Beauty

Make-up in the mix! | Fall (in love) with Bobbi Brown

7 november 2013

make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-1
Het is alweer een tijdje geleden dat ik de laatste ‘Make-up in the mix!’ plaatste en dat terwijl er meer dan genoeg prachtige producten in mijn kasten liggen waar ik mee aan de slag kan. Tijd om deze rubriek weer vaker op te gaan pakken dus! Vandaag maakte ik een herfstige make-up look met enkele producten van Bobbi Brown, Yves Saint Laurent en Yves Rocher en natuurlijk vertel ik ook wat ik verder heb gebruikt om de complete look te kunnen creëren. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en de look!

make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-2 make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-3
Yves Rocher oogschaduwpalette Variations végétales €17,90
Dit palette met 3 kleuren oogschaduw komt uit de kerstcollectie van Yves Rocher van 2013 en is op dit moment al verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. De verpakking is erg feestelijk en combineert heel donkerbruin/paars met glanzend goud, van binnen zie je een grote spiegel, 2 sponsapplicators en 3 kleuren oogschaduw om verschillende looks mee te kunnen creëren met een mooie opdruk van een bloem.

De oogschaduws zijn lekker zacht en prettig om mee te werken, laten zich fijn blenden en de pigmentatie is prima. Ik heb de kleurtjes hierboven op mijn hand droog geswatched zonder oogschaduwbasis eronder. Voor de uiteindelijke look onderin dit artikel gebruikte ik enkel de lichte champagnekleurige highlighter en de donkergroene kleur omdat ik de aandacht vooral wil vestigen op de lippen.

make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-4 make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-5
Yves Saint Laurent touché eclat radiant touch €36,95
Al erg lang was ik nieuwsgierig naar dit beautyproduct wat bij menig vrouw holy grail is en wat vaak wordt uitgeroepen tot een ware musthave. Ik kocht deze in de lichtste kleur 01 Rose Lumière en ondanks dat dit als een concealer wordt verkocht zou ik het hier zelf niet voor gebruiken. Er zitten namelijk subtiele lichtreflecterende deeltjes in die bepaalde gedeeltes kunnen ‘oplichten’ en dat effect wil je niet op je puistjes of oneffenheden. Ik gebruik dit product dus na mijn foundation onder mijn wenkbrauwen, onder mijn ogen, op mijn neusbrug en op mijn jukbeenderen en dep het zo in de huid. De dekking is licht tot medium, maar het verfrissende effect is direct zichtbaar. Voor mij persoonlijk geen product wat ik niet zou kunnen missen, maar wel een leuke toevoeging met een subtiel effect.

make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-6 make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-7 make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-8
Bobbi Brown blush 31 Pink Coral €28,00
Deze blush uit de recente Rich Chocolate collectie is echt perfect voor de lichte huidjes, voor als je een mooie frisse blos wil creëren zonder al teveel shimmer of glans. De blush heeft best een goede pigmentatie en ik moet hem met mijn lichte huid dan ook met een lichte hand gebruiken, maar de kleur is echt prachtig en perfect voor elke dag. De combinatie tussen koraaloranje en frisroze is er eentje die wat mij betreft het hele jaar door kan en onderstaande herfstlook bewijst dan ook dat dit zeker niet alleen een kleur voor de zomer is.

Bobbi Brown Lip Color OX Berry €25,00
Deze lipstick in een diepe kersenkleur komt uit de Rich Chocolate collectie die op dit moment nog verkrijgbaar is. Het is voor het eerst dat ik een donkerdere kleur echt mooi bij mijzelf vindt staan. Normaal gesproken maakt het mij nog wat bleker dan ik al ben en krijg ik er een harde uitstraling door, maar deze kleur vind ik echt prachtig. Daarnaast draagt de lipstick zelf ook nog eens heel erg prettig, voelt deze totaal niet droog aan op de lippen, blijft deze best een tijdje mooi zitten (maar bijwerken na een hapje is wel aan te raden) en je kan hem opbouwen qua kleur waardoor deze verandert van wat rozer tot dieper kersenrood. Love it!

make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-9make-up-mix-bobbi-brown-yves-saint-laurent-yves-rocher-10
Hierboven zie je de look die ik creëerde met bovenstaande producten, de onderste foto is de foto die ik deelde via Instagram een paar dagen geleden. Zo zie je goed dat de lipstick iets rozer uit kan vallen dan het warmere rood wat je op de foto erboven ziet. Mijn haren heb ik voor het eerst sinds tijden weer eens steil gemaakt en het valt me dan pas op wat het enorm gegroeid is, komt vast door de zwangerschapshormonen (thank you baby!). De kleur van de blush, oogschaduws en lipstick vind ik perfect voor de herfst en ik ga deze look dan ook zeker vaker dragen ♥

Ik gebruikte naast de producten uit dit artikel ook de volgende items:
Clarins instant smooth perfecting touch
Max Factor CC Cream
– Catrice camouflage cream
– MAC studio fix poeder
– INGLOT oogschaduw als wenkbrauwpoeder
– Anastasia clear brow gel
Bourjois twist up the volume mascara.

Wat is jouw favoriete make-up look voor de herfst? Of pas jij je make-up niet echt aan aan een seizoen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 8 november 2013 at 18:07

  Mooie producten! Ik gebruik nu al een tijdje de concealer & highlighter van Sans Soucis, geweldig is die highlighter voor over m’n concealer. Bedekt heel goed mijn wallen! Verder hou ik veel van naturel bruine oogschaduw combineren met een frisse zacht koraal roze lipgloss. En bronzingd kleur of fris roze blush.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 7 november 2013 at 22:47

  Het eerste wat me meteen opviel was idd je lange haren! Mooi :-) Prachtige look heb je gemaakt. Ik vind de blush heel erg mooi.

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 7 november 2013 at 17:05

  Die Bobbi Brown blush vind ik echt heel mooi! Toffe look, inderdaad heel herfst-y :-)

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 7 november 2013 at 14:17

  Prachtige producten

 • Avatar van Stacey
  Reply Stacey 7 november 2013 at 13:03

  prachtige producten en een mooie look weer :)

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 7 november 2013 at 08:17

  Prachtig gewoon

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 november 2013 at 05:45

  Dit zijn prachtige foto’s!
  Erg mooie make-up en prachtige kleuren heb je gebruikt om de mooiste look mee te maken.
  De lipstick staat je briljant ;-)
  Je straalt op de laatste foto van geluk……

  Geniet van een fijne dag……

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 november 2013 at 08:53

   Wow, dankjewel voor je complimenten! Fijne dag! :D

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 7 november 2013 at 02:33

  vooral de lipstick vind ik prachtig, mooie look heb je ermee gemaakt, staat je goed!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 november 2013 at 00:38

  die blush is pretty :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.