Beauty

Bodycare tips | Kneipp, Boots & Yves Rocher

28 oktober 2013

yves-rocher-culture-bio-honey-tradition-de-hammam-douchemelk-1
Aangezien de wisseling van de seizoenen dè tijd is om ook wat te veranderen in je huidverzorgingsroutine (bekijk bijvoorbeeld mijn top 5 onmisbare producten voor de herfst) wil ik jullie vandaag dan ook graag enkele bodycare tips geven. Fijne producten die het verdienen om even in de spotlight gezet te worden, omdat ze vanwege hun werking, ingrediënten, geur en/of textuur net even anders zijn dan veel andere producten en mij daarom positief opgevallen zijn tussen alle nieuwe lichaamsproducten die uitkomen. De tips in het artikel van vandaag zijn producten van Kneipp, Boots en Yves Rocher. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

Yves Rocher Culture Bio nourishing honey shower gel 200ml, €3,90
Ok, eerlijk toegegeven: ik vind dit vooral een topper door de heerlijke geur van het product. Het ruikt namelijk naar een combinatie tussen bitterkoekjes en honing maar toch weer niet tè foodie, het heeft nog wat zachts en cocoon-erigs in zich. Love it! Deze douchegel is budgetvriendelijk, bevat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen parabenen. Er zit onder andere acaciahoning in wat verzachtende eigenschappen heeft en haverextract wat herstellende eigenschappen heeft en de celvernieuwing stimuleert.

Yves Rocher Tradition de Hammam douchemelk 200ml, €10,00
Ook dit product heeft weer een heerlijke geur, namelijk echt zo’n kruidige wellnessgeur, maar dit product viel mij vooral op door de unieke substantie. Het is namelijk echt een dikkere melk te noemen en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Er zit onder andere arganolie en oriëntaalse oranjebloesemolie in en laat me tijdens het douchen helemaal tot rust komen.

kneipp-bodycrème-vijgenmelk-arganolie-1 kneipp-bodycrème-vijgenmelk-arganolie-2
Kneipp body crème vijgenmelk arganolie 200ml, €9,49
Waar ik eerder al erg enthousiast was over de Kneipp crème douche met dezelfde geur, is er nu ook een bodycrème van verkrijgbaar. Niet alleen in deze geur trouwens, ook in de amandelmelk amandelolie variant. De vijgenmelk arganolie bodycrème is lekker luchtig van textuur, smeert prettig uit en trekt redelijk vlot in maar voedt de huid wel voldoende. Er zit onder andere amandelolie, glycerine, avocado olie, jojoba olie, arganolie en vijgenboomextract in, een fijne hydraterende en voedende combinatie. Er zitten geen minerale oliën, siliconen en parabenen in en is zelfs geschikt voor de gevoeligere huidtypes.

Boots-botanics-rehydrating-body-butter-rebalance-1 Boots-botanics-rehydrating-body-butter-rebalance-2
Boots rehydrating body butter rebalance 300ml, €9,95
Deze bodybutter is lekker vast van textuur, trekt iets langzamer in en voedt de (droge) huid heerlijk dankzij ingrediënten als kokosnootolie, shea boter en cacao boter. De geur is heel zacht maar heeft ergens ook wat aromatisch in zich en je ruikt er onder andere vetiver en lavendel in terug en deze heerlijke geur blijft ook nog eens voor een langere tijd subtiel op je huid te ruiken. Echt een heerlijk product voor de drogere huid die wel wat extra’s kan gebruiken in deze frisse seizoenen.

Welke van bovenstaande producten spreekt jou het meest aan? Wat is op dit moment een favoriet bodycare product van jou?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 28 oktober 2013 at 09:41

  oehhh heeerlijk!

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 28 oktober 2013 at 08:55

  Ik heb toevallig een bon om een gratis Tradition de Hammam douchemelk te gaan halen bij Yves Rocher. Weliswaar een mini en geen full-size product maar daar ga ik straks toch lekker om gaan want je hebt me benieuwd gemaakt! Momenteel gebruik ik een super bodylotion van St Ives met havermout en shea boter – zaaaaaalig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 oktober 2013 at 10:44

   Zeker gaan halen, ben heel benieuwd wat jij ervan zal vinden. De bodylotion van St. Ives klinkt goed, ik ben gek op shea boter! ♥

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 28 oktober 2013 at 07:57

  Fijne herfstproducten! Vooral die van Kneip, fijn merk is dat :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 oktober 2013 at 07:53

  yves rocher doucheproducten vind ik altijd erg fijn :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 oktober 2013 at 07:02

  Boots heeft heel veel handige huidverz. prod. Ik wou dat er weer een shop van hun kwam.
  Er zijn genoeg lege winkelpanden.
  De boddybutters ga ik zeker even zelf shoppen om te testen voor mijn zeer droge huid.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.