Beauty

Bourjois La Vie en Rose collectie & Twist up the volume mascara

13 oktober 2013

bourjois-la-vie-en-rose-1
Naast de nieuwe Gold is Back nagellakcollectie van Bourjois die ik jullie gisteren liet zien, liggen er ook weer enkele nieuwe make-up producten van Bourjois in de schappen zoals de romantische en lieflijke La Vie en Rose collectie en de bijzondere Twist Up The Volume Mascara. De kleur roze staat helemaal centraal in de La Vie en Rose collectie en komt dit najaar terug in allerlei verschillende tinten en finishes. Roze is daarnaast ook al zo’n 150 jaar dè kleur van Bourjois. Vandaag wil ik jullie deze producten graag laten zien inclusief meer informatie, foto’s, swatches en een full face look. Kijk mee!

bourjois-la-vie-en-rose-3 bourjois-la-vie-en-rose-5
Het Trio Smoky Eyes in de kleur Life is Pink (€13,49) bevat drie zachte kleuren roze waarvan 1 highlighter, een huidskleurige tint en een lichte bruinroze tint met allen dezelfde satijnglans. De pigmentatie is prima, maar wat mij betreft had de donkerste kleur nog iets donkerder gemogen zodat je meer kanten op kon met dit palette. Nu is het vooral een fijn basissetje voor verschillende looks waarbij je zelf nog andere kleuren toevoegt. Op mijn hand zie je de 3 kleuren droog aangebracht zonder oogschaduwbasis in één veeg.

Naast de swatches van de oogschaduws zie je een swatch van de frisroze Smart Blush/Blush Exclusif (€10,99) die heel bijzonder reageert op de pH van je huid. Zo zal deze blush bij iedereen net een andere tint roze geven, leuk bedacht! Bij mij komt er een koele en lichte kleur uit die heel fris staat, maar ik ben benieuwd of hij het bij de donkerdere huidjes ook goed zal doen.. Hij brengt prettig aan en de kleur blijft na afpoederen ook goed zichtbaar gedurende de dag.

bourjois-la-vie-en-rose-2 bourjois-la-vie-en-rose-4 bourjois-la-vie-en-rose-7 bourjois-la-vie-en-rose-6
Het paradepaardje uit deze collectie moet toch wel de Poudre de Riz de Java (€12,99) zijn die vernieuwd is teruggekomen in het assortiment. In het begin van de vorige eeuw werden hier namelijk zo’n 2,5 miljoen exemplaren van verkocht, won het verschillende awards en is hiermee zeker een historische Bourjois bestseller te noemen. Het doosje heeft een vintage uitstraling, de poeder laat zich goed doseren door de sifter en de poeder is echt prachtig. Het geeft een mooie glow aan je gezicht en je kan hem all over gebruiken (met lichte hand!) of meer geconcentreerd en plaatselijk als subtiele highlighter.

De Gloss Rose Exclusif (€10,99) reageert net zoals de crème blush ook op de pH van je huid waardoor deze bij iedereen een net andere tint op de lippen zal geven. De gloss is lekker sticky waardoor deze lang op je lippen blijft zitten en waar je op mijn hand nog een subtiel roze kleurtje door ziet schemeren, zie je hieronder dat hij op mijn lippen toch best opvallend uitpakt. Leuk!

De Twist Up The Volume mascara (€15,99) is verkrijgbaar in een zwarte en een zwarte waterproof variant en bevat een uniek 2-in-1 borsteltje. In de korte, gedraaide stand zorgt het borsteltje voor meer lengte en in de langere, rechte stand zorgt het voor meer volume. Je merkt met het aanbrengen ook echt een klein verschil en ik gebruik ze het liefst na elkaar om zo het optimale effect te creëren op mijn korte en rechte wimpers. Echt een enorm dramatisch effect geeft het bij mij niet, maar het maakt de wimpers wel mooi zwart tot aan de puntjes en geeft in ieder geval geen klontertjes tijdens het aanbrengen.

bourjois-la-vie-en-rose-8
Het geheel van deze collectie op een volledige make-up look maakt het toch wel iets te roze en popperig voor mijn doen, waardoor ik het niet kon laten om er een subtiele zwarte eyeliner op de bovenste wimperrand aan toe te voegen. Ik zou er zelf niet voor kiezen om de producten zo tegelijkertijd te gebruiken, maar afzonderlijk zal ik ze zeker vaker gaan gebruiken. Vooral de Poudre de Riz de Java doet me qua effect heel erg denken aan de Guerlain Météorites perles. Love it!

Ben jij fan van roze producten in je make-up of ben je meer van de warmere perzikachtige kleuren?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 13 oktober 2013 at 23:21

  Mooie producten! Ik heb al een paar keer met die poeder in mijn hand gestaan, maar hem toch niet gekocht. Wie weet, ooit. De mascara ziet er ook wel goed uit. Ik vind zulke borsteltjes wel prettig en dat die op twee verschillende manieren gebruikt kan worden, maakt hem wel bijzonder.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 13 oktober 2013 at 19:16

  Hele mooi producten!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 13 oktober 2013 at 18:55

  De blush lijkt me echt prachtig! Ik denk dat hij een beetje op de DiorGlow blush lijkt?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2013 at 08:29

   Ik heb hem zelf niet om te kunnen vergelijken, maar als ik op foto’s op Google af ga dan lijken ze inderdaad best op elkaar :)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 13 oktober 2013 at 18:46

  Mooie producten!

  Ik volg je nu via bloglovin liefs x

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 13 oktober 2013 at 17:09

  Life is pink is mooi zeg!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 13 oktober 2013 at 13:52

  Hele mooie romantische collectie. Je ziet er goed uit op die laatste foto!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 13 oktober 2013 at 13:01

  Wat een mooie producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 13 oktober 2013 at 12:16

  grappig mascara borsteltje :D

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 13 oktober 2013 at 11:41

  Wat staan die roze kleuren je mooi <3 Ook al vind je het zelf minder ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 oktober 2013 at 08:30

   Toch bedankt voor het compliment lady! X

 • Avatar van Tess
  Reply Tess 13 oktober 2013 at 11:30

  Wat een mooie en bijzondere producten zeg!

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 13 oktober 2013 at 09:23

  Mooie producten!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 13 oktober 2013 at 07:40

  Mooie producten, al ben ik inderdaad meer fan van warmere kleuren :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 oktober 2013 at 07:00

  ♥ it……
  Schitterende make-up en het staat zo mooi.
  Prachtig kapsel….;-)

  Geniet van deze dag……

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.