Beauty

Shiseido sheer and perfect foundation & lacquer rouge

25 september 2013

shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-1
Vanaf deze maand zijn er enkele nieuwe producten van Shiseido verkrijgbaar waarvan ik er vandaag 2 aan jullie ga laten zien, namelijk de Sheer and Perfect Foundation (een luchtige en corrigerende foundation) en de Lacquer Rouge (een liplak met een intense kleur). Kijk mee voor meer informatie over deze nieuwe producten, reviews, foto’s, swatches en full face foto’s zodat het effect en de kleuren goed te zien zijn.

shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-12 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-2
Shiseido sheer and perfect foundation 30ml, €37,00
Deze nieuwe foundation heeft een neutraliserende en corrigerende werking waardoor acnélittekens, bruine kringen onder de ogen en zwarte schaduwen van poriën minder opvallen. Vaak krijg je dan een zwaarder aanvoelende foundation, maar deze is juist heerlijk licht en luchtig waardoor je wel een natuurlijk, fris en stralend effect krijgt zonder cakey gevoel.

Deze foundation op een aqua-gelbasis bevat huidverzorgende ingrediënten zoals pioenwortelextract wat een overmatige talgproductie vermindert, lempuyang (soort gember) extract wat helpt om de overmatige productie van melanine tegen te gaan zodat een doffe huid en donkere vlekken worden geneutraliseerd en glycylglycine (een aminozuur) wat zorgt dat poriën minder zichtbaar worden. Daarnaast zit er een hydraterend complex in wat vocht helpt aan te trekken en vast te houden en is er een SPF15 aan toegevoegd.

shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-3 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-4 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-5 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-6
Ik heb de foundation in de kleur I20 Natural Light Ivory getest, die geschikt is voor een lichte tot medium huidskleur met een neutrale ondertoon. De foundation is voor mij persoonlijk iets te donker en te warm, maar toch wilde ik het natuurlijke effect van de foundation aan jullie laten zien. Hierboven heb ik één laagje foundation op mijn gezicht aangebracht met een buffer brush. Je ziet dat mijn huid er heel fris en natuurlijk uitziet, maar dat de roodheid van de onzuiverheden rondom mijn kingebied en de pigmentvlekjes naast mijn ogen mooi egaal bij de rest van mijn huid past. Heel subtiel en een lichte tot mediumdekking, maar toch zou ik dit voldoende vinden voor de meeste dagen en zou ik slechts her en der een beetje concealer toevoegen.

De foundation moet je even goed schudden voor gebruik, is wat dunner van textuur en komt in een handig flesje met een smalle opening waardoor je de foundation goed kan doseren. De foundation voelt tijdens het aanbrengen gelijk fris en prettig aan op mijn huid, echt een aanrader voor diegenen met een drogere huid! Gedurende de dag blijft de foundation goed op zijn plek zitten zonder in lijntjes te gaan trekken en dat is zeker nog een pluspunt voor mij, zodat ik een hele dag onderweg kan zijn zonder me zorgen te hoeven maken over mijn make-up.

shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-13 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-7
shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-8 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-9 shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-11
shiseido-sheer-and-perfect-foundation-lacquer-rouge-10
Shiseido lacquer rouge 6ml, €26,00
Dit lipproduct is geïnspireerd op de Japanse lakkunst, belooft een intense kleur met een rijke glans en is vanaf deze maand in 6 nieuwe kleuren verkrijgbaar. De voedende ingrediënten zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat de lipstick in glossformule de lippen zacht houdt en dat de liplak prettig draagt zonder droog aan te voelen.

Ik heb deze liplak in de kleur VI418 Diva getest, een levendige kleur fuchsia met een koele ondertoon. Door de sponsapplicator en prettige crèmetextuur brengt de liplak heel gemakkelijk en heel precies aan. De kleur is direct heel erg intens en hoeft niet opgebouwd te worden om bovenstaand resultaat te verkrijgen. Dit lipproduct blijft met gemak een uurtje of 4 uur mooi aanwezig op de lippen, al is dit natuurlijk ook heel afhankelijk van wat je doet, eet, drinkt etc. Voor mij is dit echt de perfecte kleur voor een feestje. Tel daarbovenop nog de prachtige glans die dit product geeft en ik ben om. Love it!

Heb jij ervaring met make-up van Shiseido? Spreken bovenstaande producten jou aan om eens te gaan proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 september 2013 at 15:42

  Waaauw, wat staat die lipkleur je goed, lady! :-) En naar die foundation ben ik nu ook wel benieuwd. Ik heb een tijdje de Perfect Refining foundation van Shiseido gebruikt en die beviel me heel goed.

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 25 september 2013 at 12:00

  mooi effect geeft die foundation, jammer dat het niet de juiste kleur voor jou is. Ik vind de lipproduct heel erg mooi en staat je geweldig

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 september 2013 at 11:43

  Jammer dat de foundation wat donker is!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 25 september 2013 at 09:31

  Beide producten zijn erg mooi! De warme toon in de foundation daar ben ik helemaal voor! <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 25 september 2013 at 09:31

  Die lipstick staat je echt heel erg mooi :)

 • Avatar van charile
  Reply charile 25 september 2013 at 09:22

  Klinkt goed :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 september 2013 at 08:01

  Klinkt geweldig! Heel mooi is de Shiseido lacquer rouge!
  Staat je echt zo goed!
  Je straalt helemaal….. ;-)

  Geniet van een mooie dag…..

  Xoxo

 • Avatar van Serberry
  Reply Serberry 25 september 2013 at 02:23

  Ik vind de foundation idd erg mooi! Kan het effect echt goed te zien bij je! En die liplak ziet er niet alleen prachtig uit maar staat je ook super mooi! Dit soort knalkleuren vind ik echt leuk bij je!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 25 september 2013 at 01:18

  Mooie foto’s!! Ben benieuwd naar de foundation, hij klinkt ontzettend goed. Zie inderdaad wel dat de kleur niet echt top is bij je, maar wel dat ‘ie mooi egaal dekt :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.