Mama & Kind Persoonlijk

Let’s get personal #24 | Nieuwe werkkamer, Samsung Note 3 & cocoontime

11 oktober 2013

lets-get-personal-oktober-2013-3
Vandaag is het weer tijd om jullie bij te praten over wat ik zo’n beetje gedaan heb de afgelopen weken op het gebied van mijn werk en privé. Qua werk lijkt het wellicht alsof het op een lager pitje staat en alhoewel dit aan de hoeveelheid events/presentaties/afspraken buiten de deur ook wel zo is (vanwege de bekkenklachten), wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de website, nieuwe plannen, gaat er nu nog meer contact via de mail, post en telefoon en was er zelfs een PR bureau zo lief om even bij mij thuis te komen om enkele nieuwe producten langs te brengen. Ik ben heel erg blij dat er vanuit de zakelijke contacten veel begrip is voor deze tijdelijke situatie waarin tripjes Amsterdam helaas teveel voor me zijn op het moment en ik deze goed moet inplannen en spreiden.

Wel was ik onder andere aanwezig bij een leuk event van een PR bureau waar ik weer even lekker kon bijkletsen en kennismaken met andere bloggers (altijd leuk!), kennis kon maken met mooie merken, de nieuwste collecties en de mensen erachter èn werd ik verwend met een nieuw paar UGGs en won ik ook nog eens een 1-op-1 MAC make-up sessie van 1,5 uur met een make-up artist incl. €100,00 aan producten. Wat een verwennerij! Ik ga binnenkort deze MAC sessie inplannen en ga jullie hier zeker van op de hoogte houden :)

lets-get-personal-oktober-2013-4
De afgelopen tijd zijn we er heerlijk twee weekendjes tussenuit geweest; een keertje met de ouders, broers, schoonzussen en kiddies hiervan en een keertje met mijn ouders. Even lekker ontspannen en wat quality time doorbrengen met de familie, iets wat we heel erg belangrijk vinden. Ik maakte voor het weekend weg met Paul’s familie een appeltaart en een aardbeikwarktaart, we lachten dit weekend veel, gingen gezellig bowlen en Paul dacht weer even kind te zijn door gek te doen op de trampoline. Helaas ging het helemaal mis waardoor zijn enkel in het gips moest en ik hem het verdere weekend kon rondrijden in een rolstoel. Dat deed ik natuurlijk met alle liefde en voelde me erg rot voor hem. Er werd gedacht aan een breuk na de röntgenfoto’s, maar eenmaal in ‘ons eigen ziekenhuis’ aangekomen werd er nog eens naar gekeken en bleek er gelukkig geen breuk aanwezig zijn te zijn maar ging het om een flinke verstuiking en een klap op de enkelbanden. Ondertussen loopt hij weer redelijk normaal rond :)

Oh, en ja. Ik kon het niet laten.. Ik zag deze nieuwe Converse All Stars uit de herfstcollectie en moest ze hebben. Ze lopen heerlijk en zijn gemaakt van wit leer. Lekker fris, maar toch warm en stevig aan de voetjes. Love them!

lets-get-personal-oktober-2013-5
De eerste twee foto’s zijn gemaakt met de Samsung Note 3 die ik op dit moment aan het testen ben. De 13 megapixel camera maakt echt ontiegelijk mooie foto’s (ook in het donker) en er zitten veel leuke fotofuncties op waarmee je een foto kan bewerken en er op kan schrijven met de S Pen. Superfun om mee te spelen èn handig dat dit toestel een foto kan maken op spraakcommando’s zoals smile ^^

Ik heb de laatste tijd erg veel behoefte om lekker in huis te zijn, te cocoonen op de bank met Paul en de huisdiertjes, gezellige avondjes met familie en vrienden te hebben èn vooral ook het hele huis schoon te maken en op te ruimen. Ik bedoel dan ook echt àlle kastjes en lades meenemen. Het ruimt wel heerlijk op zo! Het zal vast wel de nesteldrang zijn die bij de zwangerschap hoort, maar de baby komt straks in ieder geval in een opgeruimd en schoon huis terecht ;)

lets-get-personal-oktober-2013-2 lets-get-personal-oktober-2013-1
De grote kamer waar ik eerst mijn kantoor in had, wordt nu langzaam maar zeker omgetoverd tot de babykamer en dat betekende dat ik mijn werkkamer een ander plekje in huis moest geven. De kamer lijkt zo niet heel erg ruim, maar het is ruim voldoende om lekker in te kunnen werken en alle binnenkomende/nieuwe/nog te behandelen (beauty)producten, persberichten en dergelijke in kwijt te kunnen en mijzelf even terug te trekken. Een knus, gezellig, praktisch en multifunctioneel kantoortje waarbij ik alleen nog de hoek met het witte kastje wil veranderen..

Dit kastje was ooit donkerbruin en heb ik aan de binnenkant roze geverfd en aan de buitenkant roomwit. De tape moet nog van de raampjes af (iemand een tip? deze heeft er veels te lang op gezeten waardoor dit helemaal vast zit..), de knopjes moeten er nog opgezet worden en ik wil er boven nog iets aan de muur hangen. Ik denk zelf aan een poster of iets dergelijks met een mooie inspirerende tekst/quote en dan ben ik helemaal tevreden met mijn nieuwe werkplek :)

samsung-note-3
Ik vertelde jullie net al een beetje over de camerakwaliteiten en leuke bewerkfuncties van de Samsung Note 3, maar ik ben zo onder de indruk van deze telefoon dat ik er graag nog iets meer over wil vertellen. Ik had hiervoor sinds korte tijd net een Samsung S4 en was hier al erg blij mee. Toen ik de vraag kreeg of ik een nieuw toestel, de Note 3 dus, wilde gaan testen was ik direct erg benieuwd. Is dit toestel niet te groot voor mijn kleine handjes? Kijkt zo’n groot scherm nu wel prettig? Gaat de accu niet enorm snel leeg met zo’n groot scherm?

Ik gebruik de telefoon nu ruim een week en ben erg onder de indruk. Een lekker groot 5,7″ full HD scherm wat enorm helder en scherp is, de accu die met gemak 1,5e dag mee gaat (wel bespaarstanden aangezet zoals ik op elke nieuwe telefoon doe), als de accu leeg is is deze binnen no time ook weer volledig opgeladen, de telefoon zit boordevol leuke en handige snufjes èn hij ligt lekker in de hand (lederen achterkant, niet zwaar, nog goed vast te houden met één hand etc.). Ik heb mijn S4 aan Paul gegeven want ik blijf deze Note 3 met veel plezier gebruiken. Thanks Samsung!

lets-get-personal-oktober-2013-6
Kijkt Amy niet ENORM zielig hier? We hebben beide hondjes eind vorige week naar de dierenarts gebracht voor een gebitsreiniging en Amy daarnaast laten steriliseren. Halverwege de dag konden we even bellen hoe het gegaan was en met Bo was alles goed (ze is wat ouder dus toch even tricky met zo’n narcose) en hebben ze één tandje moeten trekken. Amy was ook goed uit de narcose gekomen, heeft weer een schoon gebitje en de sterilisatie was ook goed gegaan. We kregen te horen dat we het goed hadden aangevoeld om dit nu te laten doen, want er waren al wat verdikkingen en wat vocht (?) te zien bij de baarmoeder en melkkliertjes wat wees op aankomende problemen binnen zelfs niet al te lange tijd. Ze hebben dus hierbij niet alleen gesteriliseerd maar ook de gehele baarmoeder etc. verwijderd, om dit allemaal voor te kunnen zijn. Wel even schrikken, maar fijn dat we er op tijd bij waren!

Ze is wel enorm zielig omdat ze een kapje om moet omdat ze anders aan de hechtingen zit te pulken (in een onbewaakt moment had ze er zelf al 2 uit getrokken..) èn hebben we haar ook nog een rompertje aan moeten trekken omdat Bo als ‘moedertje’ anders de wond schoon wil maken.. Even doorbijten voor Amy dus, want ze is er niet happy mee. Gelukkig worden vanavond de hechtingen eruit gehaald en kan ze weer romper- en kapvrij door het leven ^^

Zo, nu zijn jullie weer een beetje bijgekletst :) Ik wens jullie een fijn weekend toe. Enjoy!

Liefs,
Desirée

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Olga
  Reply Olga 19 november 2013 at 16:03

  Wat een prachtige werkkamer heb je! Leuk idee om je witte kastje roze te schilderen vanbinnen. Ik ben er ook bijna aan toe mijn nieuwe werkkamer in te richten. Aan de keukentafel kan prima, maar je eigen plekje hebben is zoveel fijner! En een nieuwe kamer betekent lekker veel DIY-en ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 november 2013 at 08:32

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie! Ik wens je veel plezier met inrichten en DIY-en :D

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 14 oktober 2013 at 21:52

  Wat een mooie foto’s en geweldig kantoortje, het ziet er echt super uit! Daar ga je vast onwijs veel plezier aan beleven, enjoy!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 14 oktober 2013 at 21:03

  Wauw, je nieuwe kantoortje ziet er geweldig mooi uit Desiree! <3 Heel warm en vrouwelijk! And so do you! Je straalde echt helemaal bij UPR. Pretty mamma! (:

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 oktober 2013 at 08:21

   Ahwwww <3 *LIEVERDJE*

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 15 oktober 2013 at 15:21

    Grouphug – met de babybump tussen ons in natuurlijk hihi! <3

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 11 oktober 2013 at 18:25

  Leuke foto’s allemaal!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 11 oktober 2013 at 16:59

  Fijn om te horen dat alles goed gaat meis. En vanavond dus de hechtingen eruit. Hopelijk mag de kap dan ook afblijven. Kunnen jullie weer relaxter cocoonen.

 • Avatar van Lucy
  Reply Lucy 11 oktober 2013 at 13:56

  Wat heb je een gave computer. Zo’n model heb ik nog nooit gezien! Welke is het?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 oktober 2013 at 14:33

   Thanks, ben er ook erg blij mee en werk er alweer een hele tijd met veel plezier mee (vooral het grote scherm is fijn!). Het is een Acer Aspire all-in-one PC :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 11 oktober 2013 at 13:48

  De Samsung Note 3 maakt wel hele goeie foto’s zeg!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 11 oktober 2013 at 13:40

  Veelzijdig weekje! En wat een zielig kijken hondje… Awww All for the best dat jullie haar hebben laten helpen zoals je schreef.

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 11 oktober 2013 at 11:57

  Haha, het blijft een leuke foto met ons voor het rad! ;) En arme Amy!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 oktober 2013 at 12:25

   Jaaa, het was ook erg gezellig! :D

 • Avatar van LaraLaurentia
  Reply LaraLaurentia 11 oktober 2013 at 10:45

  Ik vond het zo jammer dat ik er niet bij kon zijn bij ’the big- U’ de volgende keer ga ik een vrije dag opofferen zodat ik wel kan komen!

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 11 oktober 2013 at 08:31

  Leuke foto’s!

 • Avatar van Yanna - MUFW
  Reply Yanna - MUFW 11 oktober 2013 at 08:28

  Leuke werkkamer!:p Love it!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 oktober 2013 at 07:49

  super leuke foto’s ;D

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 11 oktober 2013 at 07:39

  Leuke post! Tape kun je eraf halen met stickerverwijderaar van HG. :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 oktober 2013 at 09:03

   Ah, dankjewel voor de tip! *hoop dat dit werkt*

 • Avatar van BeautyTIL
  Reply BeautyTIL 11 oktober 2013 at 07:24

  Wat een leuke post! Vervelend van je bekkenklachten, maar wel fijn dat er dan PR bureaus zijn die naar jou toekomen! Fijn weekend x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 oktober 2013 at 06:00

  Leuke post!
  Wat vervelend van Paul zijn enkel!
  Ik wens hem beterschap!
  Mooie foto´s.
  Je ziet er goed uit.
  Leuke outfit die je draagt op de foto waar met fashionista chloe op staat.Waar had je dat alles geshopt=
  Gefeleciteerd met de prijs van mac en ik ben benieuwd wat je uitgezocht hebt en wat je allemaal geleerd hebt.
  Super leuk dat je de nieuwe tel. mag testen.
  Heerlijk is 4711 en de parfum van thomas sabo.
  Wat is je huis mooi ingericht. Lief van pr buro´s dat ze bij je thuis komen om je prod. te laten testen.
  Coole sneakers dit op en top trendy zijn gemaakt van leer. ;-)
  Ja, de baby komt zeker in een goed opgeruimd en heel schoon huis…..

  Happy weekend….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 oktober 2013 at 10:56

   Mijn outfit voor zover je kan zien: grijs shirt met adelaarprint van Bon’A Parte, zwart waxed denim jacket van H&M+ collectie en de ketting is van Proud Mama (een zwangerschapsketting).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.