Beauty

Parfumnieuws | Swarovski miss aura

5 september 2013

swarovski-miss-aura-2
Twee jaar na de lancering van het eerste parfum van Swarovski, Aura, lanceert Swarovski nu Miss Aura, een lichtere variant die meer gericht is op de jongere vrouw die vol vrolijkheid in het leven staat en Swarovski noemt dit zelfs het ‘geluksparfum’. De originele versie vond ik zelf heel erg lekker en heb ik regelmatig met plezier gedragen en zelfs een flacon van leeggemaakt. Ik was dan ook direct erg nieuwsgierig toen deze nieuwe variant binnen kwam en kan jullie zeggen.. ook Miss Aura is zeker aan te raden als je van frisse en bloemige geuren houdt waarin vooral de roos opvalt. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.

Swarovski-miss-aura-5

De prachtige flacon heeft bovenop de dop een Swarovski kristal, iets wat natuurlijk niet kan ontbreken bij een product van dit merk. Swarovski slijpt al meer dan 100 jaar kristal met een ongekende sprankeling en het siert de flacon dan ook prachtig en laat deze opvallen in je parfumverzameling. De vlinders op de verpakking staan symbool voor vrouwelijkheid, transformatie, geluk, schoonheid en een lang leven. Zoals jullie misschien weten heb ik zelf heel veel qua gevoel met vlinders en heb ik er zelfs 2 laten tatoeëren op mijn onderarm. De pastelkleurige huls en transparante flacon vol vlindertjes spraken mij dan ook direct aan.

swarovski-miss-aura-3 swarovski-miss-aura-4
De geur zelf is vrolijk en had wat mij betreft net wat beter gepast bij de lente en zomer, maar eigenlijk is de geur heel erg goed het gehele jaar door te dragen. Je ruikt er grapefruit, lychee, klimop, roos, buddleia (vlinderstruik), lathyrus (vlinderbloem), vetiver en patchouli in waar bij mij vooral de rozengeur naar bovenkomt in een fris en romantisch geheel wat bij veel verschillende gelegenheden past. De geur blijft op mijn huid zo’n 4 uur ruiken voordat ik even bij wil sprayen om de geur weer optimaal te kunnen beleven. Ik ben zelf gek op rozen en vind deze geur door zijn frisheid erg lekker om overdag op een warmere dag te dragen.

Miss Aura van Swarovski is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten:

eau de toilette 30ml, €39,00
eau de toilette 50ml, €59,00
eau de toilette 75ml, €79,00.

Spreekt deze nieuwe variant van Swarovski’s Aura jou aan? Welke geurnoot is jouw favoriet in een geur?

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 september 2013 at 07:30

  Deze fles ziet er prachtig uit en het klinkt goed….
  Zou zo heerlijk zijn en leuk voor op mijn kaptafel….. ;-)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 6 september 2013 at 17:00

  Ik vind het flacon werkelijk prachtig! Ik weet niet of de geur 100% Priscilla is maar die flacon, oh! <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 september 2013 at 07:03

  Wat een mooie flacon, echt alleen daarom zou je het al kopen. Zoals je het omschrijft lijkt het me een heerlijke geur.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 5 september 2013 at 20:39

  Wat een prachtige flacon!!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 5 september 2013 at 19:08

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze geur!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 5 september 2013 at 16:02

  De flacon is echt prachtig, een echte eyecatcher!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 5 september 2013 at 13:55

  Klinkt heerlijk!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 5 september 2013 at 10:37

  oeh ziet er mooi uit!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 5 september 2013 at 09:41

  Het klinkt echt als een heerlijke geur en alleen het flesje waar het in zit zet je al aan tot kopen. Wel jammer dat het wat meer een “mooi weer” geurtje lijkt. Maar ag, misschien lift dat juist net je mood een beetje op als het weer zo’n vieze druilerige dag is.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 5 september 2013 at 08:44

  Vrolijke geuren zijn altijd goed ❤. Ik hou daar wel van het hele jaar door :). Mooi flesje!

 • Avatar van Beautytalk
  Reply Beautytalk 5 september 2013 at 08:11

  Ik heb de ‘klassieke’ aura en ik ben er gek op!
  Eefje

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 5 september 2013 at 07:55

  Wat een mooie flacon! Ik vind de stijl van Swarovski echt heel mooi.

 • Avatar van acrazylady
  Reply acrazylady 5 september 2013 at 05:51

  de aura geur staat nog steeds op me verlanglijstje en ben benieuwd naar haar jongere zusje. ik ga er zeker aan snuffelen of ik die net zo lekker vind

 • Avatar van Glossypunch magazine
  Reply Glossypunch magazine 5 september 2013 at 01:17

  Wauw wat een mooi parfumflesje zeg ben ook erg benieuwd naar de geur! Hij lijkt me erg fijn hou wel van lichte rozen geurtjes.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.