Eten & drinken

Instacookin’ | AH stamppot met een twist & Hero fruitijs

25 november 2013

instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-4
Ook vandaag heb ik weer enkele leuke nieuwtjes op het gebied van eten, dus deze keer in de ‘Instacookin” geen recepten zoals de vorige keer, maar wel enkele lekkere en verrassende producten van Albert Heijn en Hero die ik graag met jullie wil delen. Ben jij een fan van de ‘echte Hollandsche pot’ en romig fruitijs, dan kan ik de producten uit dit artikel in ieder geval aanraden om eens te gaan proberen. Ze zijn in ieder geval geproefd en goedgekeurd!

instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-3 instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-1
Hero Fruitijs met echte room
Nederlands bekendste fruitmerk is begin dit jaar een nieuwe koers gaan varen en besloot verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van eerlijke producten. De introductie van deze nieuwe ijssoort met echte room is hiervan een eerste stap. Dit ijs is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten zoals puur fruit en ambachtelijk room zonder toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Kers, Mango Passievrucht en Rood Fruit waarvan hier in huis de kersenvariant de favoriet was. Het ijs is aan de ene kant lekker fris en fruitig en aan de andere kant lekker romig en het maakt een heerlijk toetje. De bakjes bevatten 175ml en zijn verkrijgbaar voor €1,29 per stuk.

instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-2 instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-6 instacookin-ah-stamppot-twist-hero-fruitijs-5
Albert Heijn stamppotgroenten met een verrassende twist
In de winter kan een goede stamppot op zijn tijd niet overgeslagen worden aan tafel. Toen ik een leuk perspakket met de nieuwe stamppot groentemixen ‘met een twist’ ontving hebben we dan ook een stamppotweekje ingelast. Samen met 500g aardappelen zet je zo binnen een kwartier een heerlijke pan Hollandsche kost op tafel, maar dan met een verrassende smaak. Eén zak groente in combinatie met de aardappelen maakt voldoende stamppot om 2 dagen met 2 personen van te kunnen eten. Lekker om aan te vullen met gehaktbrood, rookworst of verse (runder)worst.

Er zijn drie verschillende varianten verkrijgbaar; boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper (medium pittig, al is dit wel smaakafhankelijk natuurlijk!), andijvie met radicchio en tomaat (lekker frisse andijviestamppot) en groene kool met prei en oranje peen (een soort van twist op de hutspot voor als je geen enorme worteltjesfan bent, zoals mijn man). De nieuwe AH stamppotgroenten zijn verkrijgbaar voor €1,99 per zak.

Welke stamppot vind jij het lekkerst om te eten in de winter? Spreekt zo’n nieuwe soort jou aan of ben je meer van ‘lekker traditioneel’?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 25 november 2013 at 20:00

  Hmm, ziet er lekker uit!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 25 november 2013 at 11:36

  Lekkere winterse kost! En ijsjes kunnen altijd :)

 • Avatar van I scream beauty
  Reply I scream beauty 25 november 2013 at 09:28

  Mmm ziet er allemaal erg lekker uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 november 2013 at 09:26

  Mmmmm dat ijs ziet er heerlijk uit en de stampot ook!
  Ik ben er dol op. ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.