Beauty

Glossybox november 2013 | Modern romance

22 november 2013

glossybox-november-2013-1
Vandaag is het weer tijd om de inhoud van de nieuwste Glossybox aan jullie te laten zien. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en/of uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze november-editie zit: lees dan zeker verder! De november-editie is genaamd ‘Modern romance’ en bevat allemaal producten om ons voor te bereiden op het winterseizoen met “donkere, dramatische en sensuele producten”. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en mini-reviews.

glossybox-november-2013-2
In de box die ik ontving zitten de volgende producten:

Zalando kortingscode van €10,- (minimum bestelwaarde €50,-)
Eyeko skinny liquid eyeliner black fullsize t.w.v. €11,00
Toni&Guy glamour firm hold hairspray travelsize
Pure Elements dag- en nachtcrème samples
Balance Me shine on tinted lip salve fullsize t.w.v. €11,70
Benefit they’re real mascara sample
PinkGellac fluorescerend roze nagelvijl.

Al met al best een leuke inhoud met 3 fullsize producten en enkele travelsize producten die je zo eens leuk kan uitproberen of die bijvoorbeeld heel erg handig zijn om mee te nemen op reis, met een weekendje weg of in je make-uptasje in je handtas.

glossybox-november-2013-5
Een kleine haarspray vind ik persoonlijk altijd handig om bij me te hebben als ik een feestje heb of een weekendje weg ga bijvoorbeeld, zo hoef je niet gelijk zo’n enorme bus mee te sjouwen en kan je toch altijd even je kapsel verstevigen. Deze variant van Toni&Guy vind ik persoonlijk erg fijn, want hij werkt ook nog eens antistatisch en wordt niet al te hard.

De Pure Elements crèmes zijn ook weer handig voor een nachtje of weekendje weg, zo heb je toch een dag- en nachtcrème bij je maar het scheelt ook weer veel ruimte in je toilettas. De crèmes zijn heel mild en hydraterend en zijn prettig genoeg voor mijn drogere en gevoelige huid voor een weekendje.

De knalroze nagelvijl is van het merk PinkGellac en bevat op de achterkant ook nog een kortingscode voor de webwinkel. Leuk extraatje want een fijne kartonnen vijl komt altijd van pas :)

glossybox-november-2013-3 glossybox-november-2013-4
De lipgloss van Balance Me heeft in de tube een erg onaantrekkelijke kleur voor mij persoonlijk, maar eenmaal aangebracht zorgt het voor een nude kleurtje met een mooie glans. De lipgloss verzorgt de lippen goed want hij zit bomvol met voedende en hydraterende bestanddelen en antioxidanten. De geur is lekker mintig, maar het tintelt niet op de lippen. Een fijne verzorgende lippenbalsem, die komt ook zeker van pas met dit koude weer!

De Benefit they’re real mascara is één van de bestselling producten van dit merk, maar ik ben er zelf niet helemaal tevreden over en snap de hype dan ook niet helemaal.. Wellicht is het heel erg persoonlijk, maar zelfs als ik de mascarahoeveelheid verminder door goed af te vegen langs de mascarahals en hem zigzaggend en voorzichtig aanbreng, krijg ik er niet veel volume en aan-elkaar-geplakte wimpers van. Mehhh :(

De Eyeko eyeliner is dan wel weer een product waar ik heel erg blij mee ben. In de tijd dat dit merk nog helemaal een hype was op beautyblogs en ik hier nog ambassador van was, was dit mijn favoriete eyeliner en heb ik er heel wat van verslonden in zwart, bruin en donkerblauw. De pigmentatie is enorm goed, hij blijft de hele dag door zitten en je kan er heel gemakkelijk een mooie wing mee zetten. Love it!

De Glossybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 25 november 2013 at 08:53

  ik ben het meest nieuwsgierig naar de mascara!

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 23 november 2013 at 12:53

  Leuke inhoud! De eyeko eyeliner heb ik in het grijs, die zat ook eens in een box.

 • Avatar van Dagmar
  Reply Dagmar 23 november 2013 at 11:09

  Looking good ! Mooie box heb je gekregen, ik ben fan van de spray en de gloss, hele fijne producten!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 22 november 2013 at 20:20

  Leuke glossybox dit keer, vooral de mascara van benefit :-)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 22 november 2013 at 19:32

  Ziet er vrij leuk uit! Vooral die eyeliner lijkt me fijn :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 november 2013 at 17:32

  ik vind het best een leuke box :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 22 november 2013 at 17:00

  Wat een leuke box! Die eyeliner is echt fantastisch, ik kreeg ‘m in London gratis bij een tijdschrift.

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 22 november 2013 at 16:34

  Wat een leuke inhoud!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 22 november 2013 at 15:19

  Wat een leuke inhoud zeg, mijn zus krijgt ook voor de eerste keer haar glossybox, ben benieuwd wat zij ervan vind.

 • Avatar van Koalabeautymama
  Reply Koalabeautymama 22 november 2013 at 15:17

  Ik heb geen Glossybox, maar gebruik wel haarproducten van Toni&Guy en vind ze echt fantastisch! :D

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 22 november 2013 at 15:05

  Ik las er al over op een aantal blogs, en ik vind dat de inhoud best mooi is.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 november 2013 at 14:25

  Leuk inhoud van deze box!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 22 november 2013 at 14:25

  Deze inhoud spreekt mij niet bijzonder aan. Ben nog steeds blij dat ik van de Glossybox ben overgestapt naar de Beautybox. De inhoud past beter bij mij vd Beautybox. En kan niet twee boxen als abonnement hebben. Blijf de Glossybox wel leuk vinden maar voorkeur gaat uit naar de BB.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.