Beauty

Vaseline Spray & Go collectie

22 september 2013

vaseline-spray-go-body-moisturiser-1
Alweer een paar maanden geleden vertelde ik jullie over de nieuwe introductie van Vaseline, namelijk de bodylotions in sprayvorm: Vaseline Spray & Go. Ik was hiervan zo onder de indruk dat ze ook nog eens voorbij kwamen in het favoriete beautyproducten van juli artikel. Vaseline vond mijn enthousiasme zo leuk dat ik 3 x de volledige collectie van 3 Spray & Go’s mag verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Tof! Kijk mee voor meer informatie over deze producten en de winactie.

vaseline-spray-go-body-moisturiser-2
Er zijn drie verschillende varianten en de winnaars krijgen alle drie de varianten thuisgestuurd:

Aloë Fresh
“Een verfrissende lotion met een snelle verzachtende en kalmerende werking met aloë vera extract. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele hydratatieboost.” – Deze variant heeft een heel erg frisse geur en trekt het snelst in van alle drie de soorten, echt perfect voor de heel erg warme dagen of de niet-zo-droge huidjes.

Essential Moisture
“Deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking.” – Deze variant heeft een meer voedende werking op mijn huid dan de aloë vera variant maar trekt alsnog heel vlotjes in. De geur is heel zacht en doet me ergens wat denken aan baby-producten. Geschikt voor de normale tot licht-droge huidtypes.

Cocoa Radiant
“Een droge huid knapt snel op met dank aan cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: één van de meest waardevolle antioxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.” – Dit is de meest voedende variant van alle drie de spraylotions en deze heeft bij mij dan ook heel ietsjes langer nodig om in te trekken. Maar alsnog gaat dit heel erg vlot en zonder plaklaagje achter te laten. Deze ruikt naar cacao en is echt geschikt voor de droge huidtypes, ik denk dat ik hier zo richting de herfst en winter helemaal verliefd op zal worden :)

vaseline-spray-go-body-moisturiser-3
Vaseline ontwikkelde de ‘stratys 3 Multi layer moisture technologie’ die ervoor zorgt dat verschillende lagen van het bovenste deel van de opperhuid wordt gehydrateerd. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huidconditie verbeteren zonder dat er plakkerige bestanddelen op de huid achterblijven. Er zit geen alcohol en/of drijfgas in het product, de sprayflacons zijn ook op-de-kop te gebruiken, de lotions trekken snel in en laten geen plakkerig/vettig laagje achter op je huid en kleding. Je kan je na het insprayen en uitsmeren dus direct aankleden of lekker je bed induiken.

Vaseline Spray & Go body moisturisers zijn verkrijgbaar voor €6,89 per stuk (190ml).

vaseline-spray-go-body-moisturiser-4
Winactie
Ik mag 3 keer de complete lijn met Vaseline Spray & Go bodylotions weggeven aan lezers van Curvacious. Meedoen is makkelijk!

– Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet en naar welke variant je het meest benieuwd bent
– like de Facebookpagina van Vaseline
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je Curvacious volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

Meedoen met deze winactie kan t/m 2 oktober 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 2 oktober 2013 at 20:11

  ik zie de Aloë Vera wel zitten

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 2 oktober 2013 at 15:01

  Heehee,

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee!
  Ik ben vooral benieuwd naar de Cocoa Radiant variant. Vooral richting de winter heb ik last van een droge huid, ik ben benieuwd wat deze variant hier aan kan doen. Ik speel zelf volleybal en het is niet bepaald charmant om van die droge benen onder m’n korte broekje uit te hebben steken! Wellicht dat deze producten mij kunnen helpen (zonder er een plakhuid van te krijgen).

  Groetjes Claudia

 • Avatar van Shani
  Reply Shani 1 oktober 2013 at 21:37

  Ik ben echt beniewd naar de laatste (de cocoa radiant) Denk dat die wel lekker moet ruiken!Ik heb alle stappen gedaan en volg je overal+FB van Vaseline ook geliked.:)

 • Avatar van Birgit
  Reply Birgit 1 oktober 2013 at 10:16

  Hoi! super leuke winactie. Ik ben heel benieuwd naar deze producten ;)

  ik volg je overal en op bloglovin kan je me terugvinden als birgitxxx, op facebook als Birgit Depoorter, op twitter al s TalkToBirgit

  Veel liefs Birgit x

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 30 september 2013 at 19:36

  Ik doe mee en zou heel graag der Essential Moisture willen winnen omdat mijn huid wel ondersteuning kan gebruiken

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 28 september 2013 at 00:11

  Wat zou ik het leuk vinden als ik een cadeautje voor mezelf zou winnen.

 • Avatar van Eva S.
  Reply Eva S. 27 september 2013 at 22:13

  Ik ben super benieuwd naar Cocoa Radiant, ik heb een erg droge huid en huid vooruitzicht om die te hydrateren met iets dat naar cacao ruikt klinkt wel héél goed :D

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 27 september 2013 at 19:13

  WOW wat gaaf, ik ga voor de cacao boter, de bruine. Lijkt me erg makkelijk en goed voor mijn probleemhuid

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 26 september 2013 at 21:48

  Leuk ik doe heel graag mee! Ik ben erg benieuwd naar de cocoa variant. Ik kan er mij moeilijk een geur bij voorstellen. Ik denk door de verpakking aan chocolade, maar dat zal het waarschijnlijk niet zijn.

  Ik heb de FB pagina geliked en volg jou via bloglovin’ en twitter!

 • Avatar van Vivianne
  Reply Vivianne 26 september 2013 at 00:40

  ik ben benieuwd of het net zo goed werkt als het belooft.
  De aloe is mijn favoriet van vaseline omdat die zo lekker licht is luchtig voelt/intrekt. Ook in deze variant ben ik daar het meest benieuwd naar

 • Avatar van Lisa A.
  Reply Lisa A. 25 september 2013 at 22:43

  Ik doe mee! Ik ben erg benieuwd naar de cocoa variant.
  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin en heb de facebook pagina van vaseline geliked. Succes. X

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 25 september 2013 at 19:06

  Ik ben het meest benieuwd naar Cocoa Radiant. Ik hou wel van een geur dat ontspannend werkt.
  Leuke winactie trouwens.

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 25 september 2013 at 17:48

  Ik doe zeker mee!
  Ben benieuwd naar de variant met cacao!
  Facebook geliked (zoe louwerse)

 • Avatar van Rianne
  Reply Rianne 25 september 2013 at 00:02

  Super leuk dat je de vaseline sprays mag weg geven!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de Aloë Fresh, hier heb ik alleen nog maar positieve dingen over gehoord.
  Ik doe heel graag mee, heb vaseline op facebook geliked en volg je op bloglovin :)

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 24 september 2013 at 23:45

  Wat een leuke prijs, zou de variant Essential Moisture graag willen proberen, lijk me super handig.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 24 september 2013 at 21:41

  Wat een super leuke actie is dit, mijn keuze zou vallen op de Aloë Fresh. Deze lijkt me echt goed en fijn om mijn huid mee te verwennen en een boost te geven. Ik heb verder alle stappen gedaan, facebook van Vaseline volg ik ,en de blog , facebook en twitter van Cuvacious natuurlijk ook.

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 24 september 2013 at 19:51

  Essential Moisture lijkt me heerlijk!

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 24 september 2013 at 11:31

  Ik ben vooral benieuwd naar de variant met cacao! Lijkt me echt een heerlijke variant. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar hoe handig de sprays zijn!

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 24 september 2013 at 08:29

  Leuke actie , doe erg graag mee. ik heb alleen helaas geen twitter maar zit wel op facebook, dus daar volg ik je graag! Ik ben zeer benieuwd naar de Cocoa Radiant.

 • Avatar van Johanna bre
  Reply Johanna bre 24 september 2013 at 07:16

  Love love love Cocoa Radiant, eindelijk af van mijn droge huid. Xoxo

 • Avatar van Karin Spilt
  Reply Karin Spilt 24 september 2013 at 01:50

  Leuk!! Ik ben 5 maanden zwanger en smeer me elke avond trouw in, zou dit eigenlijk ook elke ochtend moeten doen maar alles plakt zo aan mn kleren.. Dit lijkt DE oplossing! Ik volg je via facebook trouwens! Groetjes karin!

 • Avatar van Loubna
  Reply Loubna 23 september 2013 at 23:08

  Hoii:) Ik heb alles geliked behalve op twitter want ik heb namelijk geen twitter account voor de rest wel:) Ik ben zo benieuwd naar de chocoloade versie. ik ben een al chocolade verslaafd maar chocolade in een beautyproduct, nou ik vind het geweeeldig!! Zou het graag willen uitproberen xx

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 23 september 2013 at 22:10

  Ik doe graag mee vooral omdat ik een erge gevoelige huid hebt en ik ben erg benieuwd naar Essential Moisture

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 23 september 2013 at 21:42

  Volgen doe ik je natuurlijk al overal en de vaseline site like ik ook, want het lijkt me heel erg leuk om deze producten te mogen leren kennen! Ik heb er veel goeds over gelezen en met de herfst nu merk ik al dat mijn huid weer droger wordt dus het goed kan gebruiken!

 • Avatar van Alinda Bikker-Kooyman
  Reply Alinda Bikker-Kooyman 23 september 2013 at 20:01

  Wat een gave winactie, ik doe graag mee! En als chocoladeverslaafde kies ik natuurlijk voor de cacao! :)

 • Avatar van Veerle Kop
  Reply Veerle Kop 23 september 2013 at 19:58

  Hoi Desiree, ik ben het meest benieuwd naar de Aloe variant. Het lijkt me ideaal als ik vaker mijn huid kan hydrateren zonder er veel tijd er voor te hoeven uittrekken. Ik volg Vaseline op Facebook en jou op Bloglovin, Facebook en Twitter. Groetjes, Veerle

 • Avatar van Jeannette
  Reply Jeannette 23 september 2013 at 16:30

  Ik wil heel graag de Aloë variant proberen, kijken of het inderdaad zo snel intrekt als er beloofd wordt.

 • Avatar van Maaike
  Reply Maaike 23 september 2013 at 15:30

  Super cool! Ik wist dus niet dat er ook een bodylotion spray was… Ik gebruikte altijd alleen de creme en daar was ik al helemaal gek op! het is gewoon heel fijn en bij mij helpt het bij alles. Die met die cacao lijkt me heel erg lekker! ik hou van chocola en vaseline. Maar een combinatie is helemaal te gek! Ik verlang er nu al naar, hahaha. Echt supercool dat er nu dus zo’n winactie is! Dus ik doe zeker mee!

  Groetjes!!!

 • Avatar van Isabel
  Reply Isabel 23 september 2013 at 15:21

  Leuk, Ik hou van Vaseline!! Ik ben heel benieuwd naar de groene variant, maar eigenlijk zou ik ze alle drie wel willen proberen! Ik heb de facebookpagina van vaseline geliked, en jouw facebookpagina likete ik al!

 • Avatar van Annemarie
  Reply Annemarie 23 september 2013 at 14:29

  Ik doe mee en ben vooral heel benieuwd naar de Cocoa Radiant-variant. Ik like de beide Facebookpagina’s als Annemarie Diesel.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 23 september 2013 at 12:47

  Ben echt heel benieuwd naar al deze producten, of het nou echt zo snel intrekt dat je gelijk je kleding aan kan doen. Het meest benieuwd ben ik naar de Essential Moisture, die zou wel van pas komen aangezien m’n benen altijd heel droog aanvoelen.

  Deze stappen heb ik voltooid om mee te dingen naar de prijs;

  – Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet en naar welke variant je het meest benieuwd bent
  – like de Facebookpagina van Vaseline
  – ik volg Curvacious op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

  Liefs, Laura x

 • Avatar van kim bassens
  Reply kim bassens 23 september 2013 at 11:48

  Ik ben het meest benieuwd naar de aloë vera variant. Heb daar al zoveel goeds over gehoord…

 • Avatar van k de graaf
  Reply k de graaf 23 september 2013 at 11:11

  Aloë Fresh net dat beetje extra zorg!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 23 september 2013 at 10:09

  Ik doe mee en ga voor de Cocoa Radiant. Omdat ik in de herfst/winter altijd een ontzettend droge huid heb die ik al dagelijks verzorg, maar nog niet met het echte gewenste resultaat. Vaseline gebruik ik voor mijn lippen en dat werkt geweldig, ben dus echt benieuwd naar dit product voor mijn huid, hopelijk net zo voedend!

 • Avatar van Anneleen
  Reply Anneleen 22 september 2013 at 23:22

  Hoi Desirée
  Super leuke winactie, je ziet deze Spray&Go’s zoveel terugkomen op verschillende websites, dat je best nieuwsgierig wordt. Zelf ben ik het meest benieuwd naar de cacao variant. Ik ben namelijk altijd met cacao een beetje bang dat het te zoet zou ruiken, terwijl een lichte zoete geur echt heerlijk zou zijn voor de herfstmaanden. Om deze reden zou ik de cacao variant niet durven kopen, maar ben ik eigenlijk wel echt geel nieuwsgierig naar hoe het werkelijk ruikt. Daarnaast kan ik in de droge herfstmaanden wel wat extra voeding gebruiken voor mijn huid.
  Succes iedereen!

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 22 september 2013 at 23:00

  Essential Moisture zou ik heerlijk vinden!

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 22 september 2013 at 21:11

  Leuke winactie! Ben hier wel heel benieuwd naar. Voor de herfst/winter lijkt de cacaoversie mij heel lekker.Ik heb de fb pagina van vaseline geliked, en volg je op bloglovin en twitter.
  Groetjes, Nancy

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 22 september 2013 at 20:07

  Ik doe graag mee. Aloë Fresh lijkt me heerlijk en verzorgend.

  Ik volg Vaseline op facebook.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op facebook en twitter.

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 22 september 2013 at 19:52

  Ik ga voor de Cocoa Radiant voor mijn extreem droge huid en als het maar half zo goed werkt als de vaseline handcreme, dan is het een blijvertje

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 22 september 2013 at 18:02

  Ik ga voor de Aloë Fresh, omdat het mijn huid verzacht en verfrist. Ik ben dol op de geur van Aloë vera en het trekt snel in en dat vind ik het allerbelangrijkste.

 • Avatar van Henne
  Reply Henne 22 september 2013 at 17:10

  Hoi,

  Ik ben echt benieuwd naar de cocoa radiant. Ik ben van mezelf een beetje getint en daarom is cocoa bodylotion altijd mijn go to bodylotion. Ik zou het graag willen proberen dus ik hoop dat ik win. Iedereen veel succes. x

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 22 september 2013 at 16:38

  Hmm lijkt me heerlijk en super handig!
  Ik doe mee :)
  Ik heb je gevolgd op Twitter, FB en Bloglovin en ik heb je bericht geliked op FB en Bloglovin.

  Liefs, xxx

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 22 september 2013 at 16:26

  Leuke actie, ik heb zoveel goeds gehoord over die Vaseline spray & Go.
  Ik ben het meest benieuwd naar de Essential Moisture.
  Ik heb deze actie ook gedeeld op Facebook.

 • Avatar van anja
  Reply anja 22 september 2013 at 16:15

  aloe vera daar ga ik voor mijn favoriet

 • Avatar van Sophie
  Reply Sophie 22 september 2013 at 16:12

  Wow, deze producten lijken echt geweldig! Het is altijd zo’n gedoe als je je huid wil insmeren en als deze producten zo gemakkelijk zijn als ze zich voordoen, zal mijn huid vaker verwend worden! Zelf ben ik het meest nieuwsgierig naar Essential Moisture, omdat ik een droge huid heb, maar niet zo van een cacaogeurtje houd.

  Liefs!
  Sophie

 • Avatar van Noa
  Reply Noa 22 september 2013 at 16:08

  Ik ben het meest benieuwd naar de gele
  Maar eigenlijk naar allemaal
  Ik wou ze ook heel erg graag maar vond ze toch iets te duur om zelf te kopeb
  Dus deze winactie is het super leuk :)
  Ik gun het anderen ook om te winnen
  Want natuurlijk is het leuk

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 22 september 2013 at 16:01

  Ik doe mee! De Cocoa Radiant lijkt me ideaal voor mijn droge huid :-)

 • Avatar van Ashley
  Reply Ashley 22 september 2013 at 15:44

  Ik doe mee !
  En de aloe Vera vind ik zelf erg lekker !
  En ik ben benieuwd naar essential moisture
  Maar ook de andere !

 • Avatar van Elvira J.
  Reply Elvira J. 22 september 2013 at 15:36

  Cocoa!! lekker geur + moisturiser wat wil je meer? ik doe mee! <3

 • Avatar van Bente
  Reply Bente 22 september 2013 at 15:36

  Ik ben het meeste benieuwd naar de Essential Moisture variant, omdat deze me perfect voor mijn huidtype lijkt.

 • Avatar van catharina
  Reply catharina 22 september 2013 at 15:30

  ik de cocoa, gebruik nu de normale bodylotion en die is ook goed, maar voor iets nieuws ben ik altijd in

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 22 september 2013 at 15:02

  Ik ken de de variant Aloë Fresh, ben erg benieuwd naar de Essential Moisture!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 22 september 2013 at 14:46

  Ik doe mee hoor!

 • Avatar van Hilde Vander Elst
  Reply Hilde Vander Elst 22 september 2013 at 14:37

  Ben het meest benieuwd naar de cocoa-radiant, wil dit wel eens uitproberen ! Wist niet dat Vaseline zo een producten had. Leuk !

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 september 2013 at 14:23

  Leuke prijs, succes iedereen!

 • Avatar van ling
  Reply ling 22 september 2013 at 13:36

  Leuke winactie! Ik gebruik altijd body lotion na het douchen sinds ik een erg droge huid heb maar dat kost altijd veel tijd als ik haast heb. Ik had al veel over die spray & go collectie gelezen en was erg benieuwd dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb de FB pagina geliked.

  Liefs,
  X

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 22 september 2013 at 13:07

  Ik ben al een hele tijd benieuwd naar deze producten, het zier er heerlijk uit en als het zo snel intrekt is het natuurlijk ideaal! Ik doe graag mee, zelf ben ik het meest benieuwd naar Cocoa Radiant :)

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 22 september 2013 at 13:02

  Ik houd van vaseline en ben erg benieuwd hoe een spray werkt want bij vaseline denk
  ik toch aan een iets dikkere substantie.Mijn voorkeur zou uitgaan naar de cocoa radiant.
  Ben door ziekte al een tijdje uit de running en mijn huid voelt aan als een zemen lap dus
  een rescue van vaseline zou niet verkeerd zijn.

 • Avatar van iulia van empel-stamate
  Reply iulia van empel-stamate 22 september 2013 at 13:00

  Ik doe graag mee.Ben het meest benieuwd naar Cocoa Radiant.Het zou wel heerlijk zijn dit te mogen winnen.

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 22 september 2013 at 12:58

  Wat een leuke winactie weer!:) ik ben heel benieuwd naar de groene en gele bus. Gele omdat ik denk dat die het beste bij mijn huid en wensen past en de groene omdat ik enkele jaren terug (3/4?) een groene bodylotion in gelvorm van vaseline heb gehad, die kwam toen ook net voor de zomer uit. Enkele keren opnieuw gekocht!:) ben benieuwd of de groene een soortgelijke werking heeft. De gel was ook ongelooflijk verfrissend. Heb de spray en go na even twijfelen in de winkel toch niet gekocht deze zomer omdat ik van mezelf eerst de twee andere bodylotions op moest maken op vakantie, nou eh: done ;-)

 • Avatar van Caroline
  Reply Caroline 22 september 2013 at 12:57

  Ik zou gaan voor de cocoa omdat mijn huid met het ouder worden steeds droger word.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 22 september 2013 at 12:53

  Ze lijken me alle drie heerlijk, maar toch gaat mijn voorkeur uit naar Aloë Fresh, ik hou van de geur.
  Ik like de facebookpagina van Vaseline al en volg je ook op Bloglovin.
  Het zou wel heerlijk zijn dit te mogen winnen.
  Groetjes Irene

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 22 september 2013 at 12:47

  ik doe graag mee. ben t meest benieuwd naar de aloe fresh. lijkt me lekker fris en verzorgend.

 • Avatar van Sema
  Reply Sema 22 september 2013 at 12:46

  Ik ben heel benieuwt naar de Aloë Fresh!!
  Mijn moeder en ik gebruiken dagelijks (normaale) vaseline en het zou echt gaaf zijn als we zo’n setje zouden winnen! (Geengesmeermeer:p)

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 22 september 2013 at 12:41

  Leuke actie!! Ik ben het meest benieuwd naar de cacao-variant… ik vind de bodybutter ook heerlijk…
  Op het moment gebruik ik bodylotion pure oat extract, die overigens ook heel lekker ruikt…
  Ik volg je op Bloglovin, Twitter (@Jacoba1970) en FB, en heb de FB-pagina van Vaseline geliked.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 22 september 2013 at 12:39

  Ik ben zeer benieuwd naar de Cocoa Radiant. Ik heb last van een droge huid en het lijkt mij heerlijk om deze variant op mijn huid toe te passen. Een mooie glans en een ontspannen werking in natuurlijk ook erg fijn. Ik ben dol op de geur van cacao dus mijn winter kan niet meer stuk als ik deze spray mag gebruiken.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 22 september 2013 at 11:58

  Leuke winactie! Ik ben zo benieuwd naar de Aloë Vera variant…om eerlijk te zijn alle drie :P Lijkt me heerlijk om te ervaren hoe snel Vaseline Spray & Co intrekt :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 22 september 2013 at 11:54

  Leuke actie! Ben zeer benieuwd naar die spray! Wij doen mee! xoxo

 • Avatar van charile
  Reply charile 22 september 2013 at 11:40

  Gaaf, ik doe mee! Ik heb alles gedaan! Ik ben het meest benieuwd naar de Aloë Fresh variant :D

 • Avatar van Anja van Zundert
  Reply Anja van Zundert 22 september 2013 at 11:38

  Superleuke actie, heb die bussen al in de winkel zien staan, ze sprongen bijna in mijn mandje, maar heb mezelf een “badkamerproductenkopenverbod” opgelegd….maar winnen mag natuurlijk wel!
  Het meest benieuwd ben ik naar de Aloe fresh versie. Volg je zowel via Facebook, Twitter als Bloglovin.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 september 2013 at 11:38

  Ik doe graag mee aangezien ik dol ben op de Spray & Go!
  De Aloe variant ken ik al dus als ik zou kiezen dan zou ik gaan voor de gele variant.

 • Avatar van marije
  Reply marije 22 september 2013 at 11:05

  Super leuk! Aloë fresh lijkt mij het fijnst, maar vanwege mijn droge huid ben ik het meest benieuwd naar de cocoa radiënt!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 22 september 2013 at 10:55

  de cocoa voor droge huid kan ik best gebruiken

 • Avatar van Lie Van Peteghem
  Reply Lie Van Peteghem 22 september 2013 at 10:51

  Ongelooflijk. Ik heb duidelijk een stuk evolutie van vaseline gemist! Deze nieuwe lijn is voor mij een openbaring. Als ik je review lees dan zijn dit producten om te ontdekken. Vooral de cocoa radiant is lotionom naar uitte kijken. Graag gedeeld!

 • Avatar van Amanda Zegers
  Reply Amanda Zegers 22 september 2013 at 10:47

  Cocoa Radiant lijkt me heerlijk! De geur maar ook zeker het feit dat ik een droge huid heb maakt dat ik voor deze ga. Ben ook echt benieuwd of ik vergelijkbaar met de reclame spot ineens zo snel klaar ben om de deur uit te gaan. Dat zou toch helemaal te gek zijn! En ik ruik lekker, verzorg mijn huid én tijd over!

 • Avatar van Jana
  Reply Jana 22 september 2013 at 10:24

  Nice! I’m in! Ik hou van aloë! <3 super benieuwd, lijkt me ideaal als in vroeg les heb!

 • Avatar van lisette
  Reply lisette 22 september 2013 at 10:15

  Wat onwijs leuk! Ik ben vooral benieuwd naar de variant met aloe vera. Ik vind die geur heerlijk en gebruik meer aloe vera producten, dus past die er mooi bij!
  Ik heb last van een hernia en daardoor moeite met mezelf insmeren. Vooral mijn benen, omdat bukken erg lastig is voor me.. Deze sprays lijken mij de perfecte oplossing!

  Ik volg je op facebook en twitter en ben regelmatig hier op je site te vinden. Keep up the great work!

  Liefs, Lisette

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 22 september 2013 at 09:27

  Nu de herfst weer begint kom ik echt niet mee onder smeren uit. Mijn huid is droog, schilferig en voelt niet fijn. Maar ik heb zo’n hekel aan dat insmeren. Het is een hoop werk en daarna moet je eeuwig wachten tot de bodylotion is ingetrokken. Daarom lijkt mij deze spray ideaal en ik wil hem dolgraag eens uitproberen. Bedankt voor deze verloting :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 september 2013 at 06:51

  Wat een grandiose winactie!
  Natuurlijk doe ik heel graag hieraan mee omdat ik een vrij droge huid heb en omdat ik ook een geteinte huid heb, krijg ik altijd van die droge plekken erop! Door mijn ziekte heb ik huiduitslag en zou het fijn zijn om deze heerlijke cacoa radiant te gebruiken zodat mijn huid weer zacht, elastisch en gehydrateert wordt!
  Ik had hier zoveel over gelezen.
  Ik volg je op alle soc.net.sites waar je actief bent en zal dit met iedereen delen zodat anderen hier ook aan kunnen meedoen!

 • Avatar van @AngeliqueH2
  Reply @AngeliqueH2 22 september 2013 at 03:09

  Allemaal gedaan en volgen op Twitter doe ik jouen de kleine al een tijdje

  Ik ben echt heel erg nieuwsgierig naar de Vaseline spray and Go ,het lijkt mij zo makkelijk vanwege mijn reuma…dat aankleden…ga er steeds meer tegenop zien en ben soms uren bezig maar mijn huid moet wel wat verzorging hebben anders gaat die weer prikken,ben benieuwd dus .) Groetjes

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 22 september 2013 at 02:07

  Hoi Dees, ik doe zelden mee aan een winactie maar deze vind ik toch wel erg leuk. Ik waag dan ook graag een gokje! Erg leuk! Veel succes nog en vooral ook heel veel plezier met de kleine mup in je buik xx

 • Avatar van Wilma Van
  Reply Wilma Van 't Hof 22 september 2013 at 01:40

  Ik kwam deze leuke actie vandaag tegen op Twitter, en ik wist meteen dat ik mee zou gaan doen.
  Ben dus natuurlijk een volger op Twitter https://twitter.com/prulleke62
  Op FB ben ik naast Curvacious onder andere ook liker / fan van Vaseline:
  https://www.facebook.com/wilma.vanthof.3
  En ja hoor, ook op Bloglovin’ ben ik van de partij, en heb ook gelijk het betreffende berichtje een like gegeven.
  De variant waar ik toch het meest benieuwd naar ben is: Essential Moisture. Omdat ik een vrij gevoelige huid heb, lijkt me dit een perfecte bodylotion voor mij.

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 22 september 2013 at 00:51

  Ik hou echt van de Vaseline Aloë Vera! Nu ben ik eigenlijk het meest benieuwd naar de kokosvariant. En ik kan mezelf niet insmeren maar sprayen moet lukken <3

  (Ik volg jou overal al en Vaseline toevallig ook!)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 september 2013 at 00:34

  awesome ik doe mee :D ik volg en like je overal, en ook de vaseline FB pagina :3

  ik ben vooral naar de aloe vera variant benieuwd :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.