Beauty

Aveda Holiday 2013 | Give Calming

9 november 2013

aveda-holiday-give-calming-set-1
Begin van de week liet ik jullie alle verkrijgbare cadeausets van de Aveda Holiday Gifts 2013 zien en vandaag ga ik één van deze heerlijke pakketten uitgebreider aan jullie laten zien met meer informatie, foto’s en reviews. Het heerlijke Give Calming cadeaupakket bestaat uit 3 producten voor je lichaam om deze heerlijk te kunnen verzorgen. Ik was eventjes ‘vergeten’ hoe lekker de geur van Aveda producten is en hoe fijn de producten zijn, voor mij is dit op het moment mijn favoriete bodylijn geworden. Op zoek naar een verwen- en wellnessmomentje voor jezelf of ken je iemand die dit wel kan gebruiken? Dan is deze set echt een aanrader!

aveda-holiday-give-calming-set-3
Het Aveda Give Calming pakket komt in een prachtige cadeaudoos die is gemaakt van handgemaakt lokta papier uit Nepal. Zoals ik in het vorige artikel al vertelde doe je met de aanschaf van zo’n cadeauset ook direct wat goeds voor de bevolking van Nepal: 2400 families kunnen door Aveda’s inkoop van het handgemaakte lokta papier eten en kleding kopen, hun huizen repareren en hun kinderen naar school sturen, er wordt werkgelegenheid verschaft aan 4900 mensen en er wordt 3400 hectare bos beschermd.

aveda-holiday-give-calming-set-4 aveda-holiday-give-calming-set-5
De calming body cleanser in deze set is een travelsize verpakking met een inhoud van 50ml. Je hebt hiervan maar een klein beetje per keer nodig en zeker in combinatie met een douchepuff kan je er een heerlijk schuim mee creëren. De smoothing body polish uit dit pakket komt in een tube met een inhoud van 75ml en is een crèmescrub met medium grove scrubdeeltjes gemaakt van walnoot en is perfect voor de wekelijkse scrubbeurt. Na het gebruik van de scrub en de douchegel voelt mijn huid lekker zacht aan en deze klaar voor de laatste stap..

aveda-holiday-give-calming-set-6 aveda-holiday-give-calming-set-7
Namelijk lekker rijkelijk insmeren met de heerlijke replenishing body moisturizer. Dit is echt zo’n heerlijk product, ik blijf maar aan mijzelf voelen en snuffelen als ik deze bodylotion gebruikt heb ♥ De tube heeft een inhoud van 125ml en aangezien het product zuinig in gebruik is kan je hier wel eventjes mee vooruit. Voor de echt droge plekken op mijn lichaam doet deze lotion helaas niet voldoende, maar hij is perfect voor de dagelijkse hydratatie van het lichaam. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter waardoor je je direct weer aan kan kleden en door kan met je dagelijkse bezigheden.

aveda-holiday-give-calming-set-2
Het Aveda Give Calming cadeaupakket is vanaf morgen verkrijgbaar voor €37,50 bij de verschillende Aveda verkooppunten door het land. Ik heb er in ieder geval weer een heerlijke ervaring met Aveda producten bij en vind het op dit moment de perfecte verwenproducten om even lekker mee tot rust te komen en tijd voor mijzelf mee te nemen tijdens de zwangerschap. De doos is natuurlijk prachtig om mooie kleine spulletjes of bijvoorbeeld haaraccessoires in te bewaren :)

Welke producten gebruik jij op dit moment graag voor een echt wellnessmomentje voor jezelf?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 november 2013 at 18:38

  Lijken me fijne producten!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 9 november 2013 at 11:48

  De scrub spreekt me aan :-) Mooie box.

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 9 november 2013 at 08:45

  Ik gebruik graag af en toe eens wat anders. Op dit moment bevalt mij Dr. van der Hoog Hydro Active heel goed. Maar als het op is dan zou ik best de Aveda producten willen gaan proberen.
  Groetjes Irene

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 november 2013 at 05:23

  Dit klinkt goed en het is in mooie box gedaan.

  ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.