Beauty

Parfumnieuws | Oilily eau de parfum

2 september 2013

oilily-eau-de-parfum-1
Wat een jeugdsentiment! Toen het perspakket met de nieuwe eau de parfum van Oilily binnen kwam moest ik gelijk denken aan mijn jeugd waarin ik helemaal gek was van deze geur. Mijn allereerste flesje heb ik helaas niet bewaard, maar het flesje wat ik later nog eens aanschafte heb ik al jarenlang trouw bewaard vanwege de sentimentele waarde (wat hij ruikt allang niet meer zoals hij hoort te ruiken..). Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s van de vernieuwde Oilily eau de parfum.

oilily-eau-de-parfum-5 oilily-eau-de-parfum-2-2
De originele Oilily geur bestaat bijna 25 jaar en is ooit ontwikkeld in 1989 in samenwerking met vijf teams van Oilily fans uit verschillende landen. Omdat de geur zo enorm populair was is de geur nooit veranderd, maar heeft enkel de flacon af en toe een restyling gehad. De geur heeft nu voor het eerst een update gehad!

Je ruikt er Siciliaanse mandarijn, Spaanse limoen, jasmijn, cyclaam, lelietjes-van-dalen, meloen, pruim, groene appel, frambozen, sandelhout, eikenmos en Indonesische vetiver in terug. De verpakking is geïnspireerd op de ingrediënten van het parfum en past helemaal binnen het Oilily-plaatje. Hij word geleverd in een schattig roze blikje en als extraatje een klein zakje met bloemzaadjes met bloemen die lijken op de geurnoten uit het parfum.

De vernieuwde Oilily eau de parfum is vrolijk, fruitig, bloemig, ‘jong’ en ik krijg er een instant feel good gevoel van! De geur blijft op mijn huid zo’n 6-8 uur ruiken waarna even bijsprayen wel gewenst is om de geur weer optimaal te kunnen beleven.

oilily-eau-de-parfum-3
Naast de eau de parfum is er in de nieuwe collectie ook een bath & showergel en een bodylotion verkrijgbaar. Ze zitten beide in een vrolijk bedrukte, ronde flacon met een klikdeksel en de geur is iets warmer dan de eau de parfum. Op deze manier kan je de geur lekker layeren waardoor deze nog intenser en langer op de huid blijft ruiken. In de bodylotion zit ook nog eens shea butter voor een lekkere verzorging van de huid.

Oilily eau de parfum 30ml, €24,95
Oilily eau de parfum 50ml, €29,95
Oilily eau de parfum 75ml, €34,95
Oilily bath & showergel 200ml, €12,95
Oilily bodylotion 200ml, €12,95.

oilily-eau-de-parfum-4
Links zie je de flacon die ik al jaren in mijn parfumkast bewaar omdat ik het gewoonweg niet over mijn hart kan verkrijgen om hem weg te gooien. Ik ben normaal helemaal niet materialistisch en heb met opruimen en weggooien normaal ook geen moeite, maar deze flacon kan ik op één of andere manier gewoon niet wegdoen. De geur ruikt echt niet meer zoals hij ooit rook en ik ben blij dat er nu weer een nieuwe flacon aan de parfumverzameling toegevoegd is ♥

Spreekt deze vernieuwde Oilily geur jou aan? Heb jij er ook gevoelens vanuit jouw jongere jaren bij?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 5 september 2013 at 11:01

  Wat een heerlijke en vrolijke parfum is dit!

 • Avatar van alicia
  Reply alicia 3 september 2013 at 23:04

  Halloo ben op zoek na de oude collectie parfum oilily doorzichtige ovaal achtig flesje goude dop … helpppp waar te koop groetjes

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 september 2013 at 08:33

   Ik denk dat je daarvoor een verzamelplaats voor parfumliefhebbers moet opzoeken, zoals op beurzen etc. Ik wens je veel succes met je zoektocht! :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 3 september 2013 at 12:23

  Vroeger was ik gek op Oilily en had ik allerlei kleding en tassen van dit merk. Ik moet zeggen dat ’t blijft kriebelen als ik deze mooie kleurrijke verpakkingen zien.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 september 2013 at 23:13

  Wat enig dat zo’n klassieke, jonge en toch nostalgische geur een update heeft gehad! ;D Ik ben heel benieuwd naar de geur! En wat zijn de verpakkingen van de douchegel en de bodylotion enig zeg, lekker opvallend en gaaf vormgegeven!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 2 september 2013 at 21:44

  Het flesje is sowieso al zoo mooi!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 2 september 2013 at 14:12

  Deze lijkt mij heerlijk!
  De verpakking is ook prachtig!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 2 september 2013 at 10:08

  Wauuw, ook voor mij is dit puur jeugdsentiment:D HEERLIJK om zien!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 september 2013 at 09:54

  Lijkt me een erg lekker geurtje! En wat een onwijs leuk flesje!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 september 2013 at 09:20

  Wat een schattige flesjes! Alleen al leuk om tussen je parfum stash te hebben staan :)

 • Avatar van liset
  Reply liset 2 september 2013 at 08:28

  aawh, ik kreeg mijn eerste flacon toen ik een jaar of 11 was denk ik. Ik heb daarna nog een aantal keer een nieuwe gekocht. De laatste 2 jaar geleden. Als ik ‘m gebruik roept t idd veeeeeel herrinneringen op. T blijft een heerlijke geur en ik ben heel benieuwd naar deze! Goed stuk!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 september 2013 at 06:45

  Wat een schattig flesje. Leuk dat je dat oudere flesje ook nog hebt.
  Olily is echt zo’n leuk merk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 september 2013 at 04:55

  Oh…. heerlijk en wat een prachtige bottle. Ik heb volgens mij nog een fles van jaren geleden……;-)

  Ik wens je een fijne dag……

  Xoxo

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 2 september 2013 at 00:26

  Hier ook een groot Oilily lover!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 september 2013 at 00:25

  Love het flesje! Zo cute en vrolijk :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.