Reizen & vrije tijd

Uit tip! | Libelle Academy Live

11 september 2013

libelle-academy-live-1
Vandaag heb ik een leuke uit tip die ik graag met jullie wil delen, namelijk Libelle Academy Live wat plaats zal vinden op aankomende 28 en 29 september. Een najaar inspiratie-evenement van Libelle met verschillende workshops, seminars en een septembermarkt over lifestyle, mode, beauty en alles wat vrouwen van buiten en van binnen gelukkig maakt. Een echt feel good event dus!

libelle-academy-live-2
Hoofdgast op de Libelle Academy Live is styliste Dyanne Beekman. Ze geeft op deze dagen een interessante seminar over een probleem waarmee veel vrouwen regelmatig te maken hebben: genoeg kleren in de kast, maar toch niets weten om aan te trekken. Dankzij haar jarenlange ervaring in de modewereld weet Duanne als geen ander hoe je een optimale garderobe aanlegt waarmee je elke dag een andere outfit samenstelt en die jezelf op je best laat zien. Dyanne: “De kunst is niet om een nieuwe garderobe aan te schaffen, maar om met andere ogen naar je bestaande garderobe te kijken. Een maximaal effect met een minimale investering!” Zeker in een tijd waarin het financieel iets minder gaat is het fijn als je tips krijgt hoe je met je bestaande garderobe aan de slag kan zodat het toch nieuw lijkt.

De Libelle Academy Live biedt nog veel meer inspiratie; van een wijnworkshop met Astrid Joosten en Therese Boer, make-up adviezen op maat, het geheim van slanke mensen ontdekken, je dromen waar maken met yogamaster Johan Noorloos, hoe je een webshop kan beginnen, verrassende inzichten van stress-goeroe Theo Compernolle.. En dat alles op een prachtige locatie met meer dan genoeg plekjes om lekker te kunnen kletsen en wat te kunnen eten en/of drinken.

Het evenement vindt plaats op de SS Rotterdam, het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd. De seminars, workshops en septembermarkt spelen zich af op verschillende verdiepingen. Bij de toegangsprijs is inbegrepen: de seminar van Dyanne Beekman, de seminar van Theo Compernolle, een workshoppakket van 2 workshops, toegang tot de septembermarkt en een kopje koffie of thee bij binnenkomst.

Libelle Academy Live
– Toegangskaarten kosten €39,95 per persoon per dag
– Zaterdag 28 en zondag 29 september 2013
– Het evenemt is op beide dagen van 09.00 – 17.00 uur
– SS Rotterdam.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 september 2013 at 22:31

  Oh wat zal dat leuk zijn, mede door de speciale locatie.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 september 2013 at 17:57

  Daar zou ik ook wel naar toe willen, leuk!

 • Avatar van Wieneke | Fashion Cranberry
  Reply Wieneke | Fashion Cranberry 11 september 2013 at 14:58

  ik ga met mijn moeder en mijn oma naar de workshop van Dyanne… ik ben erg benieuwd! ;-)

  • Avatar van Wieneke | Fashion Cranberry
   Reply Wieneke | Fashion Cranberry 20 oktober 2013 at 16:45

   Ben er geweest, ik was wel zo ongeveer de jongste (27) aanwezig. Twee leuke workshops gevolgd en twee seminars, natuurlijk ook op het bovendek geshopt met korting (wat stiekem ook nog best prijzig was). Leuk dagje, maar volgende keer moet mijn moeder maar een vriendin van haar eigen leeftijd meenemen ;-).

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 11 september 2013 at 14:13

  Wat leuk zeg!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.