Media

Herfstboeken | Spotlight, Nine and a half weeks & De redding van Callie en Kayden

30 oktober 2013

jessica-sorensen-de-redding-van-callie-en-kayden
De herfst is voor veel mensen dè tijd van het jaar om lekker te gaan cocoonen: het huis gezellig maken, kaarsjes aan, warme chocolademelk of thee, lekkere baksels uit eigen keuken, comfortabele kleding aan, fluffy sokken en tijd voor goede films, fijne knuffelmomentjes of opgekropen op de bank een nieuw boek lezen. Vandaag heb ik weer drie leuke boekentips voor jullie, ook vandaag weer in verschillende categorieën. Kijk mee voor meer informatie over Spotlight van Joyce Spijker, Nine and a half weeks van Elizabeth McNeill en De redding van Callie en Kayden van Jessica Sorensen.

De redding van Callie & Kayden – Jessica Sorensen
“Kayden ligt in een ziekenhuis en het is onduidelijk wat er aan de hand is. Callie maakt zich verschrikkelijke zorgen, maar ze mag niet bij hem in de buurt komen. Iedereen houdt de twee bij elkaar vandaan. Ondertussen is aangifte tegen Kayden gedaan en is Callie de enige die hem kan redden, met haar getuigenis. Maar dat zal Kayden nooit van haar vragen, want dan moet ze ook haar eigen geheimen prijsgeven.”

De redding van Callie & Kayden is het vervolg op Het lot van Callie & Kayden waar ik jullie in juli meer over vertelde. In dit vervolg wordt de liefde van het stel nog verder op de proef gesteld en het is zeker een aanrader als je ook het eerste deel hebt gelezen. De redding van Callie & Kayden van Jessica Sorensen telt 318 pagina’s, is uitgebracht door Xander Uitgevers en is verkrijgbaar voor €14,95. ISBN 9789401600934

elizabeth-mcneill-nine-and-a-half-weeks
Nine and a half weeks – Elizabeth McNeill (pseudoniem van Ingeborg Day)
“Elizabeth McNeill begint in Manhattan een affaire met een man van wie ze niets weet. Maar wat eerst opwindend is, wordt snel beklemmend, want hun ontmoetingen worden gekenmerkt door dominantie en vernedering. Toch heeft de minnaar van Elizabeth – van wie we de naam nooit zullen weten – een verslavend effect op haar en dreigt ze de volledige controle over haar lichaam èn geest aan hem over te geven.”

Dit is de bekende klassieker die nu opnieuw is uitgegeven en mijns inziens een slimme stap aangezien de erotische boeken de afgelopen jaren erg populair zijn. De eerste druk kwam uit in 1978 en was toentertijd haar tijd ver vooruit, voor nu is het een leuk boek om te hebben gelezen als je van dit genre houdt maar (voor mij persoonlijk) geen must read. Nine and a half weeks van Elizabeth McNeill telt 175 pagina’s, is uitgegeven door Xander Uitgevers en is verkrijgbaar voor €9,95. ISBN 9789401600910

joyce-spijker-spotlight
Spotlight – Joyce Spijker
“Het leven van model en glamour girl Kim de Kleijne gaat over rozen. Ze krijgt haar eerste hoofdrol in een grote Nederlandse speelfilm en niets lijkt een gedroomde carrière als actrice in de weg te staan. Toch heeft het succes een onverwachte keerzijde: hoe bekender ze wordt, hoe meer haar privéleven haar door de vingers glipt. Intussen hoopt de gearriveerde actrice Nora Binnendijck op een comeback. Haar gloriedagen zijn voorbij en ze zit werkloos en eenzaam in een Gooise villa die ze eigenlijk niet meer kan betalen. Gedreven door wanhoop zet Nora alles op alles om nog een keer te schitteren en haar carrière nieuw leven in te blazen. Maar de spotlights zijn inmiddels op Kim gericht…”

Dit boek van Nederlandse bodem is zeker een aanrader om te gaan lezen en geeft een interessante kijk op het glamourleven. Dat het boek nu al een succes is is te merken aan alle media-aandacht die dit boek krijgt en het feit dat de 2e druk al bijna direct van de printers af komt rollen terwijl de 1e druk net uit is. Spotlight van Joyce Spijker telt 320 pagina’s, is uitgegeven door Meulenhoff Boekerij en is verkrijgbaar voor €15,00. ISBN 9789022568095

Welke van bovenstaande boeken spreekt jou het meest aan? Welk genre boeken lees jij het liefst?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 2 november 2013 at 16:43

  Ik ben vooral benieuwd naar C&K omdat ik deel 1 ook superleuk vond.

 • Avatar van Diana
  Reply Diana 30 oktober 2013 at 17:52

  Wat een leuke boeken! Vooral Spotlight lijkt me erg leuk!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 30 oktober 2013 at 16:47

  Denk niet dat dit zo mijn genres zijn, maar ik wens je veel leesplezier nog :-)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 oktober 2013 at 15:29

  Dank je wel Desirée, wat lief

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 oktober 2013 at 10:18

  Het lijken mooie boeken, ga er zeker even naar kijken in de boekhandel, volgende week moet ik het ziekenhuis in en een mooi en spannend boek kan ik wel gebruiken, deze tips komen precies op tijd voor mij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 oktober 2013 at 14:47

   Ik wil je alvast heel veel sterkte wensen voor je operatie/behandeling. Beterschap!

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 30 oktober 2013 at 09:01

  Ze lijken me beide erg leuk! Ik ben gek op lezen dus ik heb deze titels meteen even opgeschreven!
  Liefs

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 oktober 2013 at 08:53

  Ziet er goed uit en fijn om zoveel boeken te lezen! ;-)

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 30 oktober 2013 at 00:13

  Het is altijd leuk om in de trein een boek te lezen. Dat maakt de reis wat minder vervelend onderweg naar werk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.