Beauty

Nivea Soft x Giles Deacon

7 september 2013

nivea-soft-giles-deacon-2
Naast het bekende blauwe Nivea blik is Nivea Soft denk ik wel het meest bekende product van Nivea. Een hydraterende crème die je voor je handen, lichaam en zelfs je gezicht kan gebruiken. Ik heb al meerdere keren een tube en een pot van deze crème in huis gehad, dus het is ook een beetje nostalgie voor me dat er even geleden een variant in een leuk limited edition jasje van modeontwerper Giles Deacon binnenkwam. Ik was benieuwd of ik de crème weer net zo fijn als vroeger zou vinden.. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.

nivea-soft-giles-deacon-1 nivea-soft-giles-deacon-3 nivea-soft-giles-deacon-4
De frisse en zachte geur kwam me na het opendraaien van de pot tegemoet en ik wist direct weer waarom ik dit product vroeger ook fijn vond: alleen de geur is al heerlijk! Het is echt het bekende Nivea-geurtje, alleen dan iets zachter. Babyproduct-achtig zachter. Qua ingrediënten zit er o.a. glycerine in wat de huid helpt om vocht vast te houden, jojoba olie wat de natuurlijke huidfuncties ondersteunt en huidherstellend, vochtregulerend en voedend werkt en vitamine E wat de huid beschermt tegen schade, de microdoorbloeding stimuleert, de opperhuid beschermt en de huid verstevigt.

Ik vind het voor mijn lichaam een heerlijk product wat ik goed kan verdragen en direct zorgt voor een soepelere en comfortabele huid. Het is echt zo’n pot met crème voor naast je bed, op je bureau en de tube voor in je handtas om die droge plekjes, voeten, handen, knieën, benen etc. even snel in te smeren. De crème heeft een lekkere luchtige textuur en smeert prettig uit over de huid en trekt redelijk vlot in, maar ik heb dan ook best een droge huid. Voor mijn gezicht gebruik ik liever een specifieke gezichtscrème, omdat Nivea Soft hier voor mij wat minder prettig aanvoelt en mijn make-up laat glijden.

nivea-soft-giles-deacon-5
Er zijn nu tijdelijk 3 limited edition Nivea Soft potten verkrijgbaar die geïllustreerd zijn door modeontwerper Giles Deacon. “Ik werd geïnspireerd door iPad schetsen van eclectische streetstyle die ik tijdens mijn reizen gespot heb op luchthavens, het weerspiegelt de echte jetset en glamour met haar gewaagde vormen en spetterende kleuren.” De drie verschillende verpakkingen hebben de namen Catwalk, Backstage en Photoshoot meegekregen.

Een pot met 200ml Nivea Soft is verkrijgbaar voor €5,18.

Krijg jij ook zo’n lekker nostalgisch gevoel bij Nivea crèmes? Heb jij ervaring met Nivea Soft?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 8 september 2013 at 10:32

  Ziet er goed uit, leuk zo’n limited edition verpakking!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 7 september 2013 at 21:34

  Wauw, wat een leuke verpakkingen! Staat een stuk leuker in de bad kamer of op het nacht kastje.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 7 september 2013 at 11:41

  Leuke verpakking!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 september 2013 at 11:33

  Leuke verpakking :-) Die zou ik achteraf zeker bijhouden wanneer de crème op is.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 7 september 2013 at 11:21

  Lijkt mij fijn!
  De verpakking is leuk!

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 7 september 2013 at 10:00

  Oeee ziet er super fijn uit en mooi product! Ben onwijs benieuwd :)

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 7 september 2013 at 09:35

  Wat een leuke verpakking! Maakt de creme net wat specialer :) vind hem altijd erg fijn voor droge plekjes!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 7 september 2013 at 09:30

  Ik ben echt gek op de niveau producten. En deze LE hebben wel een hoog “hebben hebben hebben” gehalte!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 september 2013 at 08:17

  die verpakking is zo cute ;D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 september 2013 at 07:25

  Zonder deze heerlijke créme’s kan ik niet!
  Ik krijg er zo een heerlijke zachte huid van en het wordt veel elastischer!
  Die goede oude tijd van vroeger…..

  Fijn weekend!

  Xoxo

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 7 september 2013 at 06:29

  Deze nivea soft ken ik nog niet, maar heb hem net gelijk op mijn boodschappenlijstje gezet, lijkt me zo lekker.Nivea geeft mij echt een nostalgisch gevoel,en ik heb het dan ook altijd in huis, het bekende blauwe blikje dus en ik gebruik het echt overal voor :-).
  Fijn weekend.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.