Media

Ik hou van Holland bordspellen

9 november 2013

ik-hou-van-holland-bordspellen-1
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het televisieprogramma Ik hou van Holland erg leuk om te kijken en als het op zaterdagavond op RTL4 op is dan gaan we er meestal echt lekker voor zitten met wat lekkers erbij en het liefst samen met vrienden om zo mee te doen met de spellen. Maar ook als het seizoen op televisie weer zo is dat er geen Ik hou van Holland meer te zien is, dan kan je toch deze leuke sfeer inclusief de Hollandsche weetjes in huis halen door gezellig een bordspel te gaan spelen. Het Ik hou van Holland bordspel is vernieuwd èn er is nu ook een Ik hou van Holland Verjaardagsspel verkrijgbaar die beide zorgen voor veel leuke en gezellige momenten met familie en vrienden. Kijk mee voor meer informatie èn de winactie.

ik-hou-van-holland-bordspellen-2
Ik hou van Holland bordspel
“Ik Hou van Holland is dé tv-hit van de afgelopen jaren. Tot nu toe was het alleen nog voor BN’ers mogelijk om achter de desk te kruipen bij de teamcaptains, maar daar komt verandering in! De leukste en nieuwste spelonderdelen uit het TV-programma kun je nu in je eigen huiskamer spelen. Stel je eigen team samen en waan je in de studio bij Linda, Jeroen en Guus. Met spellen als ‘Geen ja, nee en uh’, de Spellingsronde, Woordslang en Kaaswerpen heb je urenlang plezier. De welbekende zoemer wordt bij het spel geleverd om dit herkenbare Nederlandse feestje compleet te maken.”

Geschikt voor meerdere spelers en het is zelfs aan te raden met een hele vriendengroep of familie van minstens 8 personen te spelen en 2 teams te maken. Het spel duurt ongeveer 45 minuten. Het spel is eventueel te combineren met onderstaand verjaardagsspel voor extra fun, anders zou je deze speelkaartjes opzij kunnen leggen. Verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 24,99.

ik-hou-van-holland-bordspellen-3
Ik hou van Holland Verjaardagsspel
“Dit spel is gebaseerd op het hilarische ‘Ik Hou van Holland’ Verjaardagsspel, waarin stalen zenuwen een vereiste zijn. Gezellig met z’n allen in een kringetje zitten, om vervolgens te worden blootgesteld aan een zenuwslopend vragenvuur. Beantwoord de vragen op de juiste manier en geef het cadeau door. Pas nadat je de vraag goed hebt beantwoord, mag je het cadeau doorgeven en in de tussentijd heb je een tikkende tijdbom in handen. Weet je het antwoord niet of ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen… BOEM!”

Dit spel kan je los spelen of gebruiken in combinatie met het bordspel en is (los) geschikt om te spelen vanaf 3 personen. Los duurt dit spel maximaal 10 minuten. Verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 24,99.

Winactie
Ik mag van Identity Games beide Ik hou van Holland spellen verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Leuk! Wil jij hier kans op maken? Laat een reactie achter onder dit artikel welk spel jou het meest aanspreekt èn wat voor jou onmisbaar is tijdens een gamenight met vrienden. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt op Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’. Meedoen met deze winactie kan t/m 17 november 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maria Scheffer / Mijnals
  Reply Maria Scheffer / Mijnals 14 november 2013 at 23:39

  Welke ik hou van Holland spel het wordt laat ik geheel aan jullie over want beide lijken mij erg leuk. Wat niet moet ontbreken tijdens een spelletjes avond zijn de frituur snackjes en limonade naar keuze. Maar het aller belangrijkste is een foto toestel om alle gekkigheid vast te leggen. De eerst volgende keer dat de foto`s bekeken worden zal er zo hard gelachen worden dat de buikspieren vanzelf getraind zullen worden wat een balans dag onnodig maakt.

 • Avatar van Kasper
  Reply Kasper 14 november 2013 at 19:16

  Het verjaardagsspel !!!! Mijn kinderen liggen onder de tafel wanneer het cadeau ontploft waneer wij het op tv kijken. Dus als wij het nou met kerstmis aan hun kunnen geven. Dan wordt het een kerstmis om nooit te vergeten.

 • Avatar van Christel
  Reply Christel 14 november 2013 at 19:11

  Ik zou heel graag het bordspel Ik hou van Holland winnen. Gezellig met z’n alle spelen als we met de meiden een weekend weg zijn. Normaal kijken we met de meiden uit de vriendengroep op zaterdagavond Ik hou van Holland op tv (als het op tv komt tenminste) Een fanatiek meidenavondje. Een keer in het jaar gaan wij een weekendje weg en het zou natuurlijk wel heel erg leuk zijn als dit spel dan met ons mee kan gaan!!!

 • Avatar van zoe
  Reply zoe 14 november 2013 at 14:35

  het spel monopoly is echt mijn favoriet!

 • Avatar van Merel Bakker
  Reply Merel Bakker 13 november 2013 at 18:55

  Het verjaardagsspel lijkt me het leukst, daar kan je zo lekker mee lachen. Ik heb dit spel een keer met een paar vriendinnen nagebootst en toen de tijd om was, liet iemand een soort confetti bom afgaan. Dat was erg leuk, alleen erg veel werk om de troep op te ruimen ;) Tijdens een gamenight mag het verjaardagsspel zeker niet ontbreken, maar dat geldt ook voor de andere Ik hou van Holland spelletjes. Ook vind ik het spel Weerwolven van Wakkerdam erg leuk om met een groep vrienden te spelen, en ook die mag dus niet ontbreken bij een gamenight.

 • Avatar van Ricky
  Reply Ricky 13 november 2013 at 14:18

  Gezellig samen spelletjes doen! Heerlijk met vrienden, maar ook alleen met mijn man of met de kinderen. Mijn dochter van bijna 12 is groot genoeg voor het bordspel, dus het lijkt me leuk om die te winnen.

 • Avatar van Chantal van Oort
  Reply Chantal van Oort 11 november 2013 at 20:58

  Sinds mijn zoontje op zaterdagavond wat langer op mag blijven, moeten we van hem Ik hou van Holland kijken. Bijna 8 jaar en dan al zon gezelligheidsmens. Kaarsje aan, lekker dingetjes op ij is ook dol op spelletjes spelen en dat is voor hem een vorm van ontspanning, gezelligheid. Dus wie weet kan ik hem voor mijn zoontje winnen, zodat we de koude wintermaanden door kunnen komen.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 11 november 2013 at 19:50

  Wij spreken regelmatig af met vrienden voor een avondje met een spelletje, borrel erbij, lekkere hapjes (frans kaasje en lekkere humus mmmm) en spelen maar, meestal is dat Kolonisten van Catan of Skibbo maar ik voel een nieuw spel aankomen ;-) graag het bordspel

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 11 november 2013 at 19:30

  Holland Verjaardagsspel lijkt mij het leukst,vilg op face book en twitter ik hoop op een klein kansje

 • Avatar van Jorine
  Reply Jorine 11 november 2013 at 13:59

  Wat lijkt me dit een gezellig en leuk bordspel! Wij spelen in ons huis erg vaak spelletjes, van 30 seconden tot kolonisten van catan. Dit spel zou er super bij passen!

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 11 november 2013 at 13:16

  Het Hollandse bordspel lijkt me geweldig. Het lijkt me heerlijk om dit spel tijdens de koude wintersavonden met de familie te spelen. Natuurlijk mogen de Hollandse hapjes bij zo’n avond niet ontbreken. Ik zou het geweldig vingen om het spel te winnen

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 11 november 2013 at 12:47

  Dit vind ik weer een hele leuke winactie. Als ik ergens gek op ben is ’t spelen van (bord)spellen. Mij lijkt daarom het Ik hou van Holland bordspel het leukst. Oh, en wat mij betreft is een gamenight compleet als we een meerdere bordspellen spelen en er ook echt rivaliteit is… Dat maakt ’t spelen van een spel toch wel spannend… en uiteraard horen er ook lekkere snacks en drankjes bij. Frituurhapjes, mmmmm!

 • Avatar van Joke
  Reply Joke 11 november 2013 at 11:14

  Ik hou van Holland bordspel lijkt me superleuk om tijdens de familie avonden zoals met kerst en oudennieuw met de hele bups te spelen. Hier zijn we wel van de spellen zoals Catan, Carcassonne maar dit is heel at me ook heel leuk!

 • Avatar van Tess Evea
  Reply Tess Evea 11 november 2013 at 10:42

  Beide spellen zijn erg leuk! Ik kijk sowieso altijd ‘Ik hou van Holland’ super leuk! Ik doe dus zeker mee en ik volg je op bloglovin en facebook!

 • Avatar van Danny
  Reply Danny 11 november 2013 at 10:25

  Ik zit altijd met veel plezier voor de buis naar het verjaardagsspel te kijken. Geweldig hoe de kandidaten in spanning zitten met een ‘bom’ in hun handen en wanneer hij zal gaan ontploffen. Als hij gaat roken wordt het helemaal leuk. Ik zou dat graag zelf mee willen maken met een stel vrienden. Leuk om met sinterklaasavond te spelen of gewoon op een zaterdagavond. Natuurlijk mogen de bitterballen, chips en nootjes daarbij niet ontbreken. Een heerlijk Hollands avondje.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 11 november 2013 at 06:10

  Ik doe graag mee! Een super leuk en gezellig spel lijkt me voor thuis met een drankje en een hapje en leuke vrienden!

 • Avatar van will
  Reply will 10 november 2013 at 22:44

  Ik zou graag gaan voor het bordspel “Ik hou van Holland verjaardagspel
  Alle vrienden moeten een goed humeur meenemen en ik zorg voor lekkere hapjes.
  Dan wordt het vast een gezellige avond.

 • Avatar van Annelaure
  Reply Annelaure 10 november 2013 at 22:43

  Ik ben dan wel Linda de Mol niet… maar als ik dit spel zou winnen, reken ik me net zo rijk als La de Mol! Ik zou heel graag het bordspel winnen, om met Oud & Nieuw met onze vriendengroep te spelen. Fun gegarandeerd, lijkt me zo.

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 10 november 2013 at 17:05

  Ik zou graag het Ik hou van Holland Bordspel willen winnen. Ik ben dol op spelletjes en in dit speel zit veel variatie. Tijdens een gamenight met vrienden mogen vooral de bitterballen en de lekkere drankjes niet ontbreken. Ik ben blij dat de wintermaanden weer zijn aangebroken en er weer volop tijd is voor leuke spelletjes.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 9 november 2013 at 23:04

  Mij spreekt hetIk hou van Holland boordsel het meest aan. Onmisbaar: drank!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 9 november 2013 at 22:48

  Ik hou van bordspellen met vrienden en vreiendinnen.
  Het Ik hou van Holland bordspel zou leuk zijn voor altijd…… ;-)

  Alvast een fijne dag morgen

  ;-)

 • Avatar van Annoeska
  Reply Annoeska 9 november 2013 at 21:35

  Leuke winactie!
  Ik vind het bordspel het leukste en het lijkt me enorm leuk tijdens oud en nieuw !
  Xoxo

 • Avatar van Kelly Caresse
  Reply Kelly Caresse 9 november 2013 at 20:18

  Dit lijkt me nou zo’n leuk spel, ik zou gaan voor de normale ik hou van holland versie! Zo’n game avond is niet compleet zonder heerlijke snacks en drankjes, lekkere chipjes, toastjes, wijntje erbij :)

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 9 november 2013 at 19:30

  Ik zou de verjaardageditie wel willen winnen, nu de avonden zo lang zijn, is er niets lekkerder dan samen met de kinderen een spel te doen

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 9 november 2013 at 17:17

  Wat een leuke actie. Ik zat iedere Zaterdagavond voor de buis bij Ïk hou van Holland”
  Graag maak ik kans op het bordspel omdat mijn zoontje het spel ‘Geen ja, nee en uh’, zo leuk vind.
  Verder heb ik deze actie gedeeld via Facebook & Twitter

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 9 november 2013 at 17:14

  Het Ik hou van Holland Verjaardagsspel lijkt mij het meest hilarisch spel om met vrienden te spelen, onmisbaar vind ik mijn allerbeste vriendinnen erbij met humor maar ook goede gesprekken, onder het genot van glas prosecco en lekkere toastjes

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 9 november 2013 at 16:48

  Ik zou graag het Ik hou van Holland bordspel winnen.
  Spelletjes doen met vrienden of familie geeft zeker in de wintermaanden zoveel gezelligheid.

 • Avatar van Jody Bultman
  Reply Jody Bultman 9 november 2013 at 16:46

  Ik hou van Holland Verjaardagsspel! Kijk iedere zaterdagavond naar het spel op tv, het brengt echt een soort gezelligheid bij je in de huiskamer. Die gezelligheid die zeer herkenbaar is, als je samen met vrienden een spelletje doet, want ik mijn ogen is er niets leukers, dan lekker samen een spel te spelen, om samen te lachen en te genieten. Kortom we proberen sowieso om de twee weken een spelletje te spelen en met dit verjaardagsspel hebben we weer wat meer om te kiezen! Nu nog even duimen!

 • Avatar van Heartshapedrosepetals
  Reply Heartshapedrosepetals 9 november 2013 at 16:39

  Wat een leuke en gezellige winactie, lijkt mij erg leuk om het bordspel met vrienden te doen! Heb het bericht geliked of bloglovin en volg je op twitter, ook heb ik je nu op fb.
  Liefs, Nancy.

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 9 november 2013 at 16:05

  Super gezellig omspelletjes te doen!

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 9 november 2013 at 15:30

  Ik ga voor het bordspel. Ik ben dol op spelletjes. Een vriendenavond betekent meestal spelletjes spelen. Soms spelen we alleen en soms ontstaan er spontaan goede gesprekken. De avond heeft al genoeg van zichzelf en het zorgt ervoor dat ik even al het dagelijkse gedoe vergeet.

 • Avatar van Amerens Jansma
  Reply Amerens Jansma 9 november 2013 at 15:29

  Ik hou van Holland Verjaardagsspel lijkt mij het leukst, omdat dat echt een traditie kan worden op verjaardagen! Of op Sinterklaas of wanneer dan ook <3 Voor mij is onmisbaar op een spelletjes avond heel veel eten! Haha en dan vooral chips!
  Liefs,

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 9 november 2013 at 15:23

  Het bordspel lijkt mij ontzettend leuk om te spelen. …en dan vooral met de Kerst, heerlijk met familie bij elkaar met wat eten en drinken en dan dit prachtige bordspel. Ik houd er van!

 • Avatar van margriet kuper
  Reply margriet kuper 9 november 2013 at 15:09

  ik vind ik hou van holland ook een erg leuk programma. En aangezien wij hier ook nog eens ontzettende spelletjesgekken zijn zou dit spel niet mogen ontbreken hier. Ik zou denk ik t bordspel t leukste vinden omdat je daar het langst plezier van hebt.
  Tijdens een spelletjesavond die we hier minstens 1 avond per week hebben hoeft er voor mij niks bijzonders te zijn; een leuk spel, goed gezelschap en wat lekkers op tafel is dan genoeg.

 • Avatar van Linda de Bode
  Reply Linda de Bode 9 november 2013 at 14:29

  Ik hou van Holland Verjaardagsspel, dit zou ik graag met onze drie dochters spelen en eventuele opa’s en oma’s die op visite zijn. Het lijkt me hilarisch

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 9 november 2013 at 14:27

  Ik zou voor het bordspel gaan, het lijkt mij dat je hiermee het meeste plezier kan hebben. Ik wil heel graag meedoen, met veel verjaardagen de komende weken zou het geweldig van pas komen!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 9 november 2013 at 14:16

  Wat een heerlijke cocoon actie! Niks is lekkerder dan met de koudere dagen binnen te zitten met wat lekkers, een kop thee en een bordspel! Ik ben 18 november jarig en zou graag een leuk cadeau ontvangen:) Mij lijken alle spellen harstikke leuk dus het is niet zo dat ik er eentje niet wil. Toch lijkt mij het gewone bordspel mij het leukste:)

 • Avatar van Sannely
  Reply Sannely 9 november 2013 at 14:12

  Ik zou graag het ik hou van Holland bordspel winnen (niet de cadeauversie). Met een gamenight met vrienden is voor mij gezelligheid onmisbaar. Het gaat om de gezelligheid en niet te fanatiek om te winnen :) Samen een super avond hebben!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.