Fashion

New in! | UGG Classic Mini & Blayre

4 oktober 2013

ugg-blayre-classic-mini-1
Dat ik de komende winter geen koude voetjes meer hoef te gaan hebben is één ding wat zeker is. Ik draag al enkele jaren trouw de UGG classic short in huis als pantoffels en ik kan dan ook al niet meer zonder omdat mijn voetjes enorm verwend zijn met dit heerlijke comfort en de warmte die deze schoenen bieden, maar na zo’n 3 herfst/winters/voorjaren gedragen te zijn waren ze eigenlijk wel aan vervanging toe. En nu ben ik de trotse eigenaar van 2 nieuwe paren UGG Australia; een paar voor in huis om de shorts te vervangen en een paar voor buiten met een goede zool en van waterresistant materiaal. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

ugg-blayre-classic-mini-2 ugg-blayre-classic-mini-3 ugg-blayre-classic-mini-4
UGG Australia Blayre in Espresso
Deze UGGs zijn duidelijk voor de winter bedoeld met de rubberen profielzool, de voering en kraag van sheepskin en een waterbestendige bovenkant. Daarnaast zit er een goede binnenzool in wat ze helemaal perfect maakt voor lange herfst- en winterwandelingen in het bos en park. Ik heb deze in mijn eigen schoenmaat genomen en ze zitten als gegoten. Ze sluiten goed om mijn voet en enkel zonder te strak of te los te zitten, de rits zorgt voor een prettige instap, zijn heerlijk warm en hebben een verwisselbaar inlegzooltje voor als deze aan vervanging toe is of als je er bijvoorbeeld je eigen zooltje in zou willen leggen.

ugg-blayre-classic-mini-5 ugg-blayre-classic-mini-6
UGG Classic Mini in Black
Dit paar classics kreeg ik bij een pers-evenement mee naar huis (wat een enorme verwennerij!!) en ze werden ook nog gepersonaliseerd naar wens met Swarovski steentjes. Ik koos ervoor om aan de binnenkant van de rechterschoen een D te laten zetten. Supertof en een leuk detail wat in het oog springt als je met je benen over elkaar zit. Deze UGGs hebben een vaste inlegzool, een buitenzool van kunststof schuim (EVA) en een flexibele suède buitenkant. Voor mij persoonlijk niet echt een buitenmodel omdat het toch minder ondersteuning biedt en niet bestand is tegen regen en sneeuw, maar het is wel de perfecte binnenschoen voor in de herfst, winter en het frisse begin van het voorjaar. Met een maatje kleiner dan normaal zit ik met de classic-modellen helemaal goed omdat ze nog wat uitlopen. Door het zachte leer en de fluffy sheepskin voering zorgen deze comfortabele UGGs er zeker voor dat je geen koude tenen meer hebt.

Verklaar me maar voor gek, maar ik had al zin in de koudere seizoenen en met deze nieuwe UGGs ben ik er helemaal klaar voor! Je kan UGGs in verschillende luxe schoenenwinkels vinden, maar ze zijn ook te koop via de officiële Nederlandse UGG Australia webwinkel. Je kan hier betalen via iDeal, creditcard of PayPal, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling met ongeveer 4 werkdagen in huis.

Ik wist al dat de classics enorm comfortabel waren en was al een tijdje benieuwd naar de ‘schoenmodellen’ van dit merk. Na de ervaring met het Blayre model ben ik om en na even rondgesnuffeld te hebben op de website heb ik ook leuke sleehakken, loafers (met pailletjes!) en laarsjes op het oog.. Dat wordt even sparen ;)

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 oktober 2013 at 15:10

  Ik vind die Blayre’s super mooi. Ik vraag me af of die dierenleed-mensen vegetarisch zijn.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 9 oktober 2013 at 14:58

  Oh de foto van de fluffy binnenkant! <3 Sinds ik mijn paar kreeg op het persevent draag ik haast geen andere schoenen meer. Zo heb ik laatst op killerheels een dagje door Maastricht gerend en je moest eens weten hoe dankbaar ik de volgende dag was voor mijn 'pantoffels' – zoals ik ze liefkozend noem! En joh, jij bent inderdaad helemaal winterready! Wat een stoere boots heb je er nog bij gekocht, gaaf!

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 4 oktober 2013 at 20:36

  Ah wauw beiden zijn prachtig! Ik ben dol op Ugg Australia, ik heb een grijze classic paar ugs en een chestnut bailey button variant. De kwaliteit is super, ze lopen goddelijk en zijn heerlijk warm. Helemaal ideaal zo in de zwangerschap. Het liefst koop ik nog een paar baby-uggs voor de kleine meid in mijn buik :)

 • Avatar van Bente
  Reply Bente 4 oktober 2013 at 19:47

  Mooie foto’s! En mooie UGGs natuurlijk! :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 4 oktober 2013 at 19:07

  Niet zo mijn ding al vind ik de zwarte wel erg leuk! :)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 oktober 2013 at 13:46

  Wat zijn ze leuk zeg! :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 4 oktober 2013 at 13:45

  Dat eerste paar is echt heel erg tof!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 4 oktober 2013 at 12:43

  Ik vind ze erg fijn zitten en heerlijk warm, ik draag en koop ze alleen niet vanwege de verhalen over die arme schapen en vanwege de prijs…

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 4 oktober 2013 at 12:21

  Helaas gaat het niet alleen om nep UGGS, vond ze altijd al lelijk net sloffen, de meeste meiden sloffen er ook letterlijk mee over straat. Zo zonde.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 4 oktober 2013 at 11:26

  Wat een mooie warme foto’s! Ze zien er heerlijk uit voor aan je voeten. Lekker warm.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 4 oktober 2013 at 10:58

  oohh heerlijk! ik wil ook zulke warme voetjes haha

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 4 oktober 2013 at 10:08

  Ik hou echt van Uggs als het buiten vriest! Ik heb ook classic mini’s :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 4 oktober 2013 at 09:28

  Oooh, die Blayre’s zijn tof! Lekker warm.

 • Avatar van corina
  Reply corina 4 oktober 2013 at 08:40

  Jammer dat nou net op dierendag deze vreselijke laarzen beschreven worden.
  Voordat het uggs zijn is er al heel veel dierenleed aan vooraf gegaan!
  Bij de meeste mensen helaas niet bekend…

 • Avatar van Beautytalk
  Reply Beautytalk 4 oktober 2013 at 08:31

  oeh.. die zijn echt wel mooi!
  Eefje

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 4 oktober 2013 at 07:47

  Leuk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 oktober 2013 at 05:55

  Geweldig…. zo mooi en ook nog heerlijke warmhouders voor je voeten.
  Laat de winter maar komen……. ;-)

  Happy Friday…..

  Xoxo

 • Avatar van Nem
  Reply Nem 4 oktober 2013 at 01:09

  Ik vind de blayres niet mooi, sorry ;) heb zelf de bailey buttons en ze zitten echt super. Ik heb ze heel graag aan als het koud is!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 oktober 2013 at 00:06

  Ze zien er super cosy uit! ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.