Beauty

Parfumnieuws | L’Occitane, Thomas Sabo & Escada

25 oktober 2013

thomas-sabo-escada-loccitane
Er komen de laatste tijd weer erg veel heerlijke geuren binnen en ik deel ze maar al te graag met jullie. Jullie weten dat ik een ‘geurenmens’ ben en dat ik qua geurnoten toch wel rozen, amber, patchoeli, vanille, musk en ‘poeder’ erg lekker vind. Laten deze nieuwe parfums van L’Occitane, Thomas Sabo en Escada nu een groot deel van mijn favoriete geurnoten in zich hebben.. Heerlijk! Heb jij ongeveer dezelfde smaak qua parfums dan ben ik erg benieuwd welke van deze drie jou het lekkerst lijkt. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de geurbeleving.

loccitane-ambre-santal-1 loccitane-ambre-santal-3 loccitane-ambre-santal-2
L’Occitane Ambre & Santal eau de toilette 75ml, €55,00
Dit nieuwste parfum in de ‘La Collection de Grasse’ is geschikt voor de frissere seizoenen als de herfst en winter en komt hiermee op een perfect moment uit. Het is een warme en sensuele, hout-achtige geur waarin je bergamot, rozemarijn, vijgenblaadjes, rozen, zonneroosje, sandelhout, cederhout en vanille ruikt. Het is zeker een unisex geur en ik ‘betrap’ Paul er hier in huis regelmatig op dat hij de geur draagt. Ik vind dit echt een heerlijke, warme en bijna kruidige geur maar na wat langer te dragen wordt hij wat zachter en krijg ik er echt het gevoel bij van een warme deken die je om je heen slaat. Lovely!

thomas-sabo-charm-rose-intense-4 thomas-sabo-charm-rose-intense-3 thomas-sabo-charm-rose-intense-2
Thomas Sabo Charm Rose Intense eau de parfum 50ml, €49,95
Thomas Sabo staat meer bekend om zijn leuke bedelsieraden, maar heeft ook enkele fijne parfums in zijn collectie opgenomen. De nieuwste is deze Charm Rose Intense variant en komt in dezelfde vorm als de andere parfums van dit merk, alleen dan in een diepzwarte kleur. Het is een vrouwelijke en sensuele geur en je ruikt er fresia, witte perzik, mandarijn, kokosmelk, witte bloemen, ylang-ylang, pioenroos, zwarte roos, jasmijn, frangipani, lelie, vanille, amber, patchouli en rozenhout in terug. Zoals je ziet is het een vooral bloemige geur maar hij is ergens wat romig te noemen en draagt best lang op de huid en wordt wat warmer hoe langer je hem draagt. Een heerlijke geur die perfect geschikt is voor romantische avondjes.

especially-escada-elixir-2 especially-escada-elixir-3 especially-escada-elixir-1
Especially Escada Elixir eau de parfum intense 50ml, €67,00
Niet alleen de flacon van dit parfum is prachtig, ook de inhoud ervan is heerlijk te noemen. Ik heb nu eenmaal een zwak voor rozen in parfums en met deze geur zit je dan zeker goed. Het is een sensuele, bloemige en warme geur en je ruikt er ambrette, peer, grapefruit, ylang-ylang, pruim, Turkse roos, vanille, witte musk, kasjmierhout, amber en patchoeli in terug. Nog een groot pluspunt: deze eau de parfum intens blijft heerlijk lang op de huid ruiken. Dit is naar mijn persoonlijke mening over de laatste maanden toch wel één van de lekkerste geuren die uit is gekomen die perfect geschikt is voor overdag en verschillende gelegenheden.

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 25 oktober 2013 at 16:12

  Als grote Escada fan ben ik natuurlijk het meest benieuwd naar het Escada perfum! :-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 25 oktober 2013 at 15:13

  dat geurtje van Escada wil ik ook ooit, wat een heerlijk geurtje is dat zeg :-)

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 25 oktober 2013 at 11:17

  De eerste en laatste geur spreken mij het meest aan, snel maar eens even gaan snuffelen!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 25 oktober 2013 at 08:18

  Especially Escada lijkt me het lekkerst, ik hou van bloemige geuren :) En hij heeft echt een hele mooie flacon!

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 25 oktober 2013 at 00:13

  Zo daar dat een flesje je nieuwsschierig kan maken. Die Escade geur wil ik zeker even ruiken binnenkort!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.