Beauty

INGLOT workshop

12 september 2013

inglot-10-palette-2
Het is vandaag de laatste dag om mee te kunnen doen met deze winactie, dus ik heb het artikel weer eventjes bovenaan gezet.. Even geleden was ik weer in Amsterdam voor enkele afspraken, waarvan één bij de INGLOT store aan de van Baerlestraat om hier een mooi palette samen te mogen stellen. Maar.. dat is niet alles! Naast dat ik jullie vandaag mijn nieuwe palette laat zien met swatches en reviews van 10 verschillende kleurtjes mag ik ook nog iets heel erg gaafs weggeven. Je kan namelijk een make-up workshop bij INGLOT winnen + daarbij een heerlijk shoptegoed t.w.v. €120,00 totaal. Kijk mee voor meer informatie!

inglot-10-palette-3 inglot-10-palette-4
Het Freedom System palette met 10 verschillende kleuren wat ik samenstelde kost normaal gesproken €75,00, maar er zijn al palettes samen te stellen vanaf 2 kleurtjes oogschaduw. Of je schaft bijvoorbeeld een leeg 10 palette aan en spaart langzaam mooie kleurtjes voor hierin bij elkaar. Ik vind het de investering zeker waard omdat de oogschaduws van INGLOT van erg mooie kwaliteit zijn. De pigmentatie is meer dan prima (zoals je aan de swatches kan zien die ik zonder oogschaduwbasis droog aanbracht) en ze zijn prettig om mee te werken, laten zich goed blenden etc.

Ik koos voor verschillende kleurtjes en finishes in kleurtjes die ik normaal gesproken ongeveer bij elkaar pak uit verschillende palettes, waardoor ik vanaf nu in mijn everyday bakje maar 1 palette heb liggen waar alles in zit. Van een perfecte highlighter en koele tinten tot warmte tinten en een wenkbrauwkleur. Van links naar rechts zie je:

Double Sparkle 482 (donkerblauw met shimmer)
Double Sparkle 494 (donkerpaars met shimmer)
Double Sparkle 459 (middenbruin met shimmer)
Pearl 451 (nachtgrijs met glans)
Pearl 419 (mosgroen met glans)
Shine 30 (champagne met goudglans)
Double Sparkle 467 (nude met shimmer)
Pearl 407 (zacht oranje met glans)
Matte 358 (matte taupe)
Matte 363 (matte asbruin).

Binnenkort zal ik in een afzonderlijk artikel verschillende ooglooks laten zien zodat je een beetje een idee hebt welke kanten je op kan gaan met een samengesteld palette als deze hierboven :)

inglot-pop-up-rotterdam-2 inglot-pop-up-rotterdam-1
Win een INGLOT make-up workshop + shoptegoed!
Begin augustus is er een INGLOT pop-up store geopend aan de Lijnbaan 61 in Rotterdam die geopend zal blijven t/m december 2013. Ik mag een geweldige make-up workshop t.w.v. €60,00 in dit filiaal weggeven aan een lezeres van Curvacious waarna je ook nog eens lekker mag gaan shoppen voor €60,00. Tijdens de workshop krijg je beautytips en advies van een professionele INGLOT make-up artist en hierna kan je samen producten uit gaan zoeken die het best bij jou passen en het mooist bij jou zullen staan. Je hebt hierbij de keuze uit 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Wow!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like de INGLOT Facebookpagina
– Like de Curvacious Facebookpagina
– Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet.

Let wel op dat de workshop plaats zal vinden in de pop-up store in Rotterdam. De datum kan je zelf inplannen. Tip: maak er een leuk dagje uit van! Meedoen met deze winactie kan t/m 12 september 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 13 september 2013 at 11:17

  Natuurlijk doe ik mee aan deze geweldige win-actie!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 13 september 2013 at 10:39

  Ik moeder van 2 ben wel toe aan een dagje shoppen en dan nog met een kers op de taart als ik zou winnen. Duimen dan maar.

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 13 september 2013 at 07:36

  ooooow ik wil dit zo graag winnen! Die oogschaduws zijn zoooo mooi!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 12 september 2013 at 22:34

  Ik heb de pagina’s al geliked! maar vergeten hier te schrijven! Oepsie!

  Lijkt me leuk om ipv alleen maar Inglot via blogs te zien, naar een echte Inglot store te gaan!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 12 september 2013 at 19:41

  Wat een geweldige kans en winactie! Ik kom regelmatig in Rotterdam en dit zou echt geweldig zijn. Ik ben nog nooit in aanmerking gekomen met Inglot producten omdat ik nooit in Amsterdam kom. Nu er een pop-up store in Rotterdam komt is echt geweldig nieuws! En dan ook nog eens een geweldige winactie waar ik dolgraag aan mee doe. Ik ben ook erg benieuwd hoe de make-up zou bevallen van Inglot. En daarbij zou ik zelf ook graag een palette willen samenstellen. Ik denk vooral met kleurtjes die bijzonder zijn, omdat het kan. Ik heb al zo veel naturel tinten omdat ik die ook het vaakst gebruik, maar af en toe wil ik wel eens los gaan met fellere kleurtjes en dan zou ik dat zeker in mijn palette stoppen. Ook donkere glitter kleurtjes vind ik tof! Ik ben echt heel enthousiast over deze winactie, ik zit me natuurlijk al helemaal in te denken hoe het zou zijn als ik dit zou winnen hahaha.

  Ik heb beide FB pagina’s geliked (Britt Vaarwater) en nu maar heel hard duimen!

  Liefs,
  Britt

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 12 september 2013 at 19:40

  Wat een prachtige oogschaduws! Zelf heb ik 1 paletje waar ik erg blij mee ben. Afgelopen week nog bij de Inglot geweest, heb een vriendin een pallet cadeau gedaan die wel een oppepper kon gebruiken. Nu stuurt ze elke dag een foto met een look haha.
  Ik waag graag een kansje op een workshop!
  Groetjes Marije

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 12 september 2013 at 18:09

  Op de valreep doe ik nog even graag mee met deze super winactie!

 • Avatar van marlieke de jong
  Reply marlieke de jong 12 september 2013 at 16:58

  Inglot heeft prachtige kleuren. Helemaal top. Goede oogschaduw voor een betaalbare prijs. Ben om!

 • Avatar van Marlayne
  Reply Marlayne 12 september 2013 at 16:11

  Ik doe mee! Ik heb beide facebookpagina’s geliked! :)

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 12 september 2013 at 15:47

  Wauw ik doe zeker mee . Wat een leuke winactie!
  Xx

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 12 september 2013 at 15:02

  Ik doe mee!:D
  Super leuke actie!
  Ik ken inglot nog niet dus ik zou het heel erg leuk vinden dit merk te leren kennen!
  Hoor en zie er wel veel leuke dingen over!!

  Liefs,
  Martine

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 12 september 2013 at 14:49

  Hoi Desiree,

  Graag doe ik mee met deze winactie! Ik vind Inglot super (ik heb 1 palette en 1 lipstick en nagellak)… ga er graag nog eens shoppen!

  Groetjes Tamara (geen mummy to be… maar…mama van 3 ;-))

 • Avatar van BeautyTIL
  Reply BeautyTIL 12 september 2013 at 14:48

  Ik doe nog mee op de valreep! Super gave prijs ben benieuwd!!

 • Avatar van Barbara Bouman
  Reply Barbara Bouman 12 september 2013 at 14:44

  Ik wil heeeeeeel graag meedoen… zoek al zo lang naar mijn eigen stijl…

 • Avatar van nesrin
  Reply nesrin 11 september 2013 at 09:53

  Ik doe mee

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 10 september 2013 at 19:51

  Gave winactie, hier doe ik graag aan mee! Ik kom graag in Rotterdam om te shoppen, want ze hebben daar naast gave winkels voor mijn man ook hele fijne winkels voor plus size dames! Prachtig palette heb je uitgekozen trouwens!

 • Avatar van Kirsten
  Reply Kirsten 10 september 2013 at 11:44

  Ik doe heel graag mee. Wat een geweldige prijs, , wat leuk dat je dit mag weggeven. Ik ben gek op inglot. Helaas hebben ze de shop in shops weggehaald. Nu kan ik helaas niet zo vaak meer wat halen.

  Mooie kleurtjes heb je gekozen. Volgens mij heb ik de groene, oranje en matte taupe ook

 • Avatar van Lisa Kars
  Reply Lisa Kars 10 september 2013 at 11:17

  Oeh wat leuk! Ik doe mee met de winactie :D

 • Avatar van Corina
  Reply Corina 10 september 2013 at 11:16

  Wow! super leuke actie. en wat een keuze in make up.
  Met deze workshop kan ik eindelijk eens leren, hoe ik me zelf het beste kan opmaken.

 • Avatar van Jolanda Besems
  Reply Jolanda Besems 10 september 2013 at 11:03

  Ik zou het graag willen weten wat bij mij nu het mooiste staat op mijn 50 jarige leeftijd en wat mij toch jonger uitziend maakt.

 • Avatar van Anniek
  Reply Anniek 10 september 2013 at 10:57

  Wat zou dat een fijne oppepper zijn, achter de wolken schijnt altijd de zon zeggen ze, ben hem nu nog aan het zoeken ;)

 • Avatar van mickey godderij
  Reply mickey godderij 10 september 2013 at 10:51

  Inglot is zo’n fantastisch merk, ik heb het gezien bij Samer A. Khouzam Make-Up Artist, WAUW !!! (L)
  Inglot is helaas zo moeilijk verkrijgbaar :(.. vandaar dat ik er nog niets van heb… Ik zou super graag deze prijs winnen! En ehm.. k volg je al overal hihi! en de facebook van inglot heb ik al in het verleden geliked hihi xx

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 9 september 2013 at 20:15

  Superleuke winactie weer!
  Ik heb INGLOT geliked op FB, en curvacious + bericht geliked op FB.

  Ik doe natuurlijk heel graag mee :)

  Liefs, xxx

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 4 september 2013 at 20:11

  Alle facebook pagina’s geliked onder de naam Tessa Persoon!
  Het zou het echt zijn als ik win, hier kan ik echt super veel van leren zou echt zoo tof zijn!
  X

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 4 september 2013 at 09:02

  Jaaaa ik doe mee! Jeetje wat spannend! Ik ben groot fan van inglot alleen het is zo moeilijk verkrijgbaar! Je moet dan helemaal naar de andere kant van het land! Maar voor deze actie doe ik dat graag! Ik hoop dat ik win! Heb nog nooit iets gewonnen! Please let me be lucky!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 2 september 2013 at 17:12

  Superleuke winactie, ik doe mee!
  Ik heb beide pagina’s geliked!

 • Avatar van Iris Groenestege
  Reply Iris Groenestege 2 september 2013 at 16:04

  Ik doe heel graag mee! ♥

  Groetjes Iris!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 2 september 2013 at 11:47

  Mooie kleurtjes en leuke actie! Ik heb alles geliked en doe graag mee :D

 • Avatar van Anne-Marieke
  Reply Anne-Marieke 2 september 2013 at 11:40

  Wat een mooie kleuren heb je uitgezocht!
  Via de Inglot twitter ben ik op je site terecht gekomen. Erg leuk blog heb je!
  Ik doe ook mee aan de winactie :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 2 september 2013 at 11:08

  wauwwauwwauw! Wat een gave winactie, ik doe graag mee met deze winactie want ik kan nog steeds het een en ander bij leren, wil mijzelf graag elke keer weer verbeteren en dat is geweldig met een workshop van Inglot.

  Beiden facebookpagina`s like ik al een tijdje:-) Ook heb ik de tweet van Inglot geretweet met het account beautyfizz.

  Het lijkt mij ontzettend gaaf om te winnen :-)

 • Avatar van ruby ten have
  Reply ruby ten have 1 september 2013 at 20:55

  ik doe graag mee ik ben dol op make up !

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 1 september 2013 at 11:55

  Leuke actie, Heb nog elke dag spijt dat ik not een palette heb laten maken bij de shopinshop in zwolle!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 1 september 2013 at 06:04

  Ik ben erg benieuwd of er van mijn kop nog iets leuks te maken is……;-)

 • Avatar van I.pijl
  Reply I.pijl 1 september 2013 at 00:22

  Wat een super leuke actie zeg! Ook al zou ik een heel eind moeten reizen voor de prijs, hij is te gaaf om te laten lopen!

 • Avatar van Lucia
  Reply Lucia 31 augustus 2013 at 19:40

  Uiteraard doe ik ontzettend graag mee, Inglott is tenslotte een waanzinnig beauty paradijs en gratis shopping, nou ja, woorden schieten te kort :p Ik geloof dat ik er een prachtig mat palette mee zou samenstellen, ideaal voor mij. Ik volg jullie FBpagina’s trouwens al (als Dala Luz). Iedereen veel succes!

 • Avatar van Larissa :)
  Reply Larissa :) 31 augustus 2013 at 18:56

  Supermooie kleurtje en ofc een ge-wel-dige winactie! Ik doe héél graag mee! Mocht ik de winnaar zijn (just in case), moet je me maar even mailen voor mijn fb naam. Ik voel me er niet prettig bij die hier neer te zetten :3
  Veel liefs and good luck iedereen :p!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 31 augustus 2013 at 18:32

  Ik waag een gokje! Ik heb nog niks van Inglot en ben er nog nooit geweest, maar ik hoor altijd goede verhalen over de Freedom palettes en zie er mooie swatches van :)

 • Avatar van Ailine
  Reply Ailine 31 augustus 2013 at 17:09

  Ik doe graag mee! :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 augustus 2013 at 06:06

  Wauw…. deze shop heb ik al gespot in mijn town!
  Van dit merk heb ik niets in mijn stash en heb al jaren dezelfde make-up en daar moet snel verandering in komen. Ik wil graag weten hoe ik met mijn bruingeteinte huid een punk look kan maken. Want ik ben bang dat zwarte eyeshadow bij mij niet te zien zal zijn.
  Deze look lijkt me echt super mooi omdat ik fashion etc. heb waarmee ik me de komende herfst heerlijk bij zal voelen.
  Ook ben ik gek op felle kleuren en wat voor make-up ik bij army green kan op doen.
  Deze shop is net een candy bar!

  Hope & wish dat mijn droom uit zal komen!

  Fijn weekend!

  Xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 30 augustus 2013 at 23:53

  Wat een toffe winactie! Ik doe zeker mee! Prachtig palette heb je trouwens samengesteld ^^

 • Avatar van Gerda van der Heyde
  Reply Gerda van der Heyde 30 augustus 2013 at 16:17

  Super leuke actie hoor. Ik ken Inglot al wel en het lijkt me heel erg leuk om er een workshop te volgen. Ik woon in Amersfoort maar ga graag een dagje naar Rotterdam hiervoor!! Leuk leuk!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 30 augustus 2013 at 15:41

  Ah wauw, wat een mooie kleuren spot ik zeg! Vooral Pearl trok meteen mijn aandacht. Ik doe niet mee naar de winacties, ik woon niet in de buurt van Rotterdam namelijk, maar succes iedereen! :D

 • Avatar van Terri
  Reply Terri 30 augustus 2013 at 14:44

  Leuke winactie! Ik doe mee, ben niet zo bekend met de producten van Inglot, maar heb er veel positieve reacties over gehoord!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 30 augustus 2013 at 14:34

  Wat een prachtig palette heb je samen gesteld zeg!

  Ik zou het geweldig vinden om mee te mogen doen, eergister kwam ik stomverbaads de Inglot store binnen. Ik ben namelijk op vakantie geweest en wist dus totaal niet dat er nu een pop up store was in Rotterdam. Niet bepaald een vervelende verassing (:

  Ik heb de laatste tijd nogal een rottige tijd achter de rug, ik ben heel erg depressief geweest vanwege mijn thuissituatie. Gelukkig zijn we nu verhuisd en lijkt het iets beter te gaan. Hoewel.. Nee, eigenlijk niet.. Mijn moeder wilt namelijk weer terug naar haar vriend.

  Ik zou het geweldig vinden om dus mee te mogen naar Inglot, het zou me echt even op andere gedachten kunnen brengen!

  Ik doe dus zeker mee met deze winactie, top dat je dit soort dingen regelt voor ons (;

  Liefs,

  Lisa

 • Avatar van Annelieke
  Reply Annelieke 30 augustus 2013 at 13:08

  Mooie palette heb je samengesteld! Van Inglot kan je nooit genoeg hebben dus ik doe mee! ;) leuke winactie!

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 30 augustus 2013 at 11:33

  Wat leuk! Ik doe mee :)

 • Avatar van Nicolette van der Wulp
  Reply Nicolette van der Wulp 30 augustus 2013 at 10:08

  Geweldige Win actie, ik doe graag mee. De nagellakjes van Inglot zijn echt super, maar ik zou graag mijn collectie verder uit willen breiden met mijn eerste inglot pallete.
  Beide paginas geliked en nu is het afwachten spannnennnnndddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 30 augustus 2013 at 09:27

  Mooie palette zegt, prachtige kleuren en het pigment van Inglot vind ik zo goed altijd! Ik doe ook heel graag mee met deze winactie, sinds ik zelf producten van Inglot heb aangeschaft vorig jaar ben ik er echt fan van geworden.

 • Avatar van Veronique
  Reply Veronique 30 augustus 2013 at 09:22

  Eindelijk verovert Inglot Nederland! :) Geweldige actie ook. :))

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 30 augustus 2013 at 08:31

  Ik heb beide pagina’s geliked! Natuurlijk doe ik graag mee. Ik wist helemaal nog niet dat er een pop up store in rotterdam was :O

 • Avatar van Jolien
  Reply Jolien 30 augustus 2013 at 03:21

  Natuurlijk doe ik mee! Dit zou zo’n leuk extraatje zijn voor mijn MUA kit die ik aan het proberen uit te breiden ben! (Wat als student niet altijd even eenvoudig is!) Leuke actie!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 30 augustus 2013 at 01:24

  Ik doe heel graag mee!!

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 30 augustus 2013 at 00:56

  Need it love it!

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 30 augustus 2013 at 00:35

  Wat een leuke prijs!

  Ik zou heel graag willen winnen om er nu achter te komen welke make-up er nu echt precies bij mij past. Daarnaast blijf ik een probleemgebied hebben en dat zijn mijn wenkbrauwen. Deze zijn namelijk niet gelijk en hebben ‘happen’ erin. Ik zou dus heel erg blij zijn als ik zou kunnen leren mijn wenkbrauwen mooi op te vullen en te shapen.

  Verder ben ik erg dol op allerlei make-up, vooral (bronzing)poeders, en ben heel erg benieuwd naar het merk Inglot, ik heb er nog niet eerder een product van gehad.

  Liefs Michella xxx

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 29 augustus 2013 at 23:09

  I love Inglot en doe bij deze super graag mee. Als klant van het jaar, hoop ik echt deze prijs te winnen.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 29 augustus 2013 at 22:46

  Oh jaaa!!! Dit lijkt me geweldig!! <3

 • Avatar van Brigitte
  Reply Brigitte 29 augustus 2013 at 21:45

  Wauw! mooi palette heb je samengesteld!
  Natuurlijk doe ik mee, maar mag je als je wint het ook weg geven?
  Ik zou het graag aan mijn moeder geven, zo kan ze op een leuke manier leren over make up :D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 29 augustus 2013 at 20:48

  Wat een prachtig palette! Ik doe niet mee met de winactie. (;

 • Avatar van Janice
  Reply Janice 29 augustus 2013 at 20:31

  Jou kende ik nog niet, maar na wat artikelen lezen (ik kwam door INGLOT op je site) denk ik dat ik hier toch vaker ga kijken. Je maakt onwijs mooie foto’s trouwens! Daar kan menig beautyblogger nog wat van leren.
  Heb jou ook geliked op facebook en ik doe graag mee! :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 augustus 2013 at 08:50

   Wat leuk om te horen en dankjewel voor je compliment! :)

 • Avatar van marlieke de jong
  Reply marlieke de jong 29 augustus 2013 at 20:22

  Geweldig palette.. maar dan wil ik ook graag leren hoe ermee te leren werken.. onwijs veel zin in !

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 29 augustus 2013 at 20:16

  Geweldige kleuren en een super win actie. Ik zou graag kans maken (wie niet) op de workshop en het shop tegoed, ik heb altijd moeite om ander kleuren dan nudekleuren te gebruiken en ik heb grote volle lippen die ik niet lipstick omdat ze er dan nog groter uitzien. Dat vind ik zo jammer want er zijn zoveel mooie felle kleuren lipstick dat moet toch ook bij mij staan……meestal zie ik er uit al Bassie.

  Duimen dan maar …………

 • Avatar van Dominique
  Reply Dominique 29 augustus 2013 at 19:45

  Leuk. Ik doe mee!

 • Avatar van Hellen
  Reply Hellen 29 augustus 2013 at 19:33

  Super leuke winactie! Ik heb beide fb pagina’s geliked en ik doe heeeeel graag mee!!

  Liefs Hellen

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 29 augustus 2013 at 19:17

  In één woord: BEAUTIFUL, LOVE ITTTT!!!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 29 augustus 2013 at 19:14

  Ooooh mooi! Zou ik graag willen hebben! Ken het merk al en heeft een heel groot assortiment, mooie kleuren en super kwaliteit! Ik doe mee en hoop dat ik win!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 29 augustus 2013 at 19:04

  Wat een leuke gelegenheid. Dank je!!

 • Avatar van Wida
  Reply Wida 29 augustus 2013 at 18:41

  Oohhh supergaaf dat er een inglot winkel in Rotterdam is, lekker dichtbij :)

  Ik zou heel graag mee willen doen met de actie.

  Groetjes,
  Wida

 • Avatar van ellen
  Reply ellen 29 augustus 2013 at 18:09

  Ik doe meeeee!! Top!

 • Avatar van Vivianne
  Reply Vivianne 29 augustus 2013 at 18:08

  Ik ben onder de indruk van de intensiteit van de kleuren! DAt wil ik natuurlijk ook wel :-) En ik kan wel wat inspirerende tips gebruiken, nu ga ik toch meestal voor het mij bekende systeem en kleur-effect. Wat totaal anders is ook wel weer eens leuk toch ;-)

 • Avatar van Vanessa Chong
  Reply Vanessa Chong 29 augustus 2013 at 18:06

  natuurlijk doe ik mee. Ik laat het me geen twee keer zeggen:)

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 29 augustus 2013 at 17:47

  Woohooh! I feel so lucky!!

 • Avatar van Lotte V
  Reply Lotte V 29 augustus 2013 at 17:28

  Als beginnende visagiste kan ik heeeeeel goed een extra workshop gebruiken en een shop te goed om mijn kleine make-up koffertje uit te breiden ;) Dus ik wil graag winnen! haha

 • Avatar van miranda mirer
  Reply miranda mirer 29 augustus 2013 at 17:28

  Bij allebei een duimpje omhoog!! Gister in de inglot pop-up store rotterdam een begin aan mijn collectie gemaakt en die vul ik heel graag aan met nog meer fantastische make up!♥♥♥inglot.

 • Avatar van Mattania
  Reply Mattania 29 augustus 2013 at 17:09

  Echt een prachtig palette!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 29 augustus 2013 at 17:07

  Wow, te gek! Ik doe natuurlijk mee!! :D

 • Avatar van Clio
  Reply Clio 29 augustus 2013 at 17:04

  Ooh la la, ik doe mee! Vandaag toevallig eventjes binnen geweest in de Inglot winkel in Eindhoven maar helaas geen tijd om alles goed te bekijken. Zou me super lijken om een workshop te krijgen en mooie producten uit te mogen kiezen. Ik hou gewoon van make-up :)

 • Avatar van Manouk
  Reply Manouk 29 augustus 2013 at 16:50

  Count me in! Super actie, daar doe ik graag aan mee!!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 29 augustus 2013 at 16:15

  Geweldige actie!
  Ik ga sowieso voor december even buurten bij inglot, het zou natuurlijk helemaal top zijn om erheen te gaan door deze winactie!

 • Avatar van jessy
  Reply jessy 29 augustus 2013 at 16:08

  ik doe mee! ik zou graag een pallet willen winnen van inglot het zou mijn eerste pallet zijn, dus vinger crossed!!!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 29 augustus 2013 at 15:56

  Super leuk! Doe graag mee. Make up uittesten en uitleg, altijd goed!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 augustus 2013 at 15:35

  Super leuk! De kleuren zien er echt heel gaaf uit ^^ En ik doe zeker mee met de winactie, ben heel blij dat R’dam eens aan de beurt is met Inglot. Ik ga ook eens een kijkje nemen als ik in de stad ben. Ik ben heel benieuwd naar de producten, aangezien ik Inglot nooit geprobeerd heb, omdat het voor mij ook nooit in de buurt zat. Heb beide FB pagina’s geliked: Linda de Zoete.

 • Avatar van Alinda
  Reply Alinda 29 augustus 2013 at 15:31

  Hele gave actie! Ik doe mee! :)

 • Avatar van Lia Berger
  Reply Lia Berger 29 augustus 2013 at 15:21

  Wat een leuke actie en zoveel mooie kleuren op het palet!

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 29 augustus 2013 at 15:21

  Ik wil al zo lang eens naar de Inglot winkel gaan. Met een shoptegoed van 120 euro denk ik dat ik er heen vlieg! Ik hoor zulke super goeie dingen over dit merk! Hopelijk openen ze snel nog veel meer winkels in Nederland!!

 • Avatar van Aninevdr
  Reply Aninevdr 29 augustus 2013 at 15:09

  Ik doe zeker mee aan deze winactie! Wij hebben bij ons in België nog geen INGLOT dus dit zou een godsgeschenk zijn om eens met het merk aan de slag te kunnen gaan! ;)

 • Avatar van Duinen derwort
  Reply Duinen derwort 29 augustus 2013 at 15:07

  Wauw wat een super pallet! Winnen winnen winnen!!!!! Workshop is altijd gaaf om te doen!

  • Avatar van Duinen derwort
   Reply Duinen derwort 29 augustus 2013 at 15:08

   Me naam is Dionne niet duinen btw

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 29 augustus 2013 at 15:04

  Ik waag een kans, vind dit een geweldige actie! Uiteraard heb ik beide facebookpagina’s geliked (al – veel – eerder trouwens)..

 • Avatar van zoë d
  Reply zoë d 29 augustus 2013 at 15:02

  ik doe mee :)) super toffe actie

 • Avatar van Tara Bijloo
  Reply Tara Bijloo 29 augustus 2013 at 15:01

  Super mooie actie! ik hoor altijd zulke mooie verhalen over Inglot! dit zou de ultieme kans zijn om met dit merk in aanraking te komen! De freedom systems spreken me ook wel heel erg aan! wel moeilijk om te kiezen met zoveel keus maar met een workshop is dat ook gelijk verleden tijd! (daar zullen ze me dan vast wel mee helpen). buiten dat is het natuurlijk ook waanzinnig om nu eens goed advies te krijgen en de absolute do’s and don’t’s!

  dus: Mooi merk+extreem ruime keus+ een workshop= HEAVEN!!!

 • Avatar van Anila
  Reply Anila 29 augustus 2013 at 14:48

  Nice colors!! Hope I win!!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 29 augustus 2013 at 14:46

  Wauw! wat een fave kleuren!!.. ik doe heel graag mee :) een x op mn vrije maandag richting Rotterdam zou helemaal geweldig zijn. Kan ook wel wat andere kleurtjes okschaduw gebruiken aan gezien ik eigenlijk alleen grijs/zwart en bruin heb :) durf nog niet zo aan de kleurtjes haha.. maar met zo’n workshop wordt dat geen probleem :)

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 29 augustus 2013 at 14:45

  wat een super leuke actie! ik doe graag mee ^_^

 • Avatar van Barbara Bouman
  Reply Barbara Bouman 29 augustus 2013 at 14:43

  Ik ben al jaren zoekende wat het make up aangaat. Weet niet wat bij mijn gezicht z. past. Ik zou het super vinden om net nu ik een nieuwe start ga maken ik deze workshop zou winnen!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 29 augustus 2013 at 14:40

  Wat een super mooi merk is Inglot toch! Prachtig palette heb je samengesteld! Ik doe natuurlijk heel graag mee aan deze winactie!!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 29 augustus 2013 at 14:39

  Wat zou dat leuk zijn om te winnen. Eindelijk een keer leren om je zelf fatsoenlijk op te maken, want ja nu doe ik het maar nooit, want vind het nooit mooi, omdat ik niet weet hoe ik het het beste kan doen.

 • Avatar van Sonja de Jager
  Reply Sonja de Jager 29 augustus 2013 at 14:36

  Ik zou deze prijs héél graag willen winnen,
  zodat ik het najaar met een mooie make-up kan beginnen!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 augustus 2013 at 14:36

  Wat een enorme leuke winactie! Jammer dat ik zo ver weg woon :-) Succes aan iedereen die meedoet! Inglot rocks.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 29 augustus 2013 at 14:23

  Dit zou echt een fantastische dag zijn! Ik hou ervan om uren bij de make-up schappen rond te snuffelen en advies erbij krijgen zou het helemaal compleet maken. Ik ben altijd nog wel benieuwd naar welke kleuren mij het beste staan en tips over hoe ik dit het beste bij mij kan aanbrengen. Ook vind ik het erg leuk dat je zelf een palette kunt samenstellen, met je eigen favo kleuren. Ik vind dat Inglot erg mooie kleuren heeft! Ik heb er helaas nog niets van, aangezien het niet bij mij in de buurt te krijgen is..

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 29 augustus 2013 at 14:13

  Wow, wat gaaf! Zoveel keus en zoveel om te proberen.

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 29 augustus 2013 at 14:08

  Dit is de droom van ieder meisje, zeker als je als meisje verslaafd bent aan make-up. Inglot ken ik omdat mijn tante hier wat spulletjes van heeft. Helaas blijft het voor mij vaak bij het uitproberen van de make-up bij haar aangezien mijn budget niet ‘Inglot-proof’ is. Ik ben immers nog steeds een student die maar de studie niet afgerond krijgt door een al 1,5 jaar durend probleem door 2 hernia’s. In die 1,5 jaar kon en mocht ik niet werken en heb ik me helemaal gestort op make-up. Kleur, kleur en nog eens kleur! Iets waar het nogal aan ontbreekt op straat naar mijn mening. Er is meer dan mascara en eyeliner dames! Ik zou dan ook heel graag bij Inglot shoppen, de meest felle kleuren uitzoeken en het straatbeeld opfleuren en andere dames op ideetjes brengen!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 29 augustus 2013 at 14:07

  Ik wil dolgraag winnen! Wat een leuke prijs :D. Ik heb allebei de pagina’s geliked en ga nu duimen tot ik erbij neer val!

  Groetjes Petra

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 29 augustus 2013 at 14:06

  Wat een mooie kleuren! Ik doe ook mee :D

 • Avatar van Safaa
  Reply Safaa 29 augustus 2013 at 14:04

  Ik zou heel erg graag de workshop willen winnen zodat ik met mijn beperkte handfunctie door mijn handicap kaan leren van een visagiste hoe ik mij met hun geweldige producten gemakkelijk op kan maken.

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 29 augustus 2013 at 13:59

  In één woord: wauw! ‘I like inglot’. Ik ben verslaafd aan inglot en het zou geweldig zijn om deze prijs te mogen winnen! Vooral de nagellakjes vind ik prachtig en elke keer komen er weer de hipste kleuren binnen.
  Ik zou me zeer vereerd voelen als ik deze fantastische prijs mocht winnen. Ik kan niet wachten om mezelf weer met de nieuwste kleurtjes te kunnen opmaken!! ;-)

 • Avatar van Jana Vmh
  Reply Jana Vmh 29 augustus 2013 at 13:59

  Wat een gave winactie :) Ik doe heel graag mee en heb beide fb-pagina’s geliket :) x

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 29 augustus 2013 at 13:57

  Leuk, ik doe graag mee! Ik ben nog nooit in een winkel van Inglot geweest, dus ik waag graag een kansje. En als ik niet win, ga ik zeker binnenkort een keer kijken in Rotterdam.

 • Avatar van igmaretti lourens
  Reply igmaretti lourens 29 augustus 2013 at 13:54

  Geweldige actie !!! Ik Was Gisteren in de store…Tis net een snoepwinkel maar dan 10x leuker :D. De workshop lijkt me SUPER en 60 euro tegoed daar zeg ik zeker geen nee tegen.

 • Avatar van Willemaaike
  Reply Willemaaike 29 augustus 2013 at 13:54

  WAUW!! Sinds ik voor 3 weken geleden toevallig tijdens een dagje Amsterdam langs de INGLOT store in Amsterdam kwam, ben ik er naar binnen gegaan en keek mijn ogen uit tussen al dat moois! Het was er superdruk en kon helaas niet van het advies van de lieve make-up artists gebruik maken. Heb een mooie lipcream, een oogschaduw en een oogpotlood meegenomen, en ben er heel erg blij mee. Zou graag een volledig advies willen winnen!!

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 29 augustus 2013 at 13:53

  Wat heb je een prachtig palette samengesteld! Ik ben groot fan van de oogschaduws van Inglot dus ik vind het altijd zo leuk als bloggers (weer) een palette samenstellen. Ik ben erg benieuwd of de andere producten net zo fijn zijn als de oogschaduws. Ik hoor bijvoorbeeld veel goeds over de blushes, gelliners, lipsticks etc. dus ik zou die heel graag willen uitproberen. Ook de workshop lijkt me heel geweldig, tips en advies van een pro om me op te maken zijn altijd welkom!

  • Avatar van Cindy
   Reply Cindy 29 augustus 2013 at 13:54

   Mocht het niet duidelijk zijn: ik doe heel graag mee! :D

 • Avatar van Annelie
  Reply Annelie 29 augustus 2013 at 13:48

  Super gave kleuren, wil ooit nog een keer een make-up workshop doen, gewoon zodat ik kan zien wat mij wel en niet staat en hoe ik dit moet aanbrengen.
  Beide paginas geliked natuurlijk en dan nu fingers crossed :D

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 29 augustus 2013 at 13:42

  Super mooi palette! Ik ben zo benieuwd welke kleuren en vooral welke kleurencombinaties mijn ogen laten knallen! Aankomend jaar op zoek naar een baan dus ik kan wel een goede eerste oogopslag gebruiken!! :) Ik had Inglot al geliked en nu ook Curvacious! Aaaahh please pick me!

 • Avatar van Malou Hermkens
  Reply Malou Hermkens 29 augustus 2013 at 13:41

  Wat een leuke kleurtjes! Heb je FB pagina geliked, en wil zeker meedoen met deze ontzettend leuke winactie. Zou het echt super vinden om dit pallette aan mijn visagie koffer toe te kunnen voegen!!

 • Avatar van elena voinea
  Reply elena voinea 29 augustus 2013 at 13:41

  Wat een super mooi palette ik ben verlieft op inglot producten . Ik doe heel graag mee! danke well

 • Avatar van Bibi Peelen
  Reply Bibi Peelen 29 augustus 2013 at 13:41

  Woow mooie kleurtjes! Ik ga snel de winkels een bezoeken. En natuurlijk doe ik mee aan de win actie.

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 29 augustus 2013 at 13:41

  Ik doe zeker mee! Wat een superleuke actie! Ik gebruikte voor mijn trouwdag inglot oogschaduws, had een palette van 4 samengesteld. :)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 29 augustus 2013 at 13:40

  Wauw, gaaf! I’m in! Heb nu 1 inglot palletje, die ik echt elke dag gebruik. Goede pigmentatie en fijne structuur.

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 29 augustus 2013 at 13:32

  Hoi Desiree,
  wat een geweldige actie! Ik heb zo veel al gelezen over Inglot, maar helaas valt het niet binnen mijn budget momenteel. Iets winnen van Inglot lijkt me dus erg leuk!
  Groetjes, Veerle

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 29 augustus 2013 at 13:32

  Jij hebt een prachtig palette samengesteld <3. Fijne kleuren alvast voor de herfst. Ik heb zelf een klein herfstpallette samengesteld bij Inglot, vorig jaar.

  Anyway, ik wil ook heel graag meedoen aan deze winactie want de prijs is natuurlijk kick-ass! Ik volg jou en Inglot!

 • Avatar van Sandra Rooth
  Reply Sandra Rooth 29 augustus 2013 at 13:22

  Wat een prachtig pallet. Ik heb zelf nog nooit een pallet van Inglott gekocht. Het lijkt mij super om zelf een pallet samen te stellen. Vindt de kleuren heel erg mooi. Ben heel erg benieuwd wanneer je de ooglooks gaat plaatsen!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 29 augustus 2013 at 13:21

  Wat een leuke actie weer.
  Ik hoef er weinig voor te doen want beide Facebooksites likte ik al.
  Lijkt me geweldig zo’n workshop, ben dan net een klein meisje in een snoepwinkel

 • Avatar van Dunjah
  Reply Dunjah 29 augustus 2013 at 13:13

  Oh wat een gaaf pallet! Zo mooi!! Ik zou zooo graag wat meer high end beauty producten willen kopen, maar helaas is dat met een studenten-budget bij mij nog niet echt toe te staan!! ;) Maar Inglot lijkt me zooo mooi en dan daar een workshop van…wauw!! Ik doe mee!!

  Ik wil ook nog even zeggen dat ik je blog echt heel leuk vind. Ik volg je nu sinds 2 maanden en ik vind dat je een hele prettige sfeer hebt en een hele fijne manier hebt van artikelen maken! En daarnaast super gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Zo leuk :)

  Liefs Dunjah

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 29 augustus 2013 at 12:30

  Ik zou héél erg graag mee willen doen ♥ Ik heb INGLOT een tijdje terug ontdekt (ik heb een vloeibare foundation) en het is nu echt mijn favoriete merk. Ik heb echter geen freedom system in bezit, shame on me! En make-up advies kan ik zéker heel goed gebruiken.
  Beide pagina’s vind ik al leuk en ik zal zo tussendoor wat extra RT’s op twitter delen ;-)

  xxx de make-up falende huisvrouw ;-)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 29 augustus 2013 at 12:21

  Ik doe heel graag mee! Superleuk!

  Ik heb beide facebooks geliked.

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 29 augustus 2013 at 11:45

  Aah, leuk zeg! Ik heb nog niks van Inglot, maar het ziet er allemaal wel goed uit! Ik heb allebei de Facebookpagina’s geliked!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 29 augustus 2013 at 11:42

  Wat leuk! Ik doe mee, en ik heb beide Facebookpagina’s geliked!

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 29 augustus 2013 at 11:06

  Ja ik doe mee!! Dit is echt zon geweldige winactie!!

 • Avatar van Janilee.
  Reply Janilee. 29 augustus 2013 at 11:06

  Wat een leuke winactie heb je weer! Heel erg leuk, ik doe graag mee :)

  De producten en de winkel zien er altijd zo mooi en luxe uit. Ik ben verliefd op jou palette, erg mooi!

 • Avatar van Letty
  Reply Letty 29 augustus 2013 at 10:40

  Ik had al gelezen dat Inglot tijdelijk in Rotterdam zit dus ik had al zin in een shopdagje! Heb nog nooit producten van Inglot gebruikt maar het lijkt me een prachtig merk! Zou het fantastisch vinden om een workshop te winnen omdat ik altijd al advies zou willen krijgen hoe ik mij mooi op kan maken, zonder dat het er te opgemaakt uit ziet! Dank je voor deze leuke winactie!
  Heb de 2 pagina’s geliked :-)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 29 augustus 2013 at 10:38

  Prachtige kleuren heb je samengesteld!
  Ben zelf echt een eyeshadow gek, alle kleuren vind ik mooi haha!
  Nog totaal geen ervaring met Inglot en ben ook wel erg nieuwsgierig ernaar..maar wat me het meest enthousiast maakt is de workshop want ik werk veel met make up maar wil graag nieuwe dingen leren die ik dan weer kan toepassen op onze klanten en mijn collega’s.

  xxx

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 augustus 2013 at 10:38

  Ik hou van Inglot!!! Je hebt zeker weer een mooi palette samengesteld. Dus bij deze doe ik graag mee aan de winactie! Groetjes Linda

 • Avatar van Yanna - MUFW
  Reply Yanna - MUFW 29 augustus 2013 at 10:20

  Wat een geweldige winactie! Ik heb zelf nog nooit producten uitgeprobeerd van Inglot, maar hoop dat hier nu verandering in komt. De kleuren van dit palette zijn werkelijk prachtig, heel mooi voor dit najaar:) Ik duim heel hard!

  PS: Ik heb alle pagina’s geliked.. die van jou al een hele tijd natuurlijk;-)

  Heel veel succes aan iedereen!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Dien Tonneijck
  Reply Dien Tonneijck 29 augustus 2013 at 10:14

  wat een prachtig palette ! lijkt me heel leuk om de workshop te winnen, ik doe graag mee ! :) xxx

 • Avatar van Renske
  Reply Renske 29 augustus 2013 at 10:12

  Ge-wel-dig!
  Wat een fijne winactie is dit weer!
  Al tijden lang wil ik me eens tegoed doen aan wat inglot goodies, maar was er nog niet aan toe gekomen!
  wat gaaf als ik er nu heen zou kunnen met een dubbel fijne rede!
  like!

 • Avatar van k de graaf
  Reply k de graaf 29 augustus 2013 at 10:00

  natuurlijk doe ik mee voor deze top prijs

 • Avatar van Romi
  Reply Romi 29 augustus 2013 at 09:56

  Ik doe ook graag mee, ziet er erg mooi uit!
  En een extra dagje Rotterdam om te shoppen is natuurlijk nooit erg ;)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 29 augustus 2013 at 09:54

  Wouw wat een leuke winactie! Ik doe mee! :) Vooral de workshop lijkt me heel interessant.
  Ik heb beide pagina’s gelike’d op facebook.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 augustus 2013 at 09:53

  Beide hadden al een like natuurlijk! :-) Ik maak graag kans, kan ik eindelijk eens wat meer leren op make-upgebied, dan alleen wat mascara en een glossje aanbrengen.

 • Avatar van EliseJoanne
  Reply EliseJoanne 29 augustus 2013 at 09:52

  Wauw! Ik zei het op al twitter dat ik Ja-loers was op je prachtige palette, maar nu nog meer hoor! Hele mooie kleuren heb je uitgezocht zeg Desiree, petje af! En de winactie is echt fantastisch tof! Ik doe héél graag mee:D!

 • Avatar van Sara
  Reply Sara 29 augustus 2013 at 09:50

  Wow, wat een supermooi palette (vooral die Pearl 407)! Dit heeft mij ervan overtuigd om mee te doen aan deze actie :D

  Groetjes

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 29 augustus 2013 at 09:35

  Ehhh ja, natuurlijk wil ik dit winnen! Mooi palette heb je samen gesteld. Ben heel erg benieuwd naar de ooglooks.

 • Avatar van Katinka
  Reply Katinka 29 augustus 2013 at 09:08

  Yesh super, ik wist al dat Ingelot naar Rotterdam zou komen en dat vind ik zo fijn. =) Hoop eigenlijk dat de pop-upshop ze zo bevalt dat ze hier een vaste vestiging gaan nemen. Nou vind ik op en neer naar Amsterdam ook niet erg, vaak weer een leuk dagje weg, maar dat het hier in de buurt komt is gewoon super geweldig goed nieuws.

  Ik zou de workshop heel graag willen winnen gezien ik nog best nieuwsgierig ben naar een flink aantal producten van Ingelot en ook nog een ‘klein’ verlanglijstje heb. Ik denk dat met een beetje advies ik zeker wat leuks kan uitzoeken en ook weer wat dingen van mijn verlanglijstje af kan halen.

 • Avatar van kim
  Reply kim 29 augustus 2013 at 09:03

  Oooh wat een leuke actie!!!!! Ik ben kandidaat!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 29 augustus 2013 at 09:02

  Inglot, een paar weken geleden voor t eerst geweest.
  Geweldige producten. Ik ben fan!!!
  En wil meer ;-)

  • Avatar van marian
   Reply marian 12 september 2013 at 17:42

   En idd Inglot en Curvacious geliked op FB dus ik wil heel graag mee loten!

 • Avatar van Cecile
  Reply Cecile 29 augustus 2013 at 08:48

  Oh wow, Desirée, wat een gave winactie! Zelf heb je ook prachtige kleuren gekozen! Ik ben al zo lang benieuwd naar Inglot, en toch komt het er niet van om langs Inglot te gaan (zou mijn dochter daar deels mee te maken hebben? ;)) het lijkt me geweldig advies te krijgen van een expert en ook nog eens producten uit te mogen kiezen.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 29 augustus 2013 at 08:10

  Wat heb je een mooi palette samengesteld <3 Nummer 407 heb ik geloof ik ook, prachtige kleur!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 29 augustus 2013 at 07:46

  Wat een mooie kleurtjes!

  • Avatar van Dionne
   Reply Dionne 29 augustus 2013 at 21:27

   Ik doe heel graag mee! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 augustus 2013 at 07:01

  Wat een super mooi palet heb je samengesteld, ben benieuwd naar de looks die je ermee zult maken. De winactie is geweldig, maar voor mij is het niet haalbaar om naar Rotterdam te gaan, maar heb de pagina’s wel geliked. :-)

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 29 augustus 2013 at 01:20

  Ah ik zou dit zo graag willen winnen maar ik heb geen facebook meer, succes allemaal:)

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 29 augustus 2013 at 00:27

  Super mooi palette heb je samengesteld bij Inglot en wat een leuke winactie! Ik woon zelf in Zeeland en studeer in Rotterdam. Was al van plan om binnenkort Inglot binnen te stappen.

  Een bezoek met workshops zou dan natuurlijk nog leuker zijn! Ik doe graag mee met de winactie en heb de pagina’s geliked.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 29 augustus 2013 at 00:27

  Supermooi Palette is het! Ik wil er ook heel graag een maar heb nog niet de gelegenheid gehad om bij Inglot te komen..

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik hoop dat ik ook eventueel een maandje of 2 later zou kunnen dan vandaag zegmaar :) mocht dat niet de bedoeling zijn dan mag je mij helaas afstrepen..

  Succes iedereen :)

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 29 augustus 2013 at 00:16

  wauw wat een geweldige kleuren! Ik kon niet wachten voor de swatches toen je een foto poste op twitter een paar dagen geleden :)

  Ik doe natuurlijk heel graag mee voor deze geweldige winactie

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.