Beauty

Mijn top 5 | Beautyproducten van september 2013

2 oktober 2013

favorieten-september-2013-1
Het is alweer de tweede dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, parfum en huidverzorging en net zoals de vorige keer laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-september-2013-2
Shiseido lacquer rouge in VI418 Diva is een echte eyecatcher op de lippen. Naast dat ik de kleur en de glans van dit product enorm mooi vindt staan bij mij (zie de nieuwe profielfoto rechtsbovenin de sidebar van de website), brengt hij ook nog eens heel erg gemakkelijk aan, is de pigmentatie geweldig goed, blijft hij best een tijdje op z’n plek èn zitten er voedende ingrediënten in die de lippen zacht houden. Love it! Iets minder is de prijs, je betaalt hier namelijk €26,00 voor..

Lees hier de complete review incl. swatches en full face foto’s over dit product.

favorieten-september-2013-3
Kiehl’s skin rescuer is een nieuwe moisturizer in het assortiment van dit merk en ik (en mijn man!) testen deze nu alweer een tijdje. Hoe langer we hem gebruiken, hoe fijner we hem gaan vinden. De crème is iets voller van textuur, maar trekt alsnog best vlot in en zorgt de hele dag door voor een gehydrateerde huid die comfortabel aanvoelt. Perfect voor deze periode waarin de seizoenen zo aan het wisselen zijn en mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken. Er zit maar liefst 75ml in deze flacon, wat de aankoopprijs van €35,00 heel redelijk maakt.

favorieten-september-2013-4
De hannah cleansing clay heb ik ook nog niet zo heel erg lang in huis, maar dit nieuwe reinigingsproduct is echt heerlijk! Er zitten als belangrijkste ingrediënten twee soorten klei in die de huid diep reinigen, verzachten en kalmeren. Ik gebruik hem zelf zo’n 2/3 keer per week en merkte al snel een verschil. Mijn onzuivere delen werden minder rood/vlekkerig, de drogere delen worden er niet extra droog van en na gebruik voelt mijn huid direct lekker zacht aan. Je hebt per keer niet veel product nodig, waardoor je met het potje van 40ml (€31,50) alsnog even vooruit kan.

Lees hier de complete review over dit product.

favorieten-september-2013-5
Na de BB Creams veroveren nu de CC Creams de beauty-industrie. Drogisterijmerken kunnen natuurlijk niet achterblijven en zo is sinds kort ook de Max Factor CC Cream verkrijgbaar. Naast dat het vooral een cosmetisch product is, heeft deze CC Cream ook huidverzorgende en huidcorrigerende eigenschappen. Fijne extraatjes dus, zeker nu het kouder aan het worden is en de meeste huidjes wel wat extra’s kunnen gebruiken. De mediumdekking zorgt voor een natuurlijk gezicht en hij geeft een mooie glow aan de huid, waardoor mijn droge huid er gelijk frisser uit ziet. Naast de fijne prijs van €13,99 (30ml) is er nog een groot voordeel: de lichtste kleur is ook echt licht genoeg voor de erg lichte huidjes!

Lees hier de complete review over dit product inclusief swatches en full face foto’s.

favorieten-september-2013-6
En dan een herontdekt product: de heerlijke Thierry Mugler Alien essence absolue. Ik ben eigenlijk het hele jaar door wel een groot fan van de bijzondere geuren van Thierry Mugler, maar deze zwaardere en intensere variant heb ik nu het kouder begint te worden weer naar boven gehaald. Je ruikt er onder andere jasmijn, heliotroop, zonnebloemen, iris, kasjmierhout, mirre, balsamico, musk, witte amber en vanille in terug. Een verrassende, unieke en sensuele geur die ook nog eens de hele dag door blijft ruiken. ♥

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand september?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 3 oktober 2013 at 17:50

  Wat een mooie producten, de CC creme lijkt me ook erg fijn. De lipstick staat je echt heel erg mooi en Alien is een heerlijk luchtje.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 2 oktober 2013 at 20:47

  Dit lijken me hele fijne producten!

 • Avatar van charile
  Reply charile 2 oktober 2013 at 18:32

  Leuk om te lezen!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 2 oktober 2013 at 15:22

  Mooie producten!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 2 oktober 2013 at 11:57

  Oh, Alien…. de meest lekkere geur die ik ken <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 2 oktober 2013 at 10:12

  Die geur van Thierry Mugler heb ik geroken in de Douglas.. zo lekker!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 oktober 2013 at 09:52

  prachtige producten :D

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 2 oktober 2013 at 08:29

  Ik heb nog nooit de geuren van Thierry Mugler geroken, maar heb er al veel over gelezen en ze lijken me echt bijzonder… volgende keer als ik bij een parfumerie ben ga ik er eens aan ruiken :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2013 at 10:47

   Ik ben heel benieuwd wat je ervan zal vinden en welke geur je het lekkerst vind (of wie weet wel geen? haha).

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 2 oktober 2013 at 08:20

  De Shiseido lacquer rouge is erg mooi! Ik vind de kleur er zo verassend uitkomen! De andere producten lijken me ook erg fijn. :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 2 oktober 2013 at 08:07

  Hele fijne producten <3

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 2 oktober 2013 at 06:57

  Mooie producten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 oktober 2013 at 04:36

  Dat ziet er allemaal zo goed en mooi uit! Ik had pas geleden veel verschillende producten van Hannah gezien maar dat is vrij duur!
  Hoe gaat het met je?

  Fijne dag……

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 oktober 2013 at 10:48

   Met mij is alles goed en met de kleine in de buik ook, net een mooie 24 weken controle gehad :)

   • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 2 oktober 2013 at 10:51

    Heel fijn om te horen dat het goed met jullie gaat….. ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.