Beauty

Lush wintercollectie 2013 | #3 Lichaam & gezicht

18 oktober 2013

lush-winter-2013-body-face-lips-1
Lush weet mij elk jaar weer goed te verrassen en te verwennen met heerlijke producten voor de koudere maanden en ook dit jaar is dat weer niet anders. Kwamen eerder al de badproducten en de showergels en zepen uit de Lush wintercollectie van 2013 voorbij, vandaag ga ik jullie enkele producten voor de verzorging van je lichaam, de reiniging van je gezicht èn de verzorging van je lippen laten zien. Bereid je voor op een boel liefde voor Lush, informatie, foto’s en mijn eigen ervaring met deze producten.

lush-winter-2013-body-face-lips-2 lush-winter-2013-body-face-lips-3
Celebrate bodylotion 250ml, €24,95
“Het is tijd voor een feestje! We vieren dat deze bodylotion helemaal vrij is van conserveermiddelen. Braziliaanse sinaasappelolie, limoenolie en cognacolie geven een heerlijk frisse geur.”

Dit product bevat o.a. amandelolie en cacao boter en heeft een heerlijke geur van sinaasappelolie, cognac olie, sinaasappelbloesem extract en limoen olie. Het geheel maakt een lekkere friszure geur en een bodylotion die vlot intrekt op mijn drogere huid. Mijn huid voelt hierna heerlijk zacht en gehydrateerd aan en ruikt subtiel naar de frisse citrusgeur.

lush-winter-2013-body-face-lips-4 lush-winter-2013-body-face-lips-5
Sikkim Girls bodycrème 100ml, €39,95
“Een exclusieve bodylotion in de gelijknamige geur van het beroemde parfum uit de Gorilla Perfume collectie. Sikkim Girls staan bekend om hun sensuele manier van dansen. Ze betoveren je met hun heupbewegingen. Deze bodycrème doet hetzelfde met een sensuele mix van jasmijn, frangipani, tuberoos en vanille. Zonder conserveermiddelen.”

Deze luxe bodycrème ruikt echt goddelijk lekker, maar ik ben dan ook een groot liefhebber van de geur van jasmijn, helemaal in combinatie met de thee-achtige vanille-, frangipani en tuberoos waarmee deze gemengd is. De bodycrème is ook lekker voedend en dat komt door de cacao boter, capuacu boter, hennepolie, glycerine, honing, perzikpitolie, rijstolie, illipe boter, kokosnootolie en sojaolie. Een lekker voedend product dus waar mijn drogere huid heel erg gek op is. De geur blijft op mijn huid ook nog eens een fijne tijd ruiken, love it!

lush-winter-2013-body-face-lips-6 lush-winter-2013-body-face-lips-7
Let the good times roll gezichtsreiniger 100g, €10,95
“In deze milde scrub vind je maïsolie, polenta en maïzena. Een vleugje kaneel zorgt voor een mooi teint. Neem een klein beetje in je handen en meng met water tot een pasta. Masseer deze zachtjes over je gezicht (niet rond je ogen) en spoel af.”

Dit product combineert een reinigende werking met een milde scrub en heeft de heerlijke geur van gesuikerde popcorn en voelt prettig aan op de huid. Werkt het prettigst op een vochtige huid waardoor het een romiger papje wordt en laat achteraf geen trekkerige huid achter.

lush-winter-2013-body-face-lips-8 lush-winter-2013-body-face-lips-9
Buche de Noël gezichtsreiniger 100g, €10,95
“De gemalen amandelen en porseleinklei reinigen je huid diep en polijsten dode huidcellen weg. Cacaoboter, gedroogde vruchten en een flinke scheut brandy zorgen voor een gezond velletje. Neem een klein beetje in je handen en meng met water tot een pasta. Masseer deze zachtjes over je gezicht (niet rond je ogen) en spoel af.”

Deze gezichtsreiniger schaf ik elke winter aan want ik vind hem heerlijk voor mijn drogere huid. Ook deze gezichtsreiniger heeft weer een milde scrubwerking, waardoor je een twee-in-één product hebt. Ik vind de geur echt heerlijk zacht, romig en winters en ook hierbij voelt achteraf mijn huid lekker schoon maar niet trekkerig.

lush-winter-2013-body-face-lips-10 lush-winter-2013-body-face-lips-11
Santa’s lip scrub 25g, €9,50
“Neem een klein beetje op je vinger en masseer zachtjes over je lippen. Dan gewoon aflikken. Deze heerlijke lipscrub met colasmaak zorgt voor zachte smakkertjes onder de mistletoe.”

Perfect om de (beginnende) droge lippen weer helemaal zacht te krijgen èn te houden zodat je de hele winter door zoenklare lippen hebt. Maak je lippen vochtig, neem een klein beetje op je vinger, masseer het in en lik het af. Zo hou je zachte, velletjesvrije en verzorgde lippen over.

Santa Baby lip tint 8g, €9,50
“Maak je klaar voor Santa Baby! Masseer deze verzorgende balsem met schitterende rode kleur in op je lippen en ga in de buurt van je liefje staan.”

Een verzorgende lipbalsem die een pittig oranjerood kleurtje achter laat op je lippen die nog best een tijdje aanwezig blijft. Er zit o.a. shea boter, wonderolie, saffloerolie, zonnebloemolie, cacao boter, verschillende waxen en capuacu boter in wat zorgt voor zachte lippen.

Welke van de bovenstaande producten uit de Lush wintercollectie van dit jaar spreekt jou het meest aan om eens te gaan proberen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 22 oktober 2013 at 10:19

    Mooie producten. Buche de Noël wil ik nog een keer kopen.

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 18 oktober 2013 at 22:27

    Ik zou mezelf wel willen verwennen met de lipscrub. Ookal is een suikerscrub eenvoudig zelf te maken, er gaat niks boven de geuren van Lush. Mmmmm!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 18 oktober 2013 at 18:29

    Ik vind Let the good times roll echt heel fijn!

  • Avatar van Stella
    Reply Stella 18 oktober 2013 at 15:40

    Mmmm de gezichtsreinigers moet ik gewoon hebben!!!

  • Avatar van Zoë
    Reply Zoë 18 oktober 2013 at 14:05

    <3 Santa Baby :) Zo'n mooi fel rood! En Sikkim Girls ook natuurlijk, wat een geweldige geur!

  • Avatar van Emma
    Reply Emma 18 oktober 2013 at 13:38

    Sikkim lijkt me heeerlijk! Komt op mijn verlanglijst!

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 18 oktober 2013 at 12:10

    Sikkim Girls en Let the Good Times Roll zijn mijn favorieten :)

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 18 oktober 2013 at 11:51

    Ik ga dit weekend Lush shoppen! De twee lipproducten wil ik zeker.

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 18 oktober 2013 at 11:25

    Wat een heerlijke producten van Lush.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 18 oktober 2013 at 09:55

    Wat een fijne producten! Ik ben een grote Lush fan

  • Avatar van Andrea
    Reply Andrea 18 oktober 2013 at 09:30

    ik gebruik nu ook ” Let the good times roll” Echt verslavend! Het ruikt naar koekjesdeeg, of toffee, karamel popcorn, of iets heel erg lekkers <3

  • Avatar van lisette
    Reply lisette 18 oktober 2013 at 08:35

    Ik ben dol op lipproducten en colasmaak, dus de lipscrub ga ik zeker halen! NumNumNum!!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 18 oktober 2013 at 07:54

    de gezichtsreinigers lijken me best fijn :D

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 18 oktober 2013 at 00:14

    Sikkim heb ik zojuist aan mijn wish list voor december toegevoegd :-D Lijkt me echt heerlijk. En Celebrate lijkt me ook zo lekker, maar misschien juist eerder voor de zomer vanwege de citrusgeur.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.