Fashion

Webshop tip | Love, Pieces & Happiness

18 september 2013

love-pieces-and-happiness-1
Alweer een tijdje geleden opende blogger Sanne van mode, beauty & lifestyle blog WeAreFashion.nl een webwinkel en direct was ik enthousiast. Helaas was ik voor sommige armbanden die ik op het oog had net te laat of ze waren alweer uitverkocht, maar met een nieuw seizoen kon ik het niet laten om wat herfstige aankoopjes te doen bij Sanne. In haar webwinkel Love, Pieces and Happiness verkoopt ze armbanden, horloges, sjaals, kettingen, oorbellen en ringen en een collectie handgemaakte armbanden. Kijk mee voor meer informatie over de webshop en foto’s van mijn nieuwe aanwinsten.

love-pieces-and-happiness-2
Sanne plaatste enige tijd geleden via Instagram een foto van een shawl en direct was ik verkocht. Zo’n type shawl stond al sinds vorige herfst/winter op mijn lijstje en na mailcontact en het kiezen uit de 3 verschillende kleurvarianten ben ik gegaan voor bovenstaande. Het is nog heel eventjes wachten tot ze terug is van vakantie, want dan zullen deze shawls aan het assortiment worden toegevoegd. Ik heb zo het idee dat deze nog wel eens erg vlot verkocht zullen worden, dus hou haar webwinkel zeker in de gaten als jij er ook eentje wil toevoegen aan je herfstgarderobe.

De sjaal heeft een aztec print in verschillende kleuren en past wat mij betreft perfect bij de herfst en winter door de warme kleurstelling. De shawl is 185x70cm, lekker warm en zacht en kost €19,95.

love-pieces-and-happiness-3 love-pieces-and-happiness-4
In de zomer was ik helaas enkele keren te laat met vrolijkgekleurde ibiza-armbanden die ik op het oog had, maar met de nieuwe kleuren voor de herfst was ik er op tijd bij. Yay! Deze armband bestaat uit 5 verschillende armbandjes die qua kleurstelling mooi bij elkaar passen en sluiten handig met een sterke en stevige magneet. Geen gedoe om om te krijgen, want het pakt snel en laat echt niet heel erg snel los (iets waar ik eerst bang voor was). De diepgroene kleuren vind ik zelf ook weer prachtig voor bij de herfst en hij kleurt mooi bij mijn Daniel Wellington horloge. Deze armband is verkrijgbaar voor €14,95 en er zijn nog veel meer kleurstellingen en varianten verkrijgbaar.

love-pieces-and-happiness-5
Sanne zocht een nieuwe uitdaging in haar leven, ging aan het brainstormen en kwam al snel uit bij een nieuwe onderneming waarin ze haar creativiteit helemaal kwijt kon. De webwinkel ziet er strak en overzichtelijk uit, navigeert prettig en er zijn mooie, duidelijke, productfoto’s op te vinden. Ik ben enthousiast en wens Sanne heel veel succes met haar nieuwe bedrijf! Bij Love, Pieces & Happiness kan je betalen via iDeal, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking en bankoverschrijving, de verzendkosten bedragen maximaal €1,95 en je hebt je bestelling leuk verpakt binnen enkele werkdagen in huis.

Had jij al gehoord van deze webwinkel? Spreekt het assortiment jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 27 september 2013 at 08:39

  De Ibiza armbanden vind ik zo leuk! <3 Daar word je toch gewoon ontzettend vrolijk van! Prachtig kleurenschema heb je ook uitgekozen en aah je sjaal is ook al zo knuffelig!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 september 2013 at 21:18

  Wat een mooie sjaal en wat een mooie kleuren, , de armband is echt schitterend.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 18 september 2013 at 19:50

  Oooh die armband vind ik super leuk!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 18 september 2013 at 18:40

  Wat een leuke webshop!

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 18 september 2013 at 14:09

  Hele mooie armband, helemaal mijn stijl!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 september 2013 at 13:57

  Desiree, dat lange haar staat je echt ontzettend mooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 september 2013 at 08:49

   Ahww thanks! Het groeit echt als kool ^^

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 september 2013 at 10:45

  Ah die armband is super leuk!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 18 september 2013 at 08:50

  Die Armband is mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 september 2013 at 07:35

  Leuke webshop en zoveel moois en kleurrijk! ;-)

  Fijne dag……

  Xoxo

 • Avatar van Bo Bea
  Reply Bo Bea 18 september 2013 at 01:44

  ohh wow wat een prachtige armband, ook echt mijn kleuren

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 september 2013 at 00:14

  Wauw mooie armband!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.