Beauty

Gamila Secret giftset (+ win!)

30 november 2013

gamila-secret-giftset-1
De Gamila Secret cleansing bars lijken een hype te zijn die maar niet ophoudt, want deze bars die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken blijven enorm populair. Naast de cleansing bars is het assortiment inmiddels uitgebreid met verschillende verzorgende producten voor het lichaam en het gezicht zoals handcrèmes en gezichtsoliën en zo zijn er voor de komende feestdagen ook mooie giftsets verkrijgbaar. Ik wil deze vandaag als tip meegeven (leuk voor jezelf òf voor een ander) en gelijk wat meer vertellen over de producten. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

gamila-secret-giftset-2 gamila-secret-giftset-3
Er zijn twee verschillende Gamila Secret giftsets verkrijgbaar:

Gamila Secret giftset deluxe €139,95
Een greep van alle beste producten bij elkaar in een luxe box. De producten hebben het originele formaat:
– cleansing bar lavender heaven
– secret dish
– face oil original
– hand cream
– foot cream.

Gamila Secret giftset €39,95 (te zien in dit artikel)
Een mooie giftset van 2 bestsellers van dit merk, de producten hebben het originele formaat:
– cleansing bar lavender heaven
– secret dish
– hand cream.

Gamila is een 74-jarige Druze vrouw uit Galilee en is de grondlegger van dit 100% natuurlijke huidverzorgingsmerk. De kracht is de unieke kruidenformule die terugkomt in alle producten. Gamila werd voornamelijk bekend door haar cleansing bars met niet alleen reinigende maar ook helende eigenschappen. De exacte kruidenformule blijft een Secret, Gamila heeft er namelijk 40 jaar over gedaan om de juiste synergie tussen de kruiden te vinden.

gamila-secret-giftset-5
De cleansing bar in deze giftset is de bestverkochte variant: Lavender Heaven. Deze is geschikt voor de normale tot droge huid en heeft reinigende, kalmerende, antibacteriële, herstellende, helende en verzachtende eigenschappen. Je kan deze bar gebruiken om je gezicht mee te reinigen, je lichaam mee te wassen en is zelfs geschikt voor gebruik als shampoo, als scheermiddel en als gezichtsmasker. Ik gebruik hem zelf graag om mijn handen te wassen (zeker in combinatie met de handcrème) en onder de douche om mijn gezicht mee te reinigen (werkt ook fijn samen met de Clarisonic).

Je gebruikt dit product door je gezicht of lichaam en handen vochtig te maken, de bar tussen je handen te nemen en even rond te bewegen tot je voldoende product op je handen hebt – dit voelt een beetje jelly aan – en brengt dit vervolgens met ronddraaiende bewegingen op je gezicht of lichaam aan. Je laat dit vervolgens eventjes zitten voordat je het afspoelt. Als je begint met een cleansing bar zal je merken dat deze de huid wat uit lijkt te drogen, maar na een wat langere periode zal je merken dat dit effect niet meer optreedt en dat je huid er juist zachter en egaler van wordt.

Deze cleansing bar bevat enkel de volgende natuurlijke ingrediënten: olijfolie, lavendelolie, laurierbladolie, kokosolie, shea boter, druivenzaadolie, zoete amandelolie, brandnetelextract, rozemarijnextract, kamillebloemextract, verbena extract, wijnruit extract, salie-extract en pistache extract.

gamila-secret-giftset-6 gamila-secret-giftset-4
Sowieso is een goede handcrème geen overbodige luxe in deze koude wintermaanden, maar deze variant van Gamila Secret is wel heel erg fijn in gebruik. Er zit onder andere zoete amandelolie, glycerine, shea boter, olijfolie, cacao boter, avocado olie, zoete sinaasappelolie en aloë vera extract in. Een heerlijke combinatie die voedend en hydraterend is, zonder vettig aan te voelen. Erg fijn, zo kan je namelijk snel weer door met je dagelijkse bezigheden.

Het mooie stenen schaaltje is perfect om de zeep na gebruik op te laten drogen en staat ook nog eens erg mooi in de keuken, het toilet of de badkamer.

Winactie
Van Gamila Secret mag ik een zelfde giftset als die ik hierboven laat zien weggeven aan een bezoeker van Curvacious.nl. Wil jij hier kans op maken? Laat dan in de reacties hieronder een leuke motivatie achter, volg Curvacious op Twitter (@CurvaciousNL) en tweet de volgende rozegekleurde zin: Ik maak kans op een luxe #GamilaSecret giftset bij @CurvaciousNL op https://curvacious.nl/ Doe jij ook mee met deze winactie? Good luck! :) Meedoen kan t/m 8 december 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Heb jij ervaring met producten van Gamila Secret? Spreken bovenstaande producten jou aan?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van sisi
  Reply sisi 6 december 2013 at 20:31

  ik ben vandaag langs douglas geweest en de winkelier laat me kennis maken met Gamila secret lavendel heaven cleansing bar.
  Ik ben hartstikke enthousiast daarover maar durf mijn portemonnee nog niet zomaar open rukken vanwege vele miskopen uit verleden (van echt dure merken tot merkloze producten).
  Ik heb een gecombineerde huid die best rood kan worden in de winter, op mijn wangen zitten veel grove poriën en paar putjes die ooit litteken van acne zijn. Ik zoek al jaren lang naar geschikte reinigingsproducten die een voedend en herstellende werking hebben en het is nog steeds geen succes. Bovendien heb ik ook geïrriteerde huid tussen mijn bovenbenen die vaak terugkeert, ik hoop dus echt dat ik een goede reinigingsproducten ervoor kunnen vinden en niet meer nutteloze producten aanschaffen.
  Mijn handen zijn niet heel problematisch maar het kan heel droog en trekkerig worden in de winter. Ik heb heel wat handcrème gebruikt maar deze zijn of te vet (crème trek de huid niet in) of niet voedend genoeg (mijn handen worden heel snel weer trekkerig). Daarom wilde ik ook graag handcrème van Gamila secret uitproberen.

  Als deze producten echt zo wonderful/amazing/geweldig zijn, ben ik vast en zeker de nieuwe aanhanger van Gamila Secret!

  Ik wilde dus heeeeeeeeel graag zo’n Gamila Secret giftset winnen!

  Ik heb je gevolgd op twitter en dit is de twitterbericht over deze actie:
  https://twitter.com/sisi_zhou/status/409036555597000705

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 5 december 2013 at 21:34

  ik wil heel graag meedoen! Gewoon omdat ik ervan houdt lekker te ruiken en ben benieuwd naar de geuren :)

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 5 december 2013 at 10:10

  Ik wil heel graag mee doen voor mijn dochter die aan psoriasis lijdt (all over) en deze zeep schijn haar huid niet te irriteren of te activeren

 • Avatar van Annoes_xo
  Reply Annoes_xo 5 december 2013 at 10:01

  Super leuk!
  Als ik win geef ik het aan me moeder omdat ze het verdiend!

  xoxo

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 4 december 2013 at 21:47

  Wat een mooie set! <3 Ik doe dolgraag mee aan deze geweldige winactie in de hoop een kans te maken op deze fantastische set! :D Heb nog nooit een fullsize cleansing bar (of handcreme) gehad, wel de miniatuur cleansing bars die in de diverse boxen hebben gezeten. Dit is echt een multifunctioneel product!
  Ik vind Gamila Secret echt een geweldig merk met heerlijke producten.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 3 december 2013 at 22:29

  Een prachtige prijs, erg mooi set voor de huidverzorging, ik doe graag mee.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 december 2013 at 11:23

  Mooie set! Ik heb net voor 5 December een Gamila bar gekocht voor mijn schoonzus, maar die kan ik natuurlijk niet gaan uitproberen. Het heeft me wel nieuwsgierig gemaakt, want hij geurt fantastisch!!!

 • Avatar van julia
  Reply julia 2 december 2013 at 21:31

  toevallig heb ik laatst de zeep geprobeerd, een heerlijk product zowel voor onder de douche als je gezicht, droogt totaal niet uit en voelt heerlijk zacht aan, zelfs mijn dochter is om en zij heeft een echte eczeem huid! Dit maakt mij uiteraard zeer nieuwsgierig naar de andere producten!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 2 december 2013 at 19:49

  Wat een mooie set! Ik heb nog geen ervaring met de Gamila producten maar zou het graag proberen! Helaas geen budget ervoor nu, ik heb nog geen baan. De handcreme lijkt mij erg fijn, ik heb vaak last van droge handen in de winter.

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 2 december 2013 at 18:23

  Het zijn niet alleen heel fijne producten maar ze zien er ook nog eens geweldig uit

 • Avatar van Jennie
  Reply Jennie 2 december 2013 at 17:54

  Ik zou het graag aan mijn moeder willen schenken. Ze is meer van de verzorging en dit zou mooi van pas komen

 • Avatar van corry de vos
  Reply corry de vos 2 december 2013 at 08:11

  De SINT gaat al jaren ons huisje voorbij….maar misschien maakt hij ons dit jaar wel blij …..dus blijf de actie nog even delen en promoten
  zodat ik een kansje maak om voor deze mooie prijs mee te loten
  dus gooi mij maar in de zak………..
  en ik ga helemaal uit mijn dak
  als ik dat leuke prijsje pak

 • Avatar van Tineke Landwier
  Reply Tineke Landwier 2 december 2013 at 07:07

  Hallo, dat is een schitterend actie en ik wil graag kans maken !! Ik leid aan psoriasis dan zou dit geweldig zijn voor mijn huid !

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 2 december 2013 at 05:42

  Wat een heerlijk luxe verwenpakket! Ik doe graag mee! I like! Groetjes van Nina.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 1 december 2013 at 21:53

  ik zou super graag deze mooie prijs willen winnen, leuk voor de feestdagen

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 december 2013 at 21:36

  Nog nooit heb ik deze producten gebruikt, maar ze zien er geweldig uit in zo een prachtige verpakking

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 1 december 2013 at 20:08

  leuke actie

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 1 december 2013 at 13:00

  Verzorgings producten winnen is altijd leuk!
  Zeker nu er feestdagen voor de deur staan!

 • Avatar van Dikkiedik
  Reply Dikkiedik 1 december 2013 at 07:53

  Dat is pure verwennerij! Natuurlijk wil ik met zo’n leuke actie meedoen en ik hoop stiekem dat Sint mij hiermee wil verwennen.

 • Avatar van Michella nanhekhan
  Reply Michella nanhekhan 30 november 2013 at 20:15

  Mooie producten heeft Gamila. Secret altijd! Echter, ik heb nog nooit eerder iets van dit merk gebruikt. Ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar de handcreme omdat ik echt super droge handen heb. Dit komt doordat ik voor mijn werk mijn handen moet desinfecteren met alcohol. Dit plus wassen meerdere keren per dag. Mijn handen worden hier echt niet vrolijk van dus ik zou heel blij zijn als ik eindelijk een goede handremmen zou ontdekken.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 november 2013 at 19:18

  Lijkt me lekker! Ik doe mee ^^

 • Avatar van Hilde Vander Elst
  Reply Hilde Vander Elst 30 november 2013 at 16:43

  Dit ziet er zo chique uit ! Ik ken de producten niet maar wil ze absoluut uitproberen!

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 30 november 2013 at 11:45

  Dit is zo’n heerlijk merk! Wat een leuke actie :)
  Ik zou deze set aan m’n moeder willen geven, als afsluiter van een moeilijke periode. Zelf heb ik ook een Gamila zeepje en ben helemaal fan, dus ik denk dat m’n moeder er ook erg blij mee zou zijn! En heb alle bovenstaande stappen genomen om mee te dingen naar de prijs ;)

  Liefs, Laura x

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 30 november 2013 at 11:28

  Ik ben samen met mijn vriend echt verslaafd aan deze producten. Ik zou graag winnen omdat we over 1,5 jaar gaan trouwen en aan het sparen zijn voor onze bruiloft. We hebben de komende 1,5 jaar niet zoveel geld om dure producten te kopen.

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 30 november 2013 at 10:57

  Ik heb helaas geen twitter, maar wil wel graag winnen. Ik volg je op bloglovin en FB. Een leuk cadeau voor mijn zus die net verhuisd is. Ze kan wel wat verwennerij gebruiken na al dat geklus.

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 30 november 2013 at 10:55

  Ik doe heel graag mee omdat mijn man een erg gevoelige huid heeft. Aangezien hij met zijn beroep nogal vies wordt moet hij zich wel heel goed wassen maar vooral nu in de winter kan zijn huid daar niet goed tegen. Hij wordt rood en jeukerig. Ik zou heel graag zijn rug willen wassen met deze zeep. Als ik de beschrijving lees dan vermoed ik dat dit veel beter is dan de producten die hij nu gebruikt. En als ik de hand cream gebruik kan ik hem ook nog met zachte hand wassen ;-)
  Ik volg je al via Twitter, mijn tweet: https://twitter.com/cloggie13/status/406722100368375808

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 30 november 2013 at 09:35

  Ziet er alleen al heel mooi uit in de verpakking. Lijken me hele fijne producten! Ik merk toch dat ik steeds meer richting ‘meer natuurlijke’ producten ga. Dankzij jou weer een fijn merk ontdekt! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 30 november 2013 at 06:54

  Het lijken heerlijke producten en ik zou dan ook graag mee doen, nieuwe producten proberen is altijd zo fijn….en dat is nog niet alles…..Want wie wil er nu niet met zachte en verzogde handen Sint een hand geven en met verzorgde handen en mooi gelakte nagels aan het kerst diner zitten?

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 november 2013 at 00:43

  Oeh hier heb ik nog niet eerder wat over gehoord!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 30 november 2013 at 00:34

  ik heb geen ervaring met de producten van Gamila Secret maar hoor & lees er zoveel goeds over dat ik het graag zou willen uitproberen.
  Met name naar de cleansing bar ben ik erg benieuwd naar.
  Sinds kort gebruik ik de Philips Vita Pure dus dat lijkt me een ideale combinatie.
  Ik heb deze actie gedeeld via Facebook & Twitter en maak graag kans op deze giftset.

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 30 november 2013 at 00:23

  Ik ben gek op het proberen van producten waar ik nog niet bekend mee ben, en als ze dan ook nog eens fabulous zijn ben ik helemaal blij dus ik doe zeker mee :) Leuke winactie!

  Liefs,
  Miranda

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 30 november 2013 at 00:18

  Natuurlijk wil ik hier kans op maken! Omdat enige ijdelheid mij niet vreemd is en ik wil wel het beste voor mijn huid. Liefst producten op natuurlijk basis en aan die wens komt dit merk wel tegemoet. Daarnaast heb ik al wel wat positieve verhalen gelezen over Gamila. Kennelijk zijn ook veel beroemde mensen fan. Beroemdheden die genoeg geld hebben. Nou, dat zegt toch wel iets?!

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 30 november 2013 at 00:15

  Ik wil graag deze mooie set winnen omdat ik graag verwend word met mooie en lekkere dingen en mijn zoon daar helaas niet aan denken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.