Beauty

Clarins | Instant smoothing essentials kit

29 oktober 2013

clarins-instant-smoothing-essentials-kit-2
Clarins is één van de luxere merken waarvan ik al verschillende huidverzorgings- en make-upproducten in huis heb waarbij ik me niet kan herinneren ooit in een product van dit merk teleurgesteld te zijn geweest. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik hiervan een product voor de 2e keer aanschaf of hiervan iets cadeau geef aan een ander om zo met Clarins kennis te laten maken. Helemaal leuk is dit laatste met één van de cadeausets die dit merk regelmatig in haar assortiment heeft. Zo is er bijvoorbeeld de Instant Smoothing Essentials kit. Vandaag ga ik jullie hier alles over vertellen èn ik mag in samenwerking met Clarins webwinkel Belissima maar liefst 3 van deze mooie kits weggeven aan lezers van Curvacious.nl. Kijk mee!

clarins-instant-smoothing-essentials-kit-3
In het kitje zit een mooi toilettasje wat ook nog eens erg handig is om zo enkele make-upproducten in je handtas mee te kunnen nemen en is gevuld met de volgende drie producten:

Instant Smooth Perfecting Touch (fullsize)
Dit product kan je gebruiken zonder make-up om je huid egaler te laten ogen, rimpeltjes, droogtelijntjes en poriën minder op te laten vallen, maar het werkt vooral heel erg fijn als een basis voor je make-up. Je hebt maar een klein beetje nodig, brengt dit over je normale dagverzorging aan op je gezicht waarbij je je vooral concentreert op de delen waar je make-up eerder verdwijnt of gaat ‘glijden’ gedurende de dag zoals je T-zone. Vervolgens wacht je heel even en breng je je foundation en de rest van je make-up aan. Je gezicht voelt heerlijk zacht aan, ziet er gladder en egaler uit, make-up hecht beter èn blijft ook nog eens beter zitten.

Instant Light Complexion Perfector (travelsize)
Dit product is echt heerlijk om je huid even een boost mee te geven. Het zorgt ervoor dat de kleur van je huid wordt opgehaald, een doffe teint verdwijnt, heeft een licht egaliserende werking en laat een mooie, natuurlijke glow achter. Ook van dit product heb je maar een klein beetje per keer nodig. Je kan dit onder je foundation aanbrengen over je gehele gezicht, maar je kan het ook plaatselijk gebruiken over je foundation (kloppend) om zo bijvoorbeeld in de binnenste ooghoekjes, onder je wenkbrauwen en op je jukbeenderen een mooie en subtiele glans achter te laten.

Instant Light Natural Lip Perfector (travelsize)
Deze lipgloss in een zachtroze, transparante kleur past bij veel verschillende huidtypes. Door het sponsapplicatortje brengt deze gemakkelijk aan en de extracten van onder andere karitéboter en wilde mango zorgt voor een voedende, herstellende en beschermende werking. Perfect voor de koudere seizoenen dus!

clarins-instant-smoothing-essentials-kit-1
Winactie
Wil jij één van de 3 Clarins instant smoothing essentials kits winnen? Volg de stappen hieronder en je maakt kans:

1. Like de Facebookpagina van Belissima
2. Like de Facebookpagina van Curvacious
3. Zoek de teaser van dit artikel op op de Curvacious Facebookpagina en like & deel deze met je Facebookvrienden
4. Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw favoriete Clarins product of naar welk product van dit merk jij juist heel nieuwsgierig bent.

Meedoen met deze winactie kan t/m 5 november 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Samantha Stauttener
  Reply Samantha Stauttener 5 november 2013 at 22:45

  Ik ben heel erg benieuwd naar de oogserum serum-super-lift-yeux-

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 5 november 2013 at 11:15

  Instant Smooth Perfecting Touch : dit is toch de product-droom van elke vrouw ;-) Ik doe graag mee

 • Avatar van Caren
  Reply Caren 5 november 2013 at 09:17

  Ik ben benieuwd naar de Instant Light Complexion Perfector, mijn huid is een beetje vaal in de winter dus ik zou graag mijn huid stralender willen maken met behulp van dit product.

 • Avatar van eva
  Reply eva 4 november 2013 at 22:02

  Ooit heb ik eens de Crème De Soins Teintée gekregen die ik héél erg fijn vond. Echter zijn deze producten niet heel erg budget friendly dus mag ik van mezelf maar 1x in het jaar iets van dit merk kopen. Ik ben eigenlijk al een tijdje benieuwd naar de Instant Smooth Perfecting Touch en zou dit pakketje dan ook graag willen winnen!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 4 november 2013 at 18:54

  Ik ben heel benieuwd naar Clarins baume beauté eclair, heb nog steeds geen product gevonden dat echt goed zijn werk doet, en hoop dat deze wel mijn make-up op de juiste plek houd

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 4 november 2013 at 08:52

  natural lip perfector

 • Avatar van ling
  Reply ling 3 november 2013 at 20:23

  Ik heb nog nooit de producten van Clarins gebruikt maar ze spreken mij wel aan.

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 3 november 2013 at 20:01

  Wat een superleuke actie! Ik heb nog geen ervaring met producten van Clarins, Maar krijg wel vaak het advies ze te gaan gebruiken aangezien ik een zeer gevoelige huid heb. Dit zou dus een perfecte kennismaking zijn :-)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 3 november 2013 at 14:17

  Ik doe graag mee met deze actie! Ik ben razend benieuwd naar de instant Smooth Perfecting Touch omdat ik de 55 reeds ben gepassers en ik nu toch wel rimpeltjes krijg! Hopelijk verzachten ze iets met dit product!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 november 2013 at 12:57

  Ik ben benieuwd naar Clarins Crème Hte Exigence Jour SPF20…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 november 2013 at 19:02

  Ik ben zo benieuwd naar de lip perfector! Ik doe zeker mee met de winactie (: heb alles gedaan!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 1 november 2013 at 10:11

  Ik doe mee, en ben benieuwd naar het serum van Clarins.

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 1 november 2013 at 02:22

  Hai Desirée,

  Dit lijkt me een heerlijk pakketje!
  Zelf heb ik totaal geen ervaring met Clarins, dus ik kan je jammer genoeg niet meegeven welk product nu juist mijn favoriet is, maar ik ben wel reuzebenieuwd naar de Instant Smooth Perfecting Touch, omdat ik het toch belangrijk vind om er altijd mooi uit te zien, maar op een zo natuurlijk mogelijke manier en daar is deze crème volgens mij helemaal perfect voor. Dat ie bovendien ook nog eens ideaal is om als basis onder make up te gebruiken, is mooi meegenomen want er zijn altijd dagen dat ik mezelf met veel plezier opmaak, maar in de loop van de dag merk dat mijn make up begint uit te glijden en in die eerste kraaienpootjes gaat zitten en dat is echt abolutely not done, dus daarom ben ik hier erg benieuwd naar. Bovendien ben ik, als 30 jarige jongedame, altijd benieuwd naar producten die beloven om lijntjes te vervagen en de huid egaler te maken want dat is natuurlijk de droom van iedere 30 jarige jongedame! ;)

  In december treed mijn neefje in het huwelijksbootje en dan komt dit pakketje dus ook heel erg goed van pas om mijn innerlijke godin naar buiten te doen komen en me er fantastisch te laten uitzien, al wil ik natuurlijk de bruid niet overschaduwen… ;)

  Ik volg beide Facebookpagina’s onder de naam Nathalie Madsen en heb je teaser met veel plezier een welverdiende like en een share gegeven! ;)

  Voila, all done, fingers crossed dan maar! :)

  Liefs,
  Nathalie

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 31 oktober 2013 at 20:17

  Wat een leuke actie! Het Clarins product waar ik het meest benieuwd naar ben, en waar ik ook regelmatig bij terugkeer op de website, is de Huile “Tonic”.

 • Avatar van Mira
  Reply Mira 30 oktober 2013 at 20:40

  Superleuke actie, ik heb alles gedaan! Ik kan niet echt kiezen wat mijn favoriet is. De Double Serum heb ik nog nooit gebruikt en daar ben ik wel nieuwschierig naaar!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 29 oktober 2013 at 22:45

  Geweldige actie. Clarins is voor mij zo’n luxe merk dat ietwat boven mijn budget ligt. Ik heb ooit eens een bodyolie gewonnen van dat merk. Volgens mij helemaal op natuurbasis. Dat vond ik geweldig. Verder dus geen ervaring.

 • Avatar van Tineke Van Hoe
  Reply Tineke Van Hoe 29 oktober 2013 at 21:13

  Fantastische win-actie! Ik gebruik momenteel nog geen producten van Clarins maar ik zou heeeeel graag het Essential Eye-Make-up Palette aankopen, het ziet er prachtig uit!

  De producten van de win-actie lijken mij ook allemaal heel fijn en deze zou ik dus ook wel eens willen uittesten! ;)

 • Avatar van Theresia
  Reply Theresia 29 oktober 2013 at 20:52

  Ik zou heel graag de natural lip perfector willen proberen. Kan het dan toch perfecte lippen krijgen zonder velletjes??

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 29 oktober 2013 at 20:42

  Wat een leuke winactie! :D Ik ben erg benieuwd naar de Instant Smooth Perfecting Touch, aangezien ik nog steeds niet de perfecte crème heb gevonden die er voor zorgt dat mijn oneffenheden minder opvallen én die ervoor zorgt dat m’n make-up de hele dag goed op zijn plaats blijft zitten.

  De Instant Light Natural Lip Perfector lijkt me ook een heerlijke lipgloss en lijkt me geweldig om te gebruiken nu we de winterperiode in gaan. :)

 • Avatar van Diana De Meyer
  Reply Diana De Meyer 29 oktober 2013 at 17:02

  De lip perfection lijkt me geweldig! :D

  XOXO

 • Avatar van Anne van der Meijden
  Reply Anne van der Meijden 29 oktober 2013 at 16:51

  Ik ben vooral benieuwd naar het lip product! Mijn lippen zijn nu echt een ramp namelijk..

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 29 oktober 2013 at 16:38

  Creme Douceur Jour lijkt me fijn

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 29 oktober 2013 at 15:43

  Oooh la la, dit is de moeite! Ik doe mee :-D Ik volgde je al op facebook en heb nu ook de facebookpagina van Belissima geliked. Heb je post geliked en gedeeld. En waar ik het meest benieuwd naar ben? Die lip perfector maakt me wel heel nieuwsgierig… :-)

 • Avatar van Hilde Vander Elst
  Reply Hilde Vander Elst 29 oktober 2013 at 12:05

  Hallo, de masque crème is een favoriet. Daarnaast natuurlijk de producten die hier te winnen zijn.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 29 oktober 2013 at 11:41

  Ik ben heel benieuwd naar de Instant Light Complexion Perfector! Super handig ook dat hij er in travel size is!

 • Avatar van I scream beauty
  Reply I scream beauty 29 oktober 2013 at 11:39

  Wauw, wij doen mee! We hebben beide Facebook pagina’s geliked (die van jou volgden we al een tijdje) en het bericht hebben we gedeeld. Ik heb nog nooit een product van Clarins gebruikt, daarom ben ik ook juist zo nieuwsgierig. Ik ben na het lezen van dit artikel erg benieuwd geworden naar de Instant Smooth Perfecting Touch.

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 29 oktober 2013 at 11:08

  Ik doe zeker mee!
  ben heel benieuwd naar de lip perfector!
  heb alles gedaan of al eens eerder
  facebook : zoe louwerse

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 29 oktober 2013 at 10:39

  Ik ken het merk Clarins alleen uit de damesbladen.
  Heb het helaas zelf nog nooit kunnen proberen ,maar ben ervan overtuigd dat
  het een luxe is om mee te werken

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 29 oktober 2013 at 10:01

  Ik word binnenkort aan mijn hoofd geopereerd en ben een tijdje uit de running.Dit pakket zou me mooi afleiden van de napijn !

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 29 oktober 2013 at 09:26

  De Lait Hydratant Corps Soyeux vind ik heerlijk maar andere produkten ken ik nog niet.

 • Avatar van Sandra Rooth
  Reply Sandra Rooth 29 oktober 2013 at 09:22

  Het merk Clarins is ook voor mij te duur om het te kennen. Ik lees er altijd wel veel over en wordt dan ook erg nieuwsgierig om het een keer te proberen. Vooral de Instant Smooth Perfecting lijkt mij een heerlijk product.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 29 oktober 2013 at 09:21

  De beautybalm, super vooral na een nachtje doorzakken. Dit produkt verbloemt het en laat je makeup stralen

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 29 oktober 2013 at 08:56

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit producten van Clarins geprobeerd maar ik ben wel erg benieuwd. Daarom loot ik graag mee voor deze mooie prijs.

 • Avatar van Amanda Gijsberts
  Reply Amanda Gijsberts 29 oktober 2013 at 08:32

  Clarins hebbik nog nooit geprobeerd eenvoudigweg omdat het te duur voor me is met mijn hongerloontje !

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 29 oktober 2013 at 08:18

  Wat een leuke actie weer! Ik heb nog nooit iets van Clarin’s gebruikt… maar die Double Serum zou ik wel eens willen testen :-)
  Ik heb alles gedaan en wacht rustig af!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 oktober 2013 at 08:08

  Leuke winactie…..
  Mijn voorkeur gaat uit naar de clarins instant smooth perfecting touch omdat ik vaak make-up loze dagen heb en hierdoor mijn huid egaler eruit zou kunnen zien, de rimpels etc. zouden door het gebruik hiervan veel minder opvallen. Soms als ik make-up draag zou dit een de perfecte basis kunnen zijn. Waardoor mijn make-up beter en heel lang mooi blijft zitten. Mijn huid van het gezicht zal hoop ik hierdaar zijdezacht aanvoelen…… Omdat ik binnenkort met een vriendin een gezellig dagje uit ga zou dit perfect zodat ik niet al mijn make-up hoef mee te nemen zodat ik met een grote bag mee moet nemen. Dat wil ik graag voorkomen…..
  Op fb heb ik dit geliked en ook op twitwtter zal ik dit tweeten zodat iedereen hieraan mee kan doen.
  Ook bl like ik dit art.

  Fijne dag…..

  Xoxo

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 29 oktober 2013 at 07:40

  Toffe winactie! Mijn favoriet Clarins product is een lipstick (ik ben de naam nu even kwijt) dus ik ben eigenlijk wel benieuwd naar hun huidverzorging aangezien ik daar nog niets van geprobeerd heb

 • Avatar van Lola
  Reply Lola 29 oktober 2013 at 07:09

  Hoi! Ik doe heel graag mee aan deze super leuk winactie! Ik heb geen Facebook dus kan ik al die dingen niet doen… Ik hoop dat ik dan nog steeds kans maak! Het leukste product vind ik de lipgloss, omdat ik heel erg van dat soort kleurtjes houd! Ik vind de rest ook heel leuk!
  X Lola

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 29 oktober 2013 at 06:00

  Ik heb nog nooit iets van clarins gehad, hoor er alleen maar goede verhalen over!
  Dus ben heel erg benieuwd!
  Super leuke actie

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 29 oktober 2013 at 05:49

  Ben gewoon heel erg benieuwd of Clarins echt zo goed is als men zegt en jullie beweren, dus zou het heel graag eens uitproberen.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 29 oktober 2013 at 05:44

  Mijn favoriete Clarins product is de Multi-Hydratant gezichtscrème. Wel een beetje prijzig, ik had hem voor mijn verjaardag gekregen en hij is erg fijn.
  Graag maak ik kans op een van de fijne kits.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Heleen Teunissen
  Reply Heleen Teunissen 29 oktober 2013 at 01:50

  Ik ben verslaafd aan de Clarins baume beauté eclair, een crème die ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten en die ook nog eens goed helpt tegen een (super)droge huid. Ben erg benieuwd naar deze produkten!

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 29 oktober 2013 at 00:35

  oh haha was iets te enthousiast. Ik heb je artikel geliked en gedeeld op facebook. En ook belissima. Ik heb nog nooit wat gebruikt hiervan maar ben door je artikel erg benieuwd. Hoop dat ik win:)

 • Avatar van liset
  Reply liset 29 oktober 2013 at 00:32

  Wat een super toffe actie weer! Ik ben dol op de oogschaduws en de mascara’s van clarins. Ook de geur eau de jardin en de bijpassende bodylotion vind ik heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de Instant Smooth Perfecting Touch, omdat mijn make-up vaak slecht blijft zitten ivm een vette t-zone. Ook zou ik graag een mooie foundation van Clarins willen aanschaffen als de instant smooth goed bevalt.

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 29 oktober 2013 at 00:30

  Wat leuk ik doe mee!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.