Beauty

Mijn top 5 | Beautyproducten van oktober 2013

1 november 2013

favorieten-oktober-2013-1
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand aan jullie te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer heel afwisselend qua make-up, parfum en huidverzorging en net zoals de vorige keer laat ik maar 5 producten zien. Zo zie je in ieder geval echt mijn toppers-der-toppers van de afgelopen maand! Kijk mee voor meer informatie en foto’s.

favorieten-oktober-2013-2
Especially Escada Elixir
Wat een heerlijk parfum is dit toch, ik ben er echt helemaal verslaafd aan geworden sinds ik hem in huis heb en ik hoop dan ook zeker dat ik deze na de zwangerschap ook nog lekker zal vinden. Het schijnt namelijk dat je in je zwangerschap door de veranderende hormonen ineens andere geuren meer kan waarderen dan normaal.. De sensuele, bloemige en warme rozengeur blijft heerlijk lang op mijn huid ruiken. Love it!

Lees meer over Especially Escada Elixir.

favorieten-oktober-2013-3
Lush Sikkim Girls body cream
Dit product uit de Lush wintercollectie van 2013 is echt heerlijk! Niet alleen bevat het lekker voedende en hydraterende ingrediënten, maar ook de geur vind ik erg lekker. Ik ben dan ook een groot fan van jasmijngeuren en gelukkig is dit tijdens de zwangerschap nog niet veranderd! De bodycrème is wat voller van textuur, smelt op je huid, laat een comfortabel voedend laagje achter en de geur blijft best lang hangen. Fijn voor de dagen dat je geen parfum wil gebruiken, zo ruik je toch lekker zonder overheersend te zijn. Er is van deze geur ook een parfum verkrijgbaar bij Lush die ik gelijk op mijn wishlist heb gezet ♥

favorieten-oktober-2013-4
Vichy idéalia life serum [LR 2412 + LHA]
Dit serum belooft onder andere een frissere huidskleur, egalere huid, uitgeruste gelaatstrekken en verkleinde poriën en bevat veel interessante ingrediënten. Ik ben niet snel heel erg onder de indruk van een skincare product maar als je verder niets aan je routine verandert en toch al heel snel een positieve verandering aan je huid merkt.. ja, dan kan je er toch bijna niet meer omheen. I’m hooked!

Lees meer over het Vichy idéalia life serum.

favorieten-oktober-2013-5
Collistar talasso-scrub anti-age
Deze nieuwe scrub van Collistar kwam al eerder voorbij de afgelopen maand in een ‘Love it!’ artikel, maar ik kan het niet laten om hem ook nog even voorbij te laten komen in dit favorieten artikel. De scrub is wel wat aan de grove kant, maar met een zachte hand is hij heerlijk voor een grondige scrubbeurt. De opwekkende geur zorgt voor een prettige ervaring tijdens het gebruik en na het afdrogen voelt mijn huid heerlijk zacht en gevoed aan door de voedende ingrediënten die erin zitten. Echt een aanrader! Helemaal omdat je met zo’n gigantische pot ook nog wel even vooruit kan :)

favorieten-oktober-2013-6
RiRi hearts MAC powder blush duo in Hibiscus Kiss
Deze combi van een warme en matte bronzer samen met een koraalroze blush met satijnglans in combinatie met de prachtige roségoudkleurige verpakking maakt dit een perfect make-upproduct. Echt zo’n eyecatcher in je make-upverzameling die je er maar al te graag bij blijft pakken om te gebruiken. Ik ben vooral helemaal verliefd op de kleur van de blush en zou deze direct aanschaffen als deze los verkrijgbaar zou zijn, dat is toch net nog even makkelijker werken zonder (teveel) bronzer met je kwast op te pakken. Echt zo’n frisse kleur die iedereen mooi zal staan!

Wat waren jouw absolute toppers van beautyproducten van de maand oktober?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, YouTubeFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 4 november 2013 at 21:42

  Mooie producten! De Riri blush duo wilde ik ook zo graag hebben maar vond hem toch best prijzig. Verder lijkt de scrub me ook erg fijn!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 1 november 2013 at 19:28

  Mooie favorieten!

 • Avatar van Kiss & Make-up
  Reply Kiss & Make-up 1 november 2013 at 16:42

  Oooh daar is dat Escada geurtje weer, hebben hebben hebben :-)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 1 november 2013 at 09:38

  wauw stuk voor stuk mooie favoriete

 • Avatar van Dionne
  Reply Dionne 1 november 2013 at 09:28

  Mooie producten!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 1 november 2013 at 08:21

  Mooie producten! Vooral de RiRi blush <3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 november 2013 at 07:50

  lovely favorieten :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 november 2013 at 05:43

  Ik ben fan van de geuren van Escada…… heerlijke zoetigheid maar deze elixer ken ik niet en ik zal snel naar de parfumerie shop gaan om er even aan te ruiken….;-)
  Ooit had ik zo een heerlijk pot scrub van Collistar en mijn huid voelde na het gebruik hiervan zijdezacht aan….. hihihi ;-) Ook de make-up van hun gebruik ik om de juiste look mee te maken.

  Happy weekend….

  Xoxo

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 1 november 2013 at 00:38

  Dat luchtje van Escada lijkt me heel lekker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.