Beauty

New haircare | Davines, Toni&Guy en Sebastian

23 oktober 2013

davines-more-inside
Sinds ik een grof permanent in mijn haren heb laten zetten zo’n half jaartje geleden zijn er wat minder stylingproducten die ik kan gebruiken dan normaal, maar er zijn er de laatste tijd enkele waar ik helemaal verliefd op ben geworden en weer andere die ik toch graag aan jullie wil laten zien. Ik heb nu namelijk een heel ander haartype dan hiervoor en heb meer voedende, hydraterende en krulactiverende producten nodig en kan hierdoor niet alles meer testen, maar dat betekent niet dat ik jullie niet op de hoogte kan houden van nieuwtjes op dit gebied. Kijk mee voor meer informatie over nieuwe haarproducten van Davines, Toni&Guy en Sebastian.

Davines more inside collectie
Toen ik de kans kreeg om van het merk Davines enkele nieuwe stylingproducten uit te kunnen proberen die zouden passen bij mijn haartype, kon ik natuurlijk geen ‘nee’ zeggen. De prachtige verpakkingen (niet alleen van de producten zelf, maar ze komen ook nog eens verpakt in kleurrijk en mooi cadeaupapier binnen), de duidelijke namen, de producten die doen wat ze beloven èn ook nog eens heerlijk hydraterend zijn.. Wat wil je nog meer?! De producten bevatten geen kleurstoffen of parabenen en zitten in recyclebare verpakkingen.

Ik probeerde de volgende producten uit:
– this is a curl moisturizing mousse (it’s for defined, bouncy curls) 250ml, €25,90
– this is a relaxing moisturizing fluid (it’s for straight, controlled looks) 125ml, €19,70
– this is a curl building serum (it’s for flexible curly looks) 250ml, €23,45
– this is an invisible serum (it’s for satiny, tousled looks) 50ml, €22,35

De combinatie van bovenstaande producten zorgt ervoor dat ik mooie gedefinieerde krullen krijg die dagen mooi blijven zitten, zacht aanvoelen, glanzen èn ook nog eens niet pluizen. De geur van de producten is lekker (licht kruidig) en zorgt voor een soort wellnessmomentje. Ik heb op een haarspray, droogshampoo (die ik gebruik voor volume bij de haaraanzet) en glansspray geen enkel ander stylingproduct meer aangeraakt sinds ik deze producten in huis heb. Love them!

sebastian-counter-balance-collection
Sebastian counter balance collectie
Deze twee producten van Sebastian Professional zijn vanaf deze maand verkrijgbaar en bestaat uit 2 producten, een Shine Shaker en een Texture Maker. De combinatie van deze producten zorgt voor een kapsel vol textuur en glans. De producten zorgen ervoor dat het haar van binnen uit wordt versterkt en gehydrateerd en mooi zal gaan glanzen.

De Texture Maker (150ml, €27,05) kan je goed gebruiken om wat meer textuur in je haar aan te brengen over de gehele lengte of juist enkel bij de haaraanzet voor meer volume. Een beetje het effect van een droogshampoo of volumepoeder zonder dat het er direct zo droog uit ziet als dat met deze producten wel eens kan gebeuren, maar werkt wel het beste in combinatie met de warmte van een föhn. De Shine Shaker (75ml, €29,10) is een lichtgewicht glansspray waarbij je maar een klein beetje nodig hebt om een mooi effect te creëren en deze spray beschermt het haar direct tegen warmtestyling. Wel zo fijn, al gebruik ik hem meer als een finishingspray voor wat extra glans.

toni-guy-lulu-kennedy
TONI&GUY x Lulu Kennedy collectie
Trendsetter Lulu Kennedy ging deze samenwerking aan om bijzondere designs te ontwerpen voor enkele toppers uit de haarstylingslijn van Toni & Guy. In Nederland zullen hiervan de Casual Sea Salt Texturising Spray (200ml, €12,99) en de Glamour Volume Plumping Whip (90ml, €12,99) verkrijgbaar zijn vanaf komende week. Lulu heeft zich voor deze tijdelijke verpakkingen laten inspireren door de trends van de laatste fashion shows in Londen en de inspirerende filosofie van de Hair Meet Wardrobe collectie. De Texturising Spray creëert binnen no-time een beachy look en de Plumping Whip geeft een volume-effect en kan ook gebruikt worden om krullen of een laagjeskapsel te definiëren.

Spreken de bovenstaande nieuwe haarstylingsproducten en merken jou aan? Wat voor stylingproducten gebruik jij normaal gesproken?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Didi
    Reply Didi 24 oktober 2013 at 22:33

    Oh ben helemaal into haren op het moment sinds ik het wat langer heb! Die Texture Maker van Sebastian ben ik wel benieuwd naar :-))

  • Avatar van Anotherfashionlover
    Reply Anotherfashionlover 23 oktober 2013 at 15:57

    Ik heb weleens een shampoo & conditioner van Davines geprobeerd, echt goede producten inderdaad!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 23 oktober 2013 at 14:38

    Ik gebruik heel weinig stylingproducten. Op dagelijkse basis gebruik ik hoogstens wat haarlak, maar verder haal ik mijn stylingproducten enkel boven voor speciale gelegenheden. Ik wil mijn haar niet te veel belasten. Deze zien er wel allemaal interessant uit hoor.

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 23 oktober 2013 at 08:38

    Wat een leuke verpakkingen! Lijken me fijne producten :)

  • Avatar van liset
    Reply liset 23 oktober 2013 at 08:18

    Die plumping whip lijkt me wel wat! Ik heb zelf behoorlijk slag in m’n haar en gebruik daarvoor het liefst een.serum en vervolgens een product dat ik erin kan kneden. Leuk artikel weer!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 23 oktober 2013 at 06:58

    Leuke verpakkingen en in vrolijke kleuren van tony & guy! ;-)
    Heel veel producten die je hier laat zien ken ik niet.

    Fijne dag…..

    Xoxo

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 23 oktober 2013 at 00:48

    Die producten van Toni & Guy zien er heel erg aantrekkelijk uit door de leuke verpakkingen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.