Beauty

Love it! | Collistar talasso scrub

16 oktober 2013

collistar-talasso-scrub-anti-age-1
Ik heb sinds kort een nieuwe scrub voor het lichaam in huis en ik ben er helemaal gek op! Normaal gesproken ben ik meer voor een product met een fijne korrel of een bodylotion met AHA/BHA erin zodat de dode huidcellen op een subtielere manier verwijderd worden, maar soms ben ik (of beter gezegd, mijn huid) toe aan een stevigere aanpak en daar is deze Collistar talasso scrub perfect voor. Daarnaast zit ‘ie ook nog eens bomvol heerlijke bestanddelen die echt wat voor de huid doen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met deze scrub.

collistar-talasso-scrub-anti-age-2
Deze anti-age scrub is de nieuwste Talasso-Scrub in het Collistar assortiment en ik gok dat het net zo’n favoriet gaat worden als de andere scrubs van dit merk. De scrub bevat zeezouten, essentiële oliën van sinaasappelbloesem en citrusvruchten uit Sicilië en combineert de voordelen van een thalassotherapie met de revitaliserende anti-age effecten van citrustherapie waardoor huidveroudering wordt tegengegaan en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Tijdens het inmasseren verwijderen de zeezouten dode huidcellen en zorgen hierna de citrusvruchten voor een bestrijding tegen vrije radicalen, helpen ze de vorming van pigmentvlekjes te voorkomen, verfijnen ze de huidkorrel en zorgen ze voor een zachtere, meer stralende en egalere huid. De voedende ingrediënten zoals macadamia olie, jojoba olie, squaleen uit olijfolie en vitamine E maken het ook een perfecte scrub voor de drogere huidjes.

De geurcombinatie van sinaasappelbloesem extract en Siciliaanse citrusvruchten samen met de essentiële oliën van citroen, sinaasappel, mandarijn en limoen zorgen voor een heerlijke frisse en opwekkende geur waarmee je ook in de herfst en de winter het zonnetje weer even in huis haalt. In de basis van de geur ruik je ook nog vanille en muskus terug, wat het geheel een aangename warmte meegeeft en zorgt voor een echte wellnessgeur.

collistar-talasso-scrub-anti-age-3 collistar-talasso-scrub-anti-age-4
De scrub is zoals gezegd best grof van structuur, maar als je een zachtere hand gebruikt tijdens het inmasseren voelt hij alsnog heel prettig aan op de huid. Je moet van tevoren wel even goed de olie en de scrub met elkaar vermengen met de bijgeleverde spatel en je kan hierna gewoon beginnen om je vochtige huid in te masseren. Na het afspoelen van de scrub en het droogdeppen van de huid voelt mijn huid heerlijk zacht aan, tintelt deze lekker fris na en is er een voedend laagje achtergebleven van de oliën waardoor mijn huid niet direct schreeuwt om een bodylotion of -butter. Heerlijk!

Deze nieuwste anti-age Talasso scrub is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €49,15 en wordt geleverd in een gigantische pot van maar liefst 700g. Je kan Collistar vinden bij luxe drogisterijen en verschillende parfumerieën.

Heb jij ervaring met de bekende Collistar scrubs? Ben jij meer fan van de fijne lichaamsscrubs of hou je wel van het stevige werk zoals deze scrub?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 16 oktober 2013 at 23:03

  Deze scrub ziet er superlekker uit <3 Die zou ik wel in m'n douche willen hebben.

 • Avatar van Birte
  Reply Birte 16 oktober 2013 at 22:15

  Ik denk dat ik deze scrub eerder in de zomer zou gebruiken. Als het kouder is, ruik ik liever warmere geuren ;-).

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 16 oktober 2013 at 22:12

  Klinkt heerlijk! Al vind ik het wel aan de prijzige kant… voor een scrub.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 16 oktober 2013 at 18:25

  Lijkt me een hele fijne scrub!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 16 oktober 2013 at 17:15

  Ik hou wel van een goeie ruwe scrub :-) Dus da’s oke voor mij. En ik vind het ook goed dat hij een laagje achterlaat, dat heb ik graag!

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 16 oktober 2013 at 10:20

  Hmmmmm Lekker lekker lekker!
  Scrubben is zo goed voor mijn zielige droge huid maar ik doe het te weinig… Maar deze scrub ziet er wel heel goed uit!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 16 oktober 2013 at 09:04

  Oh deze ziet er echt heerlijk uit! De prijs is niet iets waarvan ik denk die koop ik elke week, maar ik vermoed dat deze zijn geld zeker waard is!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 16 oktober 2013 at 09:00

  Deze lijkt me echt heerlijk! Ik ben benieuwd naar de geur :) Ik hou wel van die frisse geuren :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 16 oktober 2013 at 08:21

  Die lijkt me echt heerlijk.
  Soms is een groffe scrub echt lekker.Ben benieuwd naar de geur en het gevoel dat deze scrub naderhand achterlaat.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 oktober 2013 at 07:32

  deze ziet er goed uit :D heb er zelf nog geen van geprobeerd!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 16 oktober 2013 at 07:22

  Wat een leuk kleurtje, haha! Ik hou wel van groffe scrubs :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.