk of schelpen, dit maakt het helemaal af. Als derde zou ik Dream Travel Perfume Stick willen winnen. Gewoon omdat ik geen idee heb wat ik ervan moet verwachten! :) Dat zou dus echt een verassing zijn. Gevolgd, geliked, jammer genoeg geen blogloving, sorry! :)
  Liefs,

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 22 september 2013 at 12:56

  Wat een heerlijke sticks, ik kende deze nog niet, op deze zondag weer wat geleerd ;-)

  Ik ben gek van Jasmijn en dat blijkt uit mijn voorkeuren:

  Parisian
  Bondi Beach
  Mountain Air

 • Avatar van Tahlia
  Reply Tahlia 22 september 2013 at 12:38

  Superleuke prijsvraag! Ik doe graag mee! :)
  Ik volg je op Twitter!

  Mijn top 3:

  1) Bondi Beach
  2) Dream Travel
  3) One Way Ticket

  Vriendelijke groet!

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 22 september 2013 at 10:00

  Moutain air/ als astma patiënt treffend
  Dream travel/ Als ik het geld maar had ging ik vaker op ontdekkingsreis
  Bondi Beach/ Zwoel,zonnig en bruin gebrande hunks mmmmmmmm

 • Avatar van l boshuizen
  Reply l boshuizen 22 september 2013 at 09:51

  wat leuk, mij lijken de geuren: bondi beach, dream travel & mountain air, erg lekker

 • Avatar van Dikkiedik
  Reply Dikkiedik 22 september 2013 at 08:26

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee en last me dan verrassen want ik ken deze sticks nog niet. Mijn favoriete geuren:
  1. Baby Powder (alleen de naam al roept geuren op!)
  2. Mountain Air (vrijheid!)
  3. My Thai (voor het exotische)
  Groetjes,

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 22 september 2013 at 06:10

  Ik doe ook heel graag mee! Niet omdat ik nu zo vaak op vakantie ga maar omdat ik het handige flesjes (buisjes) vind en lekker vaak kan wisselen van geur. Daar is de prijs dan ook naar. Van dit merk kan je ze allemaal kopen en zo naar gelang je stemming te gebruiken! Met hele dure parfums doe ik dat niet zo snel!
  Mij lijkt lekker:
  Parisian Soldi
  Mountain Air
  Baby Powder.
  Bij alle drie de social media like ik je.

 • Avatar van Annie
  Reply Annie 21 september 2013 at 14:00

  Hee! Wat een ontzettend leuke actie!
  Ik ben al fan van de solid perfumes van de lush, dus zou deze ook graag uit proberen. Degenen die mij het meeste aanspreken zijn de journey, de dream travel en de parisian.
  Liefs

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 21 september 2013 at 12:02

  Handig zeg!! Vind het moeilijk te beoordelen, maar de omschrijvingen die mij het meest aanspreken zijn ‘Bondi Beach’, ‘Lavenderia’ en ‘My thai’…..

 • Avatar van Sarena
  Reply Sarena 20 september 2013 at 13:56

  Zo dat is inderdaad handig! Geen drama meer met reizen en super dat het gewoon in de handbagage mee mag.
  Wat een uitkomst!
  Mijn voorkeur gaat uit naar, Baby Powder, Parisian en Bondi Beach.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 20 september 2013 at 01:03

  Hele gave actie :). Ik heb pas al wat gewonnen bij je, dus ik doe niet mee met de actie!
  De producten zijn wel héél gaaf! En Bondi Beach <3 memories!!
  Mijn favo geuren: Baby Powder, Lavanderia en Almaty Apple

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 19 september 2013 at 09:47

  Wat leuk!
  Ik maak graag kans hoor. Ideaal om snel bij je te hebben in je handtas, zonder dat ze gaan lekken.
  De volgende lijken mij het lekkerste;

  1. Baby Powder
  2. Almaty Apple
  3. Lavanderia

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 19 september 2013 at 00:09

  Ik wil zo graag ook eens wat leuks winnen.
  En een parfumfreak als ik wil dit nieuwe product graag proberen.
  Mijn voorkeur: One way Ticket, Mountain air, Almaty apple.

 • Avatar van A.
  Reply A. 18 september 2013 at 21:58

  Leuke winactie! Parisian, One Way Ticket en Bondi Beach (ja, toevallig de 3 die je hebt gereviewed!) lijken mij het lekkerst! Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ (aan twitter en FB doe ik niet)..

 • Avatar van Melissa krijns
  Reply Melissa krijns 18 september 2013 at 13:29

  Wat een gave actie! Mij lijkt deze 3 het lekkerste Parisian, Almaty Apple en Lavanderia.
  Ontzettend handig om zo mee te nemen in je tas.
  16okt vliegen wij naar amerika en zou zon stick erg makkelijk zijn!

 • Avatar van Emy Lakerveld
  Reply Emy Lakerveld 17 september 2013 at 22:22

  Mijn top 3 is:

  1. One Way Ticket (ik houd wel van een avontuurtje)
  2. Lavanderia (…frisse was: wie houdt daar niet van?)
  3. My Thai (….aparte combi van ingredienten, maar dat lijkt me heel lekker)

  Ik volg je natuurlijk op Facebook!

  Bedankt voor deze leuke tip en winactie!

  Groetjes!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 17 september 2013 at 21:14

  Leuke geurtjes!
  Mijn favoriete zijn:
  -Mountain Air
  -One Way Ticket
  -Bondi Beach

  Ik had je facebookpagine al geliked en ik volg je op bloglovin’.

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 17 september 2013 at 19:39

  Leuk! Mijn top 3:

  – Almaty Apple
  – My Thai
  – Parisian

  Ik volg je op bloglovin!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 17 september 2013 at 11:25

  Wat een te gekke winactie en wat een topidee deze sticks! De geuren die mij het lekkerste lijken zijn:
  1. one way ticket
  2. Parisian solid
  3. Lavandaria Solid

  Bedankt voor de tip wat betreft deze sticks!

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 17 september 2013 at 11:14

  Voor mijn werk als accountmanager ben ik veel onderweg. Maar ik vind het zo belangrijk om bij klanten die ik om 16u bezoek nog net zo fris en fruitig binnen te komen als de klanten van 10u. Ik ga dus nooit de deur uit zonder een klein make-up tasje maar parfum meenemen is gewoon echt een crime!

  Deze scent sticks zijn dus echt mega handig en zou ik heel graag in mijn tas stoppen.
  Mijn top 3 is:

  1. Bondi Beach
  2. Baby Powder
  3. One way ticket

  Ik ga duimen ;)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 17 september 2013 at 10:24

  Wat onwijs leuk en handig! Mijn top 3:

  1. Bondi Beach Solid Perfume
  2. Parisian Solid Perfume
  3. Mountain Air Solid Perfume

 • Avatar van hellen
  Reply hellen 17 september 2013 at 10:19

  mmmmmmm…en handig en mooi……I Like !!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 17 september 2013 at 00:57

  Wat leuk en handig! Hier mijn top 3:
  * Bondi Beach Solid Perfume
  * Parisian Solid Perfume
  * My Thai Solid Perfume

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 september 2013 at 19:16

  Oeeh leuk! Ze lijken me echt heel fijn :D Ik doe zeker mee met de winactie. De top 3 van mij is: Almaty Apple, Bondi Beach, Mountain Air/My Thai Solid

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 16 september 2013 at 18:10

  Wow! Hie moet ik wel aan meedoen :3. Ik zal eens even kijken op de site… *1 uur later met kwijl in mijn mondhoek*. Ik moet deze gewoon hebben!
  Mountain air, One Way Ticket en Almaty Apple. Omdat de omschrijving van deze geuren wel eens een omschrijving van mij als persoon zou kunnen zijn.
  Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het bericht nu ook geliked!

 • Avatar van Vivianne
  Reply Vivianne 16 september 2013 at 17:59

  Mountain Air, Almaty Apple en Bondi Beach maken mij het meest nieuwsgierig.
  Je zou inderdaad enken dat t makkelijk smelt, maar dat valt dus mee begrijp ik.
  Het spreekt me ook aan dat er zo weinig toevoegingen bij zitten.
  Het lijkt me een mooi en fijn producten en ik ben er heeeeel benieuwd naar

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 16 september 2013 at 17:48

  Ik heb deze geurtjes uitgezocht:
  Parisian Solid Perfume
  Bondi Beach Solid Perfume
  One Way Ticket Solid Perfume
  Ik vol je op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

 • Avatar van Anneroos
  Reply Anneroos 16 september 2013 at 16:07

  Bondi Beach!! Terug naar het strand please :-)

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 16 september 2013 at 15:57

  Grappig zo een parfumsticks! Heb deze nog nooit gezien, maar lijkt mij wel heel handig.
  Ik doe graag mee met deze winactie, ben echt benieuwd naar de werking hiervan.
  De geuren die mij echt lekker lijken zijn:
  Almaty Apple
  One way ticket
  Parisian

  Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked.
  Ik heb je fb pagina geliked en volg je nu ook op twitter.

  Groetjes, Nancy.

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 16 september 2013 at 14:58

  Wat een leuke actie! Ik volg je al een tijd op Bloglovin, Twitter en Facebook. Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder. Zij kan niet tegen alchohol in parfum, dus dit zou perfect voor haar zijn! De geuren die ik voor haar zou kiezen zijn: Lavenderia, Parisian en Mountain air :). Ze is 26 september jarig en viert het de 27e, dus wie weet kan ik haar die dag vertellen dat ik nog iets leuks voor haar krijg :)

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 16 september 2013 at 14:21

  Ik doe heel graag mee! Ik volgde je al Bloglovin (als Kiss & Make-up) en nu ook op facebook als Melissa Van Roosbroeck. De drie geuren die mij het lekkerst lijken zijn One Way Ticket, Parisian en Almaty Apple!

 • Avatar van Lisa A.
  Reply Lisa A. 16 september 2013 at 13:41

  Ik wil graag mee doen. De variant met appel, de parisian en de one way ticket lijken mij erg lekker. Ik volg je al op alle drie de sites. X

 • Avatar van me
  Reply me 16 september 2013 at 13:22

  Leuke actie, de besproken geuren spreken mij wel aan. Ik volg je nu ook op Twitter en Facebook, bloglovin had ik al.

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 16 september 2013 at 12:24

  Wat een leuke giveaway! Helemaal iets voor mij :D De geuren Parisian, One Way Ticket en Bondi Beach spreken me het meest aan! Leuke verpakkingen ook :)

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 16 september 2013 at 09:58

  Bondi Beach, Mountain Air, Parasian Solid. Allemaal geuren die mij aan vakantie doen denken. Ruikt niet alleen lekker, maar maakt me ook vrolijk.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 16 september 2013 at 09:56

  Wat een leuk product en gaaf dat je er ook een give-away van hebt! De geuren die mij het meeste aanspreken zijn: One way ticket, Bondi Beach en Lavanderia.
  Uiteraard volg ik je al op de verschillende media :)

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 16 september 2013 at 09:19

  Ik zou gaan voor Baby Powder, Lavanderia en Parisian. Het klinkt allemaal als muziek in de oren, maar helaas heb ik (nog) geen goede ervaringen met Solid Perfumes.. Maar ik ben bereid me het tegendeel te laten bewijzen!
  Ohja, ik volg je overal al natuurlijk :-)

 • Avatar van liset
  Reply liset 16 september 2013 at 09:17

  Wat een goed nieuws! Ik ben dol op solid perfume, gebruik vaak de blikjes van Lush. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze sticks! Ik ben een ontzettende twijfelkont en de keuze was dan ook niet makkelijk, maar als ik zou mogen kiezen zou ik gaan voor Bondi beach, Parisian en de Apple! Bondi beach omdat ik ervan droom een keer naar australie te gaan en Bondi beach dan te bezoeken (en omdat ik niet op vakantie ben geweest deze zomer, maar met die geur toch het vakantiegevoel in huis kan halen). Parisian omdat ik houd van warme geuren en jasmijn een favoriete geur is van mij, mijn vriend veel geuren niet lekker vindt maar wel gek is op lychee en omdat de geur geschikt is voor een date. Ik ben 1,5 jaar samen met mijn vriend, maar we gaan nog regelmatig samen op ‘date’. En als laatste de appelgeur. Ik eet graag appels, vind de geur van appels alleen al heerlijk en aangezien deze geur op be deliciois van DKNY zou lijken wil ik hem heeeeeel graag proberen!
  Ik volg je op facebook en twitter en lees alles wat je plaatst (en als ik niet oppas koop ik ook alles waar je over schrijft). Ga zo door!

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 16 september 2013 at 09:02

  Super leuk! Heb ze ooit weleens gespot! De geuren die ik zou kopen zijn Baby Powder, Parisian en Bondi Beach!
  Bondi ben ik zelf geweest dus dat heeft altijd credits bij mij ;)
  Ik volg je overal al btw. Leuke winactie!

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 16 september 2013 at 08:18

  Hoi!

  Wat een leuke winactie! Ik vind solid perfumes namelijk geweldig :) en deze travel size zou super handig zijn voor in mijn tas.
  De geuren die mij het meest aanspreken zijn:
  – one way ticket
  – lavenderia
  – mountain air

  Liefs!
  Sophie

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 september 2013 at 08:00

  Dit zijn de geuren die ik lekker zou vinden almaty apple solid perfume stick, bondi beach en de lavanderia!
  Leuke post en ik doe mee met deze leuke winactie.
  Ik volg je op je alle soc.netwerken waar je actief bent.

  Ik wens je een goed begin van deze nieuwe wk…..

  Xoxo

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 16 september 2013 at 07:48

  Leuke sticks! Superhandig voor onderweg inderdaad. Op mijn laatste vakantie ging mijn Chloé flesje kapot.. Niet zo handig. De geuren Bondi Beach, Baby Powder en Mountain lijken me enorm lekker!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 16 september 2013 at 07:47

  Wat een superleuke winactie! Vaak laat ik winacties aan me voorbij gaan als de producten me niet aanspreken maar hier ben ik wel erg benieuwd naar.
  Ik heb eens op de site rondgekeken en de geuren Parisian, Almaty Apple en Lavanderia lijken mij erg lekkere geuren.
  Ik zag trouwens dat ik je nog niet volgde op facebook… Dat heb ik snel gedaan! Via bloglovin volgde ik je al en Twitter heb ik niet.
  Groetjes Emma!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.