Beauty

Philosophy | Homemade honey buns & home sweet holiday collectie

27 oktober 2013

philosophy-homemade-honey-buns
Elk jaar weer is de kerstcollectie van Philosophy een feestje om naar uit te kijken. Dit jaar heeft de collectie de naam ‘home sweet holiday’ gekregen en zijn er weer heerlijk ruikende producten in terug te vinden in geuren die perfect passen bij de feestdagen. Ik ga jullie vandaag de gehele collectie laten zien inclusief de shampoo, shower gel & bubble bath Homemade Honey Buns. Ben jij een grote fan van foodie geuren dan is deze Philosophy kerst collectie op jouw lijf geschreven. Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

Homemade honey buns shampoo, shower gel & bubble bath 480ml, €17,24
“Niets is op kerstochtend zo lekker als honing op een warm broodje. Verwen je dit feestseizoen met homemade honey buns shampoo, shower gel & bubble bath die heerlijk geurt naar honing. De hydraterende, multifunctionele formule zorgt voor een rijk schuim dat mild reinigt. Je haar en huid voelen daarna heerlijk zacht aan.”

Ik gebruik dit product zelf niet als shampoo, maar echt als een showergel en alhoewel ik normaal gesproken niet zo’n fan ben van ‘eetbare’ geuren in verzorgingsproducten vind ik de geur van dit product wel echt heerlijk. Je ruikt er een soort van koekjesdeeg in terug samen met honing en speculaaskruiden. Mmm echt een product om te gebruiken tijdens winterse douchesessies. Je hebt maar een klein beetje nodig om lekker veel schuim te kunnen creëren en je huid ruikt achteraf nog best een tijdje subtiel na. Nice!

Nog een leuk detail: het recept op de flacon om zelf honeybuns te kunnen maken..

philosophy-kerst-2013-3
Granny’s apple pie shampoo, shower gel & bubble bath 480ml, €17,24
“Niets is beter dan oma’s appeltaart. Granny’s apple pie shampoo, shower gel & bubble bath geurt naar deze warme traktatie alsof het net uit de oven wordt gehaald. Het rijke schuim reinigt en verzorgt mild, waardoor je haar en huid heerlijk zacht worden. Omhul je tijdens het douchen en baden met het warme comfortabele gevoel van oma’s appeltaart.”

Peppermint stick shampoo, shower gel & bubble bath 480ml, €17,24
“Kom helemaal in feeststemming door je in te zepen met peppermint stick shampoo, shower gel & bubble bath. De knisperende, verkoelende geur van pepermunt laat al je zintuigen opleven terwijl je geniet van een rijk schuim dat van kop tot teen reinigt en verzorgt. Dankzij de hydraterende formule voelen je haar en huid heerlijk zacht aan.”

Sweet fluffy cupcake shampoo, shower gel & bubble bath 480ml, €17,24
“Bevredig je verlangen naar zoet met de sweet fluffy cupcake shampoo, shower gel & bubble bath. Dit is niet zomaar een cupcake… philosophy heeft luchtige marshmallows gemixt met een vleugje vanille en caramel voor een heerlijke cupcakegeur die niet te overtreffen valt. Het hydraterend schuim reinigt en verzorgt, waardoor je haar en huid heerlijk zacht worden. De heerlijke cupcake geur maakt elke dag zoet.

philosophy-kerst-2013-1
Cherry pinwheel cookie high-gloss high-flavour lip shine €15,95
“De cherry pinwheel cookie high-gloss, high-flavor lip shine is hét perfecte hebbeding voor de feestdagen. De formule bevat natuurlijke oliën en vitamine E om je lippen te hydrateren, te kalmeren en te verzachten én tegelijkertijd een transparant kleurtje en high-gloss glans te geven. De cherry cookie geur is een extra feestbonus.”

philosophy-kerst-2013-6

The cookie exchange giftbox €29,00
Set bestaande uit christmas cookie shampoo, shower gel & bubble bath, sweet creamy frosting body lotion en sugar sprinkles high-gloss, high-flavor lip shine.

“Deel je feestvreugde met je vrienden en familie en geef de cookie exchange cadeau. Een set met drie heerlijke producten die perfect passen in de feesttraditie. De 3-in-1 hydraterende formule van de christmas cookie shampoo, shower gel & bubble bath verzorgt en reinigt mild je huid en haar en als je van kop tot teen met schuim bedekt bent, voel je de feeststemming vanzelf opkomen. De luxueuze formule van de sweet creamy frosting body lotion bevat natuurlijke oliën en shea butter om je huid extra te verzorgen en het vochtgehalte op peil te houden. Anti-oxidanten in de lotion verzachten je huid en helpen haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De sugar sprinkles high-gloss, high-flavor lip shine geven je lippen een transparant kleurtje en een high-gloss glans, terwijl ze tegelijkertijd verzorgd worden door de sweet sugar sprinkles formule. The cookie exchange: hét perfecte cadeau voor de feestdagen.”

philosophy-kerst-2013-2
Fruitcake mix giftbox €31,00
Set bestaande uit vanilla cake mix shampoo, shower gel & bubble bath, cranberry medley body lotion en candied pecan hot salt body scrub.

“Kerst is niet compleet zonder een traditionele fruitcake. Combineer dit trio om van kop tot teen de heerlijke fruitcakegeur te beleven. Reinig en verzorg je huid en haar mild met de vanilla cake mix shampoo, shower gel & bubble bath. Exfolieer vervolgens je huid met de candied pecan hot salt body scrub en eindig je badritueel met de cranberry medley body lotion. Je huid zal dan zijdezacht, glad aanvoelen en op-en-top verzorgd zijn.”

Bovenstaande producten zijn vanaf november exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Ik krijg in ieder geval een heerlijk feel good gevoel bij deze kerstproducten van Philosophy en vind de twee giftboxen ook erg leuke en betaalbare cadeautjes maken voor de feestdagen, of iemand die ergens in de komende maanden jarig is en zulke geuren wel kan waarderen.

Spreken de Philosophy kerstproducten jou aan? Ben jij fan van foodie geuren in verzorgingsproducten?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 28 oktober 2013 at 15:07

  Ik moet me echt inhouden om dit niet gelijk allemaal op mijn wishlist te zetten en het zo snel mogelijk te bestellen. Die honey buns shower gel klinkt zo overheerlijk!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 27 oktober 2013 at 23:16

  die honey buns lijkt mij echt een geweldige geur, ik ga hem niet ruiken want ik mag niest meer kopen haha

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 27 oktober 2013 at 21:01

  Deze producten spreken mij zeker aan! Ik ben benieuwd naar Granny’s Apple Pie!

 • Avatar van EliseJoanne
  Reply EliseJoanne 27 oktober 2013 at 20:10

  Ik ben enorme fan van foodiegeuren in producten! En deze producten spreken me qua uiterlijk erg aan, ontzettend schattig en vrouwelijk!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 27 oktober 2013 at 12:49

  Wat een leuke producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 oktober 2013 at 12:10

  superleuke sets!

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 27 oktober 2013 at 11:53

  De producten lijken mij stuk voor stuk erg fijn werken, ik ben sowieso gek op de producten van Philosophy.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 27 oktober 2013 at 10:57

  HJAAAAA, en of deze producten me aanspreken! De geuren lijken me geweldig :-)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 27 oktober 2013 at 10:30

  Peppermint Stick lijkt me zo lekker!!

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 27 oktober 2013 at 09:52

  Ik moet me nu zo inhouden om niet naar de winkel te rennen en alles te kopen! Dit lijkt me zo lekker!
  Liefs

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 27 oktober 2013 at 09:37

  Lijken me echt heerlijke producten!

 • Avatar van Charile
  Reply Charile 27 oktober 2013 at 09:13

  Klinkt heel goed!

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 27 oktober 2013 at 08:47

  Oelalaa dat ziet er heerlijk en veelbelovend uit! Mooi artikel en leuke producten!

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 27 oktober 2013 at 08:42

  Hmm, deze lijken mij allemaal erg fijn!

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 27 oktober 2013 at 08:31

  Echt alles spreekt mij aan! Het lijkt me allemaal zo heeerlijk <3

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 27 oktober 2013 at 08:02

  Hmm, lijken me lekkere producten! Vooral die giftbox ziet er erg schattig uit :)

 • Avatar van liset
  Reply liset 27 oktober 2013 at 07:38

  Pfff krijg er trek van als ik dit lees.. klinkt heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 oktober 2013 at 07:15

  Oh…. dat ziet er heel leuk uit!
  Ik ben er benieuwd….. Moet maar snel even naar dew parfumerie shop om iets ervan te kopen ;-)

  Geniet van deze dag….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.